Teyzeleriiii biz geldik :) doktorumuz bakti, hersey yolunda. 1,5 kilo olmus melegimmm :) eliyle hep yuzunun yarisini kapatiyodu, nazlandi bugun bize :) kafasi yukardaymis, doktorum doner daha dedi. Huzursuz bacak sendromundan bahsettim, iki gecedir bacaklarimin garip garip sizladigini soyledim. Bi de sizde oluyo mu bilmem ama ben oje, parfum kokusu alinca onlari yemek istiyorum. Toprak kokusu da yine ayniDoktorum elevit verdi bu sikayetlerin hepsi icin. Kan ilacimin dozunu arttirmadi. Hemogram yapcaz, ona gore arttirabilir belki. Bizde haberler boyle :) kizimin resmine bakip bakip kafayi siyiriyorum ben musadenizle. Bi ara topige de yuklerim
Arkadaslar merhaba, forum acildigindan beri sizleri takip ediyorum.paylasimlarinizi birbirlerinize desteklerinizi hep takip ettim müsait oldugum surece.bir avazda bebeklerinize kavusmanizi dilerim.benim dogumum 20 nisanda gerçekleşecekti.son 10 gündür bebegimin suyunun gelmesi ve bitmesi sebebiyle hastanede yattım. Ve dort gun once 26+3 de dogum yaptim.bebegim yogunbakimda ama suan durumu iyi. Iki ay boyunca hastanede kalacak.sizlerle gonulbagim oldugu icin yazmak istedim cunku buradaki sevgi karsiliksiz.dualarinizi esirgemeyin lutfen...
geçmiş olsun canım Allah birdaha göstermesin. Amin.
selam hatunlar biz geldik
sayfaları okuyayım didim ama ne mümkün acayip birikmiş :)
inşallah hepiniz iyisinizdir..
filoloğum sen nasıl oldun? çıktınızmı yoksa hala hastanedemisiniz?
bizde bi sıkıntı yok gibi şuan ama bebeğim vajinama inanılmaz bi baskı yapıyo..
cnmöncelikle hem geçmiş olsun hemde meleğine kavuşmuşsun ins iki aya gerek kalmaz alırısn kucagna...normal mi doğdu cnm almak zorundamı kaldılar ..bizde heran doğacak diye bekliyoruz..mevlama emanet..ne aceleci çıktı bu bizim prenslerr..üzülme btnm küçük doğanlar daha hızlı büyüyomuş...inş o da öyle olur...ciğer gelişimi için iğne vurabildilermi ani mi doğdu...
saol cnm amin inşş az daha bekler.sen nasılsın iyisiniz dimi miniginle
cnm çıktık çok şükür..şeker takibine ve diyete devam..yatmak zorunlu...kayınvalidemdeyim..saolsun bebek gibi bakıo..
amann baskı yapsın cnm korkma..yat yer değiştirssin.kasılma yaşamada..
Evet canim ben de ogretmenim. Ayni sekilde tembihledi beni de doktrum, hatta salgin donemi ogrencilere fazla yaklasmamami da onerdi ama ne mumkunmaşallah meleğinehafta hafta nasıl değişiyo kilo boy... mucizelerimiz onlar bizim
bende bacaklarımda dediğin şikayetleri yaşıyodum watsonsta ayak bacak serinletici jel var onla masaj yapıyoum bacaklarımın altına yastığı koyup başım yastıksız yatıyorum rahat bi uyku çekiyorum brujav sen de öğretmendin sanırım ben de öğretmenim dr um ayakta durmamamı ve yürüyüş önerdi
Canim hosgeldinnn. Arayi acma fazla, meraklandirma bizleriselam hatunlar biz geldik
İnsaat tozu dedin canim cekti :) degismis canim. Agzi burnu o kadar guzeldi ki, Allahim annesi ölür onun icin. Agladim ben orda sessiz sessizMaşalllahhh bebişimize her geçen gün etleniyoruz artık :) benimde kömüre ve inşaat önünden geçerkenden de onun tozuna aşeriyorum, sonra mazot kokusuna :) demek bn söylesem banada o ilaçtan verecekti.. Kilo alınca bebişin netleşmiş mi, değişmiş mi biraz yoksa
Teyzeleriiii biz geldik :) doktorumuz bakti, hersey yolunda. 1,5 kilo olmus melegimmm :) eliyle hep yuzunun yarisini kapatiyodu, nazlandi bugun bize :) kafasi yukardaymis, doktorum doner daha dedi. Huzursuz bacak sendromundan bahsettim, iki gecedir bacaklarimin garip garip sizladigini soyledim. Bi de sizde oluyo mu bilmem ama ben oje, parfum kokusu alinca onlari yemek istiyorum. Toprak kokusu da yine ayniDoktorum elevit verdi bu sikayetlerin hepsi icin. Kan ilacimin dozunu arttirmadi. Hemogram yapcaz, ona gore arttirabilir belki. Bizde haberler boyle :) kizimin resmine bakip bakip kafayi siyiriyorum ben musadenizle. Bi ara topige de yuklerim
Canlarım nasılsınız?
Umarım herkes iyidir...
Temizlikçi bayan var bugün evimde pek giremedim...
Akşam da sanırım Ankaraya gideceğim.
Bir kaç gün olmaya bilirim.
Bilginize =)
Aklımdayken yazayım dedim.
benimde kömüre ve inşaat önünden geçerkenden de onun tozuna aşeriyorum, sonra mazot kokusuna :)
selam hatunlar biz geldik
cnm çıktık çok şükür..şeker takibine ve diyete devam..yatmak zorunlu...kayınvalidemdeyim..saolsun bebek gibi bakıo..
amann baskı yapsın cnm korkma..yat yer değiştirssin.kasılma yaşamada..
Gözün aydın canım, maşallah tosun kızınaYine 4 hafta sonrasına mı randevu verdi, yoksa kontrollerin sıklaşacak mı? Oje ve parfüm mü yemek istiyorsun?
İyi yolculuklar ve keyifli günler dilerim canım:107:
Maşallah:107: Kömür ve inşaat tozu yazıyor değil mi yanlış okumadımBen de haftalardır hindistan cevizine aşeriyorum; sizinkileri duyunca benimki daha kabul edilebilir geldi:107:
Hoş geldin canım, nerelerdesin?:107:
Bakanın olmasına çok sevindim, mecbur değilsin en azından iş-güç yapmaya. İyi istirahatler canım.
hoşbuldummm canımmm..
bu kadar ağrıya sızıya rağmen hala daha gezmeden kendimi alamıyorum :)
hergün bi yerlerdeyim valla yaa :)
Anne-kız keyfiniz yerinde ise sorun yok gülüm, iyi gezmeler:107:
benim keyfim yerinde ama kızım benimle aynı fikirdemi bilemicem :)
bu aralar eşime saçma sapan tavırlarda bulunuyorum..
canım çok sıkılıyo devamlı gezmek ve yalnız kalmak istemiyorum..
kızım bana neler yapıyo aklım almıyo?
İnsaat tozu dedin canim cekti :) degismis canim. Agzi burnu o kadar guzeldi ki, Allahim annesi ölür onun icin. Agladim ben orda sessiz sessizbir ay sonraya randevum, o zaman nasil gorcem merak ediyorum. Daha da netlesir hatlari heralde.
Evet canim ben de ogretmenim. Ayni sekilde tembihledi beni de doktrum, hatta salgin donemi ogrencilere fazla yaklasmamami da onerdi ama ne mumkunben yuruyemiyorum da, kasiklarim sancilaniyo cok. O yuzden doktorum kendini cok zorlama, yapabildigin kadar yap dedi. Ben de bi bakayim o masaj jeline. İlacima da baslayayim bugun. İnsallah gecer, cok rahatsiz edici.
Canim hosgeldinnn. Arayi acma fazla, meraklandirma bizlericok sukur yokmus problem, o baskilar agrilar hep normalmis. Doktorum bu gun oyle dedi :)
canım 4 hafta sonraya 15 şubata randevu verdi. bişey olursa muhakkak arayın dedi. 34. haftada olcaz o zaman. herhalde ondan sonra sıklaşır :44: valla anormal bi aşerme durumu yaşıyoruz AnarcığımlaGözün aydın canım, maşallah tosun kızınaYine 4 hafta sonrasına mı randevu verdi, yoksa kontrollerin sıklaşacak mı? Oje ve parfüm mü yemek istiyorsun?
İyi yolculuklar ve keyifli günler dilerim canım:107:
Maşallah:107: Kömür ve inşaat tozu yazıyor değil mi yanlış okumadımBen de haftalardır hindistan cevizine aşeriyorum; sizinkileri duyunca benimki daha kabul edilebilir geldi:107:
Hoş geldin canım, nerelerdesin?:107:
Bakanın olmasına çok sevindim, mecbur değilsin en azından iş-güç yapmaya. İyi istirahatler canım.
evet canım 4cm oluncaya kadar ağrıyı hissediyordun ama dayana bilmiştim o kadarına epiduralden sonra kalkıp yürüdüm ve açılmayı hızlandırdı bu doğumumuda epiduralle yaptırmayı düşünüyorum eğer bir aksilik olmazsa tabi bence çok rahat ilk başlarda çok korkmuştum yan etkisi var mı diye bende çok hiç bir sorun olmadı
canım hamilelikte asist içiliyor geçen haftalarda bende çok öksürüyordum doktoruma söyledim dahiliyeye yönlendirdi o da toz verdi bardakta eritip içtim 3 günde geçti benim yinede sende sor istersen
Canlarım nasılsınız?
Umarım herkes iyidir...
Temizlikçi bayan var bugün evimde pek giremedim...
Akşam da sanırım Ankaraya gideceğim.
Bir kaç gün olmaya bilirim.
Bilginize =)
Aklımdayken yazayım dedim.
phloxin, seni bekliyodum ben dee. naaptınız diye merak ettim. maşallah senin de tosununaiyi akşamlar kızlar... bugün doktorumuza gittik bebeğim 1390 gr olmuş maşallah 10 gün önden gidiyor gene:) kafası aşağıda duruyor doğum pozisyonunu almış. plasentam yukarı çıkmış çok şükür tehlike kalmamış. yüzünü burnunu dudaklarını seçebildik yavrumun...
doktorum en son kontrolde bebeğin önden gitmesi iyidir demişti bu seferde her zaman iyi değildir gizli şekerin olabilir dedi. 4 hafta önce şeker yüklemem normal çıkmıştı. benim doktor da biraz dengesiz oluyor arada. e o zaman diyet mi yapayım napayım dedi. gerek yok aşırıya kaçmazsın dedi.
doğum için de şu an normal doğum yapabilirsin dedi. istersen sezaryenle alırız dedi. epiduralli ağrısız normal doğumu sordum. o da avantaj oluyor ağrıyı hissetmiyorsunuz ama doğum süresi uzayabiliyor dedi. bakalım artık nasıl daha iyi olacaksa öyle doğsun bebeklerimiz...
iyi cnm ne güzel. ben de bugün doktoruma epidurali sordum yukarda da anlattım gerçi bakalım neyse iyisi öyle doğuralım inş!
maşalllah cnm bebeğine...bebeğinin fotosunu yükle de görelim miniği...
ay ya onu sormayı unuttum var ya neyse şimdi geçti öksürüğüm inş tekrar olmaz!
cnm iyi yolculuklar şimdiden!
Selam kizlar 25*5 günlük te oglusum 829 gram 32 cm olmus bugun seker yuklemesi vardi sınırda cikti saki diyetisyene gidiyorum 15 gun sonra tekrar test yapicaz
phloxin, seni bekliyodum ben dee. naaptınız diye merak ettim. maşallah senin de tosununabizim hep bi hafta önden gidiyodu, bu sefer 3 gün önde çıktı. yavaşladı heralde büyümesi bu ay. şimdi yüklüyorum foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?