2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Datlım iyi güzel günlerde kullanın cicileri....

İnşallah yükleyebilirsin fotoları....görelim ne güzeller aldın...

teşekkür ederim fındığım daha daha iyileri sizlerin olsun inşallah..
valla anlamadım neden ekleyemedim..
olmadı link atarım napayım yahu :)

inş. canım şu 2 ayıda hayırlısıyla bi atlatsak büyükk bi oh çekeceğim...
[/QUOTE]

bir de gizli enfeksiyon diye birsey var rahimden örnek alınıp bakılıyor ben bu kontrolde onu da yaptırıcam.

akıntı örneğimi diyorsun?1 ay önce ben akıntı kültürü de yaptırmıştım temiz çıkmıştı

inş. canım şu 2 ayıda hayırlısıyla bi atlatsak büyükk bi oh çekeceğim...

akıntı örneğimi diyorsun?1 ay önce ben akıntı kültürü de yaptırmıştım temiz çıkmıştı[/QUOTE]

olabilir, ben de şimdi yaptırıcam. ctesi vericem örnek. daha önce vermemiştim. bir arkadaşım söyledi atlama diye.

gözünaydın senin çıkmamış darısı başıma.

çok geçmiş olsun. özellikle hamilelikte mantardı enfeksiyondu çok uğraştırıyo ve nedense hamilelikte daha sık yaşanıyor. bende geçen ay yaşadım maalesef. drum bi fitil verdi adı eaxgen di galiba. birde sirkeli suyla taharetlen dedi. ben fitili tam kullanmadım ama sirkeli suyla 1 hafta taharetlendim ve geçti şükür. hamilelikte çok fazla ilaç kullanmak istemiyorum şimdi kaşıntılarım başlayınca bir kaba azıcık sirke damlatıyorum tmm

tşkler canım ya bana biraz pahalı geldi şöyle 400 TL olan yokmu? pijama takımı falan aldınız mı peki

Kanz ın arabaları var canım uygun fiyatı.. Valla bizimkini de babaanne ve dedesi aldı.. İhtiyaçlara sponsor buluyoruz Bir de ben şekerden dolayı çok dolaşmıyorum.. Eşim beğendi aldık... Kanz a bak derim..

nisan anneleri sizde de saçma sapan telaşlar oluyormu. ben galiba stres topu oldum. daha şimdiden doğum sonrası için bişeyler yapmaya çalışıyorum. ne biliyim işte börekti sarmaydı öyle şeyler yapıp buzluğa atsam diyorum eşimde daha şimdiden olmaz diyor. son ayda zaten deriiiiin bi temizlik düşünüyorum. sizcede abartıyormuyum. şimdi akşamları yavaş yavaş yapsam yarın öbürgün çocuk doğunca gelen misafire ne yapsam diye düşünmem diyorum. eşim hazır alırız diyorda hazır olurmu ki hiç. belki biraz erkendir.sizde böyle şeyler yapacakmısınız yoksa yanınızda kalan kişimi yapacak. ben doğumdan sonra annemin yanına gitmeyi düşünüyorum. dönünce hayırlı olsuna gelirler o zaman kimse yanımda olmayacak.tek başıma hem bebiş hem misafirler zor olur. bu arada eğer sezeryan olursam 2 satlik bir yolculuk beni yorarmı.yada bebişimi.

pijamaya bende kocabeyoğlu pasajına bakıyım diyorum pijama dünyasına internetteki fiyatlarla aynımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…