2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben geçen hafta uçak yolculuğu yaptım tatlım doktor rapor verdi ama hamile olduğumu bile anlamadıkları için kimse bir şey sormadı ben de göstermedim hamileyim x-ray den geçmiycem de kimse sana kaç haftalıksın demiyor tabi karnın çok büyükse belki sorarlar da sen raporunu al sorarlarsa gösterirsin sorun olmaz

gunaydin kizlar...
pek keyfim yok gece belki 10 kere tuvalete kalktim cok uykum var
bizim bu uykusuzluga alismamiz lazim galiba
keyifler yerindedir ins..
gecmise bakip geliyorum

Ben ilk defa bu gece rahat uyudum... Çok güzeldi bi kere kalktım wc ye. Çok da dönmedim...

Uyku falan kalmadı artık yaa.. Sarhoş gibi oluyorum ve çok huzursuz uykularım

Bayıldım ben bu yatağa

telaş yapma tatlım, doğum pozisyonuna dönmüş olsa bile bu doğum yapacağın anlamına gelmez, benim bebeği senin kadar net hissedemiyorum ama uzun zamandır belirgin hareketlerini üstte hissediyorum sağ kamurgamda onun tam ortasında felan pozisyonunun nasıl olduğunu felan hiç düşünmedim, çünkü sürekli yer değiştirirler diye düşünüyorum

gunaydin kizlar...
gecmise bakip geliyorum

aynı durumdan bende şikayetçiyim, kaliteli uykum yok,, aynı tuvalet sorunu bende de var sanırım artık böyle devam edecek,,
Doğum sonrası her iki saatte bir bebeği emzireceğimiz için vücut kendini ona hazırlıyormuş, öyle okumuştum biryerde...

seni anlıyorum özlemişsindir ve sıkılmışsındır ama ne olur ne olmaz son aylardayız. doktoruna danışıp yolculuğa çıkabilirsin belki. eşin de haklı aslında...

maşallah bebişine cnm benim de geçen gün ve dün çok oynadı maşallah ama bugün o kadar yok bak meraktayım:)

evet cnm ya hep hareket etsin istiyoruz aslında ama arada da uyusunlar.

cnm benim bebiş de 24 haftamda yan duruyordu. bir iki hafta sonra bi gün tüm gün boyunca hareket etti durdu. ertesi gün kasıklarım ağrıdı böbreklerim ağrıdı. annem de bebek dönmüştür o zaman demişti. son kontrole gittiğimizde baş aşağı duruyor yani doğum pozisyonunu almış. senin bebiş de dönmüştür büyük ihtimal:)

aynen ya diyorum nasil olsa 10 dk sonra yine gelecek sabredeyim ikisini bir yaparim ama dun cok fena kasiklarima baski yapti tutmayim dedim bide acaba suyum mu geliyor bune boyle diye cok endiselendim Allahtan 4 gibi kesildi de rahatladim

yok cnm su değildir çünkü ben doktoruma ve burdaki arkadaşlara sordum bir ara bende öyleydim su gelirken bardaktan boşalır gibi hemen akıyormuş sen tutamıyormuşsun yani bi nevi adet olurken birden gelir ya onun gibi korkma yani baskıdan idrar geliyor su değildir diye düşünüyorum

http://www........./yonca-ucuk-bebek-uyku-sepeti-besik-new-mavi-P16400575

kızlar bu nasıl sizce, bundan alsam mı acaba ? Park beşimiğimiz benim yatak odamda duracak.. kapıdan öyle kolaylıkla çıkmıyor odamda sabit kalır...
Bunu da şöyle düşündüm hem memlekete götürürüm orda kullanırım beşik niyetine gelince de oturma odamızda sabit kalır, bebeği gündüzleri bunun içinde tutarım, uyuturum felan,, Birde ben bebeğim 2 ya 3 ayında bakıcıya teslim edeceğim için oturma odasında ilgilensin benim olmadığım zamanlarda diye düşündüm, çünkü oturma odasına gizli kamera koymayı düşünüyorum,, kullanışlı olur mu dersiniz kullanan var mı çevrenizde felan?

canım bende oğluşum için bu rengi beğendim olurmu sizce

https://www.markafoni.com/product/6046898/

olur tabi,bende genelde hem erkeğe hem kıza uygun renkler almaya çalışıyorum,tekrar yaparsak o da kullansın diye.

açılmıyo bakamadım

Ay canım benim de öyle oldu.. Kasıklarım ilk defa ağrıdı adım atamadım Avm de dolaşıyordum.. Eve zOr attım kendimi.. Bakalım bizim 10 gün sonra randevum var doktorumuz ne diyecek.".

Kuzum doğum başlamaz mutlaka ama.. Baskı olunca alttan garip hissettim :)))

Açamadım link i

Filoloğum un sadece sancısı oldu hastanede yattı çıktı iyidi şuan da iyidir inşallah sadece doğum yapan filiz cnm

Bilgilendirme için saol canım ben ikisi de doğum yaptı sandım bi an.Allah hepimize en hayırlı zamanda en güzel şekilde evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin inş

günaydın bence eşini dinle bu senelik evde geçir.madem böyle riskin var.
sen bilirsin.
Sanirim gitmicem yuzduk yuzduk sonuna geldik riske girmeye gerek yok çok sikildim ama yapacak bise yok

Canim benimkide yan yatiyir kafasi sağda ayaklarısolda daha ddönmediayaklariyle bogrumu ittiriyor

valla benim kizim hic yukarda durmadi hep asagida o yuzden bilemedim :26:

Ben ilk defa bu gece rahat uyudum... Çok güzeldi bi kere kalktım wc ye. Çok da dönmedim...

Uyku falan kalmadı artık yaa.. Sarhoş gibi oluyorum ve çok huzursuz uykularım

kizlar Allah bizi hazirliyor birden uykumuzun duzeni bozulsa cok cabuk yipraniriz
ne buyuk mucizelere tanik oluyoruz yaaaa
bende oyle umid ediyorum :44:
canim link acilmadi

maşaallah subhanaallah neler yiyorsun bana da söyle :) benim de 7 şubatta 32 oluyor ama 10 şubatta alıcam raporu

günaydın annişler nasılsınız gününüz güzel geçsin ınşallah ümrancım canım bugün urfadamısın

maşallah kuzuna benımkıde öyle karnımı acıyorum eşimle izliyoruz hareketlerini neler neler yapıyor yaramaz

maşallah canım herşey cok güzel gidiyor rabbım sağlıkla kucağımıza versin

6.5 aylik doğduğu icin henüz organları gelisimini tamamlamadigindan bagirsaklari çalışmamış. Bu yuzden ameliyat oldu bes ay sonra tekrar olup yerine koyacaklar. İnşallah hersey guzel olacak.

canım benım ınsallah herşey ıyı olacak sağlıkla bebeğine kavuşacaksın bol bol dua et bızde senın ıcın ederiz

sevinc canım bencede gitme bu kadar sıkıntı cektın sonlara geldın bıraz daha sık dişini

gunaydin kizlar...
gecmise bakip geliyorum

ooo canım bızdede öyle ben bırde uykusuz işe gelıyorum düş
n halımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…