- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
bilmiyorum ki,bozamadım raporu dedi kadın.nolduysa artık :26:
27+3 te 1140 filandı yarın gidicem inşallah 1500 ü geçmiştir :)
bilmiyorum ki,bozamadım raporu dedi kadın.nolduysa artık :26:
benim tosbamda 1230 gram olmuş bi dahaki kontrolümüz 14 şubat o zamana 1500 olur heralde
Canım diyetisyen benim listeme de bol bakliyat ekledi.. Ama havuç için özellikle uyardı.. Havuçtan yükselmiştir.. Bir de sebze yemeklerinin suyunu pek içme?... Vitamin suyunda diyorlar doğru ama o da yükseltiyormuş..
maşallah tombiş bebek olcak heraldi bayılırım tombik bebeklere
valla o kadar tombik olmaz belki ama o da korkutuyor insanı amcamın kızı geçen ay zorunlu 38 de sezeryana girdi bebek haftada 400 gr alıyordu ve 38 de 4150 olmuştu boyu da 55 cm omuzları da genişmiş doktor bunu alalım dedi :))) çok tatlıydı gerçekten ama zavallı kuzinim çok zorlandı :)
aa havuç şekeri yükseltiyormuuu ben de sebze diye bol bol yiyordum amanııııınnnn...
27+3 te 1140 filandı yarın gidicem inşallah 1500 ü geçmiştir :)
tamam canm ozaman dermoeczaneme de bakiim ben online eczanem var o da güvenli ama fiyat olarak bilmiyorum :) tesekkurler
Kızlar ben size bir çay yapayım, sinem de börek, çörek yapsın...
Yiyip içelim keyfimize bakalım =)
No stres, no panik !!!
30 haftada toplam 17 kılo alan var mı benım gıbı hem kılolu hem kansız olan
hayır bısey degıl sımdı ılaclarım degıscek ıstahım acılıcak ıkı katı olcam
zaten kocişte yanasmıyo artık hıc yanasmaz
Dermoeczanem de güvenlidir.. Üstelik fiyatları daha uygun.. Tester da göndermişler biraz.. Mutlu oldum ben..
onu yeme bunu yemee açııı(m)z yaa ne yiceee(m)zben de bugün öğrendim salatalara falan hep katıyodum şaşırdım artık her gün ne yesem evde brokoli vardı onu azcık haşlayım üstünede sarımsaklı yoğurt salata gibi meze gibi yiyim diyorum, sarımsak da arttırmıyodur heralde
30 Hafta ile birlikte 8 ayımıza girmiş bulunuyoruz, 30-34 8 aylık diyor bir sitede: bu aralar bakalım ne gibi değişiklikler olacak hayatımızda benim hala şişmelerim yok, olsada çok az ellerimde ve ayaklarımda oluyor parmaklarımdan anlıyorum biraz değişiyor, sonra bir ara şiddetli bir krampla uyarıldım, ama çok şükür bir gece oldu bir daha olmadı, 30+3 günlük gebeyim an itibari ile de 6 kilo 400 gram almış bulunmaktayım, bazen 7 kilo da oluyornefes alışlarım zorlaştı, Poyraz'ım sağ tarafıma toplanıyor, kaburgama baskı yapıyor rahatsız oluyorum, hareketleri belirginleşti elimle dokunduğumda artık onu hissedebiliyorum biraz okşuyorum sonra kaçıyor bende durumlar bu şekilde bakalımm zaman ilerledikçe neler ortaya çıkacak? sizlerde neler var tam olarak kaçıncı haftanızdasınız?
bizim hepimizin bir yerde toplandığını hayal edince çok komik olurdu gülüyorumdüşünsenize hepimiz göbüşlü göbüşlü takma adlarımızla hitap ediyoruz, o kadar çok konuşacak şey olur ki
demekki iştahınn senin bayağı iyi, ama olsun morelini bozma verirsin ne olacak sanki... yeterki bebişin sağlıklı olsun sen sağlıklı ol... Bana doktor B12 vermişti, ikinci kontrole gittiğimde ilaçların var mı yazayım mı dedi, bende var demişim meğerse yokmuş 3 haftadır B12 kullanmıyorum pek sallamıyorum da eşim dedi, bir iki defa alalım diye bir dahaki doktor kontolünü bekleyelim dedim,
ooo evet herşeyin bi ölçüsü olmalı tabi sağlıklı ve zmnında olsunlar inş.
30 Hafta ile birlikte 8 ayımıza girmiş bulunuyoruz, 30-34 8 aylık diyor bir sitede: bu aralar bakalım ne gibi değişiklikler olacak hayatımızda benim hala şişmelerim yok, olsada çok az ellerimde ve ayaklarımda oluyor parmaklarımdan anlıyorum biraz değişiyor, sonra bir ara şiddetli bir krampla uyarıldım, ama çok şükür bir gece oldu bir daha olmadı, 30+3 günlük gebeyim an itibari ile de 6 kilo 400 gram almış bulunmaktayım, bazen 7 kilo da oluyornefes alışlarım zorlaştı, Poyraz'ım sağ tarafıma toplanıyor, kaburgama baskı yapıyor rahatsız oluyorum, hareketleri belirginleşti elimle dokunduğumda artık onu hissedebiliyorum biraz okşuyorum sonra kaçıyor bende durumlar bu şekilde bakalımm zaman ilerledikçe neler ortaya çıkacak? sizlerde neler var tam olarak kaçıncı haftanızdasınız?
bizim hepimizin bir yerde toplandığını hayal edince çok komik olurdu gülüyorumdüşünsenize hepimiz göbüşlü göbüşlü takma adlarımızla hitap ediyoruz, o kadar çok konuşacak şey olur ki
,
tatlım bende düşündüm yapayım dedim bir ara sonra dedim ki benim canım yanacak, bebeğimin sıkıntıları olacak gün mü yapacam gelene diyip vazgeçtimnasılsa ben yiyemiyecem çok bencillik yaptım nedense sonra vazgeçtim, zaten her yanım ağrıyor diye böyle diyorum ama bende mutlaka bişeler yaparım benim favorim sigara böreği sarıp atmak birde milföy hamuru koy arasına bişler 20 dk hazır,
Hayırlı olsun, güzel neşeli günlerde kullanın bebişinle
sarma dedin yeni yememe rağmen canım çektiama kendini kötü hissetme aşermem yok öyle :) ben diyorum ki memlekete bizimkilerin yanına gideceğim için oraya gelenleri ben düşünmüyorum zaten ama kendi evime geldiğim zaman gelen giden olur belirli sınırdada olsa ne de olsa çok tanıdık yok. bizim memlekette doğum yapıp eve gelince misafirlere " kaynar " adı verilen bir şerbet türü verilir üzeri bol bol cevizli, annem mutlaka her gelene 2-3 er fincan verir, gelirken ondan alayım diyorum, burdaki arklara gelenlere ikram ederim, burda da bilinmiyor " kaynar " gelenler içinde yöresel bir tat olur, birde yukarda yaparım dediklerimi yaparım çayın yanına, birde memleketten gelirken, şeker kurabiyeden yapılan kekler var ya onlardan yaptırayım diyorum Hoşgeldin Poyraz yazan onlardan ikram ederim, bebek şekerlerimle birlikte... hımmmm birde şey var eğer yaptığınız ikramlıklar kalmaz biri gelir, boş göndermek istemezseniz bim'de tiramisu satılıyor fiyatı 9 lira benim hoşuma gitti yaptığına deymez, onu deneyebilirsiniz, Gerçi ben beceriksizim bu konularda nerde ne kolay var ona kaçıyorum, sizler harika lezzetler ortaya çıkartıyorsanız beğenmeyebilirsiniz tabiki
amin canım :) teyzemin kızı da bu ay yaptı doğumu o da 37 de sezeryan oldu aslında doğum sancısı vardı acile gitti serum takmışlar ağrı kesici vermişler doktorunu aramış daha zamanı var demiş ki eğitimdeki ebe 37 ve sonrası için doğumu her an bekleyin diyor nasıl bir doktorsa artık açılma da vardı üstelik neyse kız zavallım 2 gün çekti sonra devlete gitti hemen doğuma aldılar birden kan boşalmış hemen sezeryana aldılar bebiş de 1 hafta kuvezde yattı pislik yutmuşçok şükür bir şeyi yok ama 2650 doğdu ben gördüğümde 2400 düşmüştü ama ağız burun şimşir kucağıma bile alamadım korkudan nasıl büyür diyor insan ama ben 21 yaşındayken bir kardeşim oldu 35 haftalık doğdu annemi her anında yanındaydım doğum hariç o da 2800 dü emme refleksi olduğu için kuveze girmemişti minicikti ama şimdi koca kız oldu 5.5 yaşında :) Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar ben size bir çay yapayım, sinem de börek, çörek yapsın...
Yiyip içelim keyfimize bakalım =)
No stres, no panik !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?