- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
niye böyle oldu ki, beslenme düzenim de değişmedi:44: sanırım protein almaya daha fazla dikkat etcem. sebze ağırlıklı besleniyodum ben ama bundan sonra et, baklagiller soframdan eksik olmayacak. bakalım 1ay sonra farkedecek mi? sen zaten diyabet diyetindesin di mi, protein ağırlıklı besleniyosundur. bi ay sonra bakalım bakalım nolcak? bi de hep doğum pozisyonundaydı, bu sefer makat gelişli dedi doktorumuz. dönermiş, merak etme dedi:18:benimde hep 1 hafta önden gidiyodu bu pazartesi gittiğimde tam haftasında çıktı
kırk bir kere maşallah Rabbim korusun esirgesin
maşallah maşallah ya benim kız böyle poz vermiyor..daha doğru düzgün yüzünü göremedik
niye böyle oldu ki, beslenme düzenim de değişmedi:44: sanırım protein almaya daha fazla dikkat etcem. sebze ağırlıklı besleniyodum ben ama bundan sonra et, baklagiller soframdan eksik olmayacak. bakalım 1ay sonra farkedecek mi? sen zaten diyabet diyetindesin di mi, protein ağırlıklı besleniyosundur. bi ay sonra bakalım bakalım nolcak? bi de hep doğum pozisyonundaydı, bu sefer makat gelişli dedi doktorumuz. dönermiş, merak etme dedi:18:
teşekkür ederiz teyzeleri. Allah'ım cümlelerimizin bebeklerini korusun
benim kızım da elini bi çekmedi yüzünden. gördüğümüz kadar, gül yüzünün ne kadarını görsek karımız
evet canım perşembeden beri diyetteyim protein ağırlıklı besleniyorum ayın 28inde tekrar gidicem bakalım pazartesi 890 gram 33 cmdi
evet canım perşembeden beri diyetteyim protein ağırlıklı besleniyorum ayın 28inde tekrar gidicem bakalım pazartesi 890 gram 33 cmdi
Insallah toparlanacak ..cok tesekkur ederim.
slm kızlaaar hafta içi full time çalıştığım için pek yazamıyorum konular da birikiyo okumamın mümkünatı yok gözlerime zarardoğum yapan arkadaşa(filiz) hayırlı olsun bebişi inş sağlıcakla büyüsün bide bebeğini kaybeden arkadaşımıza(lettuce) da Allah sabır versin bu arada diyet yapan arkadaşlar mı var ben mi yanlış görüyorum hamilelik şekefri içinse şekerli karbonhidratlı şeylerden uzak durmaları duruma göre kısmaları yeterli de dukan vs saçma geldi tmm kimse gereğinden fazla kilo almak istemiyo ama aşırıya kaçmamak lazım hamilelikten sonra yapsanız diyetinizi??? :92::92::92:
isatnbulda olan arkadalar cnr da bebek fuarı var pazar günü son eşim çalıştığı için gidemiyorum ben yalnız da gitmek korkutuyo dünkü ilk büyük kasılmamdan sonragidenler bilgi verrse sevinirim neler var fiyatlar nasıl kulanışlılık vs.
cnmöncelikle hem geçmiş olsun hemde meleğine kavuşmuşsun ins iki aya gerek kalmaz alırısn kucagna...normal mi doğdu cnm almak zorundamı kaldılar ..bizde heran doğacak diye bekliyoruz..mevlama emanet..ne aceleci çıktı bu bizim prenslerr..üzülme btnm küçük doğanlar daha hızlı büyüyomuş...inş o da öyle olur...ciğer gelişimi için iğne vurabildilermi ani mi doğdu...
5.5 aylik iken suyum gelmisti.serklaj yapip rahimi diktiler bir ay boyunca evde yattim.sonra gecen hafta suyum tamamen geldi ve bir hafta boyunca hastanede yattim.o sirada ciğer gelistiricileri vurdular.ve daha fazla susuZ kalip tehlikeye atmamak icin sezeryanla aldilar.2.5 saat sürdü ameliyat. Hem bebegi aldilar hem serklaji aldilar hemde uc tane miyomum vardi onu aldilar.sancilarim bu yuzden cok.insallah hizlica buyur.cok tesekkur ederim...
Rabbim şifa versin inşallah bir an önce toparlanıp kucağına almayı nasip etsin...
iyi akşamlar kızlar... bugün doktorumuza gittik bebeğim 1390 gr olmuş maşallah 10 gün önden gidiyor gene:) kafası aşağıda duruyor doğum pozisyonunu almış. plasentam yukarı çıkmış çok şükür tehlike kalmamış. yüzünü burnunu dudaklarını seçebildik yavrumun...
Selam kizlar 25*5 günlük te oglusum 829 gram 32 cm olmus bugun seker yuklemesi vardi sınırda cikti saki diyetisyene gidiyorum 15 gun sonra tekrar test yapicaz
aramıza hoşgeldin canım,bende bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim tabi pasta börek kek hazırlamış pastayı yedim valla birazda dolma1 saat sonra korka korka şekerimi ölçtüm 116 çıktı
Merhaba, 28. Haftamdayım ama göğüslerim fazla büyümedi ? 75 di hala 75 sizin nasıl ?
merhabalar Forumda yeniyim bende nisan da doğum yapacağım sonunda üyelik onaylandı
Hayirli olsun, hosgeldin :)merhabalar Forumda yeniyim bende nisan da doğum yapacağım sonunda üyelik onaylandı
Merhaba, 28. Haftamdayım ama göğüslerim fazla büyümedi ? 75 di hala 75 sizin nasıl ?
merhabalar Forumda yeniyim bende nisan da doğum yapacağım sonunda üyelik onaylandı
maşallah kuzuna
ayy sorma canım yaa doktor herşey normal diyo ama çok direniyo içerde canım acımaya başlıyo yavaş yavaş..
yinede şikayetçi değilim çok şükür bu günlere :)
Selam kizlar 25*5 günlük te oglusum 829 gram 32 cm olmus bugun seker yuklemesi vardi sınırda cikti saki diyetisyene gidiyorum 15 gun sonra tekrar test yapicaz
İnsaat tozu dedin canim cekti :) degismis canim. Agzi burnu o kadar guzeldi ki, Allahim annesi ölür onun icin. Agladim ben orda sessiz sessizMaşalllahhh bebişimize her geçen gün etleniyoruz artık :) benimde kömüre ve inşaat önünden geçerkenden de onun tozuna aşeriyorum, sonra mazot kokusuna :) demek bn söylesem banada o ilaçtan verecekti.. Kilo alınca bebişin netleşmiş mi, değişmiş mi biraz yoksa
Herkeseeeee günaydınnnnn güzel annelerrrr, snowyy bugün yağmur gelecek mi dersin hava gri burda inşallahh yağmur yağarda rahatlarız yoksa her yerde hastalık ve kuraklık olacak....
Öyle wala tatlım canım yiyecek istemiyor bu tarz şeyler istiyor :) kömür kokusu mesala, ne ilgiç dimi kaloriferler yandığı sırada dışarda olursam ne güzel burcu burcu kokuyor içime çektikçe çekiyorum :) şaçma sapan zevk alıyorum ondan :) ben yapıyorum sizler yapmayın ama
phloxin, seni bekliyodum ben dee. naaptınız diye merak ettim. maşallah senin de tosununabizim hep bi hafta önden gidiyodu, bu sefer 3 gün önde çıktı. yavaşladı heralde büyümesi bu ay. şimdi yüklüyorum foto
Günaydın, keyifli pazarlar... Her sabah aşkla uyananlara:107:
Gözün aydın gülüm, maşallah tosununaBoyunu söyledi mi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?