2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kızlar katıldığım eğitimde beslenme uzmanı market yoğurdunun kesinlikle almayın dedi hiç yemeseniz daha iyi dedi çeşitli tarifler var tatlım dene ben yeterli sıcaklığa ulaşınca 1 tatlı kaşığı şeker atıyorum 4 lt süte 1 çay bardağı yoğurt güzelce karıştırıp ağzını kapatıyorum düdüklüde yapıyorum sarıyorum onu sofra bezine akşamdan sabah da dolaba koyuyorum harika oluyor

Yok cnm ben yersem 250 lere fırlıyor :)))

Son düzenleme:
slm herkeslere 3 gündür raporluydum. yine nezle oldum gece bi ara sıtma tuttu o derece rahatsızdım...şimdi iyiyim biraz...başladım bugün. dün evdeyken bana temizliğe gelen bayan diyoki kızında şimdi 15 tatile girdi...küçük kızda var...stresten sen evde kalsan kafayı yersin sanırım...en iyisi sen çalış daha iyi diyo.. ben amaan işyerindeki stress evdekinin 2 katı dedim şaşırdı muhasebe işleri hergün bir yığın evrak,kafanı kaldıramıyosun wcye gidecek vakit olmuyo bazen ...evde durmak daha iyi çocuklarımla vakit geçirmenin stresimi olur...walla evde daha iyiyim dedim... ha bazen kızlar birbirinede girse de idare edecez o kadar dedim

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bizler çok iyiyiz kızımla heyecanla haftanın bitmesini bekliyoruz canım çok teşekkür ederim allah razı olsun bol bol yatıp dinlenicem inş. darısı sizlere

çok geçmiş olsun.

ben 38.hafta diyorum kendi çapımda ona göre eşime haber vericem ki Batmandan Ankaraya gelicek doğuma yıllık iznini bitircek babalık izni falan derken 42 gün ediyo erken gelipte boş izin kullanmasın
Aynen bnde onu hesaplayacam :) erkenden öğrenmem lazım

geç kaldım biraz ama okudum canım .. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
maşalllah canım ben senin üç katın gibiyim sanırım.. çok güzelsin ama RABBİM
nazardan esirgesin
canım bende öyle düşündüm .. en başından beri her hazırlığa katıyorum onu.. geçen bebeğini almış gelmiş anne kardeşimin kıyafetlerinden alayımmı.. zeliş üşümüş diyor.. çıkardım giydirdik falan sonra dönmüş bebeğe diyorki.. tamam paylaşmak güzeldir ama bukadar başka veremeyiz onlar kardeşimin.. istiyorumki kıskanmasın.. ama ne olur bilmiyorum

kuzum geçmiş olsun.. insanlar garip sanıyorlarki biz çalışan bayanlar gidip iş yerinde ayaklarımızı uzatıp oturuyoruz.. emin ol benode evde olup evladımla ilgilenmeyi tercih ederdim.. şu derdi çekeceğime

kızlar dün gece bişey oldu ya .. garip bişey... saat 2 gibiydi karnımın üst kısmından aşagı doğru bir sancı saplandı sıcak bir sancı, sancının olduğu yer nasıl ateşlendi.. kıpırdayamadım, saniyelikti.. iki kez oldu sadece.. ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı.. normalmi sizce..

Selam, herkese keyifli bir gün dilerim:107:

Eşimin ailesi geliyor Sinem, ne pişireyim?

Maşallah prensesine canım

Şimdiden açısını çıkartmaya başladı =)
Az uyuyayım dedim oynamaktan uyutmadı beni.

Dur sen daha, bunlar iyi günlerin. Birkaç ay sonra "uyku" kelimesi, kelime haznenden silinecek

Barbunya&havuç Gülüm senin ailede diyabet vardı yanlış hatırlamıyorsam, hiç dikkat etmedin mi; temel kuralları öğrenirdin hiç değilse. Bayılıyorum yediklerine&içtiklerine, bir de üzerine diyetteyim demene:107:

Gunaydin hatunlar
Kan hapi midem bulandiriyordu Drddeğiştirdi
Minik mink şişelerde şurup gibi vermiş ayyy Nasil içecek bunu yaa kan gibi görüntüsü kullanan varmi

Ben ben:107: Oligofer fol kullanıyorum, sabah onu keçiboynuzu pekmezi niyetine içiyorum; acayip lezzetli. Akşam da magvitali limonata yerine

Çok güzel yazmışsın gülüm. İlave edecek bir örneğim var. Çok enteresandır, yapılan bir çalışmada sezaryen ile doğum yaptırılan farelerin yavrularını kabul etmedikleri ve bakmadıkları belirlenmiş

Son düzenleyen: Moderatör:

kendimi bi garip hissettim şimdi yahu
hangi çorbayı seviyolar bilmiyorum ama kışın içilecek en güzel çorba tarhana bence hem bizler içinde çok faydalı
çorba-fırında tavuk patates-kürt pilavı(hani şehriyeli bulgur pilavı varya o işte) yeşil fasülye varsa dolabında onu yapabilirsin ortaya yada barbunyada olabilir bide güzel bi salata yeterde artar bile

tam aynıları olmuyor bana ama değişik bişiler oluyor. dun avm ye gidip çok ayakta kaldım 2 saat bir reyonun başında sallandım durdum. tabi yoruldum. göbek deliğimden aşağıya soldan rahme doğru danki elektrik çarpması gibi bişi oldu. baya da geçmedi. yururdum biraz bu sefer bacak arsında kemik acısı oldu garip di çok. sonra oturacak yer bulup azıcık dinlendim ayağa kalkamadım bu sefer de resmen belden...

magnezyuma başlıyacağım sanırım artık gerke duymaya başladı vucut.

evet ya magnezyum şart.. bebekler ağırlaştıkça ağrılarımız artıyor.. bende dün alışveriş yaptım elimde poşetle yürüdüm biraz ondanmı diyorum.. ya kasılma falan olmasında korkuyorum erken sancılardan.. çalışıyorum yol gidip geliyorum.. RABBİME emanet artık.. DİKKAT et sende canım yorma kendini

çok geçmiş olsun

kızlar sırt çantası almıştım ya netten,siyahı kalmamış,iptal ettim,sanırım mothercare'dekini alıcam.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…