2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynen canım ellerimin şişip garip olmasını bile bağlıycam doğuma utanmasam :) bir de ilk olunca nasıl bir ağrı nedir filan bilmiyoruz ya insan tedirgin oluyor eğitimde ebe dedi ki herkese göre farklı ya belden ya kasıktan giren basınçlı bir ağrı imiş ve nefes alabiliyormuşsun boğmuyormuş aralıklarla geliyormuş 5 dk da bire düşünce hastaneye gelin eğer suyunuz ya da nişanınız gelirse de hemen hastaneye gelin ağrıyı beklemeyin dedi

aynen canım yaa bisürü göbüşlü birarada... vakitler miniklerimizle harika geçerdi vallahi

canim pismis havuc cısss
ama salatalarinda kullanabilirsin..
yani diyetisyenim o sekilde soylemisti
ben de demin ne güzel afiyetle az zeytinyağda kavurup yemiştim(başka nelerin yenmemesi gerek biliyorsanız paylaşırsanız sevinirimbenim doktor üç beş bişey saydı okadar..

kızlar bölük pörçük oluyor ama aklımdayken eğitimdeki çocuk doktoru bebğinize aldığınız şapkalar kesinlikle dikişsiz olsun dedi hastane çıktılarını ona göre alın bebeğin başı kıkırdak olduğu için iyi olmuyormuş aklnızda bulunsun

vicdansız esmer geçen kek diyodun şimdide börek çörek mi diyosun biz şekerliyiz be canım nasıl yiyelim

Şekerim ben yolunu buldum... Kepekli un kullanıyorum .. Tereyağı, margarin -ki kesinlikle kullanmıyorum- yerine sıvıyağ, şeker yerine tatlandırıcı -az miktarda- kek yapıyorum .. Elmalı tarçınlı.. Süper oluyor.. Öyle çok da yükseltmiyor şekeri.. Mesela puding i muzlu yapıyorum.. Meyve iyi oluyor şeker yerine.. Ben tatlısınız yapamıyorum (((((

Son düzenleme:

tabi 2 . bebek olsa insan daha profosyonel olur ama şuan herşey ilk. bide erken doğum riski olanları doktor sölüyor heraldi

ben hem eşim çalıştığı için hemde ilk gün çok kalabalık olur diye o gün gitmicem :26::26:

açılışa özel indirim diyor ama ne kdar sürer bilmiyorum biz gidicez de sitesine bakınca fiyatlar uygun gelmedi dolaşır çıkarız aklınızda oldun taurus taki kipanın içinde ff mi ne varmış zıbınlar çok ucuzmuş kaliteyi bilmiyorum ama gidip bakıcam bu arada nette çok uygun şeyler oluyor morhipo nun kampanyasından bir dünya şey aldım kaz tüyü yastık (gerçi başlarda kullanılmıyor ama olsun) nevresim takımı alt açma seti (dekoratif amaçlı yoksa canbebe hazır kullanıcam) zıbınlar tulumlar örgü battaniye kendime sabahlık çamaşır bla bla 200 tl tuttu

tabi 2 . bebek olsa insan daha profosyonel olur ama şuan herşey ilk. bide erken doğum riski olanları doktor sölüyor heraldi

teyzemin kızının idrar yolu enfeksiyonu vardı muhtemelen ondan oldu bende de var doktor normal doğumun erken olur başka da bir zararı yok dedi ilaç da vermedi 2.5 lt su içiyorum o seni kurtarır dedi bakalım inşaallah

bende park yatak ve bebek arabasına bakıcam baby mall den uygun olursa alıcaz bakalım ağrılarım arttı korkuyorum erken gelicek oğlum diye karın ağrım kasık ağrım bebeğin bir noktaya toplanmasını her akşam hissediyorum

valla ne kadar indirim olursa olsun kuzum canımdan kıymetli değil eminimki çok izdiham olacaktır..
suayda nevresim takımını ve kıyafetlerinin bi kısmını kipada ff den aldı kuzum
ben artık kkıyafet almıcam o yüzden hiç gitmedim..
ohhh süper valla güle güle iyi günlerde kullanın bebişinizle inşallah

doktorun ne diyor? bebek büyüyor canım bunlar normal rahim kasılmalarla kendini hazırlıyor ebe bunlar normal dedi yalnız düzenli oluyorsa doğumdur dedi takip edin dedi her 15 dakikada ya da her 10 dakikada falansa doğum habercisidir dedi yoksa arada olması doğal dedi telaş yapma bebişler kocaman oldu Tunacığım da ordan oraya gezip duruyor bit kadar yerde öyle garip duruyor ki doktor bile şaşırdı popo baş ayaklar hepsi ayrı yerlerde yayılmış bir güzel koltukaltımda hissediyorum neredeyse bazen doktor çok normal onlar ayakları dedi şok oldum

sağ ol tatlım görücez bakalım ne var ne yok artık :)

F&F kaliteli canım ben biçok parça aldım.. Çok da güzel kumaşları..

inş zmnında olur bebeğin cnm. sen normalde çalışıo musun evdeysen sıkntı yokta biz çalışanlar için izin 32. haftayı 37 . hafta problem valla

Bende pazartesi günü H&M den 5 takım aldım...
İnanılmaz güzeldi kumaşları.
Bende tavsiye ederim hamiş arkadaşlarım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…