- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
canım benım zaman ne cabuk geciyor tebrık ederim şimdiden annesı güzel bır karne getirecektir emınım darısı başımıza cok gurur verici bır olay
sağol canım benım
canım doktor bana bunu önerdi hem bebek cıldıne cok uyumlu hemde alerji yapmıyor bır cok arkadaşımda mustella kullanıyor bebek deterjanı da haci sakir tavsıye ettiler onu alacağım ayrıca bırde yumusatıcı kayafetlerı yumusasık olsun zaten yenı kıyafetler oldugu ıcın kısa programda yıkayacağım sanada tavsıye ederim
benım sana tavsıyem mustella sebamed bebekte kuruluk yapıyor ama yıne senın tercıhın tabıkı
sende güle güle kullan canım
canım ben nuk emzık bıberon aldım ama bır tanede dr. brown bıberon alacağım
mustelaya şundan dolayı soğuk duruyorum: ben çatlak kremi olarakta başta mustela aldım lakin karnımda kırmızı kırmızı sivilce tarzı bişeyler çıkardı ve nemlendirmedi bile gerçi şampuan farklı bi kulvar ama bilemedim bide bünchen mi vardı adı neydi öyle bi alman markası var onuda koklamak istiyorum bu kararsızlık yüzünden sonunda hacı şakirle yıkıcam oğlumu .1:
o zaman sana anlatayım benım arkadaşımda mustelanın catlak kremını kullandı oda beğenmedı oda benım gıbı vazelın aldı katkı maddesi içermeyen içine de evigen ampulle bır ampul daha var adı aklıma gelmedı evde bakınca söylerim onlardan kırdım içine her banyodan sonra sürdüm bendede küçük küçük sivilce oldu geçti onlar gebelıkle ılgılı normal yanı hıc catlağım yok sükür
ama bebeği için mustella kullanıyor cok ama cok memnun ben kesınlıkle tavsıye ederim ayrıca saçlarıda uzatıyor
evet cok güvenılır bır sıte kesınlıkle tavsıye ederim ürünler orjınal paketlı geliyor fotoğrafçıyıda ayarladık cok şükür umarım herşey böyle güzel ve yolunda gıder subatun sonunda gebe cekımı yapılacak :18:
mustelaya şundan dolayı soğuk duruyorum: ben çatlak kremi olarakta başta mustela aldım lakin karnımda kırmızı kırmızı sivilce tarzı bişeyler çıkardı ve nemlendirmedi bile gerçi şampuan farklı bi kulvar ama bilemedim bide bünchen mi vardı adı neydi öyle bi alman markası var onuda koklamak istiyorum bu kararsızlık yüzünden sonunda hacı şakirle yıkıcam oğlumu .1:
bende mustela olayından sonra vaseline aldım içine bio oil ve bebe yağı kattım o şekilde kullanıyorum inşallah benimde hiç çatlağım olmaz :26: Bide mustela şampuanın kokusu çok güzel arkadaşım bebeği için parfümünü bile kullanıyodu mustelanın
Ya kanama oldugunu biliyorum da ben esimden ayri uyuyamam kiiiicok huzursuz oluyorum ayri yatakta. Emzirme koltugum var da iste bebek odasinda. Yatakta dedigin gibi zor olcak emzirme, otur otur belin agrir. Uzaniim desem guvenemem kendime, dalarim uykuya filan bebegi ayirsam, en azindan agrim sizim olan ilk 1 hafta 10 gun o da imkansiz. Ben nerde bebek orda. En iyisi baslarda benim bebegin odasinda kalmam olacak. Zaten o odada tek kisilik bi yatagimiz var boyle durumlar icin. İlk zamanlar esimden ayri yatsam ikimiz icin de daha makbul gibi gorunuyo ama 40 gun de orda tocamdan ayri yatamam bennn arada kaldim. Yere dosek mi ativersem bebek icin idareten, bu sefer de ezerim diye pimpiriklenirim pffff
kızlar 4-5 gundur her gece bacağıma gıren krampla uyanıyorum bırkac sanıye suruyor ve gecıyor sızde de oluyormu hıc
Bende ankaradayım da fiyatlar cok farklı fotoğraf konusunda bende kararsız kalıyorum.Siz ne kadara ayarladınız??BEn özellikle doğum dan sonra çekim istiyorum oda varmı??Ayarlladığın kişi hakkında bilgi verebilirmisin
Yok yok az kaldı Arap sabunuylla yıkarım ben sonunda çocuuuumu
Burcu kız dün banada doktor varmı bi şikayetin dedi. Bende arada yanmam oluyor bugüde var mesela damla damla yapıyorumv e yanıyorum sürekli dedim. Akıntın varmı ve rengi ne diye sordu. Akıntım bolca var bazen beyaz bazen sarı dedim. O zaman hiç tahlil yapmaya bile gerek yok belliki iltihap olmuşun dedi. İdrar yolu iltihabı için monurol veriyodu. Ben ondan çok içtim bi faydası olmadı 1 ay sonra yine yanıyorum dedim. O zaman başka ilaç vericem dedi zinnat diye bi antibiyotikle vaginex diye bi fitil verdi. İkisinide sabah akşam kullanıcakmışım bitene kadar. Sen kullandınmı bunlardan hiç?
Kizlarrrr Dr geldimmmm
Oğlum donmuş dun dondu resmen hissettim
Bugün 29+4 olduk ultrason da 30+3 cikti
1550 gr olmusuz 42 cm Nasil iyi dimi
Onbesgun sonra tekrar cagirdi
o zaman sana anlatayım benım arkadaşımda mustelanın catlak kremını kullandı oda beğenmedı oda benım gıbı vazelın aldı katkı maddesi içermeyen içine de evigen ampulle bır ampul daha var adı aklıma gelmedı evde bakınca söylerim onlardan kırdım içine her banyodan sonra sürdüm bendede küçük küçük sivilce oldu geçti onlar gebelıkle ılgılı normal yanı hıc catlağım yok sükür
ama bebeği için mustella kullanıyor cok ama cok memnun ben kesınlıkle tavsıye ederim ayrıca saçlarıda uzatıyor
Selam kızlar, herkese hayırlı cumalar...Çok şükür 15 tatıle girmiş bulunmaktayım, artık bebeğim için hazırlıklara başlıycam...
Emzik, biberon ve kişisel bakım (tırnak makası vs...) gibi ürünlerde ne marka alcağıma karar veremedım ıkı marka arasında gıdıp gelıyorum sızce bebedoor mu yoksa chicco mu hangısını tavsıye edersınız???
Maşallah bebişine tombik tombik ne güzelBenim kız siska olacak belli 27+3 te 950 gramdı aynı zamanlarda diğer arkadaşların 1300 lerde olanı varmış düşün artık Ama kilo olayını çok önemsemiyorum günüyle uyumlu olduğu sürece canı içinde olsun kilolar alınırda verilirde yeterki sağlıklı olsun bebişler dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?