2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ama özeller yararlanıyor mu bilemiyorum gerçekten güzel bi uygulama dediğim gibi sadece devlet hast. için olabilir.

olsa guzel olurdu ama bı de soyle bısey var devlettekılerın cogu ıkıncı bı takım alamıyo bebeklerıne normalden buyuk bedenlı aldıkları tek takımla hadı bılemedın 2-3 takımla ıdre edenlerı bılıyorum ben cok sukur bızım halımız vaktımız yerınde ozele olmasada yınede sevındım ben bu işe

hay allah razi olsun..

Farzedelim ki keyfi sezeryan istiyosun.Bu bile senin yadırganmanı haklı çıkarmaz.Sonuçta herkes kendinden mesüldur.Kimsenin de karışmaya hakkı yok.Hem bu işler nasip kısmet meselesi.Normal diye tutturursun bebek ters gelir hopp sezeryan.Ya da ben çok korkuyorum normal yapmam sezeryan istiyorum dersin.Bi bakmışsın 8 cm açılma var.Bir ıkkk demeyle hoppp normal doğuma.Bunların tartışmasını yapmaya gerek yok.Rabbim herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin içinde de bize inşallah.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 32. haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu aldık diyelim daha sonra kendimizi kötü hissettik örneğin 35. haftada çıkabiliyor muyuz bile var mı yoksa mecbur 37 ye kadar beklemeli miyiz?

hayır beklemek zorunda değilsin hayat bu ne getireceği belli olmaz, 32.haftadan sonra fazladan çalıştığın her hafta doğum sonrasına eklenir, örneğin 35.haftayı da çalıştın bu ne demek 32nin üstüne 3 hafta çalıştın demek doğum sonrası iznin 8+3=11 hafta olur, doğum önüde 5 hafta izin kullanmış oluyosun

e iyi madem bende yazarım sekretere derim kalk kız ordan zaten işyerinden alışığım resmi yazılara kendim bi örnek yazayım hatta şimdi

senin bir şey yazmana gerek yok doktor kendi yazıyor canım sen git uçak yolculuğu yapıcam de o da uygundur filan yazıyor foto nasıl yükleniyor anlat ben hemen koyayım :)

Arkadaşlar 32. haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu aldık diyelim daha sonra kendimizi kötü hissettik örneğin 35. haftada çıkabiliyor muyuz bile var mı yoksa mecbur 37 ye kadar beklemeli miyiz?

Ne zaman istersen raporunu bozabiliyorsun canım diyelim ki 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldın fakat 35.haftada izne ayrılmak istedin;o haftadan itibaren çalışamaz raporunu alırsın ve kullanmadığın kadar iznin doğum sonrasına devredilir.Yani 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldın die o haftayı doldurana kadar sürünerek işe gitmek zorunda değilsin merak etme

hay allah razi olsun..

Çok konuşulunca izleyici kalamadım. Ama sezaryenle dogum yapanlar cocuklarını reddediyorlar doğru bir ifade degil, bunun altını çizmekte fayda var. Vucutlarında (daha detaylıca beyinlerinden oksitosin alıcıları alınanlar) yani hiç oksitosin üretemeyen fareler bağlanamıyor :) Sezaryen sebebi değil yani... Sadece bazı bulgular normal dogumla daha kuvvetli baglanma olur diyo. Buna da %100 katılmak mümkün değil, çünkü kişinin, kendi yetiştiriliş tarzı, kendi annesiyle kurduğu bağlanma tipi, deneyimleri ve aklımıza gelemeyecek bir çok şey çocuguna baglanmasını etkiler...

Çok bilmişlik yaptım, susuyorum artık

senin bir şey yazmana gerek yok doktor kendi yazıyor canım sen git uçak yolculuğu yapıcam de o da uygundur filan yazıyor foto nasıl yükleniyor anlat ben hemen koyayım :)

sayfanın sol üst köşesinde konuya cevap ver kısmı var ya pembe, ona tıkla yorum ekraı önüne gelecek o sayfayı azcık kaydır aşağıda eklenti ekle diye bi seçenek var ona tıkladığında da sağ üstte dosya ekle diye bi seçenek var resim pc de yüklü ise gözat dersin sonrada yükleye basıcaksın

aaa niye kız neden ole dedın

gerçi görmeden bişey demiyim de dandiktir yaa bize obezite haftasında adım sayar dağıttılar güya aynı gün elimizde parçalandı resmen ki o aletlerin ihalesine bi dünya para gitmişti hala içim yanar sanki onlardan adım sayar isteyen olduydu

umarım olmuştur. rapor :)

Eklentiler

• $20140130_154125.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 42
bu sezeryan normal doğum tartışması çok anlamsız ve saçma. sadece doğum tipi için önceden plan yapmamak gerekli. bırakın bu bilimsel kuramları fareleri. üniversitede okurken o kadar kuram okadar bilimsel şeyler gösterdiler genelide fare üzerinde denenmişti. ama öğretmen olduğumda anladımki hepsi boşmuş. biz fareler üzerinde değil insan üzerinde çalışıyormuşuz. anneliğin sezeryanla normal doğumla ne alakası var. annelik kişilikle alakalı birşeyler. bende ne anneler tanıyorum normal doğumla dünyaya getirmiş ama resmen üvey evlat muamelesi yapıyor bazı çocuklarına. benim veliler hep normal doğumla dünyaya getirmiş ama çocuğu eksi 3 4 derece soğukta çorapsız okula gönderecek kadar vicdansız. çocuğuna beslenme koymayan bile var sebep beslenme koymayı unutmuş. benim vicdanım elvermiyor ya arkadaşlarından rica ediyorum beslenmelerini paylaşıyorlar ya da ben kantinden bişeyler alıyorum yesin diye. hatta yağmurlu havada sırılsıklam olmuş çocuğunu gönderiyor okula telefonunada ulaşamıyorum kadının çocuk 5 saat boyunca ıslak çoraplarla ıslak pantolonlarla duruyor. 40 derece ateşi olan çocuğunu okula gönderiyor hastaneye gitmek yerine. bunların hepsi normal doğum yapmış. ha sezeryan yapıp böyle davranan annelerde vardır. bu kişilikle insanlıkla merhametle alakası olan bir şey. sezeryan olan doğum sancısı çekmiyor olabilir ama zaten hamilelik boyunca yaşadığımız kaygılar korkular bizi anne yapmıyor mu? ben ilk bebeğimi doğurmadım kürtajla aldılar sancı falan hissetmedim ancak hala acısı yüreğimde yavrumun hala aklıma geldikçe gözlerim dolar. annelik sancı çekerek doğurmaklamı oluyormuş. annelik merhamet ister. merhametli bir insan sezeryan normal doğum farketmez her durumda sahip çıkar yavrusuna. çıkmayan zaten insan değildir. bu boş tartışmaları bırakın. kimse durup dururken bıçak altına yatmaz ama normal doğumu beklemeyip suni sancıyla normal doğum yaptırdıklarıda bir gerçek. tamam kadın için en sağlıklısı normal doğum ama sezeryan şartsada normal doğumda diretmenin anlamı yok

kızlar aklıma takıldı ben gecen pazar avm ye gıttım kapıdakı o seyden gectım dalmısım e alıskanlıkta var unuttum hamıle oldugumu onların bı zararı var mı bebege:44::44:

aynen öyle insani yaklaşımlar ne kadarda açıklayıcı oluyor

guzel arkadaşlarım, doğum işi için bence daha zamanımız var. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olan gerçekleşir ve bebişlerimizi sağlıcakla alırız kucağımıza. ikisinin de zorluğu ikisinin de kolaylıkları var eminim ama dediğim gibi bebeklerimize sarıldığımız anda her zorluk geri de kalacak. mutlulukla gulumseyip yeni bir hayata başlayacağız. opuyorum hepinizi çok içten... hamileliğimizin endişeli meraklı hallerini inşallah gülerek anacağız 4-5 ay sonra amin.

Ben beregi pişirmeden pogacayi pişirerek atıyorum
Kek ve kurabiyeyide pişirerek tabi
Sarmayı biraz pişirip soguduktan sonra atıyorum çıkardıktan sonra biraz daha pişiriyorum

kızlar aklıma takıldı ben gecen pazar avm ye gıttım kapıdakı o seyden gectım dalmısım e alıskanlıkta var unuttum hamıle oldugumu onların bı zararı var mı bebege:44::44:

ben hep geçiyorum zararı yok dedi doktor havaalanlarındaki zararlı imiş farkı anlattıda mesleki jargon tabi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…