2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

valla canım benimde normal doğuma dair söyleyeceklerim olur bizzat gördüğüm kişiler var ya da izlediğim okuduğum bi dolu anı var 3.kişilere ait lakin ben kimseyi korkutmamak ya da gücendirmemek adına yazmıyorum her defasında ben bunu istiyorum diye belirtiyorum sadece, bence amacını aşan bişeydi yani fare deneyi paylaşmak

yazılanlarıokuyunca kimlerin daha saygılı olduğu ortada bence ...bildiklerimizi paylaşırken her kesimi düşünelim abuk sabuk bilimsel araştırmaları insanlara genelleyerek diğerlerini rencide etmeyelim dedim tabi anlayana.

Kızlar aklıma takıldı.Allah nasip ederse doğumdan sonra gelen giden çok olucak.Çayın yanına ikram etmek için buzluğa bişeyler atmak istiyorum.Börek,poğaça vs. Daha önce hiç denemediğim için cesaret edemiyorum.Aranızda yapan onaylayan var mı? Nasıl yapılıyor bu işler ?

Canım destegin icin çok teşekkür ederim başladım tekrardan başladım çok şükür sekerim hemen düzene girdi
Sabah açlık 120 çıkmıştı çok üzüldüm tekrar ölçtüm yarım saat sonra 113 çıktı tokluk 126 çıktı 30 dk yürüdüm çay yerine tarcin cayı ictim kahvaltım yine ayniydı tek fark yürüyüş

Öğle yemeğinden önce ölçtüm 92 çıktı açlık
Tokluğu da simdi ölçeceğim bakalim nasıl sonuclar
İnsaallah toparlarız hersey yavrular icin zor ama yapacak bisi yok

annemin her daim buzlukta poğaçası olurdu bozulmayan poğaça adı da çat kapı gelen misafire hemen çıkarırdı 5 dk mikrodalgada ısıtıyoduk pufur pufur yeniyodu

Canım benim difrizim de genelde börek pogaca falan olan olur hatta bı keresinde kek bile atmıştım hiç bisi olmadı atabilirsin
Dün biraz yaprak sarması sarmıştım zeytinyağlı yarısını da attım difrize
Bazı arkadaslarım bazı kurabiyeleri bile atıyormuş :26:

anilarla hatiralarla bu isler yapilmio malesef..
Normal dogurup sorun yasayan da, sezaryen olup sorun yasayan da var.
Hicbir dogum birbirinin aynisi degildir.
Birakin farkli anneleri ayni annenin iki dogumu bile birbirinden cok farklidir.
Bahsedilen seyler yurt disinda prof. Ve konunun uzmanlari arafindan yapilmis ve uzun yillar surmus bir calismanin sonucu..
Ve bu calisma iki hatira uc kadin sohbetinde dinlenenlerle kiyaslanamaz diye dusunuyorum
Sonuc isimize gelir yada gelmes..
Hee farelerde olan sey kadinlarda kesin olacak mi o da bilinmiyor zaten
Bunun tespiti icin daha da uzun yillar calisma yapmak gerek.

bilimsel arastirmalari genelleriz cunku binlerce denek uzerinden genel bir sonuca varma adina tume varim yontemiyle gerceklestirilirler.
He madem genellemeye karsiniz bunu da bi nebze anlayabilirim
o zaman sokaklara cocuklarini atanlarin hepsinin normal yolla dogurdugu genellemesine nasil ulastiniz ve bu genellemeyi niye yaptiniz diye sorarim?

uzuuunnnnnnnnnbır aradan sonra hepinize slm nisan annişleriii

ben bebemin kıyafetlerını yıkamaya basladım yavastan dun tam hastane cıkısını felan yıkıyodum bızım yaan komsu vefat etmıs kv.cenaze kalkınca devam edersın sımdı bırak dedı bende evvde oturuyo sımdı uzuldumde cokk kadın 45 ya var ya yok bı oğlu bı kızı vardı kanserden oldu nasıl aglıyolar anlatamam allahım rahmet eylesın inşallah

gecen gun kan verdım bu aralar basım fena donuyodu kansızlık almıs yurumus bende ılaclarımıda alıyorum duzenlı olarak ama fayda etmedı demek 9.lara dusmus aile hekımı dr.una bılgı ver dedı bnde p.tesı kontrolum var o zaman solerım dedım ıgne verırse daaha ıyı olur dedı yaww :18::18:

soyle bır baktım cogunuzda seker cıkmıs allah yardımcınız olsun cok zor valla benım hem kv hem kp seker hastası ınsaallah dogumdan sonra duzelır sekerınız

İsviçreli bilim adamlarımı yapmış, buna göre ben çocuğumu sezeranla doğurucam ve kabullenmicem mi bu mu,bence bilmem nerde fareye yapılan deneyden daha geçerlidir hali hazırda doğum yapmış kadınların anlattıkları, konunun başında bi arkadaş normal doğumun faydalarını yazdı kendisine katıldık zaten ama tutupta bi başkası fare mare derse ben deliririm orda

Mart ayından itibaren doğum yapacaklara Sağlık Bakanlığı Yeni Doğan Bebeklere 'Hastane Çıkış Seti' Hediye Edecek

Sağlık Bakanlığı yeni bebek telaşı yaşayan çiftler için içinde zıbın, bebek bezi, battaniye, şampuan, sabun, tırnak makası, ateş ölçer, anne sütünü artırıcı çayın yanı sıra aşı takvimi ve bebek bakımı CD'lerinin bulunduğu yenidoğan bebek bakım seti hazırladı.

Mart ayından itibaren Bakanlık hastanelerinde dünyaya gözlerini açacak bebeklerin ailelerine hediye edilecek yenidoğan setiyle yeni doğum yapan annelerin ilk 2-3 günde yaşadıkları paniği atlatmaları amaçlanıyor.

Özel de doğum yapanlarda yararlanmıyor galiba :/

annemin her daim buzlukta poğaçası olurdu bozulmayan poğaça adı da çat kapı gelen misafire hemen çıkarırdı 5 dk mikrodalgada ısıtıyoduk pufur pufur yeniyodu

Peki nasıl yapıyorsunuz?Yani iyice pişirip soğuduktan sonra poşetleyip mi atıyorsunuz?Yoksa çiğ hamurunu mu atıyorsunuz?Nette biraz araştırdım.Çiğden hamur atanlarda var.Pişirip atanlar da var.önemli olan hangi şekilde tadının bozulmadığı.

arkadaş orda genelleme yapmadı ki sokağa bırakılan çocukların annelerinin hepsi sezeryanla mı doğurdu demeye getirdi lafı, e bende fare deneyini sorarım o zaman bilmem kaç fare üzerinde yapılmış bu deney değil mi, atıyorum 100 fare üzerinde, 100 farenin 100ü de yavrusunu kabullenmedi sezeryan olunca belki 101.fare olsa o kabullenecekti bu neye göre genelleme yapılacak tüm fareleri doğurttular mı

ayy cnmm bende senın gıbıyım ne pratık olur dıye dusunuyorum bı sıgara boregı var onu sarıp atıyorum normalde acıl durumlar ıcın ama farklı seylerde olsun ıstıyorum hazır bır suru urun var aama hazırlarıda fazla kullanmak ıstemıyrum

annem pişmişleri poşetliyodu canım ama inan net tarifini bilmiyorum

kızlar lütfen abartmayın kim nasıl isterse doğum hakkına sahip bu konuda kimse söz sahibi olamaz kendi bedeni kendi vucudu kimseyide bu konuda sorgulayamazsınız
büyükte konusma normal istersen pat diye suyun biter geç gelir bebek ters gelir ozaman sezeryana alınırsın işte bu gibi sonuçlarda var kimse seçtiğinden dolayı kimseyi yargılayamaz hatta bu konuda kişi istemiyorsa fikir dahi beyan edemez bu işler atıp tutmayla sen normal yap sen sezeryan yap demekle olmaz psikolojisi neye el verirse şartlar ne ise o şekilde doğum olur
tramvatik hale getirmeden lütfen konuyu kapatalım ve herkesin hakkına saygı duyalım

Kızlar bu doğum olayı iyice dallanıp budaklandı.Bence herkesin kendi fikri.Kimse karışamaz.Bende normal doğum istiyorum.Ama bende veya bebekte bi problem olursa iç tereddütsüz sezeryan isterim.Sezeryan isteyen arkadaşları da yadırgamayın.Tercih meselesi.Sonuçta bu bebekler ömür boyu karnımızda kalmıcak.Normal veya sezeryan bi şekilde çıkıcaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…