2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

maşallah bebişine cnm benim de geçen gün ve dün çok oynadı maşallah ama bugün o kadar yok bak meraktayım:)

evet o korku bende de oluyor cnm eskiden eşim gecedeyken annemler yalvarırdı kal diye ben de eve gitçem diye diretirdim temizliğimi çamaşırımı hafta içi yapar hafta sonu rahatlardım kapımı da kilitler uyurdum şimdi yalnız kalsam ürperiyorum.

güzeller günaydın

yaa ben burayı nasıl atladım inanmıyorum yaaa diğer başlıkta cebelleşiyorduk millet yazsın diye hahah

artık bende burdayım annişlerrr

ayyy çok mutlu oldum yaaaa baksana süper paylaşımlar var ayy süper yaaa

Canımsınıızzz

maşallah bebişine cnm benim de geçen gün ve dün çok oynadı maşallah ama bugün o kadar yok bak meraktayım:)

Günaydın kızlar

Benim kızda kuduruk maşallahı var Allah bozmasın sanki orada tek değilde arkadaşları ile birlikte kutu kutu pense oynuyor 1 saniye içerisinde karnımın 4 farklı yerini geziyor cimcime.Birde büyüdükçe hareketleri yavaş yavaş acıtmayada başlıyor malum 35 cm ve 1 kg geçmiş:107:Hayırlısıyla doğsun ısıracam o poposunu

Hoşgeldin canım...Daha neler neler var burada daha dur sen

sultan sana katılıyorum benim eşim takar ama doğru diyorsun yüzük insanın kalbindedir Allah şaşırtmasın. Bende biraz şişlik olduğundan artık takamıyorum yüzük nasipse doğumdan sonra evet bizim yüzük karnımızda.

canım ben çözümü buldum yemeklerden ve kahvaltıdan sonra ölçmeden önce 10 dk yürüyorum sonra normal çıkıyor işyerinde de sabah dışarı çıkamadığımdan koridorda geziyorum sende öyle yap sonra ölç istersen.

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bebişinle beraber sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin yüce rabbim inşallah.

inşalllah düzelir, mutlu olurlar.... elbiselerin her ikisininde modeli güzelmiş, siyah modelli olan belki ağır gelebelir sana önünde uçuş uçuş tülleri var gibi ya ona benzer bişe giymiştim ben bana öyle gelmişti...

ne güzel vermişsin, bende şekerde çıkmadı ama bildiğin dediğin gibi eşim uyarıp duruyor ama doymuyorum nedense benimde diyete başlamam lazım yoksa halim harap...

2.elbise daha güzel bana göre cnm hele de beyaz olursa daha da güzel olur. Hangisini yada neyi alırsan al iyi günlerde kullan

bende öyle yapıyorum cnaım ama kahvaltıda yapamıyorum yada şöyle diyeyim kahvaltıda yersem çok yürümem gerekiyo gece ki açlık iyi gelmiyo bana sanırım ne yesem çıkıyo bende azcık atıştırıyorum..sonra güzel bi kahvaltı yapıyorum 3 saat sonra ozaman yüksek değil...

bugun sabahı 120 ile atlattık şükür :))

maşallah kızına
benim de başladı şimdi kahvaltıdan sonra
maşallah bebişime

kuzum günaydın

bak markafonide portbebe,çanta setler 30 tl bugün.

https://www.markafoni.com/product/baby-room-32/dekorasyon-aksesuar/

ben yaşadıklarından sonra şahsen 9 ay boyunca bile yatardım..niye riske giresin..

günaydın annişler bebişler....sağlık sıhhat dolu bir gün geçirin inşallah...ben yarın kızımı görmeye gidicem hastaneye..şeker için 3. testi yapacaklarmış...100 lük ten sonra açlık tokluk testiymiş...ordanda eve gider yatarım işe mişe gelmem... aklına kötü şeyler getirme...yani aklındaki gibi olsa allah korusun birşeyler çeviriyor olsa sana söylermi yüzüğü çıkarıyorum diye...demez...dışarda çıkarır akşam gelince takar dı... üzerine gitme çıkarsın biraz..kendiliğinden takar tekrar...sen tak dedikçe yüzük takmamak çok cazip oluyor erkekler için...

Kızlar benimm iştahımm çok fazla ama çok fazla açıldı, sizde öyle misiniz haftada kilo alıyorummm
1 haftada 2 kilo daha almışım...iştahım açıldı...

Allah seni bebeğine bebeğinide sana bağışlasın inşallah...benim küçük kardeşimde bebekken çok ağır ameliyatlar geçirdi...atlattı şükür...bebekler daha dayanıklı oluyor ... melekler şehri filminde bir replik var ''beraber olamayacaksak Allah bizi neden karşılaştırdı '' her şeyin bir sebebi var
her şey daha güzel olacak...
kızlar kontenjanlar belli oldu ablacım atanıyor inşallah cok mutlu olduk bu aksam bıde sağlıklıca oglusumuz dogdumu ohh
gözünüz aydın canım...

İyi geceler... Uyku tutmadı, kardeşimin düğünü için kıyafet baktım karar veremedim:107: Hangisi (2. elbise de ilk elbisenin renginde olacak siyah değil
sağdaki siyah model güzel..ama eğer onun beyazını giyersen gelininizin gelinliği sönük kalacaktır...:)))

artık bende burdayım annişlerrr
hoşgeldin canım...

maşşallah kızınabenim kız hala nazlı nazlı hareket ediyor...bakalım kaç kilo olmuş yarın öğrenicem...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…