Ama dayanmam lazım doğumdan sonra fazla izin kullanmak istiyorum Allahım güç kuvvet ve sabır versin bize
cnm annelik öyle bir duyguymuşki sesini duyunca her şeyi unuturmuşsun diyolar.unuturuz uykuyu falan..yeterki onlar iyi olsunlar.Günaydın kızlar =)
Erken kalkmak hiç bana göre değil, bebek doğunca nasıl uykusuz kalacağım kara kara düşünüyorum =)
selam canlarım ben bayadır bakamadım oğlum rahatsızdı biraz ameliyat işleri felan oldu baya uzak kaldım şükür oğlumda bizde iyiyiz okuduğum kadarıyla sizlerde iyiysiniz. günler azaldıkça insanda sabırsızlanıyor. benim karnımda hiç çatlağım yok kaşıntımda yok bu üçüncü bebeğim benim iç karnım genişmiş o yüzden hiç çatlağım olmadı inş. sizlerde de fazla olmaz. hem olsa da sorun etmeyin.inanın onlar doğupta kucağımıza aldığımızda herşey unutuluyor çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip eder inş.
bende de soyuluyor ya göğüslerim hemde her banyoda fark ediyorum..ama normaldir diye düşünüyorum..korkma cnmkızlaarr günaydıınnn, hayırlı cumalarr
yaa bişiy sorcam sizde de oldu mu acaba, sağ göğüs ucumda böyle hafif kabuk gibi bişiy oldu sanki ordaki doku değişti gibi.. hafif dokundum düştü hemen.. önce biraz korktum.. sonra sol da da bugün farkettim gene hafiften deri değişiyor gibi kabul olmuş böyle çok ince bir zar gibi.. oda yarın öbür gün düşecek kendi kendine sanırım..
acaba göğüs uçları tam süt yolu mu açılıyor hiç fikrim yok yaa:26:
yaa kızlar az önce sağlık ocağından aradılar, biraz moralim bozuldu. kan değerlerim düşük çıkmış kan hapını sabah-akşam kesin iç dedi doktorum.. normalde günde 1 tane içiyordum hatta nadirde olsa ihmal de ediyordum..
kızlar siz günde kaç tane içiyorsunuz ya da değerler çok etkiler mi doğumu, ne kadar tehlike oluşturur acaba..
uff yaa moralim bozuldu ama yaaaa
Herkese merhabaaa..
Diyetisyene gittim listemi aldim..ve duzene girdi sekerim sukurler olsun..simdiye kadsr nrrdeydin diye kizdi ama napim
Bu arada kilodan bahsedilmis benimde sekerden diyrtten dolayı kilo alimim durdu..
20. Haftada 10 kiloda idim 31 deyim hala 10...diyetisyen tebrik rtti ve 1 kilo daha alabilirsin baska yok dedi..zatrn alamiyorum ki.
Yuzum gozum kaşık kadar kaldi...napalim az daha sabir..dogunca geçecek seker neyseki.
yaa kızlar az önce sağlık ocağından aradılar, biraz moralim bozuldu. kan değerlerim düşük çıkmış kan hapını sabah-akşam kesin iç dedi doktorum.. normalde günde 1 tane içiyordum hatta nadirde olsa ihmal de ediyordum..
kızlar siz günde kaç tane içiyorsunuz ya da değerler çok etkiler mi doğumu, ne kadar tehlike oluşturur acaba..
kızlar 47 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum fazla mı almışım sizce ?
eşim askerdeydi ben hamile kaldığımda sıkıntı stress o ara cok zayıflamıştım
bendede yok süt falan kuzum :26::26:
Herkese merhabaaa..
Diyetisyene gittim listemi aldim..ve duzene girdi sekerim sukurler olsun..simdiye kadsr nrrdeydin diye kizdi ama napim
Bu arada kilodan bahsedilmis benimde sekerden diyrtten dolayı kilo alimim durdu..
20. Haftada 10 kiloda idim 31 deyim hala 10...diyetisyen tebrik rtti ve 1 kilo daha alabilirsin baska yok dedi..zatrn alamiyorum ki.
Yuzum gozum kaşık kadar kaldi...napalim az daha sabir..dogunca geçecek seker neyseki.
Günaydın hatunlar..Hayırlı cumalar..
Sabah sabah halı ve koltuk sildim yine..
Bıktım bu sütün dökülmesinden yaa
insan onun sesini duyunca öyle bir fırlıyorki yataktankendi haline şaşırıyor
günaydınn...iyiki çalışmıyormuşsun canım o zaman...
cnm annelik öyle bir duyguymuşki sesini duyunca her şeyi unuturmuşsun diyolar.unuturuz uykuyu falan..yeterki onlar iyi olsunlar.
Ah ah bir gelişede Nisan duysam sesini bir daha uyumamaya razıyım
geçmiş olsun cnm oğlunun neyi var ...inş sağlıkla dogsunlarda unuturuz çektiklerimizi...mevlam korusun hepimizinkini.
bende de soyuluyor ya göğüslerim hemde her banyoda fark ediyorum..ama normaldir diye düşünüyorum..korkma cnm
Günaydın canım ne sütü bu dökülen :)
boşver çabuk verirsin doğumdan sonra. bende 165 boyum 52 kilo ile hamile kaldım. şuan 64 kiloyum. bana fazla kilo aldım gibi geliyor ama gören göbeğin dışında 7 aylık hamile gibi değilsin diyor. seninde benim gibi kemik ağırlığın yüksek o zaman. benimde göbeğim sivrildi.
Konu kiloya gelmişken ; ben. 6-7 kilo aldım..54 kilo ile hamile kaldım şuan 60,4 civarındayım.. Bu aydan sonra kilo alınırmı acaba tabi bende de diyet var.. Doğumda ortalama ne kadarı gidiyor bu kiloların :44::44::44:
Sabah sabah karnımı ovalamaktan bir hal oldum
Çatlak belirtim yok ama kendimi dizginlemezsem karnımı yırtacağım
Sabah sabah karnımı ovalamaktan bir hal oldum
Çatlak belirtim yok ama kendimi dizginlemezsem karnımı yırtacağım
yahu kendime kahvaltı hazırladım bi güzel bi bardakda sütümü hazırladım (içine minnacık nesquik koymuştum) tepsimi aldım geldim oturma odasına..
pijamam koltuğum halım her yer battı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?