- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Bende pazartesi günü H&M den 5 takım aldım...
İnanılmaz güzeldi kumaşları.
Bende tavsiye ederim hamiş arkadaşlarım =)
doktorun ne diyor? bebek büyüyor canım bunlar normal rahim kasılmalarla kendini hazırlıyor ebe bunlar normal dedi yalnız düzenli oluyorsa doğumdur dedi takip edin dedi her 15 dakikada ya da her 10 dakikada falansa doğum habercisidir dedi yoksa arada olması doğal dedi telaş yapma bebişler kocaman oldu Tunacığım da ordan oraya gezip duruyor bit kadar yerde öyle garip duruyor ki doktor bile şaşırdı popo baş ayaklar hepsi ayrı yerlerde yayılmış bir güzel koltukaltımda hissediyorum neredeyse bazen doktor çok normal onlar ayakları dedi şok oldum
canım ben doktoruma ugradım randevusuz,sekreterine söyledim hemen yazdırdı verdi.Ücret ödemedim (özel hst)
bilgin olsun.
muhtemelen alınabilir tam bilmiyorummuayene demedi zaten kısa bir süre önce gitmiştim raporu yazayım gel dedi gittim yine ultrasona girdim fakat para ödemedim bizde 10 gün içinde gidilen muayeneler kontrol oluyor ve para almıyor hastane
yavrum sen hala almaya devam mı ediyosun?
ben senin yanında hiç bişey almamışımmm :18::18::18::18:
ben de demin ne güzel afiyetle az zeytinyağda kavurup yemiştim(başka nelerin yenmemesi gerek biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim benim doktor üç beş bişey saydı okadar..
teyzemin kızının idrar yolu enfeksiyonu vardı muhtemelen ondan oldu bende de var doktor normal doğumun erken olur başka da bir zararı yok dedi ilaç da vermedi 2.5 lt su içiyorum o seni kurtarır dedi bakalım inşaallah
Okiedog'un sumo serileri hem sırt çantası hem de yandan messenger çanta oluyor düşünürsen. Pahalı ama ben bu modeli beğendim. Birkaç farklı rengi var bu serinin.
F&F kaliteli canım ben biçok parça aldım.. Çok da güzel kumaşları..
Mart ayından itibaren doğum yapacaklara Sağlık Bakanlığı Yeni Doğan Bebeklere 'Hastane Çıkış Seti' Hediye Edecek
Sağlık Bakanlığı yeni bebek telaşı yaşayan çiftler için içinde zıbın, bebek bezi, battaniye, şampuan, sabun, tırnak makası, ateş ölçer, anne sütünü artırıcı çayın yanı sıra aşı takvimi ve bebek bakımı CD'lerinin bulunduğu yenidoğan bebek bakım seti hazırladı.
Mart ayından itibaren Bakanlık hastanelerinde dünyaya gözlerini açacak bebeklerin ailelerine hediye edilecek yenidoğan setiyle yeni doğum yapan annelerin ilk 2-3 günde yaşadıkları paniği atlatmaları amaçlanıyor.
Özel de doğum yapanlarda yararlanmıyor galiba :/
arkadaşım yeni doğum yaptı ve 18 haftalık izin süresi verilmiş hastaneden. ' hafta uzatma durumu torba yasayla geçmiş olabilir.
yasa geçse resmi gazetede yayınlanır canım doktor rapor falan verecektir ayrıca
evet bılıyorum takıpteyım sureklı ayhan bebede kalmamış beklemedeyim canım
yok canım benim.. olurmu RABBİM razı olsun senden.. bende kendime sinir oluyorum bu aralar.. beğenmeyi geçtim sanki herşey sıkıyor.. bedenlerde hep küçük anam ben normalde L giyiyorum.. güzelim modellerde aklım kaldı.. bide doğum sonrası şiş oluyor olmaz rahat edemem diye kasıyorum kendimi..:
Bende pazartesi günü H&M den 5 takım aldım...
İnanılmaz güzeldi kumaşları.
Bende tavsiye ederim hamiş arkadaşlarım =)
ben oğlan da çok kullandım hala kullanıyorum. bebek için de 200 liralık ıyafet aldım ki 5 li bodyler 10 ila 17 arasıydı. uzun kol bacak bodyler de ortalama 8 geldi. mothercare de baktım bana pahalı geldi bodyler 5 lileri 40-50 civarı idi. kalıte önemli ama sayı da muhim. 2 gun de bir koca sele kirli çıkıyor, bebek küçükken. gunde yazsa 5-6 değişiyor ustleri terliyorlar kusuyorlar çiş kaçıyor vs. yani ucuz kaliteli çok sayıda olmalı bence. bir de çok koyu renk almayın iç kıyafetleri, boya ne de olsa kimyasal kaç yıkamada toplanır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?