Kabiz oldugun icin karnin sis bencekızlar karnımda şişlik var neden oluyo anlamış değilim. :44: öğlen yemekten gelince çok uykum geliyor birde kabızlık sorunumda var.birdaha gittiğimde doktora söylemeliyim
Aminnn insallahhhhaman Allah korusun canım bebişlerimiz sağlıkla doğarlar inş.
canım geçmiş olsun. Allah bu bebişini sana bağışlasın oğluna kardeş olsun. kaç yaşında oğlun benim ki 4ü bitiriyor eylülde Allah nasip ederse.
Cok saol canim ilaclarimi icip uzaniyoruminşallah bizde kaçırmayız canım:) sağlıklı güzel doğsunlar da
kısmet olursa seninle aynı gün doğum yaparız sen nerede yapmayı düşünüyorsun ben yine medipolü düşünüyorum ama bakalım
kendini çok yorma ve alman gereken ilaç varsa aksatma canım herşey hayırlısı ise olsun sağlıcakla al kucağına bebişini
bana folic asit şişlik yapıyor ve acayip karnım şiş ve o kadar yorgunum ki bir güzel uyuyamıyorum sen bol bol dinlenebiliyorsan dinlen canım
Hosgeldin cnm Allah hepimizin yardimcisi olsun:18:Kızlar bgün öğrendim bende nisan annesi olucam inşallah. 25 aylık bir kızım var ikinciyi merakla bekliyoruz. İlk hamileliğm cok Zordu korkuyorum allah yardımcımız olsun
Kabiz oldugun icin karnin sis bence
Aminnn insallahhhh
Oglum 6 yasinda cok istiyor kardesi olmasini
Kızlar bgün öğrendim bende nisan annesi olucam inşallah. 25 aylık bir kızım var ikinciyi merakla bekliyoruz. İlk hamileliğm cok Zordu korkuyorum allah yardımcımız olsun
karın şişliği kabızlık ve gazdandır geçer canımm
Kızlar bgün öğrendim bende nisan annesi olucam inşallah. 25 aylık bir kızım var ikinciyi merakla bekliyoruz. İlk hamileliğm cok Zordu korkuyorum allah yardımcımız olsun
evet ankaradayım.. iyi çok şükr bi sıkıntımız yok şuan için... senin nasıl gidiyor tatlım.. herşey yolunda mı
merhaba arkadaslar
dun bebisimin kalp atislarini duydum
hayatim boyunca bu kadar heyecanlanmamistimmmmm
muhtesem birsey saatlerce agladim hem guluyorum hem agliyorum
Allahim herkese nasip etsin bu duyguyu herkeseeeeee
bi kac gundur mide bulantisindan yataktan cikamadim doktorum bir ilac verdi dun onu kullandim bugun biraz daha iyiyim hic mide bulantim yok
sizler nasilsiniz keyifler iyidir umarim
hadi gözünaydın canım allah tamamını erdirsin ben de kalp atışını görünce heycanlandımmm çok şükür şimdi daha rahatım
Banada elevit verdi onun icindede folic var dedi
Evet kese nin boyutu ayni donemdeyiz aramizda bir gun var
Bizede iliskiye girmek yasak daha once dusuklerim var kanda pihtilasma var
Facede acmislar 2014 nisan anneleri ama guru bombos
Bendede aynisi var tansiyonum dusuk ve bacagim agriyo niye acaba
Aynen olu gibi yatiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?