2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benimde hep 1 hafta önden gidiyodu bu pazartesi gittiğimde tam haftasında çıktı
niye böyle oldu ki, beslenme düzenim de değişmedi:44: sanırım protein almaya daha fazla dikkat etcem. sebze ağırlıklı besleniyodum ben ama bundan sonra et, baklagiller soframdan eksik olmayacak. bakalım 1ay sonra farkedecek mi? sen zaten diyabet diyetindesin di mi, protein ağırlıklı besleniyosundur. bi ay sonra bakalım bakalım nolcak? bi de hep doğum pozisyonundaydı, bu sefer makat gelişli dedi doktorumuz. dönermiş, merak etme dedi:18:
kırk bir kere maşallah Rabbim korusun esirgesin

maşallah maşallah ya benim kız böyle poz vermiyor..daha doğru düzgün yüzünü göremedik

teşekkür ederiz teyzeleri. Allah'ım cümlelerimizin bebeklerini korusun

benim kızım da elini bi çekmedi yüzünden. gördüğümüz kadar, gül yüzünün ne kadarını görsek karımız

evet canım perşembeden beri diyetteyim protein ağırlıklı besleniyorum ayın 28inde tekrar gidicem bakalım pazartesi 890 gram 33 cmdi

bende ıkı gundur pek dıyet yapamadım memlekete gıttık geldık gerc ı yıne az yedım ama ıkı dılım börek ve bır dılım pasta yedım ıkıgunde ben dıyet lıstesını ınternetten aldım baktım gebelere verılen hep aynıydı benler onlara uymaya çalışıyorum senın bır günlük ogunlerını yazabılırmısın canım

evet canım perşembeden beri diyetteyim protein ağırlıklı besleniyorum ayın 28inde tekrar gidicem bakalım pazartesi 890 gram 33 cmdi

maşallah bebişine 10 gün var yani. hadi bakalım, güzel haberlerle gel :) sanırım son aylar proteini ihmal etmememiz lazım, zaten ete fazlasıyla düştüm ben hamilelikte. fazla tüketmek istemiyodum. madem doktorum öyle ister, işime gelir

Cok tesekkur ederim...

Kızlar akşam olunca bende sıkıntı başlıyor.miğdem agrıyor bulanıyor.karnım geriliyo nefes alamıyorum sanki.gündüzleri daha iyiyim

Günaydın, keyifli pazarlar... Her sabah aşkla uyananlara:107:

http://www.youtube.com/watch?v=ZxEazBfPVFg

Gözün aydın gülüm, maşallah tosununa Boyunu söyledi mi doktorun?

Selam kizlar 25*5 günlük te oglusum 829 gram 32 cm olmus bugun seker yuklemesi vardi sınırda cikti saki diyetisyene gidiyorum 15 gun sonra tekrar test yapicaz

Maşallah paşana Diyet ile halledersin inşallah canını sıkma gülüm.

Maşallah canım, afiyet olsun:107:

meleğime maşallah der misiniz teyzeleri

Eki Görüntüle 939043

Maşallah maşallah maşallah

Merhaba, 28. Haftamdayım ama göğüslerim fazla büyümedi ? 75 di hala 75 sizin nasıl ?

Büyüdü gülüm, ama diğer forumlarda okuduğum kadarı ile "boyut önemli değilmiş"

merhabalar Forumda yeniyim bende nisan da doğum yapacağım sonunda üyelik onaylandı

Hoş geldin canım Maşallah bebeğine

Herkeseeeee günaydınnnnn güzel annelerrrr, snowyy bugün yağmur gelecek mi dersin hava gri burda inşallahh yağmur yağarda rahatlarız yoksa her yerde hastalık ve kuraklık olacak....

Merhaba, 28. Haftamdayım ama göğüslerim fazla büyümedi ? 75 di hala 75 sizin nasıl ?

Tatlım merhaba benimde 29 haftam 75 kullanıyorum hatta daha küçük benimkiler, büyük gösterenlerden alıyorum iç çamaşırlarımı ama hala onları kullanıyorum büyüme olmadı, süt belirtiside yok herkeste farklı oluyor...

merhabalar Forumda yeniyim bende nisan da doğum yapacağım sonunda üyelik onaylandı

Hoşgeldinnnnnn......

Eki Görüntüle 939043

Maşallahhhh kuzunaa ayy bu renkli olsa daha bir ayrı görünür,, maşallahh nasılda masum, nasılda huzurlu...

maşallah kuzuna
ayy sorma canım yaa doktor herşey normal diyo ama çok direniyo içerde canım acımaya başlıyo yavaş yavaş..
yinede şikayetçi değilim çok şükür bu günlere :)

aynen canım, ben de asla şikayetçi değilim. karnımın içi morarmış gibi ağrıyo. ama doktorum artık kaslarımızın ve karın içindeki organların bağlarının daha fazla gerileceğini, bebeğin daha hızlı ve fazla büyümesinin buna neden olduğunu söyledi. Katlancaz, yapcak bişey yok

canım 4 hafta sonraya 15 şubata randevu verdi. bişey olursa muhakkak arayın dedi. 34. haftada olcaz o zaman. herhalde ondan sonra sıklaşır :44: valla anormal bi aşerme durumu yaşıyoruz Anarcığımla hindistan cevizi çok masumane benim yemek istediklerimin yanında. parfüm sıkınca, ya da oje sürünce resmen kokularına ağzımın suları akıyo toprak, kil filan yemek istiyorum. doktorum güldü, çok normal dedi. hatta anar inşaat tozu dedi, damağımda bi tad canlandı ki nasıl canım istedi anlatamam [/QUOTE]

Öyle wala tatlım canım yiyecek istemiyor bu tarz şeyler istiyor :) kömür kokusu mesala, ne ilgiç dimi kaloriferler yandığı sırada dışarda olursam ne güzel burcu burcu kokuyor içime çektikçe çekiyorum :) şaçma sapan zevk alıyorum ondan :) ben yapıyorum sizler yapmayın ama

Selam kizlar 25*5 günlük te oglusum 829 gram 32 cm olmus bugun seker yuklemesi vardi sınırda cikti saki diyetisyene gidiyorum 15 gun sonra tekrar test yapicaz

Maşallahh kuzuna, inşallah şeker çıkmaz
İnsaat tozu dedin canim cekti :) degismis canim. Agzi burnu o kadar guzeldi ki, Allahim annesi ölür onun icin. Agladim ben orda sessiz sessiz bir ay sonraya randevum, o zaman nasil gorcem merak ediyorum. Daha da netlesir hatlari heralde.

Evet canim ben de ogretmenim. Ayni sekilde tembihledi beni de doktrum, hatta salgin donemi ogrencilere fazla yaklasmamami da onerdi ama ne mumkun ben yuruyemiyorum da, kasiklarim sancilaniyo cok. O yuzden doktorum kendini cok zorlama, yapabildigin kadar yap dedi. Ben de bi bakayim o masaj jeline. İlacima da baslayayim bugun. İnsallah gecer, cok rahatsiz edici.

Canim hosgeldinnn. Arayi acma fazla, meraklandirma bizleri cok sukur yokmus problem, o baskilar agrilar hep normalmis. Doktorum bu gun oyle dedi :)[/QUOTE]

Öyle tatlım bnim randevumda 32. Haftamda memlkete gittiğimde görecem nasıl merak ediyorum anlatamam, keske uştrason aletlerinden evimizde olsa :)

Burası güllük gülistanlık canım, haberlere göre haftaya geliyormuş kış-yağmur; hayırlısı:107:

Burcu burcu kokuyor ve içine çekiyorsun Beğendim x1500

Eki Görüntüle 939043

çook tatlı kızın maşallah! yüzünün yanında duran da eli galiba:) benim bebiş tosuncuk mu olacak bilmiyorum hep 10 gün bi hafta önden gidiyor. doktor belki gizli şekerin vardır dedi ama şunu yeme falan demedi. bazen doktorun ölçümlerine de göre değişiyor cnm ya haftalar. bi de benim doktor belki olması gerekenden 3 4 gün önce yumurtlaman gerçekleşmiştir dedi. sağlıklı olsunlar inş! bu arada en çok da plasentamın yukarı çıkmasına sevindim...

hoşgeldin cnm aramıza:)

Günaydın, keyifli pazarlar... Her sabah aşkla uyananlara:107:

Gözün aydın gülüm, maşallah tosununa Boyunu söyledi mi doktorun?

sana da günaydın cnm! saol bebeğim iyi çok şükür. bizimki tosuncuk olacak galiba bu gidişle:) boyunu söylememişti ama fl ölçümünü 7e kendim çarptım 39cm çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…