kızlar aklıma takıldı ben gecen pazar avm ye gıttım kapıdakı o seyden gectım dalmısım e alıskanlıkta var unuttum hamıle oldugumu onların bı zararı var mı bebege:44::44:
bende 88 ocak 26 doğumluyum aramızda 1 sene var
gerçi görmeden bişey demiyim de dandiktir yaa bize obezite haftasında adım sayar dağıttılar güya aynı gün elimizde parçalandı resmen ki o aletlerin ihalesine bi dünya para gitmişti hala içim yanar sanki onlardan adım sayar isteyen olduydu
hayırlısı cnm gercı bende bu okulda dagıtılan sutlerden sonra cok kızmıstım ama kendım ıcın degıl de ıhtıcacı olanlar ıcın kalıtelı seyler olmasını ısterım şahsen kı inşallah oyle olur
Ben beregi pişirmeden pogacayi pişirerek atıyorum
Kek ve kurabiyeyide pişirerek tabi
Sarmayı biraz pişirip soguduktan sonra atıyorum çıkardıktan sonra biraz daha pişiriyorum
Ne zaman istersen raporunu bozabiliyorsun canım diyelim ki 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldın fakat 35.haftada izne ayrılmak istedin;o haftadan itibaren çalışamaz raporunu alırsın ve kullanmadığın kadar iznin doğum sonrasına devredilir.Yani 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldın die o haftayı doldurana kadar sürünerek işe gitmek zorunda değilsin merak etme
yok tatlım merak etme ondaki dalga çok az etkiliymiş takılmana gerek yok
ben hep geçiyorum zararı yok dedi doktor havaalanlarındaki zararlı imiş farkı anlattıda mesleki jargon tabi unuttum
ben hep geçiyorum zararı yok dedi doktor havaalanlarındaki zararlı imiş farkı anlattıda mesleki jargon tabi unuttum
olsa guzel olurdu ama bı de soyle bısey var devlettekılerın cogu ıkıncı bı takım alamıyo bebeklerıne normalden buyuk bedenlı aldıkları tek takımla hadı bılemedın 2-3 takımla ıdre edenlerı bılıyorum ben cok sukur bızım halımız vaktımız yerınde ozele olmasada yınede sevındım ben bu işe
hayır beklemek zorunda değilsin hayat bu ne getireceği belli olmaz, 32.haftadan sonra fazladan çalıştığın her hafta doğum sonrasına eklenir, örneğin 35.haftayı da çalıştın bu ne demek 32nin üstüne 3 hafta çalıştın demek doğum sonrası iznin 8+3=11 hafta olur, doğum önüde 5 hafta izin kullanmış oluyosun
cok saol cvbın için :) internette abuk sabuk şeyler yazıyor kafası karışıyo insanın neyse biran önce izin günü gelsin diye bakıorum 28 haftadayım ama yorulmaya bşladım bacaklarımın iç tarafları ağrıyor artık çatı ağrısıdır diyolar son son 2 ay noolur bilemiyorum :44:
cok saol cvbın için :) internette abuk sabuk şeyler yazıyor kafası karışıyo insanın neyse biran önce izin günü gelsin diye bakıorum 28 haftadayım ama yorulmaya bşladım bacaklarımın iç tarafları ağrıyor artık çatı ağrısıdır diyolar son son 2 ay noolur bilemiyorum :44:
resim ekleyemedim kızlar ya banyo malzemeleri ile ilgili hazırladım ama sanırım sitede sıkıntı var :/
ben foto yüklemeyi bilmiyorum canım ama doktor kısacık dilekçe gibi bir şey verdi başhekim imzaladı bu kadar zaten kimse sormadı ben de göstermedim 3 nüsha veriyor
cnm o agrı 21. haftada basladı bende sımdı daha az ama yıne de ağrıyo normalmiş çatımız doguma hazırlanıyomus
30 haftada toplam 17 kılo alan var mı benım gıbı hem kılolu hem kansız olan
hayır bısey degıl sımdı ılaclarım degıscek ıstahım acılıcak ıkı katı olcam
zaten kocişte yanasmıyo artık hıc yanasmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?