2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

doktor bana folic vermedi elevit verdi folic vermesi gerekmiyomuydu? :44:
Banada elevit verdi onun icindede folic var dedi
Evet kese nin boyutu ayni donemdeyiz aramizda bir gun var
Benimde gecen gece 3-4 damla leke geldi onuda sordum doktora
Iliskiye girmeyin dedi kendini yorma agir kaldirma bolbol dinlen dedi
Bizede iliskiye girmek yasak daha once dusuklerim var kanda pihtilasma var
Facede acmislar 2014 nisan anneleri ama guru bombos
Bendede aynisi var tansiyonum dusuk ve bacagim agriyo niye acaba
kızlar merhaba ne ev işi ne yemek hiç birşey yapmak istemiyorum.24 saat uyusam uyurum herhalde aşırı halsizlik yorgunluk var sizlerde böyle misiniz????
Aynen olu gibi yatiyommm

karın kalıyor sezeryanda korse de taksanız ne yaparsanız yapın en azından ayva bir göbek oluyor. ha çok sıkı spor yaparım acayip düzenli beslenirim diyorsanız bilemem tabi
benim oğlumda karnım o kadar büyüktü ki, sezeryandan sonra puf diye söndüm :):):)

bu akşamları diz ağrılarım beni benden alıyor. malak gibi yatıyorum iki adım atasım gelmiyor. baktım da varisler almış başını gitmiş Allahtan esmerim de çok belli olmuyor.
Ben face ten yazmam herhalde. orda yorum yapsam bütün arkadaş grubum görmeyecek mi?

Kapali gurup olursa sadece gurup uyeleri yazismalari goruyor ama sanirim acik gurup
Bebegimiz yolda diye bir gurup var kapali gurup saniyordum
Kac haftalik oldunuz diye sormuslar yorum yaptim anaam bi baktim acik gurupmus
Hemen yorumumu sildim henuz kimsecik bilmiyo resmen ilan etmis oluyodum

facede benim üye olduğum gruplar kapalı dışarıdan hiç kimse göremiyor yorumlar vs okuyamıyor canım

Kizlar bugun sag kasigima arada bir bicak saplaniyor sanki niye acaba
Adet gunumuz yaklasiyor ondanmi ki telaslanmak istemiyorum hemen

işte korktuğum da o aslında. bir de burda daha samimi geliyor bana ne bileyim öyle işte
facede benim üye olduğum gruplar kapalı dışarıdan hiç kimse göremiyor yorumlar vs okuyamıyor canım
anladım canım. bizim şirkette face yassah, eşim yasakladı face e anca akşamları 5-10 dk bakıyorum o ka.

biz de doktorumla konuştuk 04.04.2014 te yaparız herşey yolunda olursa dedi..
bakalım hayırlısı kızım 36 haftalık doğmuştu bunda ne olacak bakalım

kızlar karnımda şişlik var neden oluyo anlamış değilim. :44: öğlen yemekten gelince çok uykum geliyor birde kabızlık sorunumda var.birdaha gittiğimde doktora söylemeliyim

Biz güzel tutturmuşuz 04.04.2014 ü ama erken olacak ya kaçırdık :)

inşallah bizde kaçırmayız canım:) sağlıklı güzel doğsunlar da

biz de doktorumla konuştuk 04.04.2014 te yaparız herşey yolunda olursa dedi..
bakalım hayırlısı kızım 36 haftalık doğmuştu bunda ne olacak bakalım

kısmet olursa seninle aynı gün doğum yaparız sen nerede yapmayı düşünüyorsun ben yine medipolü düşünüyorum ama bakalım

insallah canim pimpiriklenmek istemiyorum bir oglum var ustune 3 dusuk yaptim
Pihtilasma cikti aklim cikiyor bise olacak diye

kendini çok yorma ve alman gereken ilaç varsa aksatma canım herşey hayırlısı ise olsun sağlıcakla al kucağına bebişini

kızlar karnımda şişlik var neden oluyo anlamış değilim. :44: öğlen yemekten gelince çok uykum geliyor birde kabızlık sorunumda var.birdaha gittiğimde doktora söylemeliyim

bana folic asit şişlik yapıyor ve acayip karnım şiş ve o kadar yorgunum ki bir güzel uyuyamıyorum sen bol bol dinlenebiliyorsan dinlen canım

Kızlar bgün öğrendim bende nisan annesi olucam inşallah. 25 aylık bir kızım var ikinciyi merakla bekliyoruz. İlk hamileliğm cok Zordu korkuyorum allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…