çok geçmiş olsun. özellikle hamilelikte mantardı enfeksiyondu çok uğraştırıyo ve nedense hamilelikte daha sık yaşanıyor. bende geçen ay yaşadım maalesef. drum bi fitil verdi adı eaxgen di galiba. birde sirkeli suyla taharetlen dedi. ben fitili tam kullanmadım ama sirkeli suyla 1 hafta taharetlendim ve geçti şükür. hamilelikte çok fazla ilaç kullanmak istemiyorum şimdi kaşıntılarım başlayınca bir kaba azıcık sirke damlatıyorum tmm
bugün ben de pijama dünyasının sitesine baktım, bayıldım modellere 2 gecelik bir pijama takımı düşünüyorum hepsini pembe istediğimden bunlardan birini abahlıklı alırım sabahlığı diğerleriylede kullanırım dedim, sabahlık zaten aman aman kirlenecek bişey değil butik bebedende terlik almıştım içi peluş çok cici o geldi bugün
kızlar gecelik ve pijama takımım..
http://www.pijamadunyasi.com.tr/rozalindahamile-gecelik-sabahlik-takim-pmu1251
http://www.pijamadunyasi.com.tr/flz-hamile-pijama-takim-pmu1326
buda kızımızın hastane çıkısı ama bizimki mor değil pembe :)
http://www.bebetto.com/bebek_giyim/hastane_cikislari/penye_zibin_seti_20li__citir_/BBT-Z238MOR
Ben denedim işe yaramadı bende sirke. Ama kurtuldum çok şükür mantardan. Çok pis bişey yaaa kocama yaklaşmaya korkuyodum düşün canımın acısını. her seferinde gözümden yaş geliyodu. Hakkaten o mantarla ben bu çocuğu nasıl tutturdum hayret amma azimliymiş velet
güle güle kullanın cnm pijama takımlarını da çok beğendim bende siteden sipariş versem gelirmi acaba
gerçekten çok güzel modeller var kuzum..
netten bakıldığından daha da güzeller hatta..
bende 1 pijama 1 gecelik takımı aldım ama ikisninde sabahlığı var..
2 emzirme sütyeni 1 emzirme atleti aldım..
2 tanede bandana verdiler :)
bende öyle içi peluşlu falan bi terlik alayım diye düşünüyorum ama kardeşim abla nisan ayında nasıl giyeceksin didi :S
Ankaraya gidince ilk işim Kocabeyoğlu Pasajına gitmek
kuzum benim ellerim ayaklarım çok üşür hiç ısınmaz bak şu an içimde külotlu çorap ve 2 kat ayrıca çorap var bot da cabası lakin buz gibi hissediyorum yani soğuk olduğunu
Hayirli cumalar cnmgünaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri hayırlı hafta sonları, hayırlı cumalar.
Amin ins Allahim kimsenin kucagini bos birakmasinhayirli cumalar arkadaslar hepiniz ve bebisler iyilerdir umarim
biz bu gece hic uyuyamadik sabahta 11 de kalktik sersem gibiyiz kizimda az once uyandi
onun uyandigini hissetmek muthis bisey
su okunan selalar hurmetine bu mubarek gunde Allah bu duygulari tatmak isteyen tum kadinlara yasatsin bu duyguyu insaallahhhhh
ayetel kursi okuyan arkadaslara da cok cok tesekkur ederim biz tattik bu duyguyu tatmayanlarda nasiplensin ins
Cok gecmis olsn tatlmBiz geldik :) cok feci bi gundu, sabah burun kanamam tansiyondanmis. Minibuste giderken butun kanim cekildi resmen vucudumdan. Okulda beter oldum. Bi de o halde vergi dairesine gittim. Bi terledim, bi sogudum. Mide bulantisi da cabasi. Simdi geldim, yatiyorum kizlar. Ama nihayet tatilim basladi :) artik dinlenirim bol bol, kizimin son hazirliklarini tamamlarim. Ruya gibi
Canim ikea nin poang diye bi koltuk modeli var, 150 tl. Onu aldim. Kurmasi da kolay, rahat da ayrica. Hafif sallanma ozelligi de var. Ama kolcaklari biraz daha yukarda olsa bebegi kucagimizda tutarken daha rahat olurmus. Kollarimizi koyup destek alabilirmisiz. Bu koltukta biraz asagidadaha detayli bisey istersrn ikea da Emzirme koltugu da varmis, ama ben koltuk aldiktan sonra duydum, o yuzden hic arastirmadim onu.
Oh mis :)Havayı iyi bulduk gezip duruyoruz =)
Ablam nereye ben oraya =)
Gule gule kullanin cnm cok begendimkızlar gecelik ve pijama takımım..
http://www.pijamadunyasi.com.tr/rozalindahamile-gecelik-sabahlik-takim-pmu1251
http://www.pijamadunyasi.com.tr/flz-hamile-pijama-takim-pmu1326
buda kızımızın hastane çıkısı ama bizimki mor değil pembe :)
http://www.bebetto.com/bebek_giyim/hastane_cikislari/penye_zibin_seti_20li__citir_/BBT-Z238MOR
Amanin cnm ya bosver isin mi yoknisan anneleri sizde de saçma sapan telaşlar oluyormu. ben galiba stres topu oldum. daha şimdiden doğum sonrası için bişeyler yapmaya çalışıyorum. ne biliyim işte börekti sarmaydı öyle şeyler yapıp buzluğa atsam diyorum eşimde daha şimdiden olmaz diyor. son ayda zaten deriiiiin bi temizlik düşünüyorum. sizcede abartıyormuyum. şimdi akşamları yavaş yavaş yapsam yarın öbürgün çocuk doğunca gelen misafire ne yapsam diye düşünmem diyorum. eşim hazır alırız diyorda hazır olurmu ki hiç. belki biraz erkendir.sizde böyle şeyler yapacakmısınız yoksa yanınızda kalan kişimi yapacak. ben doğumdan sonra annemin yanına gitmeyi düşünüyorum. dönünce hayırlı olsuna gelirler o zaman kimse yanımda olmayacak.tek başıma hem bebiş hem misafirler zor olur. bu arada eğer sezeryan olursam 2 satlik bir yolculuk beni yorarmı.yada bebişimi.
İyi tutturmussun eferim :)Ben denedim işe yaramadı bende sirke. Ama kurtuldum çok şükür mantardan. Çok pis bişey yaaa kocama yaklaşmaya korkuyodum düşün canımın acısını. her seferinde gözümden yaş geliyodu. Hakkaten o mantarla ben bu çocuğu nasıl tutturdum hayret amma azimliymiş velet
hehe bencede git kuzum :)
benimde ellerim ayaklarım çok üşür ama bilemedim valla kararsız aldım :)
bende dışarı çıkarken kilotlu çorap 2 kat ekstra çorap patik ve bot giyer çıkarm
aynı takımları beğenmişiz sinemcim çok ciciler güle güle giy
gerçekten çok güzel modeller var kuzum..
netten bakıldığından daha da güzeller hatta..
bende 1 pijama 1 gecelik takımı aldım ama ikisninde sabahlığı var..
2 emzirme sütyeni 1 emzirme atleti aldım..
2 tanede bandana verdiler :)
bende öyle içi peluşlu falan bi terlik alayım diye düşünüyorum ama kardeşim abla nisan ayında nasıl giyeceksin didi :S
aaaa gerçekten miii :)
ya gerçekten nette göründüğünden daha güzeller :)
peluş terlik iyi aslında doğum yapınca soğuğu daha çabuk çekiyormuşsunya, ayaklarda soğuğu çabuk çeker.peluşlar sıcacık tutar. bende peluş terlik düşünüyorum :) acaba gecelik takımı yerine 2 pijama alsak nasıl olur.doğuma hazırlanırken yani odamızda ıkınıp beklerkenne giycez.
ben dayanamayıp netten alıyodum bugün lakin nasılsa dedim 1 ay sonra Ankaraya gidiyorum yerinde görürüm hem pazarlık şansımda olur belki dedim bide beden konusunda emin olamadım
oda var aslında ama bilemedim
olmazsa alırım o zaman giyemezsem önümzdeki kış giyerim :)
valla kzum ben kiminle konuşsam herkes bana normal doğumdan sonra alttan kontrole geldikleri için gecelik daha iyi oluyomuş..
bende şimdi 2 pijama takımı bi gecelik takımı oldu..
haklısın her seferinde kim pijamayı çıkarıp uğraşıcak ozaman bi gecelik takımı şart
mart başında doğurmalar başlar heralde değil mi
çok heyecanlı yaa
Evet, arada gidip oturyorum. Cok rahat, almak isteyenlere tavsiye ederim ben de. Ayak destegini bilmiyodum, bileydim alirdim :) sallanmasi da benim hosuma gittiginden, bebegi illa ki sallariz. Bi de babamizi oyle kandirdim, "bak babasi bu sandalyede oturur, kizini sallarsin, mamasini verrsin" dedimçok rahat o koltuklar, ayak desteğini de al istersen. çunku ayakları kaldırmak iyi geliyor. kollarına da eminim harika bir katkı yaparsın yumusak bir destek gibi. gule gule eskitene kadar kullanmanı dilerim. sallanmasına da çok gerek yok ilk 3 ay sonra çok önemli değil. kolunda hafifce sallarsın olmazsa.
canim benim aldigim poang. Cok rahat tavsiye ederim ama diger koltugu ne internette buldum, ne de magazasinda gordum. Arkadasimdan duymustum, ama belki o da yanlis soylemistir. Ben o zaman koltuk aldigim icin cok uzerinde durmadim ama istersen sorayim ona daha net bilgi alabilmek icin?cok gecmis olsun tatlim ve tatil icin de gozun aydin
bende ikeanin o koltugunu almak istiyordum daha farkli bir koltuk gormedim ikeada emzirme icin acaba adi nedir?
:26:
Canim gule gule kullan aldiklarini. Attigin linkten de baktim, hepsini cok begendim. Ben de bi gecelik sabahlik takim, bi de pijama aldim. Bi gecelik daha alsam mi?ayy al bendende o kadar kuzum ya..
bnde kocamdan çıkartıyorum bunalımımı..
oturup ağlamalar sen artık beni sevmiyosunlar..
bebek arabası,20li hastane çıkışı,küvet
banada bi gecelik bi pijama takımı,emzirme sütyeni ve atleti aldık..
bakınca ortada hiç bişey yok ama bi dünya para gitti dün..
bugün ben de pijama dünyasının sitesine baktım, bayıldım modellere 2 gecelik bir pijama takımı düşünüyorum hepsini pembe istediğimden bunlardan birini abahlıklı alırım sabahlığı diğerleriylede kullanırım dedim, sabahlık zaten aman aman kirlenecek bişey değil butik bebedende terlik almıştım içi peluş çok cici o geldi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?