Sabah sabah karnımı ovalamaktan bir hal oldum
Çatlak belirtim yok ama kendimi dizginlemezsem karnımı yırtacağım
Dikkat et balım.
Kendini yakma gerisi önemli değil.
Bende dün beyaz koltuklarıma çay döktüm çıkardım yüzünü yıkadım.
Olacağa çare yok işte.
Konu kiloya gelmişken ; ben. 6-7 kilo aldım..54 kilo ile hamile kaldım şuan 60,4 civarındayım.. Bu aydan sonra kilo alınırmı acaba tabi bende de diyet var.. Doğumda ortalama ne kadarı gidiyor bu kiloların :44::44::44:
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
ana kucağım geldi
tabi daha açıp kuramadım işyerine geldiği için, akşam eşim eve taşır yorumlarımı paylaşırım
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
ana kucağım geldi
tabi daha açıp kuramadım işyerine geldiği için, akşam eşim eve taşır yorumlarımı paylaşırım
yaa kızlar az önce sağlık ocağından aradılar, biraz moralim bozuldu. kan değerlerim düşük çıkmış kan hapını sabah-akşam kesin iç dedi doktorum.. normalde günde 1 tane içiyordum hatta nadirde olsa ihmal de ediyordum..
kızlar siz günde kaç tane içiyorsunuz ya da değerler çok etkiler mi doğumu, ne kadar tehlike oluşturur acaba..
uff yaa moralim bozuldu ama yaaaa
ne güzel ya bende çatlaklar başladı karnımın alt karaflarında
canım bende diyettim ya senın gıbı 3 haftadır kılo almıyorum hatta ıkı kıloda verdım toplamda 8 kılo almış bulunmaktayım 29. haftam
çok güzelmiş canmm yaa :) inş güzel günlerde kullan bebişinle
Güle güle kullan canım çok güzel... Ben alıp almama konusunda kararsızım hala.. Şu baby mall a gideyim bi de orada bakayım diyorum..
benimde kan değerim 10,01 çıktığı için gyno ferro sanolu doktor günde 2 ye çıkar dedi...tehlikesi doğumda kan kaybı olacağından kan değerin yüksek olması lazım...benim 3.doğumum olacak. 2 si sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak...sezeryanda en az kan değerin 11 lerde çıkması lazım...diğer hamileliklerimdede düşüktü...2.bebeğimde günde 3 e çıkarmıştı...
inş zmnında olur bebeğin cnm. sen normalde çalışıo musun evdeysen sıkntı yokta biz çalışanlar için izin 32. haftayı 37 . hafta problem valla
ana kucağım geldi
bende bi tartılayım ya merak ettim 62ye sarkmış mıyım
bizim arabamız yok e tayinciyizde aman aman pahalı bişey almaya ya da travel sistem almaya gerek yok dedim idareten bunu kullanırım rengi falan çok cici daha güzelleri senin olsun
durduğun kabahat git bak tabi kendini iyi hissediyosan Ankarada yeni açılan yer miydi bu baby mall Ankraya gelince bende görmek istiyorum 28 gün sonra Ankaradayım inşallah
haklısın canımm, dikkat etmemiz gerekiyor artık..canım doğumu etkilemesinden çok suan senin kanını paylaşıyor bebek. yani senin depolarını alıyor. azaldıkça seni bitiriyor. kalsiyum da öyle. yaşlandıkça daha çok anlıyorsun yıpranmayı. kemik rezervlerini de boşaltıyor cunku. bebek buyuyor ama anne zarar görüyor. ayrıca doğumdan sonra da bize ihtiyaçları var. yıkılmamak hastalanmamak zorundayız.
valla ben bi kere vuruldum, feleğim şaştı..Kızlar hamilelikte kac doz tetanoz asisi vuruldunuz??? Bir ay once ilk dozu yaptırdım ikincisi de olacak diyorlar lütfen bilenler cevap verebilir mi???
Kızlar hamilelikte kac doz tetanoz asisi vuruldunuz??? Bir ay once ilk dozu yaptırdım ikincisi de olacak diyorlar lütfen bilenler cevap verebilir mi???
Kızlar hamilelikte kac doz tetanoz asisi vuruldunuz??? Bir ay once ilk dozu yaptırdım ikincisi de olacak diyorlar lütfen bilenler cevap verebilir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?