2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar sizlerde mide bulantısı var mı? 2-3 haftadır ilk 3 aydaki mide bulantım geri döndü. bebek saçlı olursa mide bulantısı olurmuş derler gerçekten doğru mu bu bilmiyorum. doktor bile şaşırdı çok saçlı olacak bu bebiş diyor.saçlarını gösterdi. yemek yedikten sonra hem aşırı mide yanması hemde mide bulantısı oluyor. saçtan mı acaba yoksa normal mi

ben evdeğim genelde ama dun öyle delirdim bir suru sey alıp bır de onları taşıdım. hareketsiz olunca da kötü. ilk harekette anında vucut hooop diyor. dr sordum başla hemen dedi kasılmaları da engellermiş magnezyum. hiçbir zararı da yok dedi.

Teşekkürler gülüm, alışverişe gideyim; öpüldün

ben alıyordum. aynen öyle ne diye kendimizi kaptırıyorsak.. sanki biz yapmasak kimse yapmayacak.. kendi adıma hiç kendini koruyan bir hamile olamadım ilkindede bundada afedersin eşşek gibi çalıştım.. ama dayanamıyorum artık.. dün ki korkuda cabası.. dikkat etmemiz lazım.. ama nerde

benim bir öğrencim var canım. kendi zaten 5 yaşında. ikiz kardeşi var ikiside erkek. aşırı derecede kardeş kıskançlığı yaşıyor. ben velime kardeşleriyle ilgili sorumluluklar vermesini önermiştim tabi çok yüklenmeden. örneğin kardeşinin mamasını getirmek ister misin dersen mutlu olacaktır ama bebeğinin mamasını getir tarzında hitaplarda bulunursan kardeşine olan kini artar. kendini onun hizmetçisi gibi hissedebilir.velim uyguladı bunu ve bende resimlerle ara sıra takip ettim. ilk önce ikiz kardeşlerini yaptığı resimlere hiç dahil etmiyordu. sonra kağıdın en altında belli belirsizde olsa yer vermeye başladı en son yaptığı resimde ikiz kardeşlerinide kocaman bir şekilde aile resmine dahil etmişti. kardeşine şarkı söylemek ister misin falan de sen. göbeğini aç ona şarkı söylesin. kulağını karnıma dayayıp kardeşini dinemek ister misin falan de. tabi bunları yaparken asla zorlama. hayır derse tamam bebeğim yapmak zorunda değilsin de. ama asla sen büyüksün olayına girmeyin.

çok doğru tespitler canım çok teşekkür ederim.. çamaşırları hep onun katlamasına dikkat ediyorum.. yada mesela aldıklarımın içinde hep onada bişeyler alıyorum aynısından hemde.. hareketlerini hissetmesini sağlıyorum.. şimdilerde bişey yediği zaman kardeşimde yermi diye sorup yememi istiyor..
sabiha paktuna keskinde hep birini emzirirken diğerine temas edin elini tutun saçını okşayın diyor..
inşallah istediğimiz gibi olur.. ama bizim elimizde sanırım.. sen çok doğru bir yol izlemişsin taktir ettim herkes bu şekilde davranamıyor

Canım benim de ilk 3 ayda çok uyku yapmıştı,o geri döndü.Acep son 3 ayda da mı yoğun yaşıyoruz hormon değişikliklerini.Demin bikaç adım attım,başım döndü,tansiyonum oynadı sanki.Bu ara bişeyler oluyo da hayırlısı:26:

Mide yanmasının da bebeğin saçından olduğunu sanmıyorum,arkadaşımın hiç midesi yanmadı,bebek upuzun saçlı doğdu.Biz de şaşırdık.

Cok tsk cnm paylasimin icin supermis

Güzell hamişlerrr bende 29+4 üm, bu arada sizinlede paylaşmak istedim 6 şubatta hamilelik kursuna katılıyorum ücretsiz Anadolu yakasında bence hepimiz kayıt olmalıyız daha bilinci anneler olmamız için
Supermis ben de bakayim

sen sadece açlık takip ediyosun o zaman? ben her öğünden önce açlık ve 1 saat sonrasında tokluk ölçüyorum
Ben ogunden once ve yemekten 2 saat sonra olcuyorm

valla kızlar inanın parmak uçlarım mor mor oldu öğleni atlıcam sabah akşam aç tok ölçücem 6 yerine 4 sefer yani, hepimiz farklı farklı ölçüyoruz demek ki doktorlarda bi ağız birliği yok, ben yemekten 2 saat sonra ölçmüş olsam epey düşük çıkar heralde, 1 saat sonrası için öğlen tokluğum 117 çıktı mesela, 2 saat bekleseydim 100e falan inerdi, doktor bana normali 1.5-2 saat ama sen hamile olduğun için 1 saat demişti

ya arkadaşlar ne alakası var yapmayın allah aşkına bu bağlantılar ne kadar alakasız...bebeğini orda burda normal doğurup sokağa bırakanlar hep normal doğum yapanlar ona bakarsanız yok böyle şeyler...sezeryanla doğum yapmak zorunda kalanlar var annelik içgüdüsü zaten allah tarafından veriliyor normalmiş sezeryanmış hikaye.normal doğumu destekleyelim ama diğerlerini kötülemeden yapalım bunu...

Okiedog'un sumo serileri hem sırt çantası hem de yandan messenger çanta oluyor düşünürsen. Pahalı ama ben bu modeli beğendim. Birkaç farklı rengi var bu serinin.

katılıyorum, kendimi fare ile bir tutmak gibi olmasında zaten kabullenemeyeceğim bebeği yapmam velev ki yaptım kürtaj olurum değil mi, sezeryan işin kolayına kaçmak değildir normal doğum yapanlar genelde 1 günde ayaklanır sezeryan doğumlarda ise günlerce sürünülür tabi bunu genelleyemem benim teyzemin 3 sezeryanı var hepsindede canavar gibi kalktı ayağa, herkes kendi aklındaki dayatmak için uğraşıyo gibi, he arkadaş normal doğum yapanlar ideal anne benim gibi sezeryan isteyenler sosyete.

hem büyük hemde küçük çocuğun etkilenmemesi çok önemli zaten canım. ya küçük çocuğu ya büyük çocuğu devre dışı bırakma yolunu izler genelde aileler. bu daha da çıkmaza sürükler işi. biraz sabırla bu işin üstesinden kolaylıkla gelinebilir. önemli olan tutarlı olmak.

doktor bana bol baklagil tüket demişti barbunya da bildiğim kadarıyla baklagil anneminde aman aman dikkat ettiği söylenemez benim şeker geçmişimde daha 2 haftalık olduğundan herşeyi tam olarak bilemeyebiliyorum bu yüzden zaten birbirimize soruyoruz öğrenmeye çalışıyoruz dünki barbunya bugünde var ama öğlene ıspanak yaptım kendime yemedim mesela zararını bile bile neden yiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…