Aferin sana guclu ol :)Canım destegin icin çok teşekkür ederim başladım tekrardan başladım çok şükür sekerim hemen düzene girdi
Sabah açlık 120 çıkmıştı çok üzüldüm tekrar ölçtüm yarım saat sonra 113 çıktı tokluk 126 çıktı 30 dk yürüdüm çay yerine tarcin cayı ictim kahvaltım yine ayniydı tek fark yürüyüş
Öğle yemeğinden önce ölçtüm 92 çıktı açlık
Tokluğu da simdi ölçeceğim bakalim nasıl sonuclar
İnsaallah toparlarız hersey yavrular icin zor ama yapacak bisi yok
Ne beceriklisin yahu :)Ben beregi pişirmeden pogacayi pişirerek atıyorum
Kek ve kurabiyeyide pişirerek tabi
Sarmayı biraz pişirip soguduktan sonra atıyorum çıkardıktan sonra biraz daha pişiriyorum
Bana da ilk lokmadan sonra 2. Saat dediYa bn de şaşırdım şimdi.. Bana da ilk lokmadan sonraki 1. Ve 2. Saatte dediler :44::44::44:
Priorim inanmiyorum sana! !Şekerim ben yolunu buldum... Kepekli un kullanıyorum .. Tereyağı, margarin -ki kesinlikle kullanmıyorum- yerine sıvıyağ, şeker yerine tatlandırıcı -az miktarda- kek yapıyorum .. Elmalı tarçınlı.. Süper oluyor.. Öyle çok da yükseltmiyor şekeri.. Mesela puding i muzlu yapıyorum.. Meyve iyi oluyor şeker yerine.. Ben tatlısınız yapamıyorum(((((
Bu magaza nerde cnmBende pazartesi günü H&M den 5 takım aldım...
İnanılmaz güzeldi kumaşları.
Bende tavsiye ederim hamiş arkadaşlarım =)
Aferin sana guclu ol :)
Ne beceriklisin yahu :)
Bana da ilk lokmadan sonra 2. Saat dedi
Priorim inanmiyorum sana! !
Nasil yukseltmiyor ilginc ara ogun olarak mi yiyorsun?
Bu magaza nerde cnm
Aferin sana guclu ol :)
Ne beceriklisin yahu :)
Bana da ilk lokmadan sonra 2. Saat dedi
Priorim inanmiyorum sana! !
Nasil yukseltmiyor ilginc ara ogun olarak mi yiyorsun?
Bu magaza nerde cnm
Öğleden sonraki ya da akşamki ara öğünde yiyorum.. Ya da akşam ekmek yemeyip yemeğin üstüne hemen kek yiyebiliyorum... Bir de yemeklerin üstüne çok hareket ediyorum.. Böylece şeker yüksek çıkmıyor.. Ayrıca tarçın dengeliyor şekeri.. Beyaz şekeri kesinlikle kullanmıyorum.. Elma rendesi tat veriyor.. Nette diyabetik tatlı tarifleri var..onlara bakabilirsin canım...
slm bayanlar size bir sorum olacaktı yardım edermisiniz ben haziranda doğum yapacağım ama siz tecrübeli olduğunuz için sormak istedim benim doktorum bugün şeker yüklemesini yaptı bana ben daha bugün 21+6 haftalığım herkes 24. hafta diyor neden benim doktorum erken yaptı moralim bozuk bebekte bir sorun mu gördü aceba ondan erken yaptı bana söylemiyor zaten soru sorulmuyor hic cevapta vermiyor gıcık doktor sizde erken yapan var mı bu testi ve bu testi tekrar başka bir hastanede 24. haftam gelince tekrarlatsam sorun olur muki zararı varmı ki bu ilacın 2 kere yapılınca bana bi yardımcı olun lütfen çünkü ben eşimin işi nedeniyle tatvan dayım ve doğru düzgün doktor yok soracağım malesef
bana kendi dr 24 haftadan sonra bebeğin pankreası çalışmaya başlar eğer anne şekeri yuksek kan gönderirise onu telafi etmek için insülün salgılamaya başlar bu iyi değildir gibi bir açıklama yaptı. zaten bebeğin sen de seker de olsa etkilenmez. ama sen hızla kilo alıyorsan ailende seker geçmişi varsa bebeğin irileşme eğilimindeğse önceden önlem almak adına sekerine baktırıyodur. bence hiç sakıncası yoktur. eğer yuksek çıkarsa erkenden önlem almaya başlarsın. uzulme yani. ama normal çıkarsa sorun olmaz.
İyi geceler herkese. Kizlar cok yogun calisan isciler durumundayim, giremedim pek, ozledim sizleri. Simdi soyle bi goz atayim dedim ama okuya okuya bitiremediminsallah herkes iyidir. Filologum ve filiz den guzel haberler vardir. Diger arkadaslar da umarim iyidirler. Biz bi kac gundur kosusturuyoruz. Bebegimin kiyafetlerini yikadik, utuledik. Hurclara kaldirdik. Tabi ben her kiyafeti katlarken koklayip sevip oyle kaldirdim. Melegim icine girince naapcam bilmiyorum bayagi da zaman aldi bu is. bu arda teyzem geldi dun, onunla da gezmeceler yaptik. Yarini dinlenmeye ayirdik annemle. Hafta sonu da insallah alis verise cikip eksik kalan seyleri tamamlayacagiz. Sonrasinda da hastane cantamizi hazirladik mi, bizim isimiz tamam oluyo :) bu arada pijama dunyasindan bi gecelik aldim. Sali gunu siparis verdim ve bu gun kargom geldi kizlar, cok guzel. Aynen gorundugu gibi, tavsiye ederim almayi dusunenlere. Haftaya da annecigim gidecek doguma yakin anca gelecek. Kizim da bu aralar pek bi hareketli, benim bildigim kizlar nazli olur ama benimki erkek fatma olacak harhalde, bi geriniyo ben bitiyorum. Tekmeleri de can yakmaya basladi. Simdiden kavgalarimiz basladi bizim bizde durumlar boyle, herkese tekrar iyi geceler :)
kizlaarrrrrrr az oce ustumu degistirirken gobegimi gordummmmmm
hergun yagladigim gobegimiiiiiii
catlak icindeeeeeeee
napicam ben yaaaaa 4. ayimdan beri yaglaniyorum sabah aksam
kirmizi kirmiziiii
Kızlar merhaba bende yeni üye oldum.28+6 haftalık hamileyim.Beklenen doğum tarihim 19 Nisan.Evde sıkıntıdan patlamak üzereyken aklıma kadınlar kulübü geldi.Dedim neden bende diğer hamişlerle irtibat kurmuyorum.Hepinizin bebeklerine sağlık diliyorum.Nasıl geçiyor, sırt ağrıları ne durumda? Ben sırt ağrısından ölmek üzereyim.Doktor magnezyum verdi ama sanki hiç bir işe yaramıyor
merhaba canım hoşgeldin...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde 18 nisan gibi görünüyor aslında 1 mayıs ama sezeryan olacağı için doktorum en son gittiğimde söyledi tarihi inş sorunsuz alırız bebişleri kuaklarımıza..Benim çok fazla akıntım oluyordu bundan 2 ay önce falan tekrar olmuştu tek kullanımlık fitil verdi,su 1 aydı falan aşırı derecede ve çok afedersiniz çok pis kokuyor rahatsız oluyorum o derece söyledim onun sıkıntı olabileceğini söyledi hele koku varsa kesin enfeksiyon vardır ve rahim ağzını yumuşattığı için erken doğuma sebebiyet verebilir dedi.İlk oğlumuda 1 hafta yani 37+2 ken doğum yaptım ve 3 gün yoğun bakımda kaldığı için sende zaten böyle bir sıkıntı var fitil başlayalım dedi 6 günlük sabah akşam kullandım şimdi iyi koku gitti.Önümüzdeki hafta seker yüklemesi yaptıracağım ve ay sonu gibi kontrolümüz var.Ama o sırt ağrıları benimde kabusum oldu sırtımı boş bırakmıyorum olmuyor rahat edemiyorum boş bıraksam olmuyor sanki dikenler batıyor vücut ağırlaşmay başladı tabi neyse az kaldı biraz daha sabır.. :) ayy ne uzun oldu ne konuşasım varmı
Hoşbulduk canım.İnşallah :) Zaten hastanede sağ sağlim kucağıma bir verseler derin bir oh çekicem :) Bendede geçen ay çok akıntı vardı sanki altıma kaçırıyor gibiydim.Alahım suyum mu geldi acaba deyip 10 dakikada bir kontrol ediyordum.Doktora gittiğimde alttan baktı.Merak etme önemli bir şey yok enfeksiyon var sadece dedi.Benimde akıntım kokulu oluyordu.Gerçekten çok rahatsız ediciSonra banada GYNO- LOMEXIN diye ikili fitil verdi.3 gün arayla kullandım.İlk kullandığımın ertesi günü kaşıntıdan duramadım.Akşamına tüm enfeksiyon aktı gitti.Diğerinide kullanınca tamamen geçti.Vallahi hamile kaldığımı öğrendiğimde bunlarda nasılda habersizdim :) bende çayırlarda kumsallarda göbeğimle herkese hava atıcam diyordum ama nerdee basamak çıkamaz oldum :) Bu arada kaç kilo aldın canım?
ooofff oofff bana kilo demeee :) ben zaten oğlumdan sonra baya kilom kalmıştı 3 yaşı bitti oğlumun 74 ile hamile kaldım:18: 4.aydan sonra 76 dan birden 80 oldum doktorum vitamini keselim kan hapına devam dedi 1 ay sonra yani geçen hafta gittiğimde 500 gr almışım ohh dedim yani ben 82-83 bekliyordumbu ay iyi dedi kilom için çünkü nerden baksan 3 aya yakın var düşünemiyorum 90 olmaktan korkuyorum:18: bundan 4 sene önce 60 kilolardayken birden 80 lere cıkmak gerçekten kötü oldu ve bu hamileliğim biraz plansız olduğu için kilo veremeden tekrar hamile kaldım inş bundan sonra top yekün veririm diye ümid ediyorum
ikimizede moral olsun diye doğumdan sonra hallederiz diycem ama vallahi oturup ağlayasım varinşallah hallederiz.Eski hallerimi özledim ya.Bende 59 kiloyla hamile kaldım.İlk aylar 56 ya düştüm.5. aya kadarda kilo almadım dedim oh böyle giderse ben seri üretime geçerim.Sonra amann sen misin kilo almayan 1 ayda 8 kilo aldım.Sonrada istikrarlı bir şekilde almaya devam ettim şuan 71 kiloyum
Güldürdün beni gece gece seri üretim :) ahhh ben de kendimi motive ediyorm işte sen 60 tan 74 kilo ol 3 sene boyunca o 14 kiloyu vereme şimdi 2.yi doğurduktan sonra hepsini vercem de içler acısı durumdayım ama şşuan yapacak hiç birşey yok ozaman kendimi salmıştım her bakımdan şimdi diyorum ki dönüşüm muhteşem olacakbelki bu gazla veririz ne dersin ?? Tabi ki önce herşeyin başı sağlık..Bu arada bebeğinin cinsiyeti ne canım benim yine oğlum oluyor..Bir tanıdığımz var onlar erkek bebeğe çok düşkünler gelini ilk oğlu ikincide kızı olmuştu,benim yine oğlum olacağını öğrenince HÜRREM adını vermiş bana şehzade doğuruyor diye
Aynen canım herşeyin başı sağlık.Vallahi önce inanmak gerek.Sonrada çabalamak lazım tabi.Ben normalde hep aynı kiloda kalırdım.Az yesem vermezdim çok yesemde almazdım.Ama hamilelik işi bozdu :) Yinede sıkmayalım canımızı.Sonuçta bizden önemli değil.Bizde istiyoruz o eski inceceik hallere dönelim ama birazda kader deyip kaderci olalım boşver :) Sende beni güldürdün Hürrem Sultan inşallah nur topu gibi şehzadeni sağlıkla alırsın kucağına:)Benim kızım olacak adınıda koyduk Nisan hanım geliyor. Valla tanıdık erkek bebeğe düşkün dedinde bizimde komşu aklıma geldi kadının 7 kızı var erkek istiyorlar ama bi türlü olmuyor.Kadın her sene hamile normal halini kimse bilmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?