- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Ah tatlım bilemedim ki şimdiüzüldüm de, çok zor tedaviye cevap vermemesi ya da sürekli kendini yenilemesi, hiç bilemedim en güzeli doktorun ile sürekli iletişim halinde olmak riske atmamak... Hayır hamile olmasak halk arasında bir maydonoz suyudur gidiyor ama onu yapmamızda imkansız allah korusun. Doktorun ile sürekli telefonlaş aman dikkat et az bir zamanımız kaldı 36-38 leri görelim inşallah
Hoşgeldin :) Hayırlı olsun yeni cicişleriniz :) eksikler hiç bitmez ki zaten :)
Biz oğluşumla iyiyiz, ama artık çok sıkıldık zaman geçmiyor diye birde ben bunaldım hiç etkinlik yok burada arada böyle buhranlar geçiriyorum
pazartesi doktordaydım idrar kültürü yaptırmıştım temiz çıkmıştı ama o zaman bu şikayetim yoktu 2 gündür böyleyim pazartesiye randevu aldım gecmesse gidip tekrar tahlil yaptırıcam senin oğlan idrar yolu enf. nedeniyle mi 34 haftalık mı doğdu?
pazartesi doktordaydım idrar kültürü yaptırmıştım temiz çıkmıştı ama o zaman bu şikayetim yoktu 2 gündür böyleyim pazartesiye randevu aldım gecmesse gidip tekrar tahlil yaptırıcam senin oğlan idrar yolu enf. nedeniyle mi 34 haftalık mı doğdu?
ayy al bendende o kadar kuzum ya..
bnde kocamdan çıkartıyorum bunalımımı..
oturup ağlamalar sen artık beni sevmiyosunlar..
bebek arabası,20li hastane çıkışı,küvet
banada bi gecelik bi pijama takımı,emzirme sütyeni ve atleti aldık..
bakınca ortada hiç bişey yok ama bi dünya para gitti dün..
aldıklarınızı gule gule kullanın.
ayy al bendende o kadar kuzum ya..
bnde kocamdan çıkartıyorum bunalımımı..
oturup ağlamalar sen artık beni sevmiyosunlar..
bebek arabası,20li hastane çıkışı,küvet
banada bi gecelik bi pijama takımı,emzirme sütyeni ve atleti aldık..
bakınca ortada hiç bişey yok ama bi dünya para gitti dün..
Gitmez mi tatlım çok pahalı herşey hayırlısı olsun tekrar güzel günlerde kullan :)
selam hatunlar biz geldik..
dün alışveriş yaptık birazcık aldıklarımın hepsi içime sindi..
ama hala bi dünya eksiğimiz var..
sizler neler yaptınız bakıyım?
hepiniz iyisinizdir inşallah güzel annişler ve bebişler
hoşgeldin cnm
ben daha hiçbirşey almadım ama hediyeler alınıyor farkediyorum dayımız yengemiz anneannemiz dedelerimiz babaannemiz halamız hepsi alıyor da daha vermiyorlar farkındayım ama.
Yüklesene cicişlerinizi cnm görelim maşallahla beraber fikir sahibi olalım
Esmer sen de diğer bazı annelerde bebeğin pozizyonunu anlıyor, baskıyı felan, ben hiç bişe anlamıyorum, ama bu sıralar maşallahı var çok hareketli, genelde üstte oynama oluyor bende başı aşağıda diyorum :)
İnşallah benim bebeğinde gaz sorunu olmaz çok çektiriyorlarmış gazlı bebişler anneye, önerdiğin kitabıda deneyeceğim... Teşekkür ederim
Burcucum ordaki arkları buraya davet et daha hareketli olsun, daha hızlı ilerlesin, ne güzel olur...
Enfeksiyon için mutlaka bol bol su iç günde 4 litreyi zorla, ben en az 3 litre içiyorum, magnezyum etkili ama yanında kalsiyum da içmek gerekiyor tek başına etkili olmuyor, birde aksatmamak
Benim kocam var ya bunlardan beter :) biraz boğazım acıyor desem, sütü dolaptan çıkarıp içiyorum ya soğuk içersen olurr tabi kendine dikkat etmiyorsun die başlıyor, eminim o günde beter olur :)
gözünaydın maşallah meleğine
İns cnm :)
Esmerim senin japon bebek imalati ne durumda :)
çok güldürücü ve gerçekten sinir bozucu Allah kolaylık versin hepimize.
bende de idrar enfeksiyonu değil de kanda enfeksiyon çıkıyor bir arkadaşımız da kanda enfeksiyon çıkarsa şeker o yüzden yüksek olur demişti bende bilemedim.
Masallah canim kizinla sana
Kizlarrrr Dr geldimmmm
Oğlum donmuş dun dondu resmen hissettim
Bugün 29+4 olduk ultrason da 30+3 cikti
1550 gr olmusuz 42 cm Nasil iyi dimi
Onbesgun sonra tekrar cagirdi
Dün bende 29+3tüm. Benim oğlan sıçırtma olcak galiba. 1200 gram 35cm çıktı. Seninkinin maşallah boyu bayaa uzunmuş. Gerçi benimkinin anası neki oğlu uzun boylu olsun
ben de o alman markasına takıldım açıkçası parabensizmiş alsak mı napsak nerde satılıyor ki indirimli
bebek arabasını hangi marka kaça ve nerden aldın canım bu hafta bende alıcam ankardayım :)ayyy resim yükleyemedim yaa :26::26:
bebek arabasını hangi marka kaça ve nerden aldın canım bu hafta bende alıcam ankardayım :)
öyle tabi ama unutma konuşmazlarsa olmaz onlarHareket etmediği zamanlar aklımı oynatacak gibi olduğum için =)
Artık pür dikkat odaklanıyorum hareketlerine balım.
Benim eşimde aynı =)
Ama nasibini alıyor sonradan.
Kim ne derse desin annesi kadar düşünmez yavrusunu.
Eminim büyüklerimiz doğurdukları için daha tecrübelidirler ama k.validem en son 23 sene önce dünyaya getirmiş kızını.
Annem desen zaten hastanede aile planlamasında kadın doğum alt katı kadının.
Her gün çocuklarla iç içe =)
Bana dokunmasınlar valla.
Yapacakları en güzel yardım evi çevirmek olur.
Çocuğum bana kalsın demi
Çok sağol balım, Hepimizin minikleri hep böyle iyi olsun...
Ankaradan geldikten sonra elime hiç almadım canım amigurimileri =)
Bugün yarın devam ederim.
Amin canım =)
Bende bir daha kimseye bildiğim ve emin olduğum birşey dahi olsa ağzımı açıp demem =)
Hamile olunca anlıyor insan ne kadar sinir bozucuymuş.
Çok sağol tatlım, yavrularımız sağlıklı olsunlar da değmesinler keyfimize
Maşallah size
Tosun paşa hep böyle iyi sağlıklı gitsin
Havayı iyi bulduk gezip duruyoruz =)
Ablam nereye ben oraya =)
bebek arabası hastane çıkışı küveti babamlar aldı..
Diğerlerini kp kartından çektirdim..
Benimkiler tek almıyo benle beraber alıyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?