2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

mustelaya şundan dolayı soğuk duruyorum: ben çatlak kremi olarakta başta mustela aldım lakin karnımda kırmızı kırmızı sivilce tarzı bişeyler çıkardı ve nemlendirmedi bile gerçi şampuan farklı bi kulvar ama bilemedim bide bünchen mi vardı adı neydi öyle bi alman markası var onuda koklamak istiyorum bu kararsızlık yüzünden sonunda hacı şakirle yıkıcam oğlumu .1:

Selam kızlar, herkese hayırlı cumalar...Çok şükür 15 tatıle girmiş bulunmaktayım, artık bebeğim için hazırlıklara başlıycam...
Emzik, biberon ve kişisel bakım (tırnak makası vs...) gibi ürünlerde ne marka alcağıma karar veremedım ıkı marka arasında gıdıp gelıyorum sızce bebedoor mu yoksa chicco mu hangısını tavsıye edersınız???

Son düzenleme:

o zaman sana anlatayım benım arkadaşımda mustelanın catlak kremını kullandı oda beğenmedı oda benım gıbı vazelın aldı katkı maddesi içermeyen içine de evigen ampulle bır ampul daha var adı aklıma gelmedı evde bakınca söylerim onlardan kırdım içine her banyodan sonra sürdüm bendede küçük küçük sivilce oldu geçti onlar gebelıkle ılgılı normal yanı hıc catlağım yok sükür
ama bebeği için mustella kullanıyor cok ama cok memnun ben kesınlıkle tavsıye ederim ayrıca saçlarıda uzatıyor

bende mustela olayından sonra vaseline aldım içine bio oil ve bebe yağı kattım o şekilde kullanıyorum inşallah benimde hiç çatlağım olmaz :26: bide mustela şampuanın kokusu çok güzel arkadaşım bebeği için parfümünü bile kullanıyodu mustelanın

[h=3]ÖZELLİKLERİ:[/h]Doğumdan itibaren kullanılabilecek şekilde* özel olarak formüle edilmiştir, Mustela Bébé Dermo-cleansingbebeğinizin günlük banyo temizliği için idealdir:

• Bebeğinizin tüm vücudu ve saçlı derisi nazik tensiyoaktif maddeler sayesinde yumuşak ve etkin biçimdetemizlenir.
  • Cildinin ve saçlı derinin narinliğini sabun içermeyen formülü sayesinde korur.
  • Kireçli sudan oluşan kuruluğu nemlendirici ajanlar sayesinde önler. Cildi rahatlatır ve nemlendirir.
  • Yumuşak formülü ile gözleri yakmaz.

Doğal kökenli patentli etken madde olan Avokado perseose® ile zenginleştirilmiş yeni formülü sayesinde, Dermo-cleansing, bebeğinizin cilt bariyerini güçlendirmeye ve cildinin hücre zenginliğini korumaya yardımcı olur.

*Yeni doğmuş bebekler için de uygundur. (prematüre hariç)

[h=3]KANITLANMIŞ ETKİNLİK:[/h]
[FONT=bauer_bodoniroman]%83[/FONT]
MEMNUNIYET
ORANI

DERMATOLOJIK VE PEDIATRIK
GÖZLEM ALTINDA
TEST EDILMIŞTIR

10 gün süre ile 144 çocuk üzerinde dermatolojik ve pediatrik gözlem altında gerçekleştirilen kullanım testi sonucu:

• Ürün vücudu yumuşak bir şekilde temizlemektedir: %93
  • Ürün bebeğin cildini temiz ve berrak yapmaktadır: %96
  • Genel memnuniyet: %83

[h=3]KULLANIM ÖNERİSİ:[/h]Bebeğinizin cildini ve saçlarını ılık su ile ıslatın. Elinize küçük bir miktar Dermo-cleansing dökün ve köpürtün. Dikkatlice durulayın.
Dermo-cleansing doğumdan itibaren kullanılabilir*.

Kullanım keyfi
Deriye ve saçlara temas ettiği zaman, Dermo-temizleyici, Mustela hassas parfümü ile kremsi köpük meydana getirir. Durulaması kolaydır, cildi yumuşak, saçları ipeksi yapar. Pratiktir, sprey şişesi her kullanımda gereken miktarda doz verir.

500 'lik pompalı şişelerde sunulmaktadır.

*Yeni doğmuş bebekler için de uygundur. (prematüre hariç)

[h=3]İÇERİK VE DOĞALLIK:[/h]%90 doğal kökenli içerik.

Başlıca doğa kökenli etken maddeler:

• Avokado persesoe®: cilt bariyerini kuvvetlendiren ve hücre zenginliğini koruyan patentli doğal etken madde.
  • Gliserin: nemlendirir.
  • Koko Glukosid (yumuşak tensiyoaktif): Nazikçe temizler.

Geri dönüşümlü formül (metot OCDE 302B).
%0 paraben, phthalate ve phenoxyethanol.

Yüksek toleranslı ve hipoalerjenik formül*. Güvenliğiniz için dermatolojik ve pediatrik gözlem altında test edilmiştir.

İçerik
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, PEG-150 Distearate, Glyceryl Caprylate, Glycol Distearate, Parfum (Fragrance), Panthenol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract.

Geri dönüşüm
Geri dönüşüm için, boş şişeyi geri dönüşüm kutusuna atın.

*Alerjik reaksiyon risklerini en aza indirecek şekilde formüle edilmiştir.

Bende ankaradayım da fiyatlar cok farklı fotoğraf konusunda bende kararsız kalıyorum.Siz ne kadara ayarladınız??BEn özellikle doğum dan sonra çekim istiyorum oda varmı??Ayarlladığın kişi hakkında bilgi verebilirmisin

Yok yok az kaldı Arap sabunuylla yıkarım ben sonunda çocuuuumu

evet kokusuda var ben onu almadım zaten buda süper kokuyor ben saç ve vücut şampuanı bırde durulama gerektirmeyen temizleme sıvısı aldım kusmada felan silmek için cok güzelde kokuyor krem almadım gerek yok dediler zaten mustella nemli tutuyor cıldını

emzirme koltuğunu nerden aldınız? nasıl bir şey? ben de almayı düşünüyorum ama bir fikrim yok

kızlar 4-5 gundur her gece bacağıma gıren krampla uyanıyorum bırkac sanıye suruyor ve gecıyor sızde de oluyormu hıc

ben de günlerce uyuyamadım doktor magnezyum verdi her akşam içiyorum günde bir tane de maden suyu çok şükür yok denecek kadar azaldı kesinlikle tavsiye ederim o kramplar kalsiyum magnezyum dengesizliğinden oluyormuş Allah hepimize şifa versin

hayirli cumalar arkadaslar hepiniz ve bebisler iyilerdir umarim
biz bu gece hic uyuyamadik sabahta 11 de kalktik sersem gibiyiz kizimda az once uyandi
onun uyandigini hissetmek muthis bisey
su okunan selalar hurmetine bu mubarek gunde Allah bu duygulari tatmak isteyen tum kadinlara yasatsin bu duyguyu insaallahhhhh

ayetel kursi okuyan arkadaslara da cok cok tesekkur ederim biz tattik bu duyguyu tatmayanlarda nasiplensin ins

TABI VERİRİM BIR 400 TL. ANLAŞTIK DOĞUM SONRASIDA CEKI YAPIYOR EVEDE GELIYOR BÜŞRA ERBAŞ RENKLI GÜNLER ben sana face sitesini öğlen verırım çünkü faceye mesai saatınde gırılmıyor

benim de 3 artı lökosit var ama doktor ne kadar su içiyorsun dedi 2.5 lt dedim tamam o zaman su atar dedi hiç ilaç vermedi enfeksiyonun tek zararı erken doğum yaparsın dedi benim doktor da pek rahat ya ama benim hiç şikayetim yok yanma akıntı filan her şey normal nasıl var enfeksiyon anlamadım

ben de o alman markasına takıldım açıkçası parabensizmiş alsak mı napsak nerde satılıyor ki indirimli

bu çatlama olayı doktorumun deyişiyle tamamen genetik çünkü hangi kremi sürersen sür en alt tabakadaki çatlamaya meyilli deriye etki edemiyormuş ben de mustela kullanıyorum ve hiç çatlamadım üstelik benim başka yerimde çatlaklarım var çok korkuyordum musteladan memnun kaldım her akşam düzenli sürüyor eşim hem de bebişle konuşuyor çok şükür çatlamadı umarım çatlamaz

Kızlar bugün çok sersemim.Fazla bir ağrım olmamasına rağmen bütün gece uyuyamadım.Sabaha karşı 1 saat anca uyudum.İşe gelme durumu olmasa ne güzel yatardım evde.Benim iznim 7 şubatta başlıcak.Ama yerime eleman bulamadılar.Ne zaman çıkıcağım belli değil.Bakalım zaman ne göstericek.

oh iyi tatiller... ben de tatildeyim hazırlıklara başlıyorum artık.
ben emzik biberon u chicco aldım trınak makası wee baby... diğer sabun losyonları nivea aldım.

kız bebekler erkeklere göre daha kucuk olabiliyor. sakın takılma ona. çunkü doğduktan sonra hızla buyuyorlar. başkalarının bebeklerini de dusunme benim bebeğim %3 luk dilimde doğdu. yani her yuz bebekten 97 bizimkinden daha kilolu ve boylu idi. 3 ayda %50 yi, 6 ayda ise %75 yakaladık. 1 yaşında %90 na yaklaştı. tamamen genetik ve bakım. ailene bak iyi besler ve bakarsan onun ustune çıkar ama altına düşmez. 4 yaşında %85 ustu devam ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…