2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bebişin hoş gelmiş canım.allah sağlıcakla kucağına alacağın günleri de getirsin çabucak.

canım hamilelikte asist içiliyor geçen haftalarda bende çok öksürüyordum doktoruma söyledim dahiliyeye yönlendirdi o da toz verdi bardakta eritip içtim 3 günde geçti benim yinede sende sor istersen

hayırlısı olsun ümrancım

hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninle olacak benim de bir akradaşım 6,5 aylıkken doğum yaptı şuan oğlu sağlıklı ve 4 yaşında. Dualarım seninle.

Canlarım nasılsınız?
Umarım herkes iyidir...
Temizlikçi bayan var bugün evimde pek giremedim...
Akşam da sanırım Ankaraya gideceğim.
Bir kaç gün olmaya bilirim.
Bilginize =)
Aklımdayken yazayım dedim.

iyi yaptın, sonra merak ediyoruz. yine de fırsat bulursan ankaradan da yaz bize. iyi yolculuklar şimdidennn
Hoşgeldin cnm maşallah meleğine:)
teşekkür ederiz aktarcımmm

İyiyiz tatlım girebildiğin an yazmayı ihmal etme merak etmeyelim seni kendine dikkat et hasta olma...

Maşalllahhh bebişimize her geçen gün etleniyoruz artık :) benimde kömüre ve inşaat önünden geçerkenden de onun tozuna aşeriyorum, sonra mazot kokusuna :) demek bn söylesem banada o ilaçtan verecekti.. Kilo alınca bebişin netleşmiş mi, değişmiş mi biraz yoksa aynı mı

Merak etme tatlım geçtiğimiz hafta bnde bir haftada bir kilo almıştım, bu haftayı bilmiyorum pazartesi tartılacağız :))) inşallahh çok fazla olmaz da acı çekmeyiz, senn ilaca başlarsan kesilir. Belki ben kullandığım halde oluyor

slm kızlaaar hafta içi full time çalıştığım için pek yazamıyorum konular da birikiyo okumamın mümkünatı yok gözlerime zarar doğum yapan arkadaşa(filiz) hayırlı olsun bebişi inş sağlıcakla büyüsün bide bebeğini kaybeden arkadaşımıza(lettuce) da Allah sabır versin bu arada diyet yapan arkadaşlar mı var ben mi yanlış görüyorum hamilelik şekefri içinse şekerli karbonhidratlı şeylerden uzak durmaları duruma göre kısmaları yeterli de dukan vs saçma geldi tmm kimse gereğinden fazla kilo almak istemiyo ama aşırıya kaçmamak lazım hamilelikten sonra yapsanız diyetinizi??? :92::92::92:
isatnbulda olan arkadalar cnr da bebek fuarı var pazar günü son eşim çalıştığı için gidemiyorum ben yalnız da gitmek korkutuyo dünkü ilk büyük kasılmamdan sonra gidenler bilgi verrse sevinirim neler var fiyatlar nasıl kulanışlılık vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…