2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sabah sabah karnımı ovalamaktan bir hal oldum
Çatlak belirtim yok ama kendimi dizginlemezsem karnımı yırtacağım

muhtemelen çatlıyorsun. dr sor istersen anestol diye bir ilac var hafif uyusturur kaşıntı için kullanılır. hatta bepanten de dene, istersen yara merhemi ama her derde deva... ben 1. çoookkkk çatladığım için şimdi çok az hissediyorum.

canım bende diyettim ya senın gıbı 3 haftadır kılo almıyorum hatta ıkı kıloda verdım toplamda 8 kılo almış bulunmaktayım 29. haftam

canım hangı değerler dusmus aceba o kadar cok değer var kı benımde trombosıtler dusmus mesela 143 bıne ıkı hafta sonra tekrar yaptırdım 142 bıne dusmus ama dr bana bu normal dedı sınırın altına ınmıs ama bısey olmaz bundan dedı

canım bende diyettim ya senın gıbı 3 haftadır kılo almıyorum hatta ıkı kıloda verdım toplamda 8 kılo almış bulunmaktayım 29. haftam

Hastanede kaldığım süreçte 7 kilo kaybetmiştim.. Onu yerine koydum.. O kayıp olmasaydı 10 kilo almış olurdum sanırım.. Çünkü çok yiyordum.. Diyet frenledi beni

çok güzelmiş canmm yaa :) inş güzel günlerde kullan bebişinle

bizim arabamız yok e tayinciyizde aman aman pahalı bişey almaya ya da travel sistem almaya gerek yok dedim idareten bunu kullanırım rengi falan çok cici daha güzelleri senin olsun

Güle güle kullan canım çok güzel... Ben alıp almama konusunda kararsızım hala.. Şu baby mall a gideyim bi de orada bakayım diyorum..

durduğun kabahat git bak tabi kendini iyi hissediyosan Ankarada yeni açılan yer miydi bu baby mall Ankraya gelince bende görmek istiyorum 28 gün sonra Ankaradayım inşallah

aaa öyle mi benim gebelik öncesinde bile kan ve demir depolarımın boş olduğunu söylemişti doktor, planlı gebelik istiyorum diyince taaa 4-5 ay öncesinde kan ilacı folikasit felan başlatmıştı, nese hamile kaldım, değerlerim hep düşük her defasında söylüyür, hatta benimde kan ilacımı sabah akşam verdi, ama hiç bilgilendirmedi bu konuda, gebelik öncesinde bir artış oldu mu şuan nasıl nedir hiç bilmiyorum, eve gidince bende en son yapılan teste bir bakayım en az 11 olması gerekiyormuş demekki acaba benim ki kaç:S

Kızlar hamilelikte kac doz tetanoz asisi vuruldunuz??? Bir ay once ilk dozu yaptırdım ikincisi de olacak diyorlar lütfen bilenler cevap verebilir mi???

Yarın doktor kontrolümüz var.. Ondan sonra gidicem baby mall a.. İnşallah fiyatlar uygundur.. Ben mamaroo ana kucağı beğenmiştim.. Ama 600 tl. Şimdi o kadar para verip bir de bebe sevmezse yazık olur diyorum...

haklısın canımm, dikkat etmemiz gerekiyor artık..

Kızlar hamilelikte kac doz tetanoz asisi vuruldunuz??? Bir ay once ilk dozu yaptırdım ikincisi de olacak diyorlar lütfen bilenler cevap verebilir mi???
valla ben bi kere vuruldum, feleğim şaştı..
geçen gene aradılar 2 yi yapmamız gerekiyor diye, görüştüm hani vurulmasam fln nolur gibisinden..
ilk doz olduysa hani olmasanızda olabilir ama gene de olsanız iyi dedi.

ben yapmayacağım yaa çok kötü oluyorum 2-3 gün bayık geziyom

Son düzenleme:

10 Aralıkta ilk dozumu oldum 10 Ocakta 2.yi, sonuncuda temmuzda aşı kartına yazıyolar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…