2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bilmiyorum ki,bozamadım raporu dedi kadın.nolduysa artık :26:

geçen haziranda arkadaşım doğurdu onunda niyeti 37ye kadar çalışmaktı nitekim raporunuda aldı lakin 35.haftada ağrıları çok arttır ayakları şişti terlikle geliyodu düşün ayrıldı gitti

benim tosbamda 1230 gram olmuş bi dahaki kontrolümüz 14 şubat o zamana 1500 olur heralde

bilmiyorum ki,bozamadım raporu dedi kadın.nolduysa artık :26:

o bayanın yazdığını ben de okumuştum o yüzden kafam karışmıştı doktoruma sordum yok öyle bir şey dedi diyelim 37 ye kadar çalışmak istiyorsun çalışabilir raporu yazıyor doktor sonrasında 37 ye kadar istediğin bir haftada ayrılmak mı istedin doktor çalışamaz yazıyor ve ayrılıyorsun! Allah hepimizin yardımcısı olsun da ben haftaya ayrılıyorum çok mutluyum kendimi ve bebeğimi hazırlamam gerek çalışmaktan hamile olduğumun bilincine varamadım son 3 gündür de feci bir şişme hali söz konusu maddi manevi hazırlık yapayım dedim rahat rahat son günlerin tadını çıkarıyım sonra çok yorulucaz malum uyku diye ölüyorum son bir aydır zaten sürünerek geliyorum işe...

benim tosbamda 1230 gram olmuş bi dahaki kontrolümüz 14 şubat o zamana 1500 olur heralde

seninki 1230 olduysa bnmkide heraldi o civarlardadır cumartesi görücem inş. bnm doktor ultrasonda hem renksiz hem renkli ultrasonda gösterio her gttiğimde cd verio izlemeye bayılıorum kızımı süper duygular ya Allah olmayanlarada nasip etsin inş.

aa havuç şekeri yükseltiyormuuu ben de sebze diye bol bol yiyordum amanııııınnnn...

maşallah tombiş bebek olcak heraldi bayılırım tombik bebeklere

valla o kadar tombik olmaz belki ama o da korkutuyor insanı amcamın kızı geçen ay zorunlu 38 de sezeryana girdi bebek haftada 400 gr alıyordu ve 38 de 4150 olmuştu boyu da 55 cm omuzları da genişmiş doktor bunu alalım dedi :))) çok tatlıydı gerçekten ama zavallı kuzinim çok zorlandı :)

ooo evet herşeyin bi ölçüsü olmalı tabi sağlıklı ve zmnında olsunlar inş.

aa havuç şekeri yükseltiyormuuu ben de sebze diye bol bol yiyordum amanııııınnnn...

ben de bugün öğrendim salatalara falan hep katıyodum şaşırdım artık her gün ne yesem evde brokoli vardı onu azcık haşlayım üstünede sarımsaklı yoğurt salata gibi meze gibi yiyim diyorum, sarımsak da arttırmıyodur heralde

tamam canm ozaman dermoeczaneme de bakiim ben online eczanem var o da güvenli ama fiyat olarak bilmiyorum :) tesekkurler

Dermoeczanem de güvenlidir.. Üstelik fiyatları daha uygun.. Tester da göndermişler biraz.. Mutlu oldum ben..

30 Hafta ile birlikte 8 ayımıza girmiş bulunuyoruz, 30-34 8 aylık diyor bir sitede: bu aralar bakalım ne gibi değişiklikler olacak hayatımızda benim hala şişmelerim yok, olsada çok az ellerimde ve ayaklarımda oluyor parmaklarımdan anlıyorum biraz değişiyor, sonra bir ara şiddetli bir krampla uyarıldım, ama çok şükür bir gece oldu bir daha olmadı, 30+3 günlük gebeyim an itibari ile de 6 kilo 400 gram almış bulunmaktayım, bazen 7 kilo da oluyor nefes alışlarım zorlaştı, Poyraz'ım sağ tarafıma toplanıyor, kaburgama baskı yapıyor rahatsız oluyorum, hareketleri belirginleşti elimle dokunduğumda artık onu hissedebiliyorum biraz okşuyorum sonra kaçıyor bende durumlar bu şekilde bakalımm zaman ilerledikçe neler ortaya çıkacak? sizlerde neler var tam olarak kaçıncı haftanızdasınız?

Kızlar ben size bir çay yapayım, sinem de börek, çörek yapsın...
Yiyip içelim keyfimize bakalım =)
No stres, no panik !!!

bizim hepimizin bir yerde toplandığını hayal edince çok komik olurdu gülüyorum düşünsenize hepimiz göbüşlü göbüşlü takma adlarımızla hitap ediyoruz, o kadar çok konuşacak şey olur ki

demekki iştahınn senin bayağı iyi, ama olsun morelini bozma verirsin ne olacak sanki... yeterki bebişin sağlıklı olsun sen sağlıklı ol... Bana doktor B12 vermişti, ikinci kontrole gittiğimde ilaçların var mı yazayım mı dedi, bende var demişim meğerse yokmuş 3 haftadır B12 kullanmıyorum pek sallamıyorum da eşim dedi, bir iki defa alalım diye bir dahaki doktor kontolünü bekleyelim dedim,

27+5 günlük hamileyim 8 kilo aldım şişmeler bende de senin gibi ara ara parmaklarımda hissediyorum ama hala yüzüğümü takabiliyorum
metehanım minik tosbam genelde sağda toplanıyo ittiriyo kaktırıyo sonra bi bakmışsın 10 dk uyumuş sonra bu seferde sola birikiyo falan, güzel yaa

ooo evet herşeyin bi ölçüsü olmalı tabi sağlıklı ve zmnında olsunlar inş.

amin canım :) teyzemin kızı da bu ay yaptı doğumu o da 37 de sezeryan oldu aslında doğum sancısı vardı acile gitti serum takmışlar ağrı kesici vermişler doktorunu aramış daha zamanı var demiş ki eğitimdeki ebe 37 ve sonrası için doğumu her an bekleyin diyor nasıl bir doktorsa artık açılma da vardı üstelik neyse kız zavallım 2 gün çekti sonra devlete gitti hemen doğuma aldılar birden kan boşalmış hemen sezeryana aldılar bebiş de 1 hafta kuvezde yattı pislik yutmuş çok şükür bir şeyi yok ama 2650 doğdu ben gördüğümde 2400 düşmüştü ama ağız burun şimşir kucağıma bile alamadım korkudan nasıl büyür diyor insan ama ben 21 yaşındayken bir kardeşim oldu 35 haftalık doğdu annemi her anında yanındaydım doğum hariç o da 2800 dü emme refleksi olduğu için kuveze girmemişti minicikti ama şimdi koca kız oldu 5.5 yaşında :) Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

=)))))
Benimde gözümün önüne geldi de halimiz....
Bizim toplanacağımız yer bir basketbol sahası falan olması lazım...
Göbişler rahat etsin diye

ayy cnm kusura bakma lutfen.. dusunemedim yaaa ya zaten cok kotu yaparim sarmayi ıyyyy cok tuzluydu

ya zaten gelenler cok fazla oturmayacaklari icin bende kek yada kurabiye vermeyi dusunuyorum lohusa serbetinin yanina..
he uzaktan falan gelenlere de bi kac cesit cikaririm cayin yanina ama oyle sarma falan bilemiyorum o halimde nasil olur
difrize koyar cikaririm herhalde..

doktorlada bi enteresan yazık kıza iyiki başka birşey olmamış. zaten o erken doğum riski düşünceleri insanı korkutuyo hadi 37 den sonra normalde artık daha önce olması kötü bişi, şu sıralar yeni bi yerim ağrırsa niye ağrıo diye paronaya yapıorum psikopata bağladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…