oh iyi tatiller... ben de tatildeyim hazırlıklara başlıyorum artık.
ben emzik biberon u chicco aldım trınak makası wee baby... diğer sabun losyonları nivea aldım.
güle güle kullan canım bende sebamed mustela ve chicco arasında kaldım şampuan konusunda
çok yerde satılıyor ama almanya da tanıdıgınız geleniniz varsa neredeyse 3 de 1 fiyatına orda. ablam ordaydı yazın bir suru urununu almış. ama tr da da çikkodan daha ucuzdur kesin mustela falan bayaaa pahalı...ben de o alman markasına takıldım açıkçası parabensizmiş alsak mı napsak nerde satılıyor ki indirimli
Bi o yok işte sinir oluyorum hastanenin o özelliğine. Adamlar arap krallarına 3 oda 1 salon suit oda
yapmışlar muslukları altın kaplamalı filan. Bi 4 boyutlu ultrason makinaları yok. Kara mara görüyorum hep bebeğimi.
doğum çantasına koymak için biberon ve emzik alıcam kızlar hangi markayı aldınız siz?
emzirme koltuğunu nerden aldınız? nasıl bir şey? ben de almayı düşünüyorum ama bir fikrim yok
Ersoyu hiç bilmiyorum. Zaten sırf miniğimi renkli görmek için o tip makinası olan biyere 1 kereliğine gidicem. Çatlıyorum meraktanyani cidden olcak iş değil.nasıl renkli koymazlar.ersoy'da var mı acaba ya.
avent aldırdı emziği arkadaşım.damak yapısını bozmuyomuş.biberon chicco aldım
Maasallah cnm senin oglusuna da
Ben 1.75 im cnm kesimde1.77maasallah saglikli olsun da sorun yok bende 57 cm doğmuşum
Aynen canım az daha sabır dediğin gibi =)
Bende su içemiyorum yalan değil...
Ayran, süt v.s tüketiyorum bolca.
Umarım su kadar etkilidir.
Bende de enfeksiyon var sadece kasık ağrısı yapıyor yanma değil.
Bende bir baş edemedim.
suyu çok içmeye çalış, benim dr erken doğumu tetikleyen en önemli seyin enfeksiyon olduğunu söyledi daha ilk muaynelerde. "o yuzden içebildiğin maximum suyu tuket" dedi "her bardakta iç organlarının yıkandığını hayal et, su seni enfeksiyondan korur". 1. bebekte çok az su içiyordum ve bir ara damar yolum açık 1 hafta antibiotik kullanmama rağmen enfeksiyondan kurtulamadım.
Burcucum ordaki arkları buraya davet et daha hareketli olsun, daha hızlı ilerlesin, ne güzel olur...
Enfeksiyon için mutlaka bol bol su iç günde 4 litreyi zorla, ben en az 3 litre içiyorum, magnezyum etkili ama yanında kalsiyum da içmek gerekiyor tek başına etkili olmuyor, birde aksatmamak
Kasılmalar erken değil gülüm, bende 2 aydır var; bazı akşamlar diğerlerinden daha yoğun. Dün doktorumla da mevzusu oldu. İlk hamileliklerde kasılmaların yoğun olması normal dedi. Lekelenme veya ağrı olmadığı sürece endişe etme dedi. Ben 4 litre su içiyorum günlük, Mg kullanıyorum ve Ca alımım güzel. Senin hamileliğinin başından beri kurtulamadığın idrar yolu enfeksiyonun var. Bu durum kasılmalarını arttırır. Dalokaysmom arkadaşımızın mesajında belirttiği gibi, çok su içmen lazım. Mekanizmasını kısaca açıklarsam, vücut susuz kaldığında ACTH hormonu salgılanır ve bu hormonun kimyasal yapısı oksitosin (doğumu başlatan hormon) ile benzerdir; bu nedenle susuz kaldığımızda kasılmalarımız artar. Dolayısıyla suyu ihmal etmemek çok önemlidir.
Burcu kız dün banada doktor varmı bi şikayetin dedi. Bende arada yanmam oluyor bugüde var mesela damla damla yapıyorumv e yanıyorum sürekli dedim. Akıntın varmı ve rengi ne diye sordu. Akıntım bolca var bazen beyaz bazen sarı dedim. O zaman hiç tahlil yapmaya bile gerek yok belliki iltihap olmuşun dedi. İdrar yolu iltihabı için monurol veriyodu. Ben ondan çok içtim bi faydası olmadı 1 ay sonra yine yanıyorum dedim. O zaman başka ilaç vericem dedi zinnat diye bi antibiyotikle vaginex diye bi fitil verdi. İkisinide sabah akşam kullanıcakmışım bitene kadar. Sen kullandınmı bunlardan hiç?
Biz geldik :) cok feci bi gundu, sabah burun kanamam tansiyondanmis. Minibuste giderken butun kanim cekildi resmen vucudumdan. Okulda beter oldum. Bi de o halde vergi dairesine gittim. Bi terledim, bi sogudum. Mide bulantisi da cabasi. Simdi geldim, yatiyorum kizlar. Ama nihayet tatilim basladi :) artik dinlenirim bol bol, kizimin son hazirliklarini tamamlarim. Ruya gibi
Canim ikea nin poang diye bi koltuk modeli var, 150 tl. Onu aldim. Kurmasi da kolay, rahat da ayrica. Hafif sallanma ozelligi de var. Ama kolcaklari biraz daha yukarda olsa bebegi kucagimizda tutarken daha rahat olurmus. Kollarimizi koyup destek alabilirmisiz. Bu koltukta biraz asagidadaha detayli bisey istersrn ikea da Emzirme koltugu da varmis, ama ben koltuk aldiktan sonra duydum, o yuzden hic arastirmadim onu.
Gözün aydın şeker çıkmamasına çok sevindim :)Sabahtan beri hastanedeydik.şeker yüklemem yapıldı.hergün 3,4 portakal yiyip,üstüne de koca bardak portakal suyu içiyorum diye korkuyodum,çok şükür değerler normal çıktı.nasıl rahatladım anlatamam.
çıkan arkadaşlarım inş.kolaylıkla atlatırsınız şu son bikaç ayı da..
Selam kızlar, herkese hayırlı cumalar...Çok şükür 15 tatıle girmiş bulunmaktayım, artık bebeğim için hazırlıklara başlıycam...
Emzik, biberon ve kişisel bakım (tırnak makası vs...) gibi ürünlerde ne marka alcağıma karar veremedım ıkı marka arasında gıdıp gelıyorum sızce bebedoor mu yoksa chicco mu hangısını tavsıye edersınız???
Biz geldik :) cok feci bi gundu, sabah burun kanamam tansiyondanmis. Minibuste giderken butun kanim cekildi resmen vucudumdan. Okulda beter oldum. Bi de o halde vergi dairesine gittim. Bi terledim, bi sogudum. Mide bulantisi da cabasi. Simdi geldim, yatiyorum kizlar. Ama nihayet tatilim basladi :) artik dinlenirim bol bol, kizimin son hazirliklarini tamamlarim. Ruya gibi
Canim ikea nin poang diye bi koltuk modeli var, 150 tl. Onu aldim. Kurmasi da kolay, rahat da ayrica. Hafif sallanma ozelligi de var. Ama kolcaklari biraz daha yukarda olsa bebegi kucagimizda tutarken daha rahat olurmus. Kollarimizi koyup destek alabilirmisiz. Bu koltukta biraz asagidadaha detayli bisey istersrn ikea da Emzirme koltugu da varmis, ama ben koltuk aldiktan sonra duydum, o yuzden hic arastirmadim onu.
ah kızlar ah... ben günde 3 lt su içiyorum banamsın demiyor heralde bu bakteri her neyimse yapıştı kaldı bana :) iç çamaşırlarımı sürekli ütülerim ütüsüz giymem zaten eşle alaka yok 7 aydır ondanda bulaşamaz klozeti hergün domestosla yıkıyorum temiz tutuyorum eşim ve benden başkası kullanmıyor daha napayım bilemedim 1 ay olmadı ampisina 1000mg 8 günlük antibiyotik kullandım geçtti rahatladım derken yine başladı belkide kasılmalarım enf. sebebiyle oluyor dün gece evde munorol vardı içtim yattım sanki biraz rahatladım gibi ama kasık ağrım var bebek oynayınca mesanem sıkışıyor gibi tuhaf bir hisse kapılıyorum sürekli ilaçda bebeğe zarar verir 2 gündür pek oynamıyor karnım kaskatı yavrum rahat değil hissediyorum
maşaallah subhanaallah çok iyi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
dr ara çok kritik 1 ayı atlanman gerekiyor. benim oğlan 34.5 gunluk doğdu lutfen dikkat et.
Bende ankaradayım da fiyatlar cok farklı fotoğraf konusunda bende kararsız kalıyorum.Siz ne kadara ayarladınız??BEn özellikle doğum dan sonra çekim istiyorum oda varmı??Ayarlladığın kişi hakkında bilgi verebilirmisin
Ah tatlım bilemedim ki şimdiah kızlar ah... ben günde 3 lt su içiyorum banamsın demiyor heralde bu bakteri her neyimse yapıştı kaldı bana :) iç çamaşırlarımı sürekli ütülerim ütüsüz giymem zaten eşle alaka yok 7 aydır ondanda bulaşamaz klozeti hergün domestosla yıkıyorum temiz tutuyorum eşim ve benden başkası kullanmıyor daha napayım bilemedim 1 ay olmadı ampisina 1000mg 8 günlük antibiyotik kullandım geçtti rahatladım derken yine başladı belkide kasılmalarım enf. sebebiyle oluyor dün gece evde munorol vardı içtim yattım sanki biraz rahatladım gibi ama kasık ağrım var bebek oynayınca mesanem sıkışıyor gibi tuhaf bir hisse kapılıyorum sürekli ilaçda bebeğe zarar verir 2 gündür pek oynamıyor karnım kaskatı yavrum rahat değil hissediyorum
selam hatunlar biz geldik..
dün alışveriş yaptık birazcık aldıklarımın hepsi içime sindi..
ama hala bi dünya eksiğimiz var..
sizler neler yaptınız bakıyım?
hepiniz iyisinizdir inşallah güzel annişler ve bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?