kızlar benim bebiş karnımda iyice tepinmeye başladı. Az önce pijamamın üstünü açtım altletim kaldı sadece açar açmaz nasıl tekmeler attı. çok güçlüydü. Iki ayağını karnımı ittirdi dizlerinden bükerek. Yani ben öyle adlandırabiliyorum. Bi ara korktum ilk defa bu kadar şiddetli tekmeler attı kuzum... Yaramaz olacak galiba bizim bebiş
ben normalde hiç korkmam aslında alışığım tek kalmalara geceleri eşimin bazen çalışması oluyordu o zamanlar tek başıma kalabiliyordum şimdi hamilelikten ötürü korkuyorum yalnız kalmaya bide bir -iki gün değil 2 hafta üst üste olmayacak o yüzden hayatta tek başıma kalamam. Ablam eğer ara tatilinde zonguldaktan gelirse zaman benim için çabuk geçecek inşallah. çok teşekkür ederim. Allah senin de yardımcın olsun canım.
kızlar trendyol da dagi kampanyası var gecelik almak isteyenler bakabilir fiyatlar çok uygun ama bazıları tükenmiş bende iki tane gcelik aldım doğum için bu fiyata bidaha bulunmaz benim aldıklarım bunlar;
http://www.trendyol.com/somon-bayan-gecelik/urundetay/20972/4656994/tumbutikler
http://www.trendyol.com/nar-gecelik-b0213y0140/urundetay/20972/4656987/tumbutikler
maşallah bebişine cnm benim de geçen gün ve dün çok oynadı maşallah ama bugün o kadar yok bak meraktayım:)
güzeller günaydın
yaa ben burayı nasıl atladım inanmıyorum yaaadiğer başlıkta cebelleşiyorduk millet yazsın diye hahah
artık bende burdayım annişlerrr
ayyy çok mutlu oldum yaaaa baksana süper paylaşımlar var ayy süper yaaa
Canımsınıızzz
bence boş yere endişeleniyorsun. benim eşimde sevmez yüzük takmayı. zorla taktırırdım yazın baktım takmıyor bende dedim onu bozduralım sana gümüş bir alyans alalım beğendiğin birşey olsun. gittik zevkine göre aldı. şimdi hiç çıkarmıyor onu. yıllar geçtikçe erkekler altın alyanstan soğuyor. yüzük insanın kalbindedir. bizim okulda evli bir hoca var. üstelik karısı 2.ye hamile. yüzük parmağında ama yeni atanan bayan öğretmenlerle sarmaş dolaş. babam hiç yüzük takmamış ama hala mutlu bir evlilikleri var. ben şuan yüzük takmıyorum yüzüğüm karnımda diyorum. eşimde takma parmağını sıkmasın diyor
canım bende şeker yemiyorum ama atıyorum tatlı elma yesem çıkıyo değişik yaa.
özellikle kahvaltıda ne yersem yiyeyim çıkıyo..mesela 1 dl çavdar ekmeği 3-4 çatal peynir yiyorum 150 den aşağı çıkmıyo..öyle işte idare ediyoruz bakalım..
c.tesi kontrolüm var inş.iyidir kızım.
Hoşgeldin canım...Daha neler neler var burada daha dur sen
inşalllah düzelir, mutlu olurlar.... elbiselerin her ikisininde modeli güzelmiş, siyah modelli olan belki ağır gelebelir sana önünde uçuş uçuş tülleri var gibi ya ona benzer bişe giymiştim ben bana öyle gelmişti...İyi geceler... Uyku tutmadı, kardeşimin düğünü için kıyafet baktım karar veremedim:107: Hangisi (2. elbise de ilk elbisenin renginde olacak siyah değil)?
Sherlock'un sezon finaline bakayım dedim, gece gece kendi kendimi boş yere korkutmamak için vazgeçtim. Sizler kaçıncı uykunuzda hangi rüyalardasınız
Evet gülüm, "Keşke bana cinsiyetini söylemeseydin, doğumda öğrensem belki severdim; şimdi ikinizden de nefret ediyorum" diyen bir adam. Araları düzelir mi bilmem, ama o kızın o adama karşı kalbi eskisi gibi olur mu bir daha... Ömür boyu birbirine diş bileyen bir çift olarak mutsuz bir evlilik sürerler. Rabbim yardımcıları olsun.
Allah kızın da erkeğin de hayırlı olanını versin canım. Rabbimin emrinden sual olunmaz, bunu sorgulayan kişinin de ahirette artık kim yardımcısı olur bilemiyorum.
Dualarım sizinle gülüm. Rabbim sana da bebeğine de güç&kuvvet versin inşallah. Bebeğinin çabucak toparlanmasını ve kucağına almanı diliyorum.
Maşallah tosununa
Gözünüz aydın canım, çok sevindim:107:
Bak sen yaramaza, şimdiden adama gözdağı veriyor desene; korkulur senin prensesten
ne güzel vermişsin, bende şekerde çıkmadı ama bildiğin dediğin gibi eşim uyarıp duruyor ama doymuyorum nedense benimde diyete başlamam lazım yoksa halim harap...sekerım çıkana kadar bende oyleydım esım dıyorkı bugun resmen herseyı sılıp supuruyordun yemıyordun:) sımdı dıyetteyım ya 2 kıloda verdım 6.ayda 5 kılo almıştım 12 gundur hıc kıloda almadım 28. haftam 8 kılodayım suan
İnşallah olacak merak etme sen hep dua ediyoruz biz, morelini bozma,6.5 aylik doğduğu icin henüz organları gelisimini tamamlamadigindan bagirsaklari çalışmamış. Bu yuzden ameliyat oldu bes ay sonra tekrar olup yerine koyacaklar. İnşallah hersey guzel olacak.
esmercim alıntıyı doğru yaptım ama bilmiyorum neden öyle verdi bir karışıklık olmuş ama anlamadım :SKızlar bizden bir filiz arkadaşımız erken doğum yapmıştır sanırım...
Filologum da mı doğum yaptı :S
Beni de aydınlatın....
MaşallahhhSlm kizlar ben doktorumla konustun raporu sat a gore veriyorlar.benim oglum 15 gun onde gittigi ixin bebek 31 hafta gozukurken ben 29 dum.10 subatta dolacak 32 haftam.ogun verecem rapor dedi doktorum.
1800 gr olmus bebegim massallahi vardi teyzeleri.ben 20 kilo aldim ama bebegimede yaramis kilolar.rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin bebekleriniNe güzel kilosu allahım esirgesin
güzeller günaydın
yaa ben burayı nasıl atladım inanmıyorum yaaadiğer başlıkta cebelleşiyorduk millet yazsın diye hahah
artık bende burdayım annişlerrr
ayyy çok mutlu oldum yaaaa baksana süper paylaşımlar var ayy süper yaaa
Canımsınıızzz
Hoşgeldinnn,,,,,,, :)
kızlar kontenjanlar belli oldu ablacım atanıyor inşallah cok mutlu olduk bu aksam bıde sağlıklıca oglusumuz dogdumu ohh
canım ben çözümü buldum yemeklerden ve kahvaltıdan sonra ölçmeden önce 10 dk yürüyorum sonra normal çıkıyor işyerinde de sabah dışarı çıkamadığımdan koridorda geziyorum sende öyle yap sonra ölç istersen.
Günaydın kızlar
Benim kızda kuduruk maşallahı var Allah bozmasın sanki orada tek değilde arkadaşları ile birlikte kutu kutu pense oynuyor1 saniye içerisinde karnımın 4 farklı yerini geziyor cimcime.Birde büyüdükçe hareketleri yavaş yavaş acıtmayada başlıyor malum 35 cm ve 1 kg geçmiş:107:Hayırlısıyla doğsun ısıracam o poposunu
Usur mu kii?? Benim aklima gelmemisti hic usuyecegi??
Karisik iste canim. 40ina kadar idare etsin ama sonrasinda da ihtiyac duyarsammm. Galiba kafayi yiyecem bennnn
Tamam canim, bulabilirsem kafama gore bisey haber veririm. Su hasir el sepetleri de ideal aslinda. Bakalim ne bulcaz
Yaaa, bu da guzelmis. Tekstili de icinde mi yoksa dosek yorgan filan ayrica mi almak lazim.? Bunu da begendim, fiyati da iyi. Funnababy de bakmistim boyle bisey 300 tl idi. Tekstil de dahil.
Sallanmasin canim. Ben daha cok odalar arasi tasiyayim, bi tatile filan giderken yanimiza alabilelim, hafif portatif bisey olsun derdindeyim. Bi de tabi cebime de goz kirpsincok sey istiyorum galiba, ama ikeaya da bakayim ben en iyisi. Nerde ne bulacagim belli olmaz
Gunaydin hatunlar malum sömestr tatili geldi catti
İkinci sinifa giden bir oğlum var gurbetteyiz ailem başka şehirde oğlumdan sonra 3 dusugum oldu pihtilasma varmis simdi iğne kullanıyorum tatilde memlekete gitmek istiyorum ama eşimin hic gönlü yok en son ramazan bayramında gittik hamileligim yeniydi ve yolculuk sonrasi lekelenmem oldu bayram burnumuzdan geldi simdi Esim korkuyor ve göndermek istemiyor çok bunaldim ama içten içe bende korkuyorum gidersem bise olursa diye sastim kaldim
aklına kötü şeyler getirme...yani aklındaki gibi olsa allah korusun birşeyler çeviriyor olsa sana söylermi yüzüğü çıkarıyorum diye...demez...dışarda çıkarır akşam gelince takar dı... üzerine gitme çıkarsın biraz..kendiliğinden takar tekrar...sen tak dedikçe yüzük takmamak çok cazip oluyor erkekler için...biz 2006dan beri takıyoduk yüzük..
ben takmadığım zaman kıyamet kopuyodu ama o hiç takmamazlık etmezdi..
bu zamana kadar bikaç kez takmasam falan dedi ama ben takmanı istiyorum dedim takmaya devam etti..
şimdi üzmüyorum kendimi ama soran olursa ne dicem onu düşünüyorum..
1 haftada 2 kilo daha almışım...iştahım açıldı...Kızlar benimm iştahımm çok fazla ama çok fazla açıldı, sizde öyle misiniz haftada kilo alıyorummm
Allah seni bebeğine bebeğinide sana bağışlasın inşallah...benim küçük kardeşimde bebekken çok ağır ameliyatlar geçirdi...atlattı şükür...bebekler daha dayanıklı oluyor ... melekler şehri filminde bir replik var ''beraber olamayacaksak Allah bizi neden karşılaştırdı '' her şeyin bir sebebi varcnm şimdi nasıl gelişmi..sütün var mı verebiliomusnuz...dualarım siznle..
Hergun hastaneye gidiyoruz. Sutum az da olsa geliyor buzluga atıyorum suan için beslenemmiyor.dun bagirsaklarindan ameliyat oldu dort saat surdu bagirsaklari delinmis.on gun sonra hersey guzel giderse sut verecegiz insallah...
gözünüz aydın canım...kızlar kontenjanlar belli oldu ablacım atanıyor inşallah cok mutlu olduk bu aksam bıde sağlıklıca oglusumuz dogdumu ohh
sağdaki siyah model güzel..ama eğer onun beyazını giyersen gelininizin gelinliği sönük kalacaktır...:)))İyi geceler... Uyku tutmadı, kardeşimin düğünü için kıyafet baktım karar veremedim:107: Hangisi (2. elbise de ilk elbisenin renginde olacak siyah değil
hoşgeldin canım...artık bende burdayım annişlerrr
maşşallah kızınaGünaydın kızlar
Benim kızda kuduruk maşallahı var Allah bozmasın sanki orada tek değilde arkadaşları ile birlikte kutu kutu pense oynuyor1 saniye içerisinde karnımın 4 farklı yerini geziyor cimcime.Birde büyüdükçe hareketleri yavaş yavaş acıtmayada başlıyor malum 35 cm ve 1 kg geçmiş:107:Hayırlısıyla doğsun ısıracam o poposunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?