2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın kızlar =)
Erken kalkmak hiç bana göre değil, bebek doğunca nasıl uykusuz kalacağım kara kara düşünüyorum =)

Canım korkma bende de aynısı oluyo.Benim 21. haftamdan beri st sızıntısı geliyor.O da kalınca göğüs ucunda küçük küçük kuruyor.Kaldırdığımda tekrar sızıyor.Seninki de muhtemelen böyle bişeydir.

bendede aynısı oluyo canım akıyo kuruyo sanırım ondan hamileliğimin en başından beri gögsümden sıvı geliyo normaldir diye sormadım bile doktora annem falan sıkma çocugun ağızlığı o dediler bende sıkmıyorum ama akıyo devamlı

içim rahatladı yaaa güzeller teşekkür ediyorum bilgi için

bu sabah prensesim çok hareketli yaa sıcak çikolata içmiştim yarım fincan herhalde 15-20 kere tekmik attı

karnı kaşınan kızçeler hart hurt kaşımayın karnınızı deri zaten çatlamaya meyilli iyice inceliyomuş sert kaşıyınca ovalama şekinde kaşıyın
Valla ben badinin atletin ustunden boyle parmak uclarimla kasiyorum ama kasidikca kasiniyoo. Tirnaklamamak icin kendimi zor tutuyorummm
Gecmis olsun canim yaaa, bende de basladi o aci sularin agzima dolmasi keske surubunu alsaydin, insallah gecer. İs yerinde cok rahatsiz edicidir eminim. Cok zevkli o minicik seylerle ugrasmak. Bakinca "bunlari kollarindan nasil gecircem, cok kucuk, kirarim bi tarafini" diyosun, o kadar minikler ki:) icin eriyo resmen. Tekmeler fena artik yaa ama acisa da oldurmez diyorum, yeter ki hareket etsin kuzum :)
Bir suru is yapmissiniz.
Lekeleri gecirebildin mi ne yaptin?
:) Amway in bi toz deterjani var. Onunla koslayi karistirdim kaynar suda, kiyafetleri 3-4 saat beklettim. Ama bazilarinda cikmis lekeler, bazilarinda cikmamis. Ozellikle ben hangi kiyafeti cok begenip "insallah bunun lekesi cikar" dediysem ozellikle onun lekesi cikmamis

gecmis olsun canim. Nasil oldu oglusun simdi? insallah onemli bi rahatsizlik degildi.

içim rahatladı yaaa güzeller teşekkür ediyorum bilgi için

bu sabah prensesim çok hareketli yaa sıcak çikolata içmiştim yarım fincan herhalde 15-20 kere tekmik attı

bizim ki gece cok hareketli sabaha karşı o hareket ettikçe ben uyuyamııyorum . karnım bana sıkıntı veriyo dönemiyorum 10 defa gece tuvalete kalkıyoorum uykuyu unuttum ben şimdiden olsun ama antreman oluyo

arkadaşım yeni doğum yaptı ve 18 haftalık izin süresi verilmiş hastaneden. ' hafta uzatma durumu torba yasayla geçmiş olabilir.

haklısın. Bende çok baktım internetten yok şimdilik bir şey ama gerçekten raporsuz verilmiş 18 hafta.Kendisi de şaşırdı. Ben ayrıntıları öğrenince sizinle paylaşırım.

ayy inşallah öyledir,süper olur.

darısı başımıza,çok sevindim,ben de aynıyım seninle,hem şişiyor ayaklar,hem de aynen uykudan zor duruyorum iş yerinde.
Bir de bu hafta evi toplayıp,h.sonu taşınıcaz inşallah..baya yorucu geçicek..ben de iznimi iple çekiyorum...

hangi hastane canım senin ki,bende cd istiyorummm

kizlaarrrrrrr az oce ustumu degistirirken gobegimi gordummmmmm
hergun yagladigim gobegimiiiiiii
catlak icindeeeeeeee
napicam ben yaaaaa 4. ayimdan beri yaglaniyorum sabah aksam
kirmizi kirmiziiii

amaan boşver,ben de sabah akşam sürüyorum,aynen çatladı,önce çok üzüldüm,sonra bebeğimin tekmeleriyle kendime geldimdoğum yapan arkadaşım da öyle dedi,onu görünce,çatlak falan hiç umrunda olmuyo dedi

bişeycik olmaz merak etmeyin,ben de kedi-köpek var.Youtube'da bakın kedi-bebek videolarına keyiflenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…