sağol canım içim rahatladı, yoğurt yapıyordum aslında son 20 gündür yapmıyorum, çünkü hiç güzel mayalayamıyorum, ya çok ekşi oluyor ya başka bişe bende vazgeçtim, market yoğurdu yiyorum şimdilerde... ama ailemin yanına gidince annem miss gibi mayalar hem bende püf noktasını öğrenmiş olurum
arkadaşlar bugün rüyamda filoloğu ve filizi gördüm, etkileniyorum galiba onların durumdan filoloğun bebeği olmuş, küçük fındık burunlu bişeydi :S hiç tanımadığım kişinin bebeğinin yüzünü nasıl görüyorsam onuda bilmiyorum
filizde böyle çok üzgündü, canı sıkkındı,... ama filiz morelini bozma, kötü düşünme, kara bulutları at üzerinden bebeğin Allahın izni ile düzelecek, büyüyecek, onu da alacaksın evine geçeceksin, koklayarak büyüteceksin...
Canim asla yilmak yok uzgun olmak yok.ddoktor once bizi goruyor sonra iceriye gonderiyor bebegin yanina.uzgun ve mutsuzsak almiyor bile. İnşallah bebegim daha da iyi olacak...dualarimiz la birlikte...
Hava kasvetli,iş kasvetli hiç çalışasım yok.Daha da 37.haftaya çok var nasıl geçecek bu zaman yahuNnerden baksan mart ayının sonunu bulur izne çıkmam tabi Allah'tan bir mani çıkmazsa.Zaman geçmiyor ama sanki bu zamana kadar geldim bundan sonrası durdu :)
hımm bayağı olcuyorsun ben günde 4 kere olcuyorum ve haftada 2 kere olc dedı dr bana arada eserse ymekten bır saat sonrada olcuyorum ama kafama gore drun verdıgı saatler dışında o bıde dr bana herseyı ye dedı ama azar azar ye dedı
valla al benden de o kadar:S
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun bol bol yatıp dinlenicem inş. darısı sizleregünaydın hamişler
gece 1 gram uyumadım ...hortlak gibiyim nasıl akşam olacak bilemiyorum...önceden yatağını yapki kardeşi doğduğunda herkes onunla ilgileneceği için ...yerini bile kapmış görünmesin...biz bilemedik 2 yeğenim doğduğunda felaket kıskandı halada öyleler''sen nerden geldin...benim hayatımı mahvettin diyip duruyor...bir çöpünü vermez ona''
gözün aydın canım...iyi istirahatler sana
bence yürüyüşün temposuna kasıkların karar versin ...ben biraz hızlı yürüsem dalağım şişiyor hemen kasıklarım ağrıyor...kendini nasıl zorlamadan yürüyebiliyorsan öyle yürü derim
inşallah 40 haftaya kadar dayanır miniğin
inşallah iyi olacak...savaşçı meleğin dayanacak inşallah
KIZLAR ÇANTALARI ALMIŞSINIZ GÜLE GÜLE KULLANIN İNŞALLAH...
slm herkeslere3 gündür raporluydum. yine nezle oldum gece bi ara sıtma tuttu o derece rahatsızdım...şimdi iyiyim biraz...başladım bugün. dün evdeyken bana temizliğe gelen bayan diyoki kızında şimdi 15 tatile girdi...küçük kızda var...stresten sen evde kalsan kafayı yersin sanırım...en iyisi sen çalış daha iyi diyo.. ben amaan işyerindeki stress evdekinin 2 katı dedim şaşırdı muhasebe işleri hergün bir yığın evrak,kafanı kaldıramıyosun wcye gidecek vakit olmuyo bazen ...evde durmak daha iyi çocuklarımla geçirmenin stresimi olur...walla evde daha iyiyim dedimha bazen kızlar birbirinede girse idare edecez o kadar dedim
Aynen bnde onu hesaplayacam :) erkenden öğrenmem lazımben 38.hafta diyorum kendi çapımda ona göre eşime haber vericem ki Batmandan Ankaraya gelicek doğuma yıllık iznini bitircek babalık izni falan derken 42 gün ediyo erken gelipte boş izin kullanmasın
Aynen öyle canım, dahada iyi olacak... Dualarımızlaarkadaşlar bugün rüyamda filoloğu ve filizi gördüm, etkileniyorum galiba onların durumdan filoloğun bebeği olmuş, küçük fındık burunlu bişeydi :S hiç tanımadığım kişinin bebeğinin yüzünü nasıl görüyorsam onuda bilmiyorum
filizde böyle çok üzgündü, canı sıkkındı,... ama filiz morelini bozma, kötü düşünme, kara bulutları at üzerinden bebeğin Allahın izni ile düzelecek, büyüyecek, onu da alacaksın evine geçeceksin, koklayarak büyüteceksin...
Canim asla yilmak yok uzgun olmak yok.ddoktor once bizi goruyor sonra iceriye gonderiyor bebegin yanina.uzgun ve mutsuzsak almiyor bile. İnşallah bebegim daha da iyi olacak...dualarimiz la birlikte...
Çalışan bayanlar aslında hem ev hanımı hem çalışan, ev hanımları bazen çalışan bayanları evde bişe yapmıo sanıyor size gelen bayanda onlardan sanırımmmslm herkeslere3 gündür raporluydum. yine nezle oldum gece bi ara sıtma tuttu o derece rahatsızdım...şimdi iyiyim biraz...başladım bugün. dün evdeyken bana temizliğe gelen bayan diyoki kızında şimdi 15 tatile girdi...küçük kızda var...stresten sen evde kalsan kafayı yersin sanırım...en iyisi sen çalış daha iyi diyo.. ben amaan işyerindeki stress evdekinin 2 katı dedim şaşırdı muhasebe işleri hergün bir yığın evrak,kafanı kaldıramıyosun wcye gidecek vakit olmuyo bazen ...evde durmak daha iyi çocuklarımla geçirmenin stresimi olur...walla evde daha iyiyim dedimha bazen kızlar birbirinede girse idare edecez o kadar dedim
Haklısın canım hiç faydası yokta alıyoruz işte... Bnde zamanla öğrenecem inşallhhkızlar katıldığım eğitimde beslenme uzmanı market yoğurdunun kesinlikle almayın dedi hiç yemeseniz daha iyi dedi çeşitli tarifler var tatlım dene ben yeterli sıcaklığa ulaşınca 1 tatlı kaşığı şeker atıyorum 4 lt süte 1 çay bardağı yoğurt güzelce karıştırıp ağzını kapatıyorum düdüklüde yapıyorum sarıyorum onu sofra bezine akşamdan sabah da dolaba koyuyorum harika oluyor
çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun cnm
geç kaldım biraz ama okudum canım .. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..Merhaba sevgili anne adayları. Sizden rica etsem sizin gibi anne olmayı çoook isteyen bir arkadasimiz icin 1 er tane ayetel kürsi okur musunuz ? 41 ayetel kürsi topluyoruzda. Arkadasimizin ismi Ayşe. Simdiden tesekkur ederim. Allahim hepinize vakti zamani geldiginde saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
maşalllah canım ben senin üç katın gibiyim sanırım.. çok güzelsin ama RABBİMEki Görüntüle 954938 28 haftalık göbeğim
canım bende öyle düşündüm .. en başından beri her hazırlığa katıyorum onu.. geçen bebeğini almış gelmiş anne kardeşimin kıyafetlerinden alayımmı.. zeliş üşümüş diyor.. çıkardım giydirdik falan sonra dönmüş bebeğe diyorki.. tamam paylaşmak güzeldir ama bukadar başka veremeyiz onlar kardeşimin.. istiyorumki kıskanmasın.. ama ne olur bilmiyorumgünaydın hamişler
gece 1 gram uyumadım ...hortlak gibiyim nasıl akşam olacak bilemiyorum...önceden yatağını yapki kardeşi doğduğunda herkes onunla ilgileneceği için ...yerini bile kapmış görünmesin...biz bilemedik 2 yeğenim doğduğunda felaket kıskandı halada öyleler''sen nerden geldin...benim hayatımı mahvettin diyip duruyor...bir çöpünü vermez ona''
.
slm herkeslere3 gündür raporluydum. yine nezle oldum gece bi ara sıtma tuttu o derece rahatsızdım...şimdi iyiyim biraz...başladım bugün. dün evdeyken bana temizliğe gelen bayan diyoki kızında şimdi 15 tatile girdi...küçük kızda var...stresten sen evde kalsan kafayı yersin sanırım...en iyisi sen çalış daha iyi diyo.. ben amaan işyerindeki stress evdekinin 2 katı dedim şaşırdı muhasebe işleri hergün bir yığın evrak,kafanı kaldıramıyosun wcye gidecek vakit olmuyo bazen ...evde durmak daha iyi çocuklarımla vakit geçirmenin stresimi olur...walla evde daha iyiyim dedim... ha bazen kızlar birbirinede girse de idare edecez o kadar dedim
merhaba nisan anneleri bizim bugün kontrolümüz vardı. daha önceleri söylemiştim benim kasılmalarım çok fazla doktora söyledim normalmiş ama sık olması istenmeyen bir durummuş. ilaç verdi kullanmaya başladım inşallah iyi gelir. birde benden 2 gün önce göğsümden süt gelmiş korkmuştum daha erken diye bugün onuda sordum onunda normal olduğunu az miktarda herkesten gelebileceğini söyledi. bide 1 hafta öndeymişiz 30+5 görünüyoruz. 1540 gr 38-39 cm kızımın boyu. allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleklerimizi.
Şimdiden açısını çıkartmaya başladı =)
Az uyuyayım dedim oynamaktan uyutmadı beni.
kızlar barbunya şekeri arttırır mı yaa, şehriye çorbası vardı yemedim içindeki şehriyede karbonhidrat neticede diye bi tabak barbunya yedim zeytinyağlı havuçlu falan, şekeri bi ölçtüm 159 çıktı ay deliriyodum
Gunaydin hatunlar
Kan hapi midem bulandiriyordu Drddeğiştirdi
Minik mink şişelerde şurup gibi vermiş ayyy Nasil içecek bunu yaa kan gibi görüntüsü kullanan varmi
Dün gece uyuyamadığım için gündüz kadın programlarının tekrarları vardı...gülben de program yapıyormuş, bir doktor çıktı programına sabah 4 e doğru normal doğumla sezaryen i anlattı...belki aranızda izleyenleriniz de vardır...bütün vücut kendini normal doğuma hazırlıyormuş...sezaryen olunca bedenimiz şoka giriyormuş....bir kadın kendi çabalarıyla ne kadar uğraşırsa uğraşsın normal doğumdaki kadar detoks yapamaz dedi...bütün vücut temizleniyormuş ve bebek vajinadan geçerken bir sıvı yutuyormuş oda bebeğin bağırsakları için çok önemliymiş...almanya da sezaryen yapan bayanların bebeklerine annelerinin vajinalarından parmaklarıyla sıvı alıp bebeklerin ağızlarına sürüyorlarmış...doğada sezaryen diye bir şey yok dedi...her dişi kendi başına doğum yapabilir uygun pozisyonu alınca ...dünyadaki canlıların %98 i -buna insanlar dahil-kendi başlarına doğurabilirler ...bebekte ve annede bir sorun olmadığı sürece dedi...kadın doğurmaz,bebek kendi doğar dedi...ve doğmak bir çocuğun yaşayacağı ilk ve en önemli başarısıymış...o stresi yaşayan bebekler ileri hayatlarında daha dayanıklı oluyorlarmış strese karşı...bilinç altına yerleşiyormuş...süt gelmesinin bile normal doğumla ilgisi varmış...normal doğum yapan anneler uzun yıllar emzirebiliyorlarmış...sezaryenle doğum yapanların ya sütleri az geliyormuş yada 4-6 ay arasında kesiliyormuş
Selam, herkese ketifli bir gün dilerim:107:
Eşimin ailesi geliyor Sinem, ne pişireyim?
Maşallah prensesine canım
Dur sen daha, bunlar iyi günlerin. Birkaç ay sonra "uyku" kelimesini, kelime haznenden silinecek
Barbunya&havuçGülüm senin ailede diyabet vardı yanlış hatırlamıyorsam, hiç dikkat etmedin mi; temel kuralları öğrenirdin hiç değilse. Bayılıyorum yediklerine&içtiklerine, bir de üzerine diyetteyim demene:107:
Ben ben:107: Oligofer fol kullanıyorum, sabah onu keçiboynuzu pekmezi niyetine içiyorum; acayip lezzetli. Akşam da magvitali limonata yerine
Çok güzel yazmışsın gülüm. İlave edecek bir örneğim var. Çok enteresandır, yapılan bir çalışmada sezaryen ile doğum yaptırılan farelerin yavrularını kabul etmedikleri ve bakmadıkları belirlenmiş
kızlar dün gece bişey oldu ya .. garip bişey... saat 2 gibiydi karnımın üst kısmından aşagı doğru bir sancı saplandı sıcak bir sancı, sancının olduğu yer nasıl ateşlendi.. kıpırdayamadım, saniyelikti.. iki kez oldu sadece.. ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı.. normalmi sizce..
tam aynıları olmuyor bana ama değişik bişiler oluyor. dun avm ye gidip çok ayakta kaldım 2 saat bir reyonun başında sallandım durdum. tabi yoruldum. göbek deliğimden aşağıya soldan rahme doğru danki elektrik çarpması gibi bişi oldu. baya da geçmedi. yururdum biraz bu sefer bacak arsında kemik acısı oldu garip di çok. sonra oturacak yer bulup azıcık dinlendim ayağa kalkamadım bu sefer de resmen belden...
magnezyuma başlıyacağım sanırım artık gerke duymaya başladı vucut.
slm herkeslere3 gündür raporluydum. yine nezle oldum gece bi ara sıtma tuttu o derece rahatsızdım...şimdi iyiyim biraz...başladım bugün. dün evdeyken bana temizliğe gelen bayan diyoki kızında şimdi 15 tatile girdi...küçük kızda var...stresten sen evde kalsan kafayı yersin sanırım...en iyisi sen çalış daha iyi diyo.. ben amaan işyerindeki stress evdekinin 2 katı dedim şaşırdı muhasebe işleri hergün bir yığın evrak,kafanı kaldıramıyosun wcye gidecek vakit olmuyo bazen ...evde durmak daha iyi çocuklarımla vakit geçirmenin stresimi olur...walla evde daha iyiyim dedim... ha bazen kızlar birbirinede girse de idare edecez o kadar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?