hamilelikte asist kullanılıyomuş 600lük olanı kadın doğumcuna sor istersen :)
Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
Gozunaydin cnm Allah anali babali büyütsün insallah tez zamanda tiparlanip evinize gelir minik dev adamin
aynı duyguyu bende yaşıyorum canım bi an önce kucağıma almak cennet kokusunu içime çekmek su gibi melek yüzlüme bakmak istiyorum doyasıyla hayırlısı ilekızlar arkadaşı sezeryana almışlar sabahtan beri sancısı vardı artık sezeryana karar vermiş doktor ve kızıma arkadaş geliyo darısı bizlere inşallah
evet canım bende geçen hafta asist içtim doktorum dahiliyeye yönlendirmişti 1 bardak suda eritip içiyorsun benim 3 günde geçirdi.
Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
esmercimfefilita simca, maviş, ismini sayamadığım güzel nisan anneleri umarım herkesler iyidir
Yoğunluktan çok takip edemiyorum..
Canımm gözünaydınn
Maaşallah kuzuya..
Dualarımız seninle, kaç kg doğdu bebeğin?
maşallah çabuk atlatmışsın geçmiş olsun. benim 20 gün olmasına rağmen hala az da olsa öksürüyorum
sağol cnm inş seninde en kısa zamanda biter
Mide yanması, mide ekşimeşiyle yaşamayı öğrendim şu gebelikte
Tek çarem gaviscon, şükredip duruyorum valla.
iyi yaptın, sonra merak ediyoruz. yine de fırsat bulursan ankaradan da yaz bize. iyi yolculuklar şimdidennnCanlarım nasılsınız?
Umarım herkes iyidir...
Temizlikçi bayan var bugün evimde pek giremedim...
Akşam da sanırım Ankaraya gideceğim.
Bir kaç gün olmaya bilirim.
Bilginize =)
Aklımdayken yazayım dedim.
teşekkür ederiz aktarcımmmHoşgeldin cnm maşallah meleğine:)
hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninle olacak benim de bir akradaşım 6,5 aylıkken doğum yaptı şuan oğlu sağlıklı ve 4 yaşında. Dualarım seninle.
dualarımız sizinle hiç moralini bozma canım benim yiğenimde çok ufak doğdu küvzde yattı şimdi tazı gibi maşallah . senn bebişinde öyle olck canım
İyiyiz tatlım girebildiğin an yazmayı ihmal etme merak etmeyelim seni kendine dikkat et hasta olma...Canlarım nasılsınız?
Umarım herkes iyidir...
Temizlikçi bayan var bugün evimde pek giremedim...
Akşam da sanırım Ankaraya gideceğim.
Bir kaç gün olmaya bilirim.
Bilginize =)
Aklımdayken yazayım dedim.
Maşalllahhh bebişimize her geçen gün etleniyoruz artık :) benimde kömüre ve inşaat önünden geçerkenden de onun tozuna aşeriyorum, sonra mazot kokusuna :) demek bn söylesem banada o ilaçtan verecekti.. Kilo alınca bebişin netleşmiş mi, değişmiş mi biraz yoksa aynı mıTeyzeleriiii biz geldik :) doktorumuz bakti, hersey yolunda. 1,5 kilo olmus melegimmm :) eliyle hep yuzunun yarisini kapatiyodu, nazlandi bugun bize :) kafasi yukardaymis, doktorum doner daha dedi. Huzursuz bacak sendromundan bahsettim, iki gecedir bacaklarimin garip garip sizladigini soyledim. Bi de sizde oluyo mu bilmem ama ben oje, parfum kokusu alinca onlari yemek istiyorum. Toprak kokusu da yine ayniDoktorum elevit verdi bu sikayetlerin hepsi icin. Kan ilacimin dozunu arttirmadi. Hemogram yapcaz, ona gore arttirabilir belki. Bizde haberler boyle :) kizimin resmine bakip bakip kafayi siyiriyorum ben musadenizle. Bi ara topige de yuklerim
aynen canım son 2 gecedir bağırark uyanıyorum bende sağ baldır feci durumda basarken zaten kemiklerim acıyordu simdi bacağımın üstünede basamaz oldum bir yürüyüşüm var notre dame ın kamburu yürümüyorum sürükleniyorum resmenbana kalsiyum mag. da vermedi doktor şaşırdım otura otura 1 haftada 1 kilo almışım hemde::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?