ben de normal doğum istiyordum ama apar topar mecburi sezeryana alındım. çok rahat geçti tabi hemen şor şor süt inmedi ama şükür iki güne toparladık. zamana bırakmak lazım bence. Rabbim çizmiş bir yol biz ne düşünürsek düşünelim iş olacağına varıyor. Sezeryan planlarsın bi bakarsın suyun gelmiş pıt diye doğurmuşsun en normalinden :)
AY SOYLE PIT DIYE CIKIVERSE SUPER OLUR ZATEN CUNKU ADI USTUNDE NORMALI O :))))
BEN BI ARKADAŞIMI ZIYARETE GITTIM DOGUMDAN SONRA SEZERYANLA OLŞDU.. ANAM BI BAKTIM DAHA DEDIM DOĞUMA ALMADILAR MI DEDIM MEĞER OLMUS KARIN YAVAŞ YAVAŞ INIYORMUS NE BILIYIM BENN :)
benim bebiş Allah izin verirse Balık ta olabilir. oğlum sezeryan olduğundan erken alırız dedi doktor.
bende daha şimdiden 04.04.2014 tarihini kapma derdindeyim benimde sezeryan olacak inşallah hayırlısı olsun
Banada elevit verdi onun icindede folic var dedidoktor bana folic vermedi elevit verdi folic vermesi gerekmiyomuydu? :44:
Evet kese nin boyutu ayni donemdeyiz aramizda bir gun varSimdi geldim doktordan kalp atisini doktor gormus ama devlete gittigim icin kullandiklari cihaz benim duyabilecegim bi cihaz degilmisdoktor 7 haftalik dedi
Ben biraz gec yumurtlamisim galiba cunku hatirliyorum normalde temmuz 26 da adet olmam gereliyodu ama ben 16sinda hala o uzayan akintiyi goruyodum ve yumurtlama sancisi cekiyodum
Neyse simdilik hersey yolunda sukurler olsun
Doktor bisey demedi ama ultrason ciktisinda 9.8mm yaziyo sanirim bu kesenin boyutu degil mi?
Bizede iliskiye girmek yasak daha once dusuklerim var kanda pihtilasma varBenimde gecen gece 3-4 damla leke geldi onuda sordum doktora
Iliskiye girmeyin dedi kendini yorma agir kaldirma bolbol dinlen dedi
Facede acmislar 2014 nisan anneleri ama guru bombosselam taze anneler bilenler vardir ben eylul 2010 annesiyim o zamanda kk daydik sonra paylasim zor oluyor nide herkes okuyor diye face de grup kurduk hala aktif cok guzel paylasimlar oluyor resim yuklemek filan daha kolay ne dersiniz dilerseniz ben kurup link atarim
Bendede aynisi var tansiyonum dusuk ve bacagim agriyo niye acabakızlar günaydın herkese. sabah kontrolüm vardı. pıtpıtları duyduk Rabbime binlerce kez şükürler olsun.kesenin yerleşimi de iyiymiş. bir de şu düşük tansiyonum ve bacak ağrılarıma çare bulsam süper olacak.
Aynen olu gibi yatiyommmkızlar merhaba ne ev işi ne yemek hiç birşey yapmak istemiyorum.24 saat uyusam uyurum herhalde aşırı halsizlik yorgunluk var sizlerde böyle misiniz????
AY SOYLE PIT DIYE CIKIVERSE SUPER OLUR ZATEN CUNKU ADI USTUNDE NORMALI O :))))
BEN BI ARKADAŞIMI ZIYARETE GITTIM DOGUMDAN SONRA SEZERYANLA OLŞDU.. ANAM BI BAKTIM DAHA DEDIM DOĞUMA ALMADILAR MI DEDIM MEĞER OLMUS KARIN YAVAŞ YAVAŞ INIYORMUS NE BILIYIM BENN :)
ayy bana da ilk doğumumda bir kaç kişi demişti birtanesi içerdemi kaldı, ikizini unutmuşlar falan hepsini boğmak istemiştim
arkadaşlar devlet hastanesinde kan testi yaptırmak için yine doktordan sıra mı almak gerekiyor ? yoksa gidip giriş yaptırıp kan verebilir miyz ?
Banada elevit verdi onun icindede folic var dedi
Evet kese nin boyutu ayni donemdeyiz aramizda bir gun var
Bizede iliskiye girmek yasak daha once dusuklerim var kanda pihtilasma var
Facede acmislar 2014 nisan anneleri ama guru bombos
Bendede aynisi var tansiyonum dusuk ve bacagim agriyo niye acaba
Aynen olu gibi yatiyommm
bu akşamları diz ağrılarım beni benden alıyor. malak gibi yatıyorum iki adım atasım gelmiyor. baktım da varisler almış başını gitmiş Allahtan esmerim de çok belli olmuyor.
Ben face ten yazmam herhalde. orda yorum yapsam bütün arkadaş grubum görmeyecek mi?
bu akşamları diz ağrılarım beni benden alıyor. malak gibi yatıyorum iki adım atasım gelmiyor. baktım da varisler almış başını gitmiş Allahtan esmerim de çok belli olmuyor.
Ben face ten yazmam herhalde. orda yorum yapsam bütün arkadaş grubum görmeyecek mi?
bende daha şimdiden 04.04.2014 tarihini kapma derdindeyim benimde sezeryan olacak inşallah hayırlısı olsun
işte korktuğum da o aslında. bir de burda daha samimi geliyor bana ne bileyim öyle işteKapali gurup olursa sadece gurup uyeleri yazismalari goruyor ama sanirim acik gurup
Bebegimiz yolda diye bir gurup var kapali gurup saniyordum
Kac haftalik oldunuz diye sormuslar yorum yaptim anaam bi baktim acik gurupmus
Hemen yorumumu sildim henuz kimsecik bilmiyo resmen ilan etmis oluyodum
anladım canım. bizim şirkette face yassah, eşim yasakladıfacede benim üye olduğum gruplar kapalı dışarıdan hiç kimse göremiyor yorumlar vs okuyamıyor canım
Kizlar bugun sag kasigima arada bir bicak saplaniyor sanki niye acaba
Adet gunumuz yaklasiyor ondanmi ki telaslanmak istemiyorum hemen
bende de akıntı var beyaz ya. adetle alakalıdır bence de.
insallah canim pimpiriklenmek istemiyorum bir oglum var ustune 3 dusuk yaptim
Pihtilasma cikti aklim cikiyor bise olacak diye
Biz güzel tutturmuşuz 04.04.2014 ü ama erken olacak ya kaçırdık :)
biz de doktorumla konuştuk 04.04.2014 te yaparız herşey yolunda olursa dedi..
bakalım hayırlısı kızım 36 haftalık doğmuştu bunda ne olacak bakalım
kızlar karnımda şişlik var neden oluyo anlamış değilim. :44: öğlen yemekten gelince çok uykum geliyor birde kabızlık sorunumda var.birdaha gittiğimde doktora söylemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?