2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ayy al bendende o kadar kuzum ya..
bnde kocamdan çıkartıyorum bunalımımı..
oturup ağlamalar sen artık beni sevmiyosunlar..
bebek arabası,20li hastane çıkışı,küvet
banada bi gecelik bi pijama takımı,emzirme sütyeni ve atleti aldık..
bakınca ortada hiç bişey yok ama bi dünya para gitti dün..

bilmiyorum. ama şimdiki dr ca enfeksiyon 100 de 99. hareketliydim çok ondan mı falan dedim yok, savasta bile bebekler 9 ay bekliyor dedi. alakası yokmuş hareketli olmanın. bilmiyorum ama akıllı olmak lazım. şimdi ne çok hareket ediyorum ne de suyu elimden dusuruyorum... tansiyonda muhim. aman Allah korusun o da başka bir tehlike...

bir de gizli enfeksiyon diye birsey var rahimden örnek alınıp bakılıyor ben bu kontrolde onu da yaptırıcam.

aldıklarınızı gule gule kullanın.

Gitmez mi tatlım çok pahalı herşey hayırlısı olsun tekrar güzel günlerde kullan :)

hoşgeldin cnm
ben daha hiçbirşey almadım ama hediyeler alınıyor farkediyorum dayımız yengemiz anneannemiz dedelerimiz babaannemiz halamız hepsi alıyor da daha vermiyorlar farkındayım ama.
Yüklesene cicişlerinizi cnm görelim maşallahla beraber fikir sahibi olalım

bebek arabası hastane çıkışı küveti babamlar aldı..
diğerlerini kp kartından çektirdim..
benimkiler tek almıyo benle beraber alıyolar :)

Hareket etmediği zamanlar aklımı oynatacak gibi olduğum için =)
Artık pür dikkat odaklanıyorum hareketlerine balım.
Benim eşimde aynı =)
Ama nasibini alıyor sonradan.
Kim ne derse desin annesi kadar düşünmez yavrusunu.
Eminim büyüklerimiz doğurdukları için daha tecrübelidirler ama k.validem en son 23 sene önce dünyaya getirmiş kızını.
Annem desen zaten hastanede aile planlamasında kadın doğum alt katı kadının.
Her gün çocuklarla iç içe =)
Bana dokunmasınlar valla.
Yapacakları en güzel yardım evi çevirmek olur.
Çocuğum bana kalsın demi

gözünaydın maşallah meleğine

Çok sağol balım, Hepimizin minikleri hep böyle iyi olsun...

İns cnm :)
Esmerim senin japon bebek imalati ne durumda :)

Ankaradan geldikten sonra elime hiç almadım canım amigurimileri =)
Bugün yarın devam ederim.

Amin canım =)
Bende bir daha kimseye bildiğim ve emin olduğum birşey dahi olsa ağzımı açıp demem =)
Hamile olunca anlıyor insan ne kadar sinir bozucuymuş.

Masallah canim kizinla sana

Çok sağol tatlım, yavrularımız sağlıklı olsunlar da değmesinler keyfimize
Kizlarrrr Dr geldimmmm
Oğlum donmuş dun dondu resmen hissettim
Bugün 29+4 olduk ultrason da 30+3 cikti
1550 gr olmusuz 42 cm Nasil iyi dimi
Onbesgun sonra tekrar cagirdi

Maşallah size
Tosun paşa hep böyle iyi sağlıklı gitsin

Dün bende 29+3tüm. Benim oğlan sıçırtma olcak galiba. 1200 gram 35cm çıktı. Seninkinin maşallah boyu bayaa uzunmuş. Gerçi benimkinin anası neki oğlu uzun boylu olsun

canım ultrasondaki boy onun genetiğiyle alakalıdır. ancak boyu etkileyen birde beslenmedir. o nedenle yeni nesil gençlere bak hep uzun boyludur. kısa boylu anne babanın bile uzun boylu çocukları var. hatta dayım ve yengem kısa boylu 3 çocuğu var maşallah en kısası kızı o bile 170 falan. bebişinin sağlıklı besinler tüketmesini sağlarsan ve düzenli spora alıştırırsan uzar gider.ultrason ölçümleri hep yanlış çıkıyormuş. kaç tane arkadaşla konuştum hepsi aynı şeyi söylüyor. boyuna 49 cm diyormuş mesela doktor doğmuş 53.cm. bazen bebekler sonradan gelişiyor her çocuk farklı gelişir. seninki son 2 ayda boy atacak belkide. oğluşu kızdırma acısını çıkartır bak :)

Havayı iyi bulduk gezip duruyoruz =)
Ablam nereye ben oraya =)

öyle tabi ama unutma konuşmazlarsa olmaz onlar bakalım doğum sonrası onlarıda konuşuruz nasılsa ne oldu ne bitti diye bende memlekete gittiğimde toparlanır toparlanmaz evime dönmeyi düşünmüyorum, yanımda kimse gelmez bakalım zaman ne gösterecek doğum yapan arklarım bazen çileden çıkmadım dersem yalan olur diyorlar bebekler büyüdükçe zorlaşıyormuş birde hep öyle diyorlar bende ahh ben o günleri bir görseydim diyorum ,,,

Havayı iyi bulduk gezip duruyoruz =)
Ablam nereye ben oraya =)

ohh miss gibi gez tabi, benim yerime de gez,,, Burnumda tütüyor büyük şehir

Datlım iyi güzel günlerde kullanın cicileri....

İnşallah yükleyebilirsin fotoları....görelim ne güzeller aldın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…