doktor bana bol baklagil tüket demişti barbunya da bildiğim kadarıyla baklagil anneminde aman aman dikkat ettiği söylenemez benim şeker geçmişimde daha 2 haftalık olduğundan herşeyi tam olarak bilemeyebiliyorum bu yüzden zaten birbirimize soruyoruz öğrenmeye çalışıyoruz dünki barbunya bugünde var ama öğlene ıspanak yaptım kendime yemedim mesela zararını bile bile neden yiyim
takvime göre aramızda 1 gün varmış canım son adet tarihi 20 temmuz benim, 28.haftamdayım ben de, arada vajinamda baskı oluyo benimde
Kızlar ben size bir çay yapayım, sinem de börek, çörek yapsın...
Yiyip içelim keyfimize bakalım =)
No stres, no panik !!!
tatlım bende düşündüm yapayım dedim bir ara sonra dedim ki benim canım yanacak, bebeğimin sıkıntıları olacak gün mü yapacam gelene diyip vazgeçtimKızlar aklıma takıldı.Allah nasip ederse doğumdan sonra gelen giden çok olucak.Çayın yanına ikram etmek için buzluğa bişeyler atmak istiyorum.Börek,poğaça vs. Daha önce hiç denemediğim için cesaret edemiyorum.Aranızda yapan onaylayan var mı? Nasıl yapılıyor bu işler ?
Hayırlı olsun, güzel neşeli günlerde kullanın bebişinledün kızımın beşiğine yatak aldık yatsan dan
http://www.yatsan.com/TR/Urunler/bebek-yatagi/JOU-JOU-Yunlu-ve-pamuklu-bebek-yatagi.html
bu linki bir tarafı pamuk bir tarafı yün dolgulu
Ben beregi pişirmeden pogacayi pişirerek atıyorum
Kek ve kurabiyeyide pişirerek tabi
Sarmayı biraz pişirip soguduktan sonra atıyorum çıkardıktan sonra biraz daha pişiriyorum
al işte, bak benimkide şöyle diyelim yemeğe 7de oturdumya 7.30a kadar sürdü diyelim, son lokmam 7.30da, 1 saat sonrası 8.30 ölçüm yapıyorum bayılazaaaaam şeytan diyo ölçme
evet cnm bennet annelerın ayakları altında dıılmış gece uyurken yastık al bacak arana daha rahat edersınDeğişik değişik ağrılar annelik gerçekten kutsal herşeye göğüs geriyoruz :)
kuzum fazla gibi sanki kaç kiloyla hamile kaldın
benimde uçağa binebilir raporu almam lazım seyahate gitmem gerekiyor iş için ama daha kontrolüme 2 hafta var ve eşim yanımda yok her muayenede onunla gitmek istiyorum ki özel hastane olduğu için de rapor için o kadar meblağ ödemek istemiyorum. Bu raporu almak için muayene olmak gerekiyor mu acep? (bu zamana kadar doktorum sağlığımla ve bebeğimle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi) ya da sağlık ocağından / aile hekimimden alabilir miyim?
hayır beklemek zorunda değilsin hayat bu ne getireceği belli olmaz, 32.haftadan sonra fazladan çalıştığın her hafta doğum sonrasına eklenir, örneğin 35.haftayı da çalıştın bu ne demek 32nin üstüne 3 hafta çalıştın demek doğum sonrası iznin 8+3=11 hafta olur, doğum önüde 5 hafta izin kullanmış oluyosun
30 haftada toplam 17 kılo alan var mı benım gıbı hem kılolu hem kansız olan
hayır bısey degıl sımdı ılaclarım degıscek ıstahım acılıcak ıkı katı olcam
zaten kocişte yanasmıyo artık hıc yanasmaz
Canım diyetisyen benim listeme de bol bakliyat ekledi.. Ama havuç için özellikle uyardı.. Havuçtan yükselmiştir.. Bir de sebze yemeklerinin suyunu pek içme?... Vitamin suyunda diyorlar doğru ama o da yükseltiyormuş..
Evet 1gün görünüyor aramızda, cumartesi doktoruma sorucam belirli doğum tarih günlerini, doktorlar genelde doğum olabilecek tarihleri veriyormuş unutmassam sorucam
Evet 1gün görünüyor aramızda, cumartesi doktoruma sorucam belirli doğum tarih günlerini, doktorlar genelde doğum olabilecek tarihleri veriyormuş unutmassam sorucam
vicdansız esmer geçen kek diyodun şimdide börek çörek mi diyosun biz şekerliyiz be canım nasıl yiyelim
kuzum 1 kere 37'ye kadar diyip rapor alınca sonra vazgeçilemiyo diye biri yazmıştı,pişman oldum ama mecbur 37'ye kadar çalışabilir aldığım için çalıştım demişti.O yüzden haftalık uzatmak daha iyi sanırım.Değil mi?
evet cnm bennet annelerın ayakları altında dıılmış gece uyurken yastık al bacak arana daha rahat edersın
evet öyle yapıyorum gerçekten çok rahatlatıyor insan normal halini unutuyor sanki bu yorgunluk bazı ağrılar hep varolcak gibi geliyor inş doğumdan sonra hepsinden kurtuluruz
Kızlar aklıma takıldı.Allah nasip ederse doğumdan sonra gelen giden çok olucak.Çayın yanına ikram etmek için buzluğa bişeyler atmak istiyorum.Börek,poğaça vs. Daha önce hiç denemediğim için cesaret edemiyorum.Aranızda yapan onaylayan var mı? Nasıl yapılıyor bu işler ?
benimde uçağa binebilir raporu almam lazım seyahate gitmem gerekiyor iş için ama daha kontrolüme 2 hafta var ve eşim yanımda yok her muayenede onunla gitmek istiyorum ki özel hastane olduğu için de rapor için o kadar meblağ ödemek istemiyorum. Bu raporu almak için muayene olmak gerekiyor mu acep? (bu zamana kadar doktorum sağlığımla ve bebeğimle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi) ya da sağlık ocağından / aile hekimimden alabilir miyim?
30 haftada toplam 17 kılo alan var mı benım gıbı hem kılolu hem kansız olan
hayır bısey degıl sımdı ılaclarım degıscek ıstahım acılıcak ıkı katı olcam
zaten kocişte yanasmıyo artık hıc yanasmaz
evet cnm bennet annelerın ayakları altında dıılmış gece uyurken yastık al bacak arana daha rahat edersın
fazla bıraz az kalıyo cnm AŞIRI aldım ben kıloyu63 le hamıle kaldım ılk 14 hafta sabıt kaldım sonradan bole oldu
Sizleri de düşündüm canım =)
Ayıp ettin ama...
Şekeri olanlar için tarifler var.
Ben kendi ellerimle yaparım size
Yeter ki bizlerin tadı yerinde olsun...
benimkinin verdiği tarih burda çıkandan 10 gün sonra nerdeyse ki bebek 1 hafta önden gidiyor ona rağmen anlamadım gitti ama nette tüm hesaplamalar aynı çıkıyor
yok be canım olur mu öyle şey özelde neler dönüyo bilmiyorumda devlette böyle bişey yok kimse öyle bi sorumluluk alamaz zorla çalıştırılabilir mi hamile kadın
bnm bebekte biraz önden gidiyor en kontrolünde bebeğin kilosu ne kadardı senin? bnm 23+6 da iken doktor 666 grm demişti bakalım şimdi ne kadar oldu cumartesi örenicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?