doktorlada bi enteresan yazık kıza iyiki başka birşey olmamış. zaten o erken doğum riski düşünceleri insanı korkutuyo hadi 37 den sonra normalde artık daha önce olması kötü bişi, şu sıralar yeni bi yerim ağrırsa niye ağrıo diye paronaya yapıorum psikopata bağladım :)
aa havuç şekeri yükseltiyormuuu ben de sebze diye bol bol yiyordum amanııııınnnn...
bizim hepimizin bir yerde toplandığını hayal edince çok komik olurdu gülüyorumdüşünsenize hepimiz göbüşlü göbüşlü takma adlarımızla hitap ediyoruz, o kadar çok konuşacak şey olur ki
,
ben de demin ne güzel afiyetle az zeytinyağda kavurup yemiştimcanim pismis havuc cısss
ama salatalarinda kullanabilirsin..
yani diyetisyenim o sekilde soylemisti
kızlaaar cumartesi baby mall e gelen kimler parmak kaldırsın :) buluşuyor muyuz
vicdansız esmer geçen kek diyodun şimdide börek çörek mi diyosun biz şekerliyiz be canım nasıl yiyelim
aynen canım ellerimin şişip garip olmasını bile bağlıycam doğuma utanmasam :) bir de ilk olunca nasıl bir ağrı nedir filan bilmiyoruz ya insan tedirgin oluyor eğitimde ebe dedi ki herkese göre farklı ya belden ya kasıktan giren basınçlı bir ağrı imiş ve nefes alabiliyormuşsun boğmuyormuş aralıklarla geliyormuş 5 dk da bire düşünce hastaneye gelin eğer suyunuz ya da nişanınız gelirse de hemen hastaneye gelin ağrıyı beklemeyin dedi
ben hem eşim çalıştığı için hemde ilk gün çok kalabalık olur diye o gün gitmicem :26::26:
tabi 2 . bebek olsa insan daha profosyonel olur ama şuan herşey ilk. bide erken doğum riski olanları doktor sölüyor heraldi
aa havuç şekeri yükseltiyormuuu ben de sebze diye bol bol yiyordum amanııııınnnn...
açılışa özel indirim diyor ama ne kdar sürer bilmiyorum biz gidicez de sitesine bakınca fiyatlar uygun gelmedi dolaşır çıkarız aklınızda oldun taurus taki kipanın içinde ff mi ne varmış zıbınlar çok ucuzmuş kaliteyi bilmiyorum ama gidip bakıcam bu arada nette çok uygun şeyler oluyor morhipo nun kampanyasından bir dünya şey aldım kaz tüyü yastık (gerçi başlarda kullanılmıyor ama olsun) nevresim takımı alt açma seti (dekoratif amaçlı yoksa canbebe hazır kullanıcam) zıbınlar tulumlar örgü battaniye kendime sabahlık çamaşır bla bla 200 tl tuttu
açılışa özel indirim diyor ama ne kdar sürer bilmiyorum biz gidicez de sitesine bakınca fiyatlar uygun gelmedi dolaşır çıkarız aklınızda oldun taurus taki kipanın içinde ff mi ne varmış zıbınlar çok ucuzmuş kaliteyi bilmiyorum ama gidip bakıcam bu arada nette çok uygun şeyler oluyor morhipo nun kampanyasından bir dünya şey aldım kaz tüyü yastık (gerçi başlarda kullanılmıyor ama olsun) nevresim takımı alt açma seti (dekoratif amaçlı yoksa canbebe hazır kullanıcam) zıbınlar tulumlar örgü battaniye kendime sabahlık çamaşır bla bla 200 tl tuttu
kızlaaar cumartesi baby mall e gelen kimler parmak kaldırsın :) buluşuyor muyuz
bende park yatak ve bebek arabasına bakıcam baby mall den uygun olursa alıcaz bakalımağrılarım arttı korkuyorum erken gelicek oğlum diye karın ağrım kasık ağrım bebeğin bir noktaya toplanmasını her akşam hissediyorum
valla ne kadar indirim olursa olsun kuzum canımdan kıymetli değil eminimki çok izdiham olacaktır..
suayda nevresim takımını ve kıyafetlerinin bi kısmını kipada ff den aldı kuzum
ben artık kkıyafet almıcam o yüzden hiç gitmedim..
ohhh süper valla güle güle iyi günlerde kullanın bebişinizle inşallah
teyzemin kızının idrar yolu enfeksiyonu vardı muhtemelen ondan oldu bende de var doktor normal doğumun erken olur başka da bir zararı yok dedi ilaç da vermedi 2.5 lt su içiyorum o seni kurtarır dedi bakalım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?