2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Snowyyy bu huzursuz bacak sendromu sanki benim geceki halime verilmis bir isim. Bacaklarimda oyle bi sizi vardi ki, kramp ya da agri, aci degil. Resmen backlarim huzursuzdu. Havaya kaldiriyorum, gerdiriyorum, bilegimden dairesel hareketler yapiyorum ama durdugum an yine rahatsizlar. Biri alsa bacaklarimi, silikon cubuk gibi sekilden sekile soksa rahatlayacagim anca. Bunu bi arastirayim yaaa, insallah degildir. Ben de dun cok yurudum diye oyle oldu saniyodum ama oyle aman aman da yurumedim bence :/

Evet cnm cok sukur caresi bulundu.
Doktorda dogumdan sonra gececek meral etme dedi...ins öyle olucak canim.cok sagol
Igneyi olunca istedigimi absrtmadsn yiyorum artik...acliktan istedgiki yiyememekten bezmistim vallahi cok zormus hele de hamilelikte...
bi dl borek kacamagi yaptim ogle yemeginde normaldi seker..ayy ne onemliymis bu pankreasa selam olsun

Son düzenleme:

Kuzucummm şekerin düzelmesine sevindim.. Hadi gözümüz aydın..

işlerim daha yeni bitti ancak oturabiliyorum.
gebelik şekeri çıkan arkadaşlara kolay gelsin diyeyim.
yarın doktor kontrolümüz var sabahtan... bebeğimi görmeyeli bi ay oldu. bakalım ne kadar büyümüş kaç gr olmuş. en son bi ay önce 785gr demişti doktorum. inş güzel haberlerle geri döneriz. doktorumun 4 boyutlu ultrasonu gelmiştir de güzel güzel fotoğraflarını alırız bebeğimin. bi ay önce 4 haftaya kadar gelecek demişti ultrason için. sonra da artık alışveriş yaparız bebeğe

kızlar konumuzla hiç alakası yok biliyorum
Ama sizlere bişe sormak istiyorum...
Milföy hamuru ile yaptığımız poaça diyeyim onlar piştikten sonra buzdolabına atsam saklanır mı?

ooo annesi büyümüştür senin bebişin ... Özlemişsindirde 4 boyutlu da gelmişse çok güzel fotolar yakalarsınız inşallah...
Güzel haberlerle gel, İyi alışverişler, yorma kendini

canım rabbim hepimize rahat doğum nasip etsin epiduralli normal doğumda ebe seni yönlendiriyor ebelerden birinin eli karnımın üstündeydi bebğin hareketlerine göre ıkın diyordu o beni yönlendiriyordu benim vakumla alındı çünkü bende panik atak var ve ben ıkınamıyordumo halimi düşünüyordumda dok sanki ben yönlendiriyordum elimde değildi çünkü eğer ıkınabilseydim eminim vakoum olayı olmazdı bebek çıktıktan sonra çocuk dok baktı o fark etmedi bile eb dedi hocam vakumla alındı diye dok da hiç belli değil dedi

Milföy hamuru ile yaptığımız poaça diyeyim onlar piştikten sonra buzdolabına atsam saklanır mı?

benim annem saklıyor canım ama 3-4 gün içinde tüketmen lazım fazla kalmasın sonra da mikrodalga fırında ısıtıyor

Allah kolaylık versin
yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Yok canım kitap güzel bilgiler güzel bende almıştım, ama uygulama sıfır öyle fazla kilomda yok zaten yazın 3 kilo fazlam vardı onu da veremeden hamile kaldım zaten :) Şimdi eşim kilo aldım diyor, aklı sıra ben hamileyken kendi az az yiyerek diyet yapıyor... Yarın ona öyle bir kahvaltı sofrası hazırlayacam ki o görecek diyeti akşama da zaten misafir var bütün dikkat etmeleri boşa çıkacak... Hem ben kilo alıyorum adam kilo verme derdinde neymiş efendim takimlarının hiç biri olmuyormuş olmayı versin

ooo annesi büyümüştür senin bebişin ... Özlemişsindirde 4 boyutlu da gelmişse çok güzel fotolar yakalarsınız inşallah...
Güzel haberlerle gel, İyi alışverişler, yorma kendini

inş cnm! 4 boyutlu ultrason ile fotoğrafını 24. haftalıkken memlekete gittiğimde almıştım ama şimdi ısprata ya gidiyorum bulunduğumuz yere daha yakın. bakalım inş gelmiştir de görürüz bebeğimi:)

ben de netten araştırmıştım epiduralli normal doğumu. açıklık 4cm olduktan sonra epidural anestezi yapılıyormuş. sonra normal kas hareketleriniiz yapabiliyorsunuz ıkınabiliyorsunuz diyordu yazılarda fakat bazen de tam ıkınma olmadığı için vakumla alınıyormuş. vakum olayı beni tedirgin etmişti sen de senin bebekte zararı olmadı diyorsun. benim de canım çok tatlıdır normal doğumdan da korkuyorum ama olabilecekse de normal doğum isterim tabi epidural ile:)
sen ikinci bebeğini de normal olsun istersin heralde?

Allah kolaylık versin
yarın güzel haberlerini bekliyoruz

saol cnm inş iyi haberlerle döneriz:) çok özledim bebeğimi!

Ben de ben deeee :) ben de yarin bebegimi gorcemmm. Cok merak ediyorum, sagligi nasil, buyumus mu? Benim de 11 de randevummm. Hadi insallah guzel haberlerle doneriz
Canim gozun aydin, insallah bundan sonra boyle probl yasamadan bitirirsin hamileligini :)
saklanir heralde canim. Hic denemedim ama bisey olmaz bence, bi gun disarda sakladim ben, bisey olmadi. Dolaptan cikinca isitirsin, tazesi gibi olur diye dusunuyorum

aynen canım az kaldı izne ama 7 şubatta kontrol var ozamana kadar devam kendi doktorum nasıl uygun görürse bebeişim ve bende iyi olursak devam ama yok sıkıntılı görürse izne ayrılırım o yüzden 7 şubata kadar çalışmaya devam
saklanıyo canım ben ve eşim çok sevsekte fazla tüketemediğimiz için buzluğa koyup sabahları kahvaltıda ısıtıp yiyoruz ilk günki gibi taze oluyor

Ben de ben deeee :) ben de yarin bebegimi gorcemmm. Cok merak ediyorum, sagligi nasil, buyumus mu? Benim de 11 de randevummm. Hadi insallah guzel haberlerle doneriz

inş cnm! benim randevum 9.45te. sonra alışverişeee... hamilelikten önce doktora bu kadar hevesle gideceksin deseler inanmazdım:)

kızlar müjde hastanede n ciktik..dua eden herkesten allah razi olsun.mevlam hepinizi ve bebislerini korusun ins benimkinide korusun. ..
dr kontrollu olarak yatma zorunlu luguyla eve cikmamiza izin verdi.iki hafta sonra her hafta iki kere nst ye girecekmisiz.ozellikle seker hastalari boyle takipedilmeliymis kkizlar.32 den sonra kontrol sik sik olmaliymis..
bizim insilun ler kesildi. gunde dort kez vuruluyordu ama kesildi..simdilik ..artarsa insilun tekrar ayarlanip tek doz yapilcak...
diyette olanlar benim.gibi yapmayin aclik.hissetmeyin bebek gelişimi yavaslamasin.sik sik yiyin.gerekirse insilun vurunun vurunmaktan korkmayin..bisey olmayacak ins..ins hepimiz saglikla alırız çocuklar imizi kucagmiza. .benim sipamda bekler in yediyi doldurmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…