canım nasıl bebiş,sen nasılsın ?
Kızlar benimm iştahımm çok fazla ama çok fazla açıldı, sizde öyle misiniz haftada kilo alıyorummm
Bağırsakları niye delinmiş tatlım, allah acil şifa versin bebeğine tez vakitte toplarda kendini evinize dönersiniz, hersey güzel olacak inşallah morelini bozma hiç
6.5 aylik doğduğu icin henüz organları gelisimini tamamlamadigindan bagirsaklari çalışmamış. Bu yuzden ameliyat oldu bes ay sonra tekrar olup yerine koyacaklar. İnşallah hersey guzel olacak.
Kızlar bizden bir filiz arkadaşımız erken doğum yapmıştır sanırım...
Filologum da mı doğum yaptı :S
Beni de aydınlatın....
Canim cok gecmis olsun. İnsallah bebeginle evinize ciktiginiz ve bu gunleri geride biraktiginiz donemleri goruruz hep beraber
Canım geçmiş olsun.bir an önce sağlığına kavuşur inşallah bebişin.allah kucağına alıp , hastaneden çıkacağın günleri getirsin inşallah.
Insallahcok teşekkür ederim
Evet ben erken dogum yaptim...
Yok canim. Filologum eve cikti en son sekeri yuksekti. Ara ara kasilmalari da oluyomus ama simdilik problem yok onda
Biliyorum seni canım.
Arkadaş yukarı da yanlış ileti almış sanırım bende filologum arkadaşımız yazdı sandım.
Nasıl oldun, bebişin nasıl canım?
Gun gun takip edip bili veriyolar bakalim inşallah daha da iyi olucak...
İnşallah daha da iyi olur tatlım...
Duamdasın sen ve miniğin..
iyi yapmışsın canım . bende kontrolcu hiç değilim her şeyi oluruna bırakırım böyle olması da kötü ama şuana kadar sıkıntı yaşamadım. daha valizde neler olcagını bile bilmiyorum desem sen düşün[
ikimizin arasında bırşey olmalı
canım bende belis doğa aldım güle güle kullanınbelis marina aldık 2250 tl tam takım büyüyen beşik 3 kapılı dolap uyku seti cibinliği filan içinde
Aman allahım bu nasıl birşeydir, şimdi adamın ilk çocuğundan bir kızı var, senin arkadaşın ikinci eşi onunda bebeğinın cinsiyeti kız diye mi istemiyor ne yani kız değil erkek olsaydı isteyecekmiydi,,aman allahım sen böyle insanlara vicdan ver, içlerine huzur ver, allah korkusu ver, nedir bu ya böyle şey mi olur, çok üzüldüm arkadaşına.. inşallah eşi tez zamanda hatasını anlar, arkadaşının gönlünü alır
böyle bir zihniyette insana Allah çocuk nasip etmiş... benim babamda benim kız olduğumu görünce annemi benimle beraber hastanede yalnız bırakıp gitmiş...kıyafetlerimide götürmüş giderken...bebeğimin kız olduğunu öğrendiğimde ilk anneme söyledim...elimi öpüp alnına koydu...çok duygulandım ağladım...1 tane erkek kardeşim var...o kardeşimden çok çektiler çekiyorlar da hala...1 erkek evladım olacağına 10 tane kızım olsaydı dedi annem...Allah önce hayırlısını versin... bizim tarafın erkek merakından dolayı ,arkadaşının yaşadıklarına hiç şaşırmadım ...çünkü ben daha neler gördüm işittim...Allah hepsine hidayet versin...ve bu eziyetleri gelinlere yapanların çoğu eşleri değil kendi leride kadın olan kv leri...
Hergun hastaneye gidiyoruz. Sutum az da olsa geliyor buzluga atıyorum suan için beslenemmiyor.dun bagirsaklarindan ameliyat oldu dort saat surdu bagirsaklari delinmis.on gun sonra hersey guzel giderse sut verecegiz insallah...
Slm kizlar ben doktorumla konustun raporu sat a gore veriyorlar.benim oglum 15 gun onde gittigi ixin bebek 31 hafta gozukurken ben 29 dum.10 subatta dolacak 32 haftam.ogun verecem rapor dedi doktorum.
1800 gr olmus bebegim massallahi vardi teyzeleri.ben 20 kilo aldim ama bebegimede yaramis kilolar.rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini
kızlar kontenjanlar belli oldu ablacım atanıyor inşallah cok mutlu olduk bu aksam bıde sağlıklıca oglusumuz dogdumu ohh
merhaba guzel annısler benım kızceemmm artık karsıdan babasına tekme gosterıyo maşaallah :))
Gunaydin hatunlar malum sömestr tatili geldi catti
İkinci sinifa giden bir oğlum var gurbetteyiz ailem başka şehirde oğlumdan sonra 3 dusugum oldu pihtilasma varmis simdi iğne kullanıyorum tatilde memlekete gitmek istiyorum ama eşimin hic gönlü yok en son ramazan bayramında gittik hamileligim yeniydi ve yolculuk sonrasi lekelenmem oldu bayram burnumuzdan geldi simdi Esim korkuyor ve göndermek istemiyor çok bunaldim ama içten içe bende korkuyorum gidersem bise olursa diye sastim kaldim
cnm drum benim erken doğum olmazsa aniden ki onda bile hala düşünülüyor sezeryan diyor.seker hastaları için normal yaptırmıyoruz genellikle diyor...ki zaten benim bebeğim makat geliş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?