2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hayırlısı cnm gercı bende bu okulda dagıtılan sutlerden sonra cok kızmıstım ama kendım ıcın degıl de ıhtıcacı olanlar ıcın kalıtelı seyler olmasını ısterım şahsen kı inşallah oyle olur

inşallah öyledir bebek kullanacak yani verilenleri, azcık özenli olmalarını beklerim ama işte geçmiş tecrübeler senin de örneğini verdiğin süt olayı insanı düşündürüyo Allah muhtaç etmesin muhtaç olana da fazla fazla versin

Ben beregi pişirmeden pogacayi pişirerek atıyorum
Kek ve kurabiyeyide pişirerek tabi
Sarmayı biraz pişirip soguduktan sonra atıyorum çıkardıktan sonra biraz daha pişiriyorum

Sağol canım.Ben de inşallah yapmayı düşünüyorum.Çünkü olur da sezeryan falan olursam.Kalkıp da hiçbişey yapmam.En azından hazırda bişeylerr bulunsun.Tedbirli olmakta fayda var.

teşekkür ederim cevabın için ozmn sitrese gerek yok

uc asagi bes yukari herkes ayni seyi soyledigi halde insanlarin birbiriyel anlasamamsi ne kadar ilginc degil mi

Bence asil arastirma bununla ilgili yapilmali..
Ya yazilanlar okunmuyor yada okunanlar anlasilmiyor..

Bu arastiralar tek basina bir anlam ifade etmezler.
Ayni amaca hizmet eden bir cok farkli arastirma ele alinir ve bir sonuca varilmaya calisilir
Tum bu arastirmalarin yapilma nedeni de ertiyi eksini gozler onune serip kararin ona gore verilmesini saglamaktir.
Yani yarin oburgun sonucu hakkinda hic fikir sahibi olunmadan verilen kararlarin pismanligi yasanmasin diye..
Normal dogumun da sezaryenin de kendine gore zorluklari ve kolayliklari var.
Hic biri 'sorunsuz' yontem degil..
Her ikisinde de aksi gidebilecek seyler var.
iste tam bu noktada Tum bu veriler ele alinir ve hangi 'kotu'nun bizim icin daha uygun olduguna karar veririz.
TERCIH BIREYSELDIR.
SAYGI DUYULMASI GEREKENDIR.
yineliyorum bu arastirmalarin yapilmasinin nedeni INSANLARIN TUM ARTI VE AKSILERIYLE OBJEKTIF OLARAK FARKINDALIGININ SAGLANMASI VE BU DOGRULTUDA KENDI KARARLARINI VERMELERINE TESVIKTIR.

Alinti yapmayi unutmusum yukarda bi arkadas cok da guzel anlatmis tum detaylariyla..
Ve bahsetmis zaten hormonun yani sira bir cok baska etkenin de var oldugundan..

Ve arkadas bu kadar guzel izah etmisken ustune daha da bisi soylemek cok bos gelio..
Hakikaten anlamsiz yere cok uzadi..
Herkes hayalindeki gibi bir dogum yasar insallah..

doğru sölüyorsun biz alabiliyoruz ama bazıları alamıyor o sebeple genel olarak güzel uygulama ama hediyelerde insanın hoşuna gidiyo bizede olsaydı

cok saol cvbın için :) internette abuk sabuk şeyler yazıyor kafası karışıyo insanın neyse biran önce izin günü gelsin diye bakıorum 28 haftadayım ama yorulmaya bşladım bacaklarımın iç tarafları ağrıyor artık çatı ağrısıdır diyolar son son 2 ay noolur bilemiyorum :44:

takvime göre aramızda 1 gün varmış canım son adet tarihi 20 temmuz benim, 28.haftamdayım ben de, arada vajinamda baskı oluyo benimde

cnm o agrı 21. haftada basladı bende sımdı daha az ama yıne de ağrıyo normalmiş çatımız doguma hazırlanıyomus

ben foto yüklemeyi bilmiyorum canım ama doktor kısacık dilekçe gibi bir şey verdi başhekim imzaladı bu kadar zaten kimse sormadı ben de göstermedim 3 nüsha veriyor

benimde uçağa binebilir raporu almam lazım seyahate gitmem gerekiyor iş için ama daha kontrolüme 2 hafta var ve eşim yanımda yok her muayenede onunla gitmek istiyorum ki özel hastane olduğu için de rapor için o kadar meblağ ödemek istemiyorum. Bu raporu almak için muayene olmak gerekiyor mu acep? (bu zamana kadar doktorum sağlığımla ve bebeğimle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi) ya da sağlık ocağından / aile hekimimden alabilir miyim?

30 haftada toplam 17 kılo alan var mı benım gıbı hem kılolu hem kansız olan
hayır bısey degıl sımdı ılaclarım degıscek ıstahım acılıcak ıkı katı olcam
zaten kocişte yanasmıyo artık hıc yanasmaz

Kızlar ben size bir çay yapayım, sinem de börek, çörek yapsın...
Yiyip içelim keyfimize bakalım =)
No stres, no panik !!!

kuzum fazla gibi sanki kaç kiloyla hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…