2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar karnımda şişlik var neden oluyo anlamış değilim. :44: öğlen yemekten gelince çok uykum geliyor birde kabızlık sorunumda var.birdaha gittiğimde doktora söylemeliyim
Kabiz oldugun icin karnin sis bence
aman Allah korusun canım bebişlerimiz sağlıkla doğarlar inş.
Aminnn insallahhhh
canım geçmiş olsun. Allah bu bebişini sana bağışlasın oğluna kardeş olsun. kaç yaşında oğlun benim ki 4ü bitiriyor eylülde Allah nasip ederse.

Oglum 6 yasinda cok istiyor kardesi olmasini

Cok saol canim ilaclarimi icip uzaniyorum
Kızlar bgün öğrendim bende nisan annesi olucam inşallah. 25 aylık bir kızım var ikinciyi merakla bekliyoruz. İlk hamileliğm cok Zordu korkuyorum allah yardımcımız olsun
Hosgeldin cnm Allah hepimizin yardimcisi olsun:18:

Kabiz oldugun icin karnin sis bence

Aminnn insallahhhh

Oglum 6 yasinda cok istiyor kardesi olmasini

maşallah ben de 6 yaşını bitirsin diyordum ama biyolojik saat midir nedir bebek bebek diye tutturmaya başlamıştım :) benim oğlum da nerde bebek görse anne eve götürelim diyo :) kardeş istiyom diyo. oyun oynıcakmış onla.

folic plus kullanıyorsan şişliği o da yapıyor olabilir. ben bugün hiç içmedim doktorum gece yatarken 3 tane birden al dedi. bugün o kadar şişlik şikayetim yok mesela.

merhaba arkadaslar
dun bebisimin kalp atislarini duydum
hayatim boyunca bu kadar heyecanlanmamistimmmmm
muhtesem birsey saatlerce agladim hem guluyorum hem agliyorum
Allahim herkese nasip etsin bu duyguyu herkeseeeeee

bi kac gundur mide bulantisindan yataktan cikamadim doktorum bir ilac verdi dun onu kullandim bugun biraz daha iyiyim hic mide bulantim yok
sizler nasilsiniz keyifler iyidir umarim

hadi gözünaydın canım allah tamamını erdirsin ben de kalp atışını görünce heycanlandımmm çok şükür şimdi daha rahatım

hadi gözünaydın canım allah tamamını erdirsin ben de kalp atışını görünce heycanlandımmm çok şükür şimdi daha rahatım

tesekkur ederim tatlim cok mersi darisi kalp atisini duymayi bekleyenlere
insaallah kucagimza aldigimizda sicakligini da duymayi nasip etsin Allah

Yeni hamislerimi hosgeldiniz
Insallah hepimiz saglikla sihatle kucagimiza alalim bebislerimizi
Bende doktor arayisindayim yakocaeliden olan yok galiba

Herkese tek tek yazamiyorum ama tum mesajlari okuyorum
Sevgiler

Dünden yazmaya başladım buraya ama çok karışık cevap vermek yazmak zor karışıyo herşey sanki. Ya da zamanla alışcam :)

öğleden önce resmen sallanıyordum oldugum yerde sımdı daha ıyıyım cok sukur valla onun dısında hersey yolunda calısıyoruz para kazanıyoruz :)

Tatlim senin sat ne zaman listede goremedim de bilgilerini

merhaba hamişleerrr
yeni hamişlerimiz hayırlı olsun cok mutlu oldum sızın adınıza tebrikler :))
kalp atısını duyan arkıdeslerim allah kucagınıza almayı nasip etsin :))
midesi bulanan halsız olan ev işi yapamayan sureklı uyuyan arkıdeslerim bendensizinizzz :)))

bende pazartesi veya salı gidecem doktora bakalım bebişlerimi görecekmiyim kalp atışlarını duyabılecekmıyım rabbım izin verirse inş.
daha erken giderdimde doktorum tatıle cıktı üüüüüüüüüüü ((
bu arada mıde bulantılarım basladıgında esiminde sadıst oldugunu anladım :))))))))) ben öğürüp bögürdukce şişşşttt sevinsene gül bakayım hııııııııımmmmmmmm diyip duruyo işim var yanı anlıcanız ben öğürdukce dort kose oluyo sevincinden :)))))
sizinle konusmak cok guzel :)

bebişlerimizi kucagımıza aldıgımız gunleride konusuruz inş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…