2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım diyetisyen benim listeme de bol bakliyat ekledi.. Ama havuç için özellikle uyardı.. Havuçtan yükselmiştir.. Bir de sebze yemeklerinin suyunu pek içme?... Vitamin suyunda diyorlar doğru ama o da yükseltiyormuş..

takvime göre aramızda 1 gün varmış canım son adet tarihi 20 temmuz benim, 28.haftamdayım ben de, arada vajinamda baskı oluyo benimde

Evet 1gün görünüyor aramızda, cumartesi doktoruma sorucam belirli doğum tarih günlerini, doktorlar genelde doğum olabilecek tarihleri veriyormuş unutmassam sorucam

tatlım bende düşündüm yapayım dedim bir ara sonra dedim ki benim canım yanacak, bebeğimin sıkıntıları olacak gün mü yapacam gelene diyip vazgeçtim nasılsa ben yiyemiyecem çok bencillik yaptım nedense sonra vazgeçtim, zaten her yanım ağrıyor diye böyle diyorum ama bende mutlaka bişeler yaparım benim favorim sigara böreği sarıp atmak birde milföy hamuru koy arasına bişler 20 dk hazır,
dün kızımın beşiğine yatak aldık yatsan dan
http://www.yatsan.com/TR/Urunler/bebek-yatagi/JOU-JOU-Yunlu-ve-pamuklu-bebek-yatagi.html
bu linki bir tarafı pamuk bir tarafı yün dolgulu
Hayırlı olsun, güzel neşeli günlerde kullanın bebişinle
Ben beregi pişirmeden pogacayi pişirerek atıyorum
Kek ve kurabiyeyide pişirerek tabi
Sarmayı biraz pişirip soguduktan sonra atıyorum çıkardıktan sonra biraz daha pişiriyorum

sarma dedin yeni yememe rağmen canım çekti ama kendini kötü hissetme aşermem yok öyle :) ben diyorum ki memlekete bizimkilerin yanına gideceğim için oraya gelenleri ben düşünmüyorum zaten ama kendi evime geldiğim zaman gelen giden olur belirli sınırdada olsa ne de olsa çok tanıdık yok. bizim memlekette doğum yapıp eve gelince misafirlere " kaynar " adı verilen bir şerbet türü verilir üzeri bol bol cevizli, annem mutlaka her gelene 2-3 er fincan verir, gelirken ondan alayım diyorum, burdaki arklara gelenlere ikram ederim, burda da bilinmiyor " kaynar " gelenler içinde yöresel bir tat olur, birde yukarda yaparım dediklerimi yaparım çayın yanına, birde memleketten gelirken, şeker kurabiyeden yapılan kekler var ya onlardan yaptırayım diyorum Hoşgeldin Poyraz yazan onlardan ikram ederim, bebek şekerlerimle birlikte... hımmmm birde şey var eğer yaptığınız ikramlıklar kalmaz biri gelir, boş göndermek istemezseniz bim'de tiramisu satılıyor fiyatı 9 lira benim hoşuma gitti yaptığına deymez, onu deneyebilirsiniz, Gerçi ben beceriksizim bu konularda nerde ne kolay var ona kaçıyorum, sizler harika lezzetler ortaya çıkartıyorsanız beğenmeyebilirsiniz tabiki

al işte, bak benimkide şöyle diyelim yemeğe 7de oturdumya 7.30a kadar sürdü diyelim, son lokmam 7.30da, 1 saat sonrası 8.30 ölçüm yapıyorum bayılazaaaaam şeytan diyo ölçme

Ya bn de şaşırdım şimdi.. Bana da ilk lokmadan sonraki 1. Ve 2. Saatte dediler :44::44::44:

Değişik değişik ağrılar annelik gerçekten kutsal herşeye göğüs geriyoruz :)
evet cnm bennet annelerın ayakları altında dıılmış gece uyurken yastık al bacak arana daha rahat edersın
kuzum fazla gibi sanki kaç kiloyla hamile kaldın

fazla bıraz az kalıyo cnm AŞIRI aldım ben kıloyu63 le hamıle kaldım ılk 14 hafta sabıt kaldım sonradan bole oldu

muhtemelen alınabilir tam bilmiyorum muayene demedi zaten kısa bir süre önce gitmiştim raporu yazayım gel dedi gittim yine ultrasona girdim fakat para ödemedim bizde 10 gün içinde gidilen muayeneler kontrol oluyor ve para almıyor hastane

kuzum 1 kere 37'ye kadar diyip rapor alınca sonra vazgeçilemiyo diye biri yazmıştı,pişman oldum ama mecbur 37'ye kadar çalışabilir aldığım için çalıştım demişti.O yüzden haftalık uzatmak daha iyi sanırım.Değil mi?

yemeklerin suyunu içme huyum yok zaten canım

Evet 1gün görünüyor aramızda, cumartesi doktoruma sorucam belirli doğum tarih günlerini, doktorlar genelde doğum olabilecek tarihleri veriyormuş unutmassam sorucam

bende 1 Martta Ankaraya gidicem bakalım ne dicek doktor

benimkinin verdiği tarih burda çıkandan 10 gün sonra nerdeyse ki bebek 1 hafta önden gidiyor ona rağmen anlamadım gitti ama nette tüm hesaplamalar aynı çıkıyor

vicdansız esmer geçen kek diyodun şimdide börek çörek mi diyosun biz şekerliyiz be canım nasıl yiyelim

Sizleri de düşündüm canım =)
Ayıp ettin ama...
Şekeri olanlar için tarifler var.
Ben kendi ellerimle yaparım size
Yeter ki bizlerin tadı yerinde olsun...

yok be canım olur mu öyle şey özelde neler dönüyo bilmiyorumda devlette böyle bişey yok kimse öyle bi sorumluluk alamaz zorla çalıştırılabilir mi hamile kadın

Canım börek falan iyi oluyor..poğaçalar da öyle.. Benim buzlukta var.. Biri geldiğinde çıkarıp ısıtıyorum ohhhh missss ...

canım ben doktoruma ugradım randevusuz,sekreterine söyledim hemen yazdırdı verdi.Ücret ödemedim (özel hst)
bilgin olsun.

en son 20 kg almıştım,daha da tartılmadım

doktorun ne diyo bu işe benimki her gitmede sorar kaç kilo oldun diye :18:

Sizleri de düşündüm canım =)
Ayıp ettin ama...
Şekeri olanlar için tarifler var.
Ben kendi ellerimle yaparım size
Yeter ki bizlerin tadı yerinde olsun...

ahh canım sağolasın Allah ağzımızın tadını bozmasın yeter ki

benimkinin verdiği tarih burda çıkandan 10 gün sonra nerdeyse ki bebek 1 hafta önden gidiyor ona rağmen anlamadım gitti ama nette tüm hesaplamalar aynı çıkıyor

bnm bebekte biraz önden gidiyor en kontrolünde bebeğin kilosu ne kadardı senin? bnm 23+6 da iken doktor 666 grm demişti bakalım şimdi ne kadar oldu cumartesi örenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…