2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

doktora en son 14 ocakta gitmiştin bir dahaki kontrolüm 6 şubatta hemde çalışabilir izni alıcam bakalım ne diycek vericek mi bilmiyorum? normal diyor herkes kasılmalarımın olmasına ama işte bir de idrar yollarımda enfeksiyon olduğundan biraz tırsıyorum

kızlar merhaba nasıl gidiyor hamilelikleriniz bizde aynı bir sıkıntı yok sadece biraz midemde yanma oluyor sodayı su niyetine içiyorum..Bu arada doktorum doğm için 18 nisan diyor benim ilk doğumda biraz sıkıntılı olmuştu,aslında doğpumda diilde oğlumda sıkıntı oldu inş bu seferde aynı şey olmas rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

anladım canım teşekkürler. benim muayene tarihimin zamanı aslında ama eşimle gitmek istediğim için erteliyorum. hafta sonu gider sorarım doktora.

ya ne tuhaf bu dr lar. çok önemli bence enfeksiyon. eğer enfeksiyornun varsa neyse ilacı versin bitsin bebeğe bile zararı var doğum esnasında. doğum da 40 hafta gerçekten muhim. bebek son haftalarda kilo alıyor. benim oğlan 34.5 gunde 2800 doğdu maf olduk emzirelim derken.

lütfen başka bir dr la bu enfeksiyornu konuş. neden erken doğsun bebiş, gunu gunune gelsin.

F&F kaliteli canım ben biçok parça aldım.. Çok da güzel kumaşları..

ben oğlan da çok kullandım hala kullanıyorum. bebek için de 200 liralık ıyafet aldım ki 5 li bodyler 10 ila 17 arasıydı. uzun kol bacak bodyler de ortalama 8 geldi. mothercare de baktım bana pahalı geldi bodyler 5 lileri 40-50 civarı idi. kalıte önemli ama sayı da muhim. 2 gun de bir koca sele kirli çıkıyor, bebek küçükken. gunde yazsa 5-6 değişiyor ustleri terliyorlar kusuyorlar çiş kaçıyor vs. yani ucuz kaliteli çok sayıda olmalı bence. bir de çok koyu renk almayın iç kıyafetleri, boya ne de olsa kimyasal kaç yıkamada toplanır bilmiyorum.

aaa guzelmıs ılkd efa duyuyorum butun devlet hastanelerınde olacakmıymıs bu uyguluma

arkadaşım yeni doğum yaptı ve 18 haftalık izin süresi verilmiş hastaneden. ' hafta uzatma durumu torba yasayla geçmiş olabilir.

artışın beden kalıpları büyük sana linkini attığım pijamanın s si 60-65 kiloya kadar oluyor canım m beden 60-75 kilo L beden 75-90 kilo arası için ben telefonla arayıp satıcııyla görüşmüştüm öyle söledi hakikatende öyle ben s beden aldım bol bile yani daha 5 kilo alsamda rahar rahat olur

merba kızlarrr bayadır gıremıyorum ya p.tesı doktora gıtmstım seker yuklemem vardı sekerım ıyı kıctı cok sukur ama bebegım haftasına gore zayıfmıs 29.2 gunluk 1.300 grm dedı kılo aman lazım 2 hafta beslenmene dıkkat et bol bol su ıcı ded 28 haftalık kılosunda bebegın dedı olum ters donmus dogum pozusyonda heran dogabılır gbı konustu ayy

Bizim kıyafetlerin çoğu krem ve beyaz.. Renklilerden kaçındım alırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…