2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
yaa kızlar az önce sağlık ocağından aradılar, biraz moralim bozuldu. kan değerlerim düşük çıkmış kan hapını sabah-akşam kesin iç dedi doktorum.. normalde günde 1 tane içiyordum hatta nadirde olsa ihmal de ediyordum..

kızlar siz günde kaç tane içiyorsunuz ya da değerler çok etkiler mi doğumu, ne kadar tehlike oluşturur acaba..

uff yaa moralim bozuldu ama yaaaa

Günaydın kızlar =)
Erken kalkmak hiç bana göre değil, bebek doğunca nasıl uykusuz kalacağım kara kara düşünüyorum =)
cnm annelik öyle bir duyguymuşki sesini duyunca her şeyi unuturmuşsun diyolar.unuturuz uykuyu falan..yeterki onlar iyi olsunlar.

geçmiş olsun cnm oğlunun neyi var ...inş sağlıkla dogsunlarda unuturuz çektiklerimizi...mevlam korusun hepimizinkini.

bende de soyuluyor ya göğüslerim hemde her banyoda fark ediyorum..ama normaldir diye düşünüyorum..korkma cnm

Herkese merhabaaa..

Diyetisyene gittim listemi aldim..ve duzene girdi sekerim sukurler olsun..simdiye kadsr nrrdeydin diye kizdi ama napim

Bu arada kilodan bahsedilmis benimde sekerden diyrtten dolayı kilo alimim durdu..

20. Haftada 10 kiloda idim 31 deyim hala 10...diyetisyen tebrik rtti ve 1 kilo daha alabilirsin baska yok dedi..zatrn alamiyorum ki.

Yuzum gozum kaşık kadar kaldi...napalim az daha sabir..dogunca geçecek seker neyseki.

bende 1 tane içiyordum benimde kan değerlerim çok düşük çıktı 2 tane içiyorum şimdi ihmal etme sıkmada canını

Şekerim hoşgeldin... Nerelerdeydin merak ettim seni.. Iyi olmana çok sevindim...

benimde kan değerim 10,01 çıktığı için gyno ferro sanolu doktor günde 2 ye çıkar dedi...tehlikesi doğumda kan kaybı olacağından kan değerin yüksek olması lazım...benim 3.doğumum olacak. 2 si sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak...sezeryanda en az kan değerin 11 lerde çıkması lazım...diğer hamileliklerimdede düşüktü...2.bebeğimde günde 3 e çıkarmıştı...

kızlar 47 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum fazla mı almışım sizce ?

boşver çabuk verirsin doğumdan sonra. bende 165 boyum 52 kilo ile hamile kaldım. şuan 64 kiloyum. bana fazla kilo aldım gibi geliyor ama gören göbeğin dışında 7 aylık hamile gibi değilsin diyor. seninde benim gibi kemik ağırlığın yüksek o zaman. benimde göbeğim sivrildi.

eşim askerdeydi ben hamile kaldığımda sıkıntı stress o ara cok zayıflamıştım

iyisin iyi taş gibisin dert etme

bendede yok süt falan kuzum :26::26:

bu da vücutla alakalı heralde anneme bi sorayım

canım hoşgeldin gerçekten 11 haftada hiç kilo almamak büyük başarı tebrik ederim diyetisyene kalsa bende 10 güne bir gidicem ama ayda 300 lira bayılamıcam yani kusura bakmasın

Günaydın hatunlar..Hayırlı cumalar..
Sabah sabah halı ve koltuk sildim yine..
Bıktım bu sütün dökülmesinden yaa

Günaydın canım ne sütü bu dökülen :)

insan onun sesini duyunca öyle bir fırlıyorki yataktan kendi haline şaşırıyor

günaydınn...iyiki çalışmıyormuşsun canım o zaman...

canım doğumu etkilemesinden çok suan senin kanını paylaşıyor bebek. yani senin depolarını alıyor. azaldıkça seni bitiriyor. kalsiyum da öyle. yaşlandıkça daha çok anlıyorsun yıpranmayı. kemik rezervlerini de boşaltıyor cunku. bebek buyuyor ama anne zarar görüyor. ayrıca doğumdan sonra da bize ihtiyaçları var. yıkılmamak hastalanmamak zorundayız.

Sabah sabah karnımı ovalamaktan bir hal oldum
Çatlak belirtim yok ama kendimi dizginlemezsem karnımı yırtacağım

kızlar göğüsten gelen süte kolostrum deniyomuş ve sıkılmaması gerekiyomuş erken doğumu tetikliyomuş

inşallah veririz o kiloları bende 7 aylık gibi değilim ilk çocuk hep öyle oluyomuş diyolar erkek diye sivri diyolar seninde mi erkek

Konu kiloya gelmişken ; ben. 6-7 kilo aldım..54 kilo ile hamile kaldım şuan 60,4 civarındayım.. Bu aydan sonra kilo alınırmı acaba tabi bende de diyet var.. Doğumda ortalama ne kadarı gidiyor bu kiloların :44::44::44:

zaten asıl bu aydan itibaren kilo alımımız başlıcak muhakkak alırsın kilo

yahu kendime kahvaltı hazırladım bi güzel bi bardakda sütümü hazırladım (içine minnacık nesquik koymuştum) tepsimi aldım geldim oturma odasına..
pijamam koltuğum halım her yer battı..

Dikkat et balım.
Kendini yakma gerisi önemli değil.
Bende dün beyaz koltuklarıma çay döktüm çıkardım yüzünü yıkadım.
Olacağa çare yok işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…