2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Güzell hamişlerrr bende 29+4 üm, bu arada sizinlede paylaşmak istedim 6 şubatta hamilelik kursuna katılıyorum ücretsiz Anadolu yakasında bence hepimiz kayıt olmalıyız daha bilinci anneler olmamız için

nerdeymiş canım,kimin kursu? Ben de bakıyım

sen sadece açlık takip ediyosun o zaman? ben her öğünden önce açlık ve 1 saat sonrasında tokluk ölçüyorum

Hava kasvetli,iş kasvetli hiç çalışasım yok.Daha da 37.haftaya çok var nasıl geçecek bu zaman yahuNnerden baksan mart ayının sonunu bulur izne çıkmam tabi Allah'tan bir mani çıkmazsa.Zaman geçmiyor ama sanki bu zamana kadar geldim bundan sonrası durdu :)

Son düzenleme:
evet aynı hastane :) eğitimlerine katılma imkanın olursa mutlaka git tatlım ben çok faydasını gördüm her ay oluyor program anasayfada yayınlanıyor takşp et. hangi doktora aldın randevuyu?

canım 1 Mart Cumartesi Ankaraya geliyorum 3 Mart Pazartesi sabah 9.30da da Seda Hanımla randevum var

canım ac olmuyorum kı
zaten aralarda hep bıseyler yıyorum sabah kahvaltı 8 buçuk 9 arası işte yapıyorum 10 buçuk 11 de ara öğün 12 de yemek oncesı olcuyorum mesela

benim sabah kahvaltım 7de başlar 7.30a kadar işte 8.30da da tokluğumu ölçüyorum 10-11 arası badem ceviz yiyorum öğle yemeği 12-13 arası badem ceviz beni idare ediyo doyurmuyo aç oluyorum baya baya

Tatlım yemeklerden önce ve sonraki 1. Ve 2. Saatlerde tokluk, son olarak akşam 22 de ölçüyorum canım... Toplam 10 kere.. Benim durum sıkıntılı biraz.. O yüzden bu şekilde ölçüyoruz.. Hatta gece 3 te de ölçebilirsen ölç dedi ama onun için kalkasım yok

pano bebeği sardığımız ince battaniyeler var ya penye biz onlara pano diyoruz :)))

benim sabah kahvaltım 7de başlar 7.30a kadar işte 8.30da da tokluğumu ölçüyorum 10-11 arası badem ceviz yiyorum öğle yemeği 12-13 arası badem ceviz beni idare ediyo doyurmuyo aç oluyorum baya baya

ben kepeklı bıskuvı yıyorum bazen meyve yıyorum bazen sut karışık aksam acayıp acıkıyorum bugun gece uyandımm mesela meyve yedım ben zaten haftada 2 gun olcuyorum sekerımı dr oyle dedı zaten hep aynı çıkıyor değerler

harika anlatmış ben de kendimi normale hazırlıyorum 3 doktor da bebek izin verirse normal çok rahat olur dedi Allah nasip edeer inşaallah bu arada doğal doğum diye google dan aratırsanız güzel yazılar çıkıyor birkaç da kitap aldım haftaya izne ayrılınca oturup okuyup uygulayacağım inşaallah doğal doğumla ilgili yazılar çok motive ediyor okuyun kızlar tavsiye ederim

hımm bayağı olcuyorsun ben günde 4 kere olcuyorum ve haftada 2 kere olc dedı dr bana arada eserse ymekten bır saat sonrada olcuyorum ama kafama gore drun verdıgı saatler dışında o bıde dr bana herseyı ye dedı ama azar azar ye dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…