Günaydın kızlar =)
Erken kalkmak hiç bana göre değil, bebek doğunca nasıl uykusuz kalacağım kara kara düşünüyorum =)
Günaydın hatunlar..Hayırlı cumalar..
Sabah sabah halı ve koltuk sildim yine..
Bıktım bu sütün dökülmesinden yaa
kızlaarr günaydıınnn, hayırlı cumalarr
yaa bişiy sorcam sizde de oldu mu acaba, sağ göğüs ucumda böyle hafif kabuk gibi bişiy oldu sanki ordaki doku değişti gibi.. hafif dokundum düştü hemen.. önce biraz korktum.. sonra sol da da bugün farkettim gene hafiften deri değişiyor gibi kabul olmuş böyle çok ince bir zar gibi.. oda yarın öbür gün düşecek kendi kendine sanırım..
acaba göğüs uçları tam süt yolu mu açılıyor hiç fikrim yok yaa:26:
kızlaarr günaydıınnn, hayırlı cumalarr
yaa bişiy sorcam sizde de oldu mu acaba, sağ göğüs ucumda böyle hafif kabuk gibi bişiy oldu sanki ordaki doku değişti gibi.. hafif dokundum düştü hemen.. önce biraz korktum.. sonra sol da da bugün farkettim gene hafiften deri değişiyor gibi kabul olmuş böyle çok ince bir zar gibi.. oda yarın öbür gün düşecek kendi kendine sanırım..
acaba göğüs uçları tam süt yolu mu açılıyor hiç fikrim yok yaa:26:
Canım korkma bende de aynısı oluyo.Benim 21. haftamdan beri st sızıntısı geliyor.O da kalınca göğüs ucunda küçük küçük kuruyor.Kaldırdığımda tekrar sızıyor.Seninki de muhtemelen böyle bişeydir.
bendede aynısı oluyo canım akıyo kuruyo sanırım ondan hamileliğimin en başından beri gögsümden sıvı geliyo normaldir diye sormadım bile doktora annem falan sıkma çocugun ağızlığı o dediler bende sıkmıyorum ama akıyo devamlı
kızlar 47 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum fazla mı almışım sizce ?
boyun kaç canım?
Günaydın kızlar =)
Erken kalkmak hiç bana göre değil, bebek doğunca nasıl uykusuz kalacağım kara kara düşünüyorum =)
Valla ben badinin atletin ustunden boyle parmak uclarimla kasiyorum ama kasidikca kasiniyoo. Tirnaklamamak icin kendimi zor tutuyorummmkarnı kaşınan kızçeler hart hurt kaşımayın karnınızı deri zaten çatlamaya meyilli iyice inceliyomuş sert kaşıyınca ovalama şekinde kaşıyın
Gecmis olsun canim yaaa, bende de basladi o aci sularin agzima dolmasiGünaydın güzel annler hayırlı cumalar.... haftanın son iş günü :) sabah midem kazınarak uyandım gece galiba çok açıkmışım, yemek yiyince geçti, :) ama bu seferde mide yanmam başladı, asitli asitli boğazıma çıkıyoriş yerine şurubuda getirmemişim off off son zamanlar kötü geçecek geçti bizim lale devrimiz....
bizde özledik seni oğluşumla :) ohh ne güzel hazırlıklar devam ediyor, son aşamalarını yapıyorsun nasıl zevkli oluyordur şimdi, bende dün bayağı sağlam bir tekme hissettim, canım yandı, ama olsun o hep hareketli olsun benim çok hoşuma gidiyor, hareketsiz olunca korkarım galiba :)
:) Amway in bi toz deterjani var. Onunla koslayi karistirdim kaynar suda, kiyafetleri 3-4 saat beklettim. Ama bazilarinda cikmis lekeler, bazilarinda cikmamis. Ozellikle ben hangi kiyafeti cok begenip "insallah bunun lekesi cikar" dediysem ozellikle onun lekesi cikmamisBir suru is yapmissiniz.
Lekeleri gecirebildin mi ne yaptin?
selam canlarım ben bayadır bakamadım oğlum rahatsızdı biraz ameliyat işleri felan oldu baya uzak kaldım şükür oğlumda bizde iyiyiz okuduğum kadarıyla sizlerde iyiysiniz. günler azaldıkça insanda sabırsızlanıyor. benim karnımda hiç çatlağım yok kaşıntımda yok bu üçüncü bebeğim benim iç karnım genişmiş o yüzden hiç çatlağım olmadı inş. sizlerde de fazla olmaz. hem olsa da sorun etmeyin.inanın onlar doğupta kucağımıza aldığımızda herşey unutuluyor çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip eder inş.
içim rahatladı yaaa güzeller teşekkür ediyorum bilgi için
bu sabah prensesim çok hareketli yaa sıcak çikolata içmiştim yarım fincan herhalde 15-20 kere tekmik attı
1.63 canım :) boyumun kısa olmasına rağmen tostoparlak olmadım sadece karnım sivri o kadar
SELAM KIZLAR GÜNAYDINLAR. Nasılsınız? Keyifler nasıl bugün biz bugün çok uykuluyuz ya işe gelmek istemiyorum artık
çok zayıf hamile kaldığın için belli bile olmuyodur
29.haftama giricem nerdeyse benden süt müt gelmiyo süt mü yok bende nedir :18:
arkadaşım yeni doğum yaptı ve 18 haftalık izin süresi verilmiş hastaneden. ' hafta uzatma durumu torba yasayla geçmiş olabilir.
haklısın. Bende çok baktım internetten yok şimdilik bir şey ama gerçekten raporsuz verilmiş 18 hafta.Kendisi de şaşırdı. Ben ayrıntıları öğrenince sizinle paylaşırım.
o bayanın yazdığını ben de okumuştum o yüzden kafam karışmıştı doktoruma sordum yok öyle bir şey dedi diyelim 37 ye kadar çalışmak istiyorsun çalışabilir raporu yazıyor doktor sonrasında 37 ye kadar istediğin bir haftada ayrılmak mı istedin doktor çalışamaz yazıyor ve ayrılıyorsun! Allah hepimizin yardımcısı olsun da ben haftaya ayrılıyorum çok mutluyum kendimi ve bebeğimi hazırlamam gerek çalışmaktan hamile olduğumun bilincine varamadım son 3 gündür de feci bir şişme hali söz konusu maddi manevi hazırlık yapayım dedim rahat rahat son günlerin tadını çıkarıyım sonra çok yorulucaz malum uyku diye ölüyorum son bir aydır zaten sürünerek geliyorum işe...
seninki 1230 olduysa bnmkide heraldi o civarlardadır cumartesi görücem inş. bnm doktor ultrasonda hem renksiz hem renkli ultrasonda gösterio her gttiğimde cd verio izlemeye bayılıorum kızımısüper duygular ya Allah olmayanlarada nasip etsin inş.
kizlaarrrrrrr az oce ustumu degistirirken gobegimi gordummmmmm
hergun yagladigim gobegimiiiiiii
catlak icindeeeeeeee
napicam ben yaaaaa 4. ayimdan beri yaglaniyorum sabah aksam
kirmizi kirmiziiii
Ven bizimde bir erkek kedimiz var ve oldukça yaramaz. Pek de şımarık ayrıca. Şimdi bebek gelince ne yapacak, biz ne yapacağız diye kara kara düşünmeye başladımSizin kedi duruyor mu? Sen kedi ve bebek ilişkisi hakkında herhangi birine danıştın mı ya da okuduğun bir kaynak oldu mu?
günaydınn...aynen canım benimde çok uykum var...banada işe gelmek çok zor gelmeye başladı :93::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?