2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben denedim işe yaramadı bende sirke. Ama kurtuldum çok şükür mantardan. Çok pis bişey yaaa kocama yaklaşmaya korkuyodum düşün canımın acısını. her seferinde gözümden yaş geliyodu. Hakkaten o mantarla ben bu çocuğu nasıl tutturdum hayret amma azimliymiş velet

bugün ben de pijama dünyasının sitesine baktım, bayıldım modellere 2 gecelik bir pijama takımı düşünüyorum hepsini pembe istediğimden bunlardan birini abahlıklı alırım sabahlığı diğerleriylede kullanırım dedim, sabahlık zaten aman aman kirlenecek bişey değil butik bebedende terlik almıştım içi peluş çok cici o geldi bugün

gerçekten çok güzel modeller var kuzum..
netten bakıldığından daha da güzeller hatta..
bende 1 pijama 1 gecelik takımı aldım ama ikisninde sabahlığı var..
2 emzirme sütyeni 1 emzirme atleti aldım..
2 tanede bandana verdiler :)
bende öyle içi peluşlu falan bi terlik alayım diye düşünüyorum ama kardeşim abla nisan ayında nasıl giyeceksin didi :S

güle güle kullanın cnm pijama takımlarını da çok beğendim bende siteden sipariş versem gelirmi acaba

neden hep biz kadınların başına gelir hiiiiiç anlamam. oysaki temizliğine en çok dikkat edenler biziz.
aman inatçı keçi olmasın bebişin

Ankaraya gidince ilk işim Kocabeyoğlu Pasajına gitmek
kuzum benim ellerim ayaklarım çok üşür hiç ısınmaz bak şu an içimde külotlu çorap ve 2 kat ayrıca çorap var bot da cabası lakin buz gibi hissediyorum yani soğuk olduğunu

hehe bencede git kuzum :)
benimde ellerim ayaklarım çok üşür ama bilemedim valla kararsız aldım :)
bende dışarı çıkarken kilotlu çorap 2 kat ekstra çorap patik ve bot giyer çıkarm

günaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri hayırlı hafta sonları, hayırlı cumalar.
Hayirli cumalar cnm

Amin ins Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin

Cok gecmis olsn tatlm
Havayı iyi bulduk gezip duruyoruz =)
Ablam nereye ben oraya =)
Oh mis :)

Gule gule kullanin cnm cok begendim

Amanin cnm ya bosver isin mi yok

İyi tutturmussun eferim :)

peluş terlik iyi aslında doğum yapınca soğuğu daha çabuk çekiyormuşsunya, ayaklarda soğuğu çabuk çeker.peluşlar sıcacık tutar. bende peluş terlik düşünüyorum :) acaba gecelik takımı yerine 2 pijama alsak nasıl olur.doğuma hazırlanırken yani odamızda ıkınıp beklerken ne giycez.

oda var aslında ama bilemedim
olmazsa alırım o zaman giyemezsem önümzdeki kış giyerim :)
valla kzum ben kiminle konuşsam herkes bana normal doğumdan sonra alttan kontrole geldikleri için gecelik daha iyi oluyomuş..
bende şimdi 2 pijama takımı bi gecelik takımı oldu..

ben dayanamayıp netten alıyodum bugün lakin nasılsa dedim 1 ay sonra Ankaraya gidiyorum yerinde görürüm hem pazarlık şansımda olur belki dedim bide beden konusunda emin olamadım

kesinlikle çok iyi yapmışsın almamakla kuzum..
beden konusunda çok haklısın likralı olduğu için tutuyo pijamalar görerek almak çok daha iyi..

haklısın her seferinde kim pijamayı çıkarıp uğraşıcak ozaman bi gecelik takımı şart

Gecmis olsun canim. Sekerinin cikmamasina sevindim. Dedigin gibi gebelik sekeri olan arakadaslara da sabir diliyorum, insallah atlatacagiz bu gunleri

Evet, arada gidip oturyorum. Cok rahat, almak isteyenlere tavsiye ederim ben de. Ayak destegini bilmiyodum, bileydim alirdim :) sallanmasi da benim hosuma gittiginden, bebegi illa ki sallariz. Bi de babamizi oyle kandirdim, "bak babasi bu sandalyede oturur, kizini sallarsin, mamasini verrsin" dedim
cok gecmis olsun tatlim ve tatil icin de gozun aydin
bende ikeanin o koltugunu almak istiyordum daha farkli bir koltuk gormedim ikeada emzirme icin acaba adi nedir?
:26:
canim benim aldigim poang. Cok rahat tavsiye ederim ama diger koltugu ne internette buldum, ne de magazasinda gordum. Arkadasimdan duymustum, ama belki o da yanlis soylemistir. Ben o zaman koltuk aldigim icin cok uzerinde durmadim ama istersen sorayim ona daha net bilgi alabilmek icin?
Canim gule gule kullan aldiklarini. Attigin linkten de baktim, hepsini cok begendim. Ben de bi gecelik sabahlik takim, bi de pijama aldim. Bi gecelik daha alsam mi?

İki gecelik mi almak lazim diyosun sen simdi? Ya, ben bi gcelik sabahlik takim bi de sabahliksiz pijama aldim. Bi gecelik daha alsam mi kararsizim sabahlik bi tane yeter bence de. Bu arada terliklerin hayirli olsun, gule gule kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…