Sevindim çözüm bulmanıza. Dün bir hayli endişe ettim priori arkadaşın diyetine yaptığın yorumu gördüğümde. Hem zararlı birşey yemeden hem de değerlerin o kadar yüksek olunca... Maalesef ilaç şartmış demek ki, ama doğumdan sonra kalmayacak bir sıkıntı inşallah.
Değerlerin diyabet var diyor evet. Ama çok enteresan diyetinin daha birinci gününde, sonuçlarının normal çıkması. Ama diğer yandan da için ferahlasın, en azından dikkat ettiğinde kontrol altına alabildiğini gösteriyor bu; pankreasın hala seninleGebelikten sonra hiçbir sıkıntı kalmaz inşallah:107:
Evet cnm cok sukur caresi bulundu.
Doktorda dogumdan sonra gececek meral etme dedi...ins öyle olucak canim.cok sagol
Igneyi olunca istedigimi absrtmadsn yiyorum artik...acliktan istedgiki yiyememekten bezmistim vallahi cok zormus hele de hamilelikte...
bi dl borek kacamagi yaptim ogle yemeginde normaldi seker..ayy ne onemliymis bu pankreasa selam olsun
işlerim daha yeni bitti ancak oturabiliyorum.
gebelik şekeri çıkan arkadaşlara kolay gelsin diyeyim.
yarın doktor kontrolümüz var sabahtan... bebeğimi görmeyeli bi ay oldu. bakalım ne kadar büyümüş kaç gr olmuş. en son bi ay önce 785gr demişti doktorum. inş güzel haberlerle geri döneriz. doktorumun 4 boyutlu ultrasonu gelmiştir de güzel güzel fotoğraflarını alırız bebeğimin. bi ay önce 4 haftaya kadar gelecek demişti ultrason için. sonra da artık alışveriş yaparız bebeğe
evet cnm herkesin dikkat ettiği şeyler farklı. hayırlısı bakalım inş en sağlıklısı neyse bizim için öyle olsun!
doğum hikayeni linkinden okudum cnm... inş Allah bize de senin gibi rahat doğum yaşatır. ben de eğer normal doğum yapabilceksem epiduralli istiyorum. ama işte epidural takılınca ıkınma bazen zorlaşabiliyor ve vakumla alınıyor bebek diye de duymuştum. neyse bakalım inş hayırlısıyla atlatırız doğumu. artık iyice doğumu düşünmeye başladım nasıl olacak diye... Allah senin de bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin!
benim de hep sağ kaburgamın altı acıyor. bebeğimin tekmeleri genelde oradan hissediliyor. bebeğin pozisyonuna göre bazı yerlerim benim de acıyor. benim yaramaz çok hareketli:)
kızlar konumuzla hiç alakası yok biliyorum
Ama sizlere bişe sormak istiyorum...
Milföy hamuru ile yaptığımız poaça diyeyim onlar piştikten sonra buzdolabına atsam saklanır mı?
işlerim daha yeni bitti ancak oturabiliyorum.
yarın doktor kontrolümüz var sabahtan... bebeğimi görmeyeli bi ay oldu. bakalım ne kadar büyümüş kaç gr olmuş. en son bi ay önce 785gr demişti doktorum. inş güzel haberlerle geri döneriz. doktorumun 4 boyutlu ultrasonu gelmiştir de güzel güzel fotoğraflarını alırız bebeğimin. bi ay önce 4 haftaya kadar gelecek demişti ultrason için. sonra da artık alışveriş yaparız bebeğe
benim annem saklıyor canım ama 3-4 gün içinde tüketmen lazım fazla kalmasın sonra da mikrodalga fırında ısıtıyor
kızlar konumuzla hiç alakası yok biliyorum
Milföy hamuru ile yaptığımız poaça diyeyim onlar piştikten sonra buzdolabına atsam saklanır mı?
Doğru hazırlarsan kepek çok lezzetli, galeta unu ile karışım olanından alBir de gülüm ciddi bir kilo sorunun yoksa ducan uygulama. Kalp ve böbreklere fazla yüklenen bir diyet; ayrıca bir kişi ömründe maksimum 2 defa uygulayabilir. Lütfen dikkat et. Ama doktorun kitabı çok güzel, metabolizma ile ilgili çok güzel ip uçları var.
Senin daha dün "teşhis" kondu, diyete başlamadın bile. Sonuçların çok güzel, sınıra çok mu yakındı 100 gr yükleme sonuçların?
Gözün aydın canım ilaca başladın sanırım?
ooo annesi büyümüştür senin bebişin ... Özlemişsindirde 4 boyutlu da gelmişse çok güzel fotolar yakalarsınız inşallah...
Güzel haberlerle gel, İyi alışverişler, yorma kendini
canım rabbim hepimize rahat doğum nasip etsin epiduralli normal doğumda ebe seni yönlendiriyor ebelerden birinin eli karnımın üstündeydi bebğin hareketlerine göre ıkın diyordu o beni yönlendiriyordu benim vakumla alındı çünkü bende panik atak var ve ben ıkınamıyordumo halimi düşünüyordumda dok sanki ben yönlendiriyordum elimde değildi çünkü eğer ıkınabilseydim eminim vakoum olayı olmazdı bebek çıktıktan sonra çocuk dok baktı o fark etmedi bile eb dedi hocam vakumla alındı diye dok da hiç belli değil dedi
Allah kolaylık versin
yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de ben deeee :) ben de yarin bebegimi gorcemmm. Cok merak ediyorum, sagligi nasil, buyumus mu? Benim de 11 de randevummm. Hadi insallah guzel haberlerle donerizişlerim daha yeni bitti ancak oturabiliyorum.
Canim gozun aydin, insallah bundan sonra boyle probl yasamadan bitirirsin hamileligini :)Evet cnm cok sukur caresi bulundu.
Doktorda dogumdan sonra gececek meral etme dedi...ins öyle olucak canim.cok sagol
Igneyi olunca istedigimi absrtmadsn yiyorum artik...acliktan istedgiki yiyememekten bezmistim vallahi cok zormus hele de hamilelikte...
bi dl borek kacamagi yaptim ogle yemeginde normaldi seker..ayy ne onemliymis bu pankreasa selam olsun
saklanir heralde canim. Hic denemedim ama bisey olmaz bence, bi gun disarda sakladim ben, bisey olmadi. Dolaptan cikinca isitirsin, tazesi gibi olur diye dusunuyorumkızlar konumuzla hiç alakası yok biliyorum
aynen canım az kaldı izne ama 7 şubatta kontrol var ozamana kadar devam kendi doktorum nasıl uygun görürse bebeişim ve bende iyi olursak devam ama yok sıkıntılı görürse izne ayrılırım o yüzden 7 şubata kadar çalışmaya devamSenin doğum iznine çok az kalmış ne güzel :) Ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun,, bol bol dinlenirsin keyfine bakarsın artık
Snowy bu dukan diyeti var ya dukan hamile kalmadan önce yapmaya çalıştım ama malesef başarılı olamadım
ama Eşim o kadar çok sevdi ki arada kendine yulaflı omlet yapıyor, hep benden erken kalkar tezgahın üzerine bir bakarım bir kupa bardağının içi yulaf kırıntıları kalmış, sütüne yulaf ekler içerama ben tiksindim galiba hiç yiyemiyordum... En son gebe kaldığımda kokusundan bile tiksinmiştim yulaf paketini tümden çöpe indirmiştim temizlik yaparken
saklanıyo canım ben ve eşim çok sevsekte fazla tüketemediğimiz için buzluğa koyup sabahları kahvaltıda ısıtıp yiyoruz ilk günki gibi taze oluyorkızlar konumuzla hiç alakası yok biliyorum
Ben de ben deeee :) ben de yarin bebegimi gorcemmm. Cok merak ediyorum, sagligi nasil, buyumus mu? Benim de 11 de randevummm. Hadi insallah guzel haberlerle doneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?