2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

valla bende 2 pijama 1 gecelik var..
ben pijamayla daha rahat ediyorum o yüzden tek gecelik bana yeter diye düşünüyorum..
ama sen bilirsin canım..

kuzum ben daha almadım hatta başlarda gecelik fikrine sıcakta bakmadım sevmem entari gibi gecelikleri pijama alırım diyodum ama annem sezeryan istediğin için kaç gece kalacağın belli olmaz dedi 3 gün yatırılanda oluyomuş 1 gece yatıp çıkanda o yüzden fazla alalım ki elimiz boşa çıkmasın dedi bende 2 gecelik bir pijama şeklinde düşündüm

ben bide 1,5 sene ilaçla korundum. Nasılsa 6 ay tutmaz diye rahattım. 2 aya kalmadan tuttu Çok şükür aratmadı Rabbim

Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. ben maalesef iki düşükten sonra tutturabildim. artık o kadar umitlerimiz tükenmiştiki hamile olduğumu ilk eşime söylediğimde oda ölecek demişti.(allah göstermesin)şimdi oğluşumun tekmelerini sayıyor.
sizin bebiş dünden hazırmış gelmeye maşşallah maşşşallahhh

valla bende 2 pijama 1 gecelik var..
ben pijamayla daha rahat ediyorum o yüzden tek gecelik bana yeter diye düşünüyorum..
ama sen bilirsin canım..

Demek ki bi gecelik daha edinmem lazim. Ben normal istiyorum ama normal olacak mi bakalim. Sezeryan olursa en az 2 gece kaliniyomus. Dogru, eksik olup aramaktanda yedekli gitmek mantikli. Sagolun kizlar. Ben bi gecelik daha alayim o zaman uygun fiyatli, cep sevenlerden

Cnm 1.400 değilmi? Geçenlerde bi mesajını okumuştum orda bayandan bahsetmissin büşra die aynı kisimi? Bende isteyim face bağlanmıyor um

1.400 tl demedım canım yanlışın var

Bebe Confort Streety Travel Puset Total Black 900 e aldık sanırım canım..
Ulus'ta Özelcan Bebeden aldık kuzum..

sinemcim canım hayırlı olsun sağlıkla kullanın

Canım ben natavega avm deki Toker den kraft cozy 625 TL ye aldık.. Müdürleri pazarlık yaptık

hayırlı olsun canım

ben dayanamayıp netten alıyodum bugün lakin nasılsa dedim 1 ay sonra Ankaraya gidiyorum yerinde görürüm hem pazarlık şansımda olur belki dedim bide beden konusunda emin olamadım

bencede gelınce gıt bak hem daha fazla ındırm yaparsın hemde denersın ben emzirme sütyenımı ordan aldım cok çeşit pijama gecelik iç giyim emzirme atletı sütyenı var

Tahmin edebiliyorum zorluğunu. Allah kimselere arattırmadan göndersin rabbim. Bizimde bir akraba 13 sene uğraştı. Kaç ev parası gitti der hep tedavileri için. Tutuyordu ama düşüyordu. Vücudu bebeği reddediyormuş. Düşmesi için tepki veriyomuş filan. Doktor artık bu son deneme bünyen daha fazlasını kaldırmaz dedi. Son kez denediler. Tuttu çok şükür ama erken doğdu 1500gram yoktu bile. Bu sefer erken doğdu ölür dediler. Ama gör şimdi kocaman oldu tombulmu tombul bir çocuk 1,5 yaşında.

neylan o mantardan ben hala çekiyorum formulu ne bunun kız banada söyle :)
yapmadığım şey kalmadı temizliğimede dikkat ederim ama ara ara ortaya çıkıyor
cinsellikten soğutıuyor adamı bu illet şey... ne sirkesi ben karbonat bile denedim kar etmedi...

lohusa takımı almayı düşünenler ben bu takımı aldım çok güzel
kumaşı falan gayet kaliteli eğer almak isteyenler varsa bir göz gezdirin
kalıpları büyük 60 kiloya kadar S beden oluyor zaten 3 bedeni var S,M,L
fiyatı da baska sitelere göre uygun bandanası da var
http://www.camasirim.com/3-lu-Hamile-Lohusa-Pijama-Takimi_6853.html#0

Yaa bana en son verdiği fitil filan işe yaradı sanırım. Adlarınıda hatırlamıyorum iyimi. 2 fitil 1 kutuda hap vermişti. Biri gyno lomexin fitildi.
Öbürü penotrandı sanırım. Ama hapı hiç hatırlamıyorum. Fitillerin birinin kutusunda 1 tane diğerinde 2 tane vardı.

benim kullanmadığım fitil hap kalamdı o dediğin fitilleri kullandım gynolomexin bana yan etki yapmıştı kullanamamıştım ama neo penatran forte L süper bir fitil beni sadace o iyi ediyordu içinde 7 adet fitil var hep onu kullanıyordum biraz idare ediyordu sonra zınk yine mantar ortaya çıkıyordu heralde benim bünyemde çok hassas ondanda kaynaklanıyor bağışıklık sistemi zayıflayınca hemen ortaya çıkıveriyor lanet mikrop :)

Cok guzelmis canim takimin. Guzel gunlerde kullan. Ben gecelik istiyorum bi tane. Pijama almistim. Bi de gecelik takim aldim, sanirim bi gecelik daha alcam. Once magazalardan bi bakayim da olmazsa internette bakarim artik

Yalnız başına bebek bakanlara Allah gani gani sabır versin zaten =)
Kal anneciğinin yanında zaten yaza denk geliyor bebişler iyice toparlanırlar.
Seninde doğum iznine az kaldı balım, inşallah sende çıkıp güneşli günlerin tadını çıkartacaksın.
Bu arada patronunda tatilde demi =)
İş yerine bahar gelmesi lazım

Güle güle kullanın analı- kızlı canım benim

teşekkür ederiz fındığımm

Cok guzelmis canim takimin. Guzel gunlerde kullan. Ben gecelik istiyorum bi tane. Pijama almistim. Bi de gecelik takim aldim, sanirim bi gecelik daha alcam. Once magazalardan bi bakayim da olmazsa internette bakarim artik

sağol canım ben dün değil önceki gün trendyolda daginin indiriminden2 tane gecelik aldım tanesi 20 tl sudan ucuzdu büyük indirim vardı şimdide morhipoda indirime girmiş bi bak istersen
http://www.morhipo.com/kampanya/liste/22894/dagi-ic-giyim#stt=&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=

Paylaşım için sağol canım...
Bende fikir edindim sayende.
Şişmanlayınca insanın iştahla bakası bile gelmiyormuş aslında
O kadar güzel kıyafetler görüyorum tam benlik dediğim ama doğumdan sonra olur mu diye vazgeçiyorum =)
En kilolu halim 57 ile hamile kaldım şu an 69 olmuş durumdayım =))
Ciddi ciddi insanın bir nebze psikolojisini okşuyor şu kilolar

BrujaV,anar çook teşekkür ederim,şeker yorumlarınız için.

sinemselçukk bizde streety plus aldık,hafifliği,kolay kurulmasına falan bayıldık,sağlıkla kullan

burcu153, enfeksiyon için mutlaka beyaz çay iç kuzum,emziren arkadaşımın kanında vardı,geçirdi çay,dr bile şok oldu.

bebeğimin cicileri

Eklentiler

• $Oyuncak_2951948[1].webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $Oyuncak_3157881[1].webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 31

tatlim sorsan sevinirim bende poang istiyorum ama daha rahatsa onu da gormek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…