ben bide 1,5 sene ilaçla korundum. Nasılsa 6 ay tutmaz diye rahattım. 2 aya kalmadan tuttuneden hep biz kadınların başına gelir hiiiiiç anlamam. oysaki temizliğine en çok dikkat edenler biziz.
aman inatçı keçi olmasın bebişin
Gecmis olsun canim. Sekerinin cikmamasina sevindim. Dedigin gibi gebelik sekeri olan arakadaslara da sabir diliyorum, insallah atlatacagiz bu gunleri
Evet, arada gidip oturyorum. Cok rahat, almak isteyenlere tavsiye ederim ben de. Ayak destegini bilmiyodum, bileydim alirdim :) sallanmasi da benim hosuma gittiginden, bebegi illa ki sallariz. Bi de babamizi oyle kandirdim, "bak babasi bu sandalyede oturur, kizini sallarsin, mamasini verrsin" dedim
canim benim aldigim poang. Cok rahat tavsiye ederim ama diger koltugu ne internette buldum, ne de magazasinda gordum. Arkadasimdan duymustum, ama belki o da yanlis soylemistir. Ben o zaman koltuk aldigim icin cok uzerinde durmadim ama istersen sorayim ona daha net bilgi alabilmek icin?
Canim gule gule kullan aldiklarini. Attigin linkten de baktim, hepsini cok begendim. Ben de bi gecelik sabahlik takim, bi de pijama aldim. Bi gecelik daha alsam mi?
İki gecelik mi almak lazim diyosun sen simdi? Ya, ben bi gcelik sabahlik takim bi de sabahliksiz pijama aldim. Bi gecelik daha alsam mi kararsizimsabahlik bi tane yeter bence de. Bu arada terliklerin hayirli olsun, gule gule kullan
Gecmis olsun canim. Sekerinin cikmamasina sevindim. Dedigin gibi gebelik sekeri olan arakadaslara da sabir diliyorum, insallah atlatacagiz bu gunleri
Evet, arada gidip oturyorum. Cok rahat, almak isteyenlere tavsiye ederim ben de. Ayak destegini bilmiyodum, bileydim alirdim :) sallanmasi da benim hosuma gittiginden, bebegi illa ki sallariz. Bi de babamizi oyle kandirdim, "bak babasi bu sandalyede oturur, kizini sallarsin, mamasini verrsin" dedim
canim benim aldigim poang. Cok rahat tavsiye ederim ama diger koltugu ne internette buldum, ne de magazasinda gordum. Arkadasimdan duymustum, ama belki o da yanlis soylemistir. Ben o zaman koltuk aldigim icin cok uzerinde durmadim ama istersen sorayim ona daha net bilgi alabilmek icin?
Canim gule gule kullan aldiklarini. Attigin linkten de baktim, hepsini cok begendim. Ben de bi gecelik sabahlik takim, bi de pijama aldim. Bi gecelik daha alsam mi?
İki gecelik mi almak lazim diyosun sen simdi? Ya, ben bi gcelik sabahlik takim bi de sabahliksiz pijama aldim. Bi gecelik daha alsam mi kararsizimsabahlik bi tane yeter bence de. Bu arada terliklerin hayirli olsun, gule gule kullan
ben bide 1,5 sene ilaçla korundum. Nasılsa 6 ay tutmaz diye rahattım. 2 aya kalmadan tuttuÇok şükür aratmadı Rabbim
kuzum ben daha almadım hatta başlarda gecelik fikrine sıcakta bakmadım sevmem entari gibi gecelikleri pijama alırım diyodum ama annem sezeryan istediğin için kaç gece kalacağın belli olmaz dedi 3 gün yatırılanda oluyomuş 1 gece yatıp çıkanda o yüzden fazla alalım ki elimiz boşa çıkmasın dedi bende 2 gecelik bir pijama şeklinde düşündüm
valla bende 2 pijama 1 gecelik var..
ben pijamayla daha rahat ediyorum o yüzden tek gecelik bana yeter diye düşünüyorum..
ama sen bilirsin canım..
Cnm 1.400 değilmi? Geçenlerde bi mesajını okumuştum orda bayandan bahsetmissin büşra die aynı kisimi? Bende isteyim face bağlanmıyor um
Bebe Confort Streety Travel Puset Total Black 900 e aldık sanırım canım..
Ulus'ta Özelcan Bebeden aldık kuzum..
Canım ben natavega avm deki Toker den kraft cozy 625 TL ye aldık.. Müdürleri pazarlık yaptık
ben dayanamayıp netten alıyodum bugün lakin nasılsa dedim 1 ay sonra Ankaraya gidiyorum yerinde görürüm hem pazarlık şansımda olur belki dedim bide beden konusunda emin olamadım
Tahmin edebiliyorum zorluğunu. Allah kimselere arattırmadan göndersin rabbim. Bizimde bir akraba 13 sene uğraştı. Kaç ev parası gitti der hep tedavileri için. Tutuyordu ama düşüyordu. Vücudu bebeği reddediyormuş. Düşmesi için tepki veriyomuş filan. Doktor artık bu son deneme bünyen daha fazlasını kaldırmaz dedi. Son kez denediler. Tuttu çok şükür ama erken doğdu 1500gram yoktu bile. Bu sefer erken doğdu ölür dediler. Ama gör şimdi kocaman oldu tombulmu tombul bir çocuk 1,5 yaşında.Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. ben maalesef iki düşükten sonra tutturabildim. artık o kadar umitlerimiz tükenmiştiki hamile olduğumu ilk eşime söylediğimde oda ölecek demişti.(allah göstermesin)şimdi oğluşumun tekmelerini sayıyor.
sizin bebiş dünden hazırmış gelmeyemaşşallah maşşşallahhh
Ben denedim işe yaramadı bende sirke. Ama kurtuldum çok şükür mantardan. Çok pis bişey yaaa kocama yaklaşmaya korkuyodum düşün canımın acısını. her seferinde gözümden yaş geliyodu. Hakkaten o mantarla ben bu çocuğu nasıl tutturdum hayret amma azimliymiş velet
Yaa bana en son verdiği fitil filan işe yaradı sanırım. Adlarınıda hatırlamıyorum iyimi. 2 fitil 1 kutuda hap vermişti. Biri gyno lomexin fitildi.neylan o mantardan ben hala çekiyorum formulu ne bunun kız banada söyle :)
yapmadığım şey kalmadı temizliğimede dikkat ederim ama ara ara ortaya çıkıyor
cinsellikten soğutıuyor adamı bu illet şey... ne sirkesi ben karbonat bile denedim kar etmedi...
Yaa bana en son verdiği fitil filan işe yaradı sanırım. Adlarınıda hatırlamıyorum iyimi. 2 fitil 1 kutuda hap vermişti. Biri gyno lomexin fitildi.
Öbürü penotrandı sanırım. Ama hapı hiç hatırlamıyorum. Fitillerin birinin kutusunda 1 tane diğerinde 2 tane vardı.
lohusa takımı almayı düşünenler ben bu takımı aldım çok güzel
kumaşı falan gayet kaliteli eğer almak isteyenler varsa bir göz gezdirin
kalıpları büyük 60 kiloya kadar S beden oluyor zaten 3 bedeni var S,M,L
fiyatı da baska sitelere göre uygun bandanası da var
http://www.camasirim.com/3-lu-Hamile-Lohusa-Pijama-Takimi_6853.html#0
öyle tabi ama unutma konuşmazlarsa olmaz onlarbakalım doğum sonrası onlarıda konuşuruz nasılsa ne oldu ne bitti diye bende memlekete gittiğimde toparlanır toparlanmaz evime dönmeyi düşünmüyorum, yanımda kimse gelmez bakalım zaman ne gösterecek doğum yapan arklarım bazen çileden çıkmadım dersem yalan olur diyorlar bebekler büyüdükçe zorlaşıyormuş birde hep öyle diyorlar bende ahh ben o günleri bir görseydim diyorum ,,,
ohh miss gibi gez tabi, benim yerime de gez,,, Burnumda tütüyor büyük şehir
kızlar gecelik ve pijama takımım..
http://www.pijamadunyasi.com.tr/rozalindahamile-gecelik-sabahlik-takim-pmu1251
http://www.pijamadunyasi.com.tr/flz-hamile-pijama-takim-pmu1326
buda kızımızın hastane çıkısı ama bizimki mor değil pembe :)
http://www.bebetto.com/bebek_giyim/hastane_cikislari/penye_zibin_seti_20li__citir_/BBT-Z238MOR
Yalnız başına bebek bakanlara Allah gani gani sabır versin zaten =)
Kal anneciğinin yanında zaten yaza denk geliyor bebişler iyice toparlanırlar.
Seninde doğum iznine az kaldı balım, inşallah sende çıkıp güneşli günlerin tadını çıkartacaksın.
Bu arada patronunda tatilde demi =)
İş yerine bahar gelmesi lazım
Güle güle kullanın analı- kızlı canım benim
Cok guzelmis canim takimin. Guzel gunlerde kullan. Ben gecelik istiyorum bi tane. Pijama almistim. Bi de gecelik takim aldim, sanirim bi gecelik daha alcam. Once magazalardan bi bakayim da olmazsa internette bakarim artik
sağol canım ben dün değil önceki gün trendyolda daginin indiriminden2 tane gecelik aldım tanesi 20 tl sudan ucuzdu büyük indirim vardı şimdide morhipoda indirime girmiş bi bak istersen
http://www.morhipo.com/kampanya/liste/22894/dagi-ic-giyim#stt=&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?