2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
O değil de Allah'ın izniyle doğum yapınca sonra kızımı kucağıma aldıktan sonra 2.en çok sevineceğim şey şu ilaçlardan kurtulmak olacak sanırım.Fenalık geliyor içerken artık neredeyse her dakika ilaç.Yok kan hapı yok vitamin yok kalsiyum yok magnezyum..Yazarken yoruldum içerken siz düşünün

kızlar ikinize de geçmiş olsun;dualarım bebişlerinizle ve sizinle,eminim ikisi de bir an önce iyileşip sizin şefkatli kollarınıza kavuşacak moralinizi sakın bozmayın;ben bir hastanenin yenidoğan servisinde 6 aylık bile olmadan doğan ikiz bebekleri görmüştüm,miniciktiler,hemşire durumlarının gayet iyi olduğunu söyledi,hiç merak etmeyin onlar o küçük bedenleriyle büyük insanlardan daha güçlüler,Allah bir an önce sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin...

benimkine altın yüzük zor taktırıyordum. şimdi kendi zevkine göre gümüş alyans aldı onu takıyor. altın yüzükle kendini çağ dışı hissediyormuş. Allah kadınıda erkeğide şeytana uydurmasın.

merhaba guzel annısler benım kızceemmm artık karsıdan babasına tekme gosterıyo maşaallah :))

ay hepmi babacıl bunlar. benim oğluşumda 2 gündür gündüz çok hareketsiz. akşam baba işten geldiğinde sesini duyar duymaz başlıyor oynamaya. bizim bir arkadaşın kızı var 7 aylık. kız annesine tüm gün surat asıyormuş, hiç gülmüyor yüzüme asık suratlla bakıyor diyor ama akşam babası kızım der demez basıyormuş kahkahayı :)

doğumdan sonra da içiliyo çoğu boşver kızlarımızı kucaklayınca zaten ne ilaç kalır ne başka bişey,konumuz tamamen değişir

Simca, canim sagol. Bakacagim simdi. Dun aksam esimle konustuk, hasir sepetlerden almaya karar verdik. Senin soyledigin var ya ama bbegi de ilk gunden odasinda yatirmayi denemeye karar verdik. Sepeti bi yere gittigimizde kullanmak icin alacagiz. İlk gunden odasinda yatirmak bana zor gelir mi onu bilemedim. Hani gece kalkip gitmek falan, bi de yeni dogum yaptigimizda nasil olcak bilmiyorum. Dogum nasil gececek belli degil sonucta ama nasil bir duzene alisirsa oyle gider diye dusunuyoruz. Bakalim fikrimizle zikrimiz ayni olabilecek mi?

Snowy canim, genelde siyah olan begenilmis. Ama ben de gri olani begendim. Fikrimi soyleyeyim dedim :) dugun dogumdan sonra di mi?

kızlar kontenjanlar belli oldu ablacım atanıyor inşallah cok mutlu olduk bu aksam bıde sağlıklıca oglusumuz dogdumu ohh
Hayirli olsun canim. Ogretmen kontenjanlari mi belli oldu? Yoksa baska mi?

Filoloğum un sadece sancısı oldu hastanede yattı çıktı iyidi şuan da iyidir inşallah sadece doğum yapan filiz cnm

gunaydin kizlar...
pek keyfim yok gece belki 10 kere tuvalete kalktim cok uykum var
bizim bu uykusuzluga alismamiz lazim galiba
keyifler yerindedir ins..
gecmise bakip geliyorum

Son düzenleme:
gunaydin kizlar...
gecmise bakip geliyorum

aynen öyle bende gece uyandım ancak lavaboya gitmemek için direndim sabahı koştura koştura ağrı çeke çeke lavaboya koştum ...artık gece direnmeyeceğim çünkü sabah karnım çok gerildi ve bebek oynadıkça ağrı yaptı ....mecbur lavaboya gideceğiz :)

aaa super fikir bende oyle yapiym bari ..
ama benim doktorum yuruyusun 20. dk sindan sonra sekeri duzenledigini soylemisti demek 10 dk da yetiyo :26:
hoşbulduk güzelim.. evet yaa burası süpermişşşş :)

çok hızlı ilerliyor sayfalar herhalde son 100 sayfayı okicam
hosgeldinnnn
120 kahvaltidan sonra mi cok iyi ya ben bugun kahvaltidan once olctum 112 cikti bakalim kahvaltidan sonra ne cikacak onu bekliyorum
Herkese günaydın.....
gunaydin cnm

yaaaa cok sinir bozucu yaaaaa
benim esimde kizlar babaya asik olurlar sen simdiden kendini alistir diyor gicik oluyorum

cnm ben iki gündür öyle yapıyorum düzeldi vallahi eğer kontrole çağırırsa yürüyüş yaptıktan sonra kan vereceğim

aynen ya diyorum nasil olsa 10 dk sonra yine gelecek sabredeyim ikisini bir yaparim ama dun cok fena kasiklarima baski yapti tutmayim dedim bide acaba suyum mu geliyor bune boyle diye cok endiselendim Allahtan 4 gibi kesildi de rahatladim

cnm ben iki gündür öyle yapıyorum düzeldi vallahi eğer kontrole çağırırsa yürüyüş yaptıktan sonra kan vereceğim

20 dk sonra olcmem gerek bakalim ise yaricak mi ?
gerci kahvalti da 1 kase yogurt ve kepekli ekmek yedim canim bisi yemek istemedi ama yine de acligim 112 cikmisti muhakkak 120 uzerinde cikar toklugum ne kadar az yesemde :26:
he bide ben tarcin cayi iciyorum bol limonlu 1-2 haftaya duzene sokar dediler..
1 fincan iciyorum fazlasi zarar dediler hamilelere
aklinda bulunsun

Son düzenleme:

o zaman sende bebeğin odasında yat bence gece defalarca uyanıcak ilk aylar,tam beslenemediği,yeni öğrendiği için.
sen sürekli odasına gidip geliceksin.her seferinde de aynı döngü,emzir,gazını çıkart,altını al,yatır,tekrar uyanır,emzir ...
hatta yatağa monte beşikler var ya onlardan lazım hepimize bence Eki Görüntüle 946307

Eklentiler

• $20140112_231125.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $ev-dekorasyonu-bebek-odasi-portatif-tasinabilir-katlanabilir-besik-modeli-QVl-3Cy.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

bebek arabasının fotoğrafını yanlış eklemişim

Kızlar bizim bebe dün gece döndü... Aranızda hisseden oldu mu... Dönüşü 2-2,5 saat sürdü galiba :44:

Alttarafta baskı hissettim ara ara.. Normalde başı sağda ayakları soldaydı.. Arada geriniyordu anlıyordum elinden bacağından.. Ama akşam sol tarafımı boşalttı. Tamamen sağda şimdi.... Doğum pozisyonu mu aldı acaba.. Netten baktık zamanıymış... Kaburgalarımda baskı hissettim bi ara.. Ayaklarıyla mı itti anlamadım..:18::18::18:

bu yataklar çok güzelmiş nerde satılır ki

gunaydin kizlar...
gecmise bakip geliyorum

ben de her gece öyleyim,gece tuvalete kalkıp,eğilince de belim çok ağrıyo.hareket etmeyince direk bele vuruyo uyanınca.
Uykusuzluktan kafam düşüyo ofiste sabahtan beri,masada uyuyakalmıyım diye napıcağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…