2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Banada tuhaf geliyor ama herkesin kendine göre bir sebebi var demekki.Bu devirde çocuk yapmayı düşünmek bile insanı derin düşüncelere daldırıyor.Nasipleriyle gelir inşallah yavrularımız.Ben cinsiyetini öğrenene kadar hep oğlum olacak demiştim ama kız olduğunu öğrendiğimde de mutlu oldum.İkisinde yeri ayrı .ama olurda ikinciye hamile kalırsam bende bir oğlumun olmasını isterim.Bir kız bir oğlan hep ideal geliyor insanın gözüne..Ama ikisininde aynı cins olması avantaj olabilir tabi.Takarsın birini bir koluna diğerini bir koluna oohh insan daha ne isterki :) Hem belki bellimi olur hayat imkanları güzelleştirir bir tanede kız doğurursun:) Benim cinsiyet tahminlerim hiç tutmadı bu güne dek kime kızın olacakn desem oğlu , kime oğlun desem kızı oldu :) En son kedi aldık eve 2 senedir bizde şimdi.İlk aldığımızda onuda kız zannettim gittim herşeyini pembe aldım.Veterinere götürdüm bi baktılar erkek.O güne kadar hep kızım kızım diye sevmişim hayvancağızı.Bende diyorum bu hayvancıkta var bir sorun ama :) Sorun bendeymiş.Yani işin özü kız erkek farketmez canım hayırlı evlatlar olsunlarda gerisi boş..

ayrıca NİSAN ismi çok güzel bende kızım olursa ve nisanda doğarsa nisan koyarım diordum yada defne kısmet şimdi kararsızız karar vermedik henüz

teşekkürler çok saol.Bizde başta venüs ve masal arasında gidip geldik.Venüsle herkes dalga geçti yok venüste neymiş platon olsunmuş :) masalda uyku getiriyomuş :) Sonra bir gün eşim nisan olsaya dedi o gün bugündürde öyle kaldı ama benim içimede baya sindi..Biz erkek olursa kuzey düşünüyoduk ama kısmet işte

kizlaarrrrrrr az oce ustumu degistirirken gobegimi gordummmmmm
hergun yagladigim gobegimiiiiiii
catlak icindeeeeeeee
napicam ben yaaaaa 4. ayimdan beri yaglaniyorum sabah aksam
kirmizi kirmiziiii
geçmiş olsun ne diyim.minikler buyudkçe oluyor .ama benim iç karnım mı ne genişmiş çatlağım yok gibi birşey biraz daha geçince olur mu bilmiyorum.

Gunaydin kizlaaarr :) dun gec yattim, birde acaip yorgun ve uykusuzdum. Dedim oooohhh, sabaha kadar deliksiz bir uyku cekerim, ama nerdeeee bir saattir donuyorum yatakta tekrar uyuyabilmek icin ama nafile. Ben de size gunaydin diyeyim dedim :)

İyi olmanıza çok sevindim canım =)
Bizlerde aynı tas, aynı hamam devam ediyoruz.
Ben daha yıkamadım kıyafetleri.
Hangi marka deterjan kullandın sen?

Kızlar göbeğim bir kaşınıyor ki...
Ölüyorum valla, ovalıyorum bana mısın demedi...
Badem yağı, zeytin yağı, nemlendirici ne sürdüysem geçmiyor kaşıntı...
Deli olacağım...
Canim dalinin sabun tozunu ve yumusaticisini kullaniyorum. Yumusatici soft olandan aldim. Binde lavantalisi ve cicek kokulusu vardi. Valla bunun rengi hosuma gitti diye aldim hangisi daha guzel kokuyo bolmiyorum ama kokusu da gayet guzel bence bu arada kasinti bende de var. Catliyoruz galibaa nemlendirmek iyi gelir yaziyo ama ben krem surunce daha da artiyo ne hikmetse hayirlisi bakalim, yine de cok kasimamaya calisiyorum ben.
hosgeldin canim. Hayirli olsun bebisin, senin BD tarihin benim dogum gunummm :) bakalim ne zaman gelcek meleklerimiz
catlak icindeeeeeeee
kirmizi kirmiziiii
Canim yaaaa, bende henuz yok ama deli gibi kasiniyorum. Catliyorum herhalde. Simdi dusundum de, birden catlaklarimi gorsem kabullenmek biraz zaman alir herhalde. Seni anliyorum yani, ve kendimi de hazirliyorum Ama sonucta bebeklerimiz ve biz saglikli oldugumuz surece catlaklar cok da problem degil. Bebeklerimizden bize hatira deyip teselli etcez kendimizi. Zamanla o izler daha hafif hale gelcek.

Ven bizimde bir erkek kedimiz var ve oldukça yaramaz. Pek de şımarık ayrıca. Şimdi bebek gelince ne yapacak, biz ne yapacağız diye kara kara düşünmeye başladım Sizin kedi duruyor mu? Sen kedi ve bebek ilişkisi hakkında herhangi birine danıştın mı ya da okuduğun bir kaynak oldu mu?

arkadaşım yeni doğum yaptı ve 18 haftalık izin süresi verilmiş hastaneden. ' hafta uzatma durumu torba yasayla geçmiş olabilir.

haklısın. Bende çok baktım internetten yok şimdilik bir şey ama gerçekten raporsuz verilmiş 18 hafta.Kendisi de şaşırdı. Ben ayrıntıları öğrenince sizinle paylaşırım.

canım hastanenin izin verme yetkisi yok hastane/doktor sadece rapor verir sen ona istinaden işe gitmezsin yani mantıklı değil bi kere doktor benim amirim ya da müdürüm değil ki raporsuz hadi işe gitme sen diyebilsin, doğum izninin 6 aya çıkması efendim 18 haftaya çıkması vs gibi söylemler her daim haberlerde gazetelerde yer alıyo evet ama isterlerse 1 sene boyunca konuşsunlar bir yasa resmi gazetede yayınlanmadıkça yürürlüğe girmez,yasal doğum izni doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta olmak üzere 16 haftadır çoğul gebeliklerde 18 hafta, bizim torba yasa dediğimiz yasa 6111 sayılı kanundur ve 25 Şubat 2011de resmi gazetede yayınlanmıştır bu yasayla bazı değişikler yapıldı evet nedir mesela süt izni süresi 3 saate çıkarıldı ilk 6 ay için, ücretsiz izin 1 seneden 2 seneye çıkarıldı babalık izni 7 günden 10 güne çıkarıldı vs ama ücretli analık izni ile ilgili bi değişiklik olmadı

karnı kaşınan kızçeler hart hurt kaşımayın karnınızı deri zaten çatlamaya meyilli iyice inceliyomuş sert kaşıyınca ovalama şekinde kaşıyın

kızlaarr günaydıınnn, hayırlı cumalarr

yaa bişiy sorcam sizde de oldu mu acaba, sağ göğüs ucumda böyle hafif kabuk gibi bişiy oldu sanki ordaki doku değişti gibi.. hafif dokundum düştü hemen.. önce biraz korktum.. sonra sol da da bugün farkettim gene hafiften deri değişiyor gibi kabul olmuş böyle çok ince bir zar gibi.. oda yarın öbür gün düşecek kendi kendine sanırım..

acaba göğüs uçları tam süt yolu mu açılıyor hiç fikrim yok yaa:26:

Günaydın güzel annler hayırlı cumalar.... haftanın son iş günü :) sabah midem kazınarak uyandım gece galiba çok açıkmışım, yemek yiyince geçti, :) ama bu seferde mide yanmam başladı, asitli asitli boğazıma çıkıyor iş yerine şurubuda getirmemişim off off son zamanlar kötü geçecek geçti bizim lale devrimiz....

Deli olacağım...

catlak icindeeeeeeee
kirmizi kirmiziiii

Bende de tatlı tatlı kaşınmalar başladı Eyvahhh bende çatlıyorum o zaman Ama ne yapalım yapacak bişe yok katlanacağız artık :) Belki bikini giyemeyiz ama mayo giyeriz Bizde

HoşgeldiN Çok iyi yapmışsın katıl tabi buraya paylaşımlarımız oluyor çok güzel, sırt ağrılarımız ev işi temizlik felan yapınca daha çok hissettiriyor kendini, magnezyum yanında kalsiyum ilacını da düzenli bir şekilde kullan inşallah zamanla faydasını görürsün

bizde özledik seni oğluşumla :) ohh ne güzel hazırlıklar devam ediyor, son aşamalarını yapıyorsun nasıl zevkli oluyordur şimdi, bende dün bayağı sağlam bir tekme hissettim, canım yandı, ama olsun o hep hareketli olsun benim çok hoşuma gidiyor, hareketsiz olunca korkarım galiba :)

Maşallahh çok ilginç olmaya başladılar artık :) zevklide bir sağ bir sol bir yanlarda hissediyorum tekmelerini bir altta bir üstte kestiremiyorum artık nerede olduğunu :) neşeleri daim olsun bizimkilerin

Anar canım günaydın... Dün akşam Karaca home a uğradım.. Nevresim takımı için 50&70 dedi.. Biraz küçük geldi bana..

bana da geçen gün oldu et beni gibiydi ..düştü sonrasında bende merak ettim neden olmuştur acaba

Bir suru is yapmissiniz.
Lekeleri gecirebildin mi ne yaptin?

Deli olacağım...

Amanin dus al cnm sonra sur kremini daha iyiymis

Hos geldin cnm
Bende de sirt,bel agrisi oluyor

Si rtımı boş bırakmıyorum ne demek cnm?

selam canlarım ben bayadır bakamadım oğlum rahatsızdı biraz ameliyat işleri felan oldu baya uzak kaldım şükür oğlumda bizde iyiyiz okuduğum kadarıyla sizlerde iyiysiniz. günler azaldıkça insanda sabırsızlanıyor. benim karnımda hiç çatlağım yok kaşıntımda yok bu üçüncü bebeğim benim iç karnım genişmiş o yüzden hiç çatlağım olmadı inş. sizlerde de fazla olmaz. hem olsa da sorun etmeyin.inanın onlar doğupta kucağımıza aldığımızda herşey unutuluyor çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…