2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar benimm iştahımm çok fazla ama çok fazla açıldı, sizde öyle misiniz haftada kilo alıyorummm

sekerım çıkana kadar bende oyleydım esım dıyorkı bugun resmen herseyı sılıp supuruyordun yemıyordun:) sımdı dıyetteyım ya 2 kıloda verdım 6.ayda 5 kılo almıştım 12 gundur hıc kıloda almadım 28. haftam 8 kılodayım suan

Yok canim. Filologum eve cikti en son sekeri yuksekti. Ara ara kasilmalari da oluyomus ama simdilik problem yok onda

İletiyi alırken sanırım arkadaş karıştırmış...
Filizin yazdığını filologum yazdı sandım =)
Durumlar bildiğim gibiymiş.

birkaç gundur yogun oldugum için anca şimdi gördum 26+5 gunluk hamileyim şimdilik çatlamadı ilk ocogumdada son ayda bırden oldu çatlama bundada son ayda olur herhalde çok umrumda degıl allah saglık sıhat versin çocuklarımıza

İyi geceler... Uyku tutmadı, kardeşimin düğünü için kıyafet baktım karar veremedim:107: Hangisi (2. elbise de ilk elbisenin renginde olacak siyah değil)?

Sherlock'un sezon finaline bakayım dedim, gece gece kendi kendimi boş yere korkutmamak için vazgeçtim. Sizler kaçıncı uykunuzda hangi rüyalardasınız

Evet gülüm, "Keşke bana cinsiyetini söylemeseydin, doğumda öğrensem belki severdim; şimdi ikinizden de nefret ediyorum" diyen bir adam. Araları düzelir mi bilmem, ama o kızın o adama karşı kalbi eskisi gibi olur mu bir daha... Ömür boyu birbirine diş bileyen bir çift olarak mutsuz bir evlilik sürerler. Rabbim yardımcıları olsun.

Allah kızın da erkeğin de hayırlı olanını versin canım. Rabbimin emrinden sual olunmaz, bunu sorgulayan kişinin de ahirette artık kim yardımcısı olur bilemiyorum.

Hergun hastaneye gidiyoruz. Sutum az da olsa geliyor buzluga atıyorum suan için beslenemmiyor.dun bagirsaklarindan ameliyat oldu dort saat surdu bagirsaklari delinmis.on gun sonra hersey guzel giderse sut verecegiz insallah...

Dualarım sizinle gülüm. Rabbim sana da bebeğine de güç&kuvvet versin inşallah. Bebeğinin çabucak toparlanmasını ve kucağına almanı diliyorum.

Maşallah tosununa

kızlar kontenjanlar belli oldu ablacım atanıyor inşallah cok mutlu olduk bu aksam bıde sağlıklıca oglusumuz dogdumu ohh

Gözünüz aydın canım, çok sevindim:107:

merhaba guzel annısler benım kızceemmm artık karsıdan babasına tekme gosterıyo maşaallah :))

Bak sen yaramaza, şimdiden adama gözdağı veriyor desene; korkulur senin prensesten

Gunaydin hatunlar malum sömestr tatili geldi catti
İkinci sinifa giden bir oğlum var gurbetteyiz ailem başka şehirde oğlumdan sonra 3 dusugum oldu pihtilasma varmis simdi iğne kullanıyorum tatilde memlekete gitmek istiyorum ama eşimin hic gönlü yok en son ramazan bayramında gittik hamileligim yeniydi ve yolculuk sonrasi lekelenmem oldu bayram burnumuzdan geldi simdi Esim korkuyor ve göndermek istemiyor çok bunaldim ama içten içe bende korkuyorum gidersem bise olursa diye sastim kaldim

günaydın bence eşini dinle bu senelik evde geçir.madem böyle riskin var.
sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…