sultan sana katılıyorum benim eşim takar ama doğru diyorsun yüzük insanın kalbindedir Allah şaşırtmasın. Bende biraz şişlik olduğundan artık takamıyorum yüzük nasipse doğumdan sonra evet bizim yüzük karnımızda.
merhaba guzel annısler benım kızceemmm artık karsıdan babasına tekme gosterıyo maşaallah :))
O değil de Allah'ın izniyle doğum yapınca sonra kızımı kucağıma aldıktan sonra 2.en çok sevineceğim şey şu ilaçlardan kurtulmak olacak sanırım.Fenalık geliyor içerken artık neredeyse her dakika ilaç.Yok kan hapı yok vitamin yok kalsiyum yok magnezyum..Yazarken yoruldum içerken siz düşünün
Hayirli olsun canim. Ogretmen kontenjanlari mi belli oldu? Yoksa baska mi?kızlar kontenjanlar belli oldu ablacım atanıyor inşallah cok mutlu olduk bu aksam bıde sağlıklıca oglusumuz dogdumu ohh
doğumdan sonra da içiliyo çoğuboşver kızlarımızı kucaklayınca zaten ne ilaç kalır ne başka bişey,konumuz tamamen değişir
gunaydin kizlar...
pek keyfim yok gece belki 10 kere tuvalete kalktim cok uykum var
bizim bu uykusuzluga alismamiz lazim galiba
keyifler yerindedir ins..
gecmise bakip geliyorum
aaa super fikir bende oyle yapiym bari ..canım ben çözümü buldum yemeklerden ve kahvaltıdan sonra ölçmeden önce 10 dk yürüyorum sonra normal çıkıyor işyerinde de sabah dışarı çıkamadığımdan koridorda geziyorum sende öyle yap sonra ölç istersen.
hosgeldinnnnhoşbulduk güzelim.. evet yaa burası süpermişşşş :)
çok hızlı ilerliyor sayfalar herhalde son 100 sayfayı okicam
120 kahvaltidan sonra mibende öyle yapıyorum cnaım ama kahvaltıda yapamıyorum yada şöyle diyeyim kahvaltıda yersem çok yürümem gerekiyo gece ki açlık iyi gelmiyo bana sanırım ne yesem çıkıyo bende azcık atıştırıyorum..sonra güzel bi kahvaltı yapıyorum 3 saat sonra ozaman yüksek değil...
bugun sabahı 120 ile atlattık şükür :))
gunaydin cnmHerkese günaydın.....
O değil de Allah'ın izniyle doğum yapınca sonra kızımı kucağıma aldıktan sonra 2.en çok sevineceğim şey şu ilaçlardan kurtulmak olacak sanırım.Fenalık geliyor içerken artık neredeyse her dakika ilaç.Yok kan hapı yok vitamin yok kalsiyum yok magnezyum..Yazarken yoruldum içerken siz düşünün
yaaaa cok sinir bozucu yaaaaaay hepmi babacıl bunlar. benim oğluşumda 2 gündür gündüz çok hareketsiz. akşam baba işten geldiğinde sesini duyar duymaz başlıyor oynamaya. bizim bir arkadaşın kızı var 7 aylık. kız annesine tüm gün surat asıyormuş, hiç gülmüyor yüzüme asık suratlla bakıyor diyor ama akşam babası kızım der demez basıyormuş kahkahayı :)
aynen öyle bende gece uyandım ancak lavaboya gitmemek için direndim sabahı koştura koştura ağrı çeke çeke lavaboya koştum ...artık gece direnmeyeceğim çünkü sabah karnım çok gerildi ve bebek oynadıkça ağrı yaptı ....mecbur lavaboya gideceğiz :)
cnm ben iki gündür öyle yapıyorum düzeldi vallahi eğer kontrole çağırırsa yürüyüş yaptıktan sonra kan vereceğim
Simca, canim sagol. Bakacagim simdi. Dun aksam esimle konustuk, hasir sepetlerden almaya karar verdik. Senin soyledigin var yaama bbegi de ilk gunden odasinda yatirmayi denemeye karar verdik. Sepeti bi yere gittigimizde kullanmak icin alacagiz. İlk gunden odasinda yatirmak bana zor gelir mi onu bilemedim. Hani gece kalkip gitmek falan, bi de yeni dogum yaptigimizda nasil olcak bilmiyorum. Dogum nasil gececek belli degil sonucta ama nasil bir duzene alisirsa oyle gider diye dusunuyoruz. Bakalim fikrimizle zikrimiz ayni olabilecek mi?
Snowy canim, genelde siyah olan begenilmis. Ama ben de gri olani begendim. Fikrimi soyleyeyim dedim :) dugun dogumdan sonra di mi?
Hayirli olsun canim. Ogretmen kontenjanlari mi belli oldu? Yoksa baska mi?
o zaman sende bebeğin odasında yat bencegece defalarca uyanıcak ilk aylar,tam beslenemediği,yeni öğrendiği için.
sen sürekli odasına gidip geliceksin.her seferinde de aynı döngü,emzir,gazını çıkart,altını al,yatır,tekrar uyanır,emzir ...
hatta yatağa monte beşikler var ya onlardan lazım hepimize benceEki Görüntüle 946305 Eki Görüntüle 946307
o zaman sende bebeğin odasında yat bencegece defalarca uyanıcak ilk aylar,tam beslenemediği,yeni öğrendiği için.
sen sürekli odasına gidip geliceksin.her seferinde de aynı döngü,emzir,gazını çıkart,altını al,yatır,tekrar uyanır,emzir ...
hatta yatağa monte beşikler var ya onlardan lazım hepimize benceEki Görüntüle 946305 Eki Görüntüle 946307
gunaydin kizlar...
pek keyfim yok gece belki 10 kere tuvalete kalktim cok uykum var
bizim bu uykusuzluga alismamiz lazim galiba
keyifler yerindedir ins..
gecmise bakip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?