kızlar selam,
önümüzdeki hafta günü birlik iş için ankaraya gitmem gerekiyor. tabi uçakla gideceğim için acaba hava yolu şirketi sıkıntı yaratır mı? biletleri kestirdiğimiz firmayla konuştuk prosedür gereği doktor raporu gerekiyor ama bakmıyolar bile hiç bir zaman dedi. zaten 8 aylıktan sonra özellikle istiyorlarmış raporu.
Ayrıca aynı hafta eşim 2 haftalık yurt dışı seyahatine gidiyor çok mutsuzum yahuo olmadığı için tek başıma evde kalmak istemiyorum annemde kalacağım ama eve işim çok uzak olacak işe nasıl gidip gelicem nasıl geçer 2 hafta bilmiyorum annem yeğenime bakıyor o yüzden bize gelemez, k. valide de sürekli fırt fırt dört dönecek evde iş yapıcak çamaşırlarıma kadar girecek ben yokken çok iyi biliyorum o yüzden de onu eve almak istemiyorum tek başınayken. off kızlar dua edin çabuk geçsin şu iki hafta benim için
gunaydin kizlar...
pek keyfim yok gece belki 10 kere tuvalete kalktim cok uykum var
bizim bu uykusuzluga alismamiz lazim galiba
keyifler yerindedir ins..
gecmise bakip geliyorum
o zaman sende bebeğin odasında yat bencegece defalarca uyanıcak ilk aylar,tam beslenemediği,yeni öğrendiği için.
sen sürekli odasına gidip geliceksin.her seferinde de aynı döngü,emzir,gazını çıkart,altını al,yatır,tekrar uyanır,emzir ...
hatta yatağa monte beşikler var ya onlardan lazım hepimize benceEki Görüntüle 946305 Eki Görüntüle 946307
Kızlar bizim bebe dün gece döndü... Aranızda hisseden oldu mu... Dönüşü 2-2,5 saat sürdü galiba :44:
Alttarafta baskı hissettim ara ara.. Normalde başı sağda ayakları soldaydı.. Arada geriniyordu anlıyordum elinden bacağından.. Ama akşam sol tarafımı boşalttı. Tamamen sağda şimdi.... Doğum pozisyonu mu aldı acaba.. Netten baktık zamanıymış... Kaburgalarımda baskı hissettim bi ara.. Ayaklarıyla mı itti anlamadım..:18::18::18:
bu yataklar çok güzelmiş nerde satılır ki
gunaydin kizlar...
gecmise bakip geliyorum
kuzum günaydın
bak markafonide portbebe,çanta setler 30 tl bugün.
https://www.markafoni.com/product/baby-room-32/dekorasyon-aksesuar/
Gunaydin hatunlar malum sömestr tatili geldi catti
İkinci sinifa giden bir oğlum var gurbetteyiz ailem başka şehirde oğlumdan sonra 3 dusugum oldu pihtilasma varmis simdi iğne kullanıyorum tatilde memlekete gitmek istiyorum ama eşimin hic gönlü yok en son ramazan bayramında gittik hamileligim yeniydi ve yolculuk sonrasi lekelenmem oldu bayram burnumuzdan geldi simdi Esim korkuyor ve göndermek istemiyor çok bunaldim ama içten içe bende korkuyorum gidersem bise olursa diye sastim kaldim
maşallah bebişine cnm benim de geçen gün ve dün çok oynadı maşallah ama bugün o kadar yok bak meraktayım:)
Kızlar bizim bebe dün gece döndü... Aranızda hisseden oldu mu... Dönüşü 2-2,5 saat sürdü galiba :44:
Alttarafta baskı hissettim ara ara.. Normalde başı sağda ayakları soldaydı.. Arada geriniyordu anlıyordum elinden bacağından.. Ama akşam sol tarafımı boşalttı. Tamamen sağda şimdi.... Doğum pozisyonu mu aldı acaba.. Netten baktık zamanıymış... Kaburgalarımda baskı hissettim bi ara.. Ayaklarıyla mı itti anlamadım..:18::18::18:
aynen ya diyorum nasil olsa 10 dk sonra yine gelecek sabredeyim ikisini bir yaparim ama dun cok fena kasiklarima baski yapti tutmayim dedim bide acaba suyum mu geliyor bune boyle diye cok endiselendim Allahtan 4 gibi kesildi de rahatladim
http://www........./yonca-ucuk-bebek-uyku-sepeti-besik-new-mavi-P16400575
kızlar bu nasıl sizce, bundan alsam mı acaba ? Park beşimiğimiz benim yatak odamda duracak.. kapıdan öyle kolaylıkla çıkmıyor odamda sabit kalır...
Bunu da şöyle düşündüm hem memlekete götürürüm orda kullanırım beşik niyetine gelince de oturma odamızda sabit kalır, bebeği gündüzleri bunun içinde tutarım, uyuturum felan,, Birde ben bebeğim 2 ya 3 ayında bakıcıya teslim edeceğim için oturma odasında ilgilensin benim olmadığım zamanlarda diye düşündüm, çünkü oturma odasına gizli kamera koymayı düşünüyorum,, kullanışlı olur mu dersiniz kullanan var mı çevrenizde felan?
seni anlıyorum özlemişsindir ve sıkılmışsındır ama ne olur ne olmaz son aylardayız. doktoruna danışıp yolculuğa çıkabilirsin belki. eşin de haklı aslında...
evet cnm ya hep hareket etsin istiyoruz aslında ama arada da uyusunlar.
cnm benim bebiş de 24 haftamda yan duruyordu. bir iki hafta sonra bi gün tüm gün boyunca hareket etti durdu. ertesi gün kasıklarım ağrıdı böbreklerim ağrıdı. annem de bebek dönmüştür o zaman demişti. son kontrole gittiğimizde baş aşağı duruyor yani doğum pozisyonunu almış. senin bebiş de dönmüştür büyük ihtimal:)
telaş yapma tatlım, doğum pozisyonuna dönmüş olsa bile bu doğum yapacağın anlamına gelmez, benim bebeği senin kadar net hissedemiyorum ama uzun zamandır belirgin hareketlerini üstte hissediyorum sağ kamurgamda onun tam ortasında felan pozisyonunun nasıl olduğunu felan hiç düşünmedim, çünkü sürekli yer değiştirirler diye düşünüyorum
http://www........./yonca-ucuk-bebek-uyku-sepeti-besik-new-mavi-P16400575
kızlar bu nasıl sizce, bundan alsam mı acaba ? Park beşimiğimiz benim yatak odamda duracak.. kapıdan öyle kolaylıkla çıkmıyor odamda sabit kalır...
Bunu da şöyle düşündüm hem memlekete götürürüm orda kullanırım beşik niyetine gelince de oturma odamızda sabit kalır, bebeği gündüzleri bunun içinde tutarım, uyuturum felan,, Birde ben bebeğim 2 ya 3 ayında bakıcıya teslim edeceğim için oturma odasında ilgilensin benim olmadığım zamanlarda diye düşündüm, çünkü oturma odasına gizli kamera koymayı düşünüyorum,, kullanışlı olur mu dersiniz kullanan var mı çevrenizde felan?
Filoloğum un sadece sancısı oldu hastanede yattı çıktı iyidi şuan da iyidir inşallah sadece doğum yapan filiz cnm
Sanirim gitmicem yuzduk yuzduk sonuna geldik riske girmeye gerek yok çok sikildim ama yapacak bise yokgünaydın bence eşini dinle bu senelik evde geçir.madem böyle riskin var.
sen bilirsin.
valla benim kizim hic yukarda durmadi hep asagida o yuzden bilemedim :26:Kızlar bizim bebe dün gece döndü... Aranızda hisseden oldu mu... Dönüşü 2-2,5 saat sürdü galiba :44:
ben de her gece öyleyim,gece tuvalete kalkıp,eğilince de belim çok ağrıyo.hareket etmeyince direk bele vuruyo uyanınca.
Uykusuzluktan kafam düşüyo ofiste sabahtan beri,masada uyuyakalmıyım diye napıcağımı şaşırdım
Ben ilk defa bu gece rahat uyudum... Çok güzeldibi kere kalktım wc ye. Çok da dönmedim...
Uyku falan kalmadı artık yaa.. Sarhoş gibi oluyorum ve çok huzursuz uykularım
kizlar Allah bizi hazirliyor birden uykumuzun duzeni bozulsa cok cabuk yipranirizaynı durumdan bende şikayetçiyim, kaliteli uykum yok,, aynı tuvalet sorunu bende de varsanırım artık böyle devam edecek,,
Doğum sonrası her iki saatte bir bebeği emzireceğimiz için vücut kendini ona hazırlıyormuş, öyle okumuştum biryerde...
bende oyle umid ediyorum :44:yok cnm su değildir çünkü ben doktoruma ve burdaki arkadaşlara sordum bir ara bende öyleydim su gelirken bardaktan boşalır gibi hemen akıyormuş sen tutamıyormuşsun yani bi nevi adet olurken birden gelir ya onun gibi korkma yani baskıdan idrar geliyor su değildir diye düşünüyorum
canim link acilmadihttp://www........./yonca-ucuk-bebek-uyku-sepeti-besik-new-mavi-P16400575
Slm kizlar ben doktorumla konustun raporu sat a gore veriyorlar.benim oglum 15 gun onde gittigi ixin bebek 31 hafta gozukurken ben 29 dum.10 subatta dolacak 32 haftam.ogun verecem rapor dedi doktorum.
1800 gr olmus bebegim massallahi vardi teyzeleri.ben 20 kilo aldim ama bebegimede yaramis kilolar.rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini
kızlar benim bebiş karnımda iyice tepinmeye başladı. az önce pijamamın üstünü açtım altletim kaldı sadece açar açmaz nasıl tekmeler attı. çok güçlüydü. iki ayağını karnımı ittirdi dizlerinden bükerek. yani ben öyle adlandırabiliyorum. bi ara korktum ilk defa bu kadar şiddetli tekmeler attı kuzum... yaramaz olacak galiba bizim bebiş
Slm kizlar ben doktorumla konustun raporu sat a gore veriyorlar.benim oglum 15 gun onde gittigi ixin bebek 31 hafta gozukurken ben 29 dum.10 subatta dolacak 32 haftam.ogun verecem rapor dedi doktorum.
1800 gr olmus bebegim massallahi vardi teyzeleri.ben 20 kilo aldim ama bebegimede yaramis kilolar.rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini
6.5 aylik doğduğu icin henüz organları gelisimini tamamlamadigindan bagirsaklari çalışmamış. Bu yuzden ameliyat oldu bes ay sonra tekrar olup yerine koyacaklar. İnşallah hersey guzel olacak.
Gunaydin hatunlar malum sömestr tatili geldi catti
İkinci sinifa giden bir oğlum var gurbetteyiz ailem başka şehirde oğlumdan sonra 3 dusugum oldu pihtilasma varmis simdi iğne kullanıyorum tatilde memlekete gitmek istiyorum ama eşimin hic gönlü yok en son ramazan bayramında gittik hamileligim yeniydi ve yolculuk sonrasi lekelenmem oldu bayram burnumuzdan geldi simdi Esim korkuyor ve göndermek istemiyor çok bunaldim ama içten içe bende korkuyorum gidersem bise olursa diye sastim kaldim
gunaydin kizlar...
gecmise bakip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?