Güzell hamişlerrr bende 29+4 üm, bu arada sizinlede paylaşmak istedim 6 şubatta hamilelik kursuna katılıyorum ücretsizAnadolu yakasında bence hepimiz kayıt olmalıyız daha bilinci anneler olmamız için
canım sızler yemekten bır saat sonramı olcuyorsunuz hep bana dr her yemekten once olc dedı bıde gece 22 de ve açlık ölc dedı benım açlık sureklı yüksek dıgerlerı normal açlıkta 98-110arası degısıyor ama dr normal o kadarcık ıcın ınsulune gerek yok sen dıyete devam et dedı
canım aynı hastaneydi dimi bizim Sincan Koru?
bende bugün 3 Marta randevumu aldım
nerdeymiş canım,kimin kursu? Ben de bakıyım
Doğum hangi hastanede olacak canım
Medicana hastahanesi canım ataşehirde bana yakın olduğu için buraya yazıldım , hamilelere ücretsiz kurs veriyorlarmış internet araştırdım buldum, düşünürsen hemen ara derim yerini ayırtırsın
çooook tesekkur ederimmm. Allah 1 degil 1000 lerce kez razi olsun.
sen sadece açlık takip ediyosun o zaman? ben her öğünden önce açlık ve 1 saat sonrasında tokluk ölçüyorum
evet aynı hastane :) eğitimlerine katılma imkanın olursa mutlaka git tatlım ben çok faydasını gördüm her ay oluyor program anasayfada yayınlanıyor takşp et. hangi doktora aldın randevuyu?
canım ac olmuyorum kı
zaten aralarda hep bıseyler yıyorum sabah kahvaltı 8 buçuk 9 arası işte yapıyorum 10 buçuk 11 de ara öğün 12 de yemek oncesı olcuyorum mesela
kuzum bende 8 kilo aldım daha önceden hep dar bady ile resim çekip paylaşıyodum bu defa üstümdeki kıyafetten galiba bilemedim banada küçük geldi iç karnı geniş dar falan diyolar ya onunla ilgilide bişey olabilir
Allah canını almasın sezeryan olunca zaten 38-39 olunca alıyolar hayırlısı olsun
kızlar barbunya şekeri arttırır mı yaa, şehriye çorbası vardı yemedim içindeki şehriyede karbonhidrat neticede diye bi tabak barbunya yedim zeytinyağlı havuçlu falan, şekeri bi ölçtüm 159 çıktı ay deliriyodum
canım sızler yemekten bır saat sonramı olcuyorsunuz hep bana dr her yemekten once olc dedı bıde gece 22 de ve açlık ölc dedı benım açlık sureklı yüksek dıgerlerı normal açlıkta 98-110arası degısıyor ama dr normal o kadarcık ıcın ınsulune gerek yok sen dıyete devam et dedı
Günaydın herkesee,
Ben gece tuvalete kalkmaktan bittim yine,maşallah saat başı ordayım.
Dün de tam malum bölgem çok acıdı,ağrıdı,sanki ağda yapmışlar da yanıyo gibiydi,doğuran arkadaşım normal dedi,rahim vücudu doğuma hazırlıyomuş..Tuvalete yürürken bile ahh diye gittim,bugün daha iyi bakalım...
ayy bitanesinn,sabah sabah mutlu oldum bakbenim göbek 9 aylık gibi,kilo da en son 20'ydi,21,22 oldum mu bilmiyorum
maşallah maşallah maşallahh
pano ne demek canım ? valla bende bavul alıcam,rahat olsun,kendi kıyafetlerim vs. geniş geniş yayılıyım
güle güle kullanben renkli almadım,eşim taşımaz diye
Eki Görüntüle 954938 28 haftalık göbeğim
cnm inşallah daha iyi olacak dualarımız seninle ve bebişinle.
benim sabah kahvaltım 7de başlar 7.30a kadar işte 8.30da da tokluğumu ölçüyorum 10-11 arası badem ceviz yiyorum öğle yemeği 12-13 arası badem ceviz beni idare ediyo doyurmuyo aç oluyorum baya baya
Dün gece uyuyamadığım için gündüz kadın programlarının tekrarları vardı...gülben de program yapıyormuş, bir doktor çıktı programına sabah 4 e doğru normal doğumla sezaryen i anlattı...belki aranızda izleyenleriniz de vardır...bütün vücut kendini normal doğuma hazırlıyormuş...sezaryen olunca bedenimiz şoka giriyormuş....bir kadın kendi çabalarıyla ne kadar uğraşırsa uğraşsın normal doğumdaki kadar detoks yapamaz dedi...bütün vücut temizleniyormuş ve bebek vajinadan geçerken bir sıvı yutuyormuş oda bebeğin bağırsakları için çok önemliymiş...almanya da sezaryen yapan bayanların bebeklerine annelerinin vajinalarından parmaklarıyla sıvı alıp bebeklerin ağızlarına sürüyorlarmış...doğada sezaryen diye bir şey yok dedi...her dişi kendi başına doğum yapabilir uygun pozisyonu alınca ...dünyadaki canlıların %98 i -buna insanlar dahil-kendi başlarına doğurabilirler ...bebekte ve annede bir sorun olmadığı sürece dedi...kadın doğurmaz,bebek kendi doğar dedi...ve doğmak bir çocuğun yaşayacağı ilk ve en önemli başarısıymış...o stresi yaşayan bebekler ileri hayatlarında daha dayanıklı oluyorlarmış strese karşı...bilinç altına yerleşiyormuş...süt gelmesinin bile normal doğumla ilgisi varmış...normal doğum yapan anneler uzun yıllar emzirebiliyorlarmış...sezaryenle doğum yapanların ya sütleri az geliyormuş yada 4-6 ay arasında kesiliyormuş
Tatlım yemeklerden önce ve sonraki 1. Ve 2. Saatlerde tokluk, son olarak akşam 22 de ölçüyorum canım... Toplam 10 kere.. Benim durum sıkıntılı biraz.. O yüzden bu şekilde ölçüyoruz.. Hatta gece 3 te de ölçebilirsen ölç dedi ama onun için kalkasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?