2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
oh iyi tatiller... ben de tatildeyim hazırlıklara başlıyorum artık.
ben emzik biberon u chicco aldım trınak makası wee baby... diğer sabun losyonları nivea aldım.

Sanada iyi tatıller canım...Benımde nıyetım hep 15 tatılde hazırlık yapmaktı çok şükür ozaman da geldi
hımm anladım canımm bende bebedoor ve chıcco arasında kararsız kaldım ama sanırım chıcco alcam.
Sabun şanpuan bebe yağınıda dalin düşünüyorum bizim aılede herkes dalın kullandı mıs gibi kokuyordu

Son düzenleme:
bu nasıl bir yorgunluk ya sizde böylemisiniz.. resmen ayaklarımın üstünde duramıyorum...
bacaklarım sızlıyor.. ayaklarımın altı ağrıyor.. hani romatizma ağrısı falan gibi.. yüreğim daralıyor.. sanki bitmeyecek bu zaman..
oysa hamilelik süreceni ck seviyorum ben.. bebişte bir garip nerde nasıl duruyr anlamıyorum.. sanki parmaklarını hissediyorum kasıklarımda bazen.. kaşıyor gibi.. tuhaf bi his... mucize gibi.. RABBİM sağlık sıhhat versin hepsine

ben de o alman markasına takıldım açıkçası parabensizmiş alsak mı napsak nerde satılıyor ki indirimli
çok yerde satılıyor ama almanya da tanıdıgınız geleniniz varsa neredeyse 3 de 1 fiyatına orda. ablam ordaydı yazın bir suru urununu almış. ama tr da da çikkodan daha ucuzdur kesin mustela falan bayaaa pahalı...

yani cidden olcak iş değil.nasıl renkli koymazlar.ersoy'da var mı acaba ya.

doğum çantasına koymak için biberon ve emzik alıcam kızlar hangi markayı aldınız siz?

avent aldırdı emziği arkadaşım.damak yapısını bozmuyomuş.biberon chicco aldım

Sabahtan beri hastanedeydik.şeker yüklemem yapıldı.hergün 3,4 portakal yiyip,üstüne de koca bardak portakal suyu içiyorum diye korkuyodum,çok şükür değerler normal çıktı.nasıl rahatladım anlatamam.
çıkan arkadaşlarım inş.kolaylıkla atlatırsınız şu son bikaç ayı da..

Biz geldik :) cok feci bi gundu, sabah burun kanamam tansiyondanmis. Minibuste giderken butun kanim cekildi resmen vucudumdan. Okulda beter oldum. Bi de o halde vergi dairesine gittim. Bi terledim, bi sogudum. Mide bulantisi da cabasi. Simdi geldim, yatiyorum kizlar. Ama nihayet tatilim basladi :) artik dinlenirim bol bol, kizimin son hazirliklarini tamamlarim. Ruya gibi

emzirme koltuğunu nerden aldınız? nasıl bir şey? ben de almayı düşünüyorum ama bir fikrim yok

Canim ikea nin poang diye bi koltuk modeli var, 150 tl. Onu aldim. Kurmasi da kolay, rahat da ayrica. Hafif sallanma ozelligi de var. Ama kolcaklari biraz daha yukarda olsa bebegi kucagimizda tutarken daha rahat olurmus. Kollarimizi koyup destek alabilirmisiz. Bu koltukta biraz asagida daha detayli bisey istersrn ikea da Emzirme koltugu da varmis, ama ben koltuk aldiktan sonra duydum, o yuzden hic arastirmadim onu.

yani cidden olcak iş değil.nasıl renkli koymazlar.ersoy'da var mı acaba ya.

avent aldırdı emziği arkadaşım.damak yapısını bozmuyomuş.biberon chicco aldım
Ersoyu hiç bilmiyorum. Zaten sırf miniğimi renkli görmek için o tip makinası olan biyere 1 kereliğine gidicem. Çatlıyorum meraktan

ah kızlar ah... ben günde 3 lt su içiyorum banamsın demiyor heralde bu bakteri her neyimse yapıştı kaldı bana :) iç çamaşırlarımı sürekli ütülerim ütüsüz giymem zaten eşle alaka yok 7 aydır ondanda bulaşamaz klozeti hergün domestosla yıkıyorum temiz tutuyorum eşim ve benden başkası kullanmıyor daha napayım bilemedim 1 ay olmadı ampisina 1000mg 8 günlük antibiyotik kullandım geçtti rahatladım derken yine başladı belkide kasılmalarım enf. sebebiyle oluyor dün gece evde munorol vardı içtim yattım sanki biraz rahatladım gibi ama kasık ağrım var bebek oynayınca mesanem sıkışıyor gibi tuhaf bir hisse kapılıyorum sürekli ilaçda bebeğe zarar verir 2 gündür pek oynamıyor karnım kaskatı yavrum rahat değil hissediyorum

çok rahat o koltuklar, ayak desteğini de al istersen. çunku ayakları kaldırmak iyi geliyor. kollarına da eminim harika bir katkı yaparsın yumusak bir destek gibi. gule gule eskitene kadar kullanmanı dilerim. sallanmasına da çok gerek yok ilk 3 ay sonra çok önemli değil. kolunda hafifce sallarsın olmazsa.

Son düzenleme:
Gözün aydın şeker çıkmamasına çok sevindim :)

Hayırlı olsun tatilin güzel güzel geçsin :)) eksiklerinide tamamlarsın zevk ile biberon ve emzikte avent al derim, diğerlerinde benimde fikrim yok sen araştırbol bol içine sineni al :)

cok gecmis olsun tatlim ve tatil icin de gozun aydin
bende ikeanin o koltugunu almak istiyordum daha farkli bir koltuk gormedim ikeada emzirme icin acaba adi nedir?
:26:

dr ara çok kritik 1 ayı atlanman gerekiyor. benim oğlan 34.5 gunluk doğdu lutfen dikkat et.

dr ara çok kritik 1 ayı atlanman gerekiyor. benim oğlan 34.5 gunluk doğdu lutfen dikkat et.

pazartesi doktordaydım idrar kültürü yaptırmıştım temiz çıkmıştı ama o zaman bu şikayetim yoktu 2 gündür böyleyim pazartesiye randevu aldım gecmesse gidip tekrar tahlil yaptırıcam senin oğlan idrar yolu enf. nedeniyle mi 34 haftalık mı doğdu?

selam hatunlar biz geldik..
dün alışveriş yaptık birazcık aldıklarımın hepsi içime sindi..
ama hala bi dünya eksiğimiz var..
sizler neler yaptınız bakıyım?
hepiniz iyisinizdir inşallah güzel annişler ve bebişler

Ah tatlım bilemedim ki şimdi üzüldüm de, çok zor tedaviye cevap vermemesi ya da sürekli kendini yenilemesi, hiç bilemedim en güzeli doktorun ile sürekli iletişim halinde olmak riske atmamak... Hayır hamile olmasak halk arasında bir maydonoz suyudur gidiyor ama onu yapmamızda imkansız allah korusun. Doktorun ile sürekli telefonlaş aman dikkat et az bir zamanımız kaldı 36-38 leri görelim inşallah

Hoşgeldin :) Hayırlı olsun yeni cicişleriniz :) eksikler hiç bitmez ki zaten :)
Biz oğluşumla iyiyiz, ama artık çok sıkıldık zaman geçmiyor diye birde ben bunaldım hiç etkinlik yok burada arada böyle buhranlar geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…