muhtemelen çatlıyorsun. dr sor istersen anestol diye bir ilac var hafif uyusturur kaşıntı için kullanılır. hatta bepanten de dene, istersen yara merhemi ama her derde deva... ben 1. çoookkkk çatladığım için şimdi çok az hissediyorum.
ikimizede geçmiş olsun
Allah'tan benim koltuğum mürdüm
10 Aralıkta ilk dozumu oldum 10 Ocakta 2.yi, sonuncuda temmuzda aşı kartına yazıyolar zaten
ya ne tuhaf bu dr lar. çok önemli bence enfeksiyon. eğer enfeksiyornun varsa neyse ilacı versin bitsin bebeğe bile zararı var doğum esnasında. doğum da 40 hafta gerçekten muhim. bebek son haftalarda kilo alıyor. benim oğlan 34.5 gunde 2800 doğdu maf olduk emzirelim derken.
lütfen başka bir dr la bu enfeksiyornu konuş. neden erken doğsun bebiş, gunu gunune gelsin.
Son ayda çok oluyor demişlerdi.
Daha beyaz olmadıysa özellikle yağ sür canım
çok güzel tatlım güzel neşeli sağlıklı günlerde kullanın bebeğin ile,
canım dıyetteyım ya ben 20 gundur kılo almadım ıkı kılo verdım hatta ılk hafta ınsallah bebek kılo almıstırr
Yarın doktor kontrolümüz var.. Ondan sonra gidicem baby mall a.. İnşallah fiyatlar uygundur.. Ben mamaroo ana kucağı beğenmiştim.. Ama 600 tl. Şimdi o kadar para verip bir de bebe sevmezse yazık olur diyorum...
Kızlar hamilelikte kac doz tetanoz asisi vuruldunuz??? Bir ay once ilk dozu yaptırdım ikincisi de olacak diyorlar lütfen bilenler cevap verebilir mi???
Çok sert Et'im zaten doktorumda çatlak olur demişti belirtisi olmasada ben tetikleyin :)
Bir kaç saat sonra merhem süreyim.
Teşekkürler önerin için
Aynen geçmiş olsun balım
Keşke bende renkli alsaymışım koltukları çocuklu misafirim geldiği zaman üstüne örtü sermekten sıkıldım.
daha güzelleri senin olsun Anarcım
bende 13 Ocaktan beri dikkat ediyorum ama diyetide sıkı sıkı uygulamıyorum biliyosun ben arada tavuk göğüslerini falan götürdüm bakalım kaç çıkacak yarın kahvaltıdan sonra tartılayım bi
600 tlde çok be canım genede sen bilirsinde park beşikler bile 150-300 arasında değişiyo yani, bu fiyat sadece ana kucağımı yoksa bebek arabası falanda mı var nasıl bişey
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-auto-fix-fast-oto-koltugu-red-passion-103471205 kızlar arkadaşım bundan aldı exstra ana kucağı almam gerekır mı sızce bu anakucagı gıbıde kullanılıyor rahat olurmu
bende senle aynıyım canım aynı gun vurulmuştuk asıları :) demekkı benımkıde temmuzda kartta yazıodu
Hastanede kaldığım süreçte 7 kilo kaybetmiştim.. Onu yerine koydum.. O kayıp olmasaydı 10 kilo almış olurdum sanırım.. Çünkü çok yiyordum.. Diyet frenledi beni
daha güzelleri senin olsun Anarcım
bende 13 Ocaktan beri dikkat ediyorum ama diyetide sıkı sıkı uygulamıyorum biliyosun ben arada tavuk göğüslerini falan götürdüm bakalım kaç çıkacak yarın kahvaltıdan sonra tartılayım bi
600 tlde çok be canım genede sen bilirsinde park beşikler bile 150-300 arasında değişiyo yani, bu fiyat sadece ana kucağımı yoksa bebek arabası falanda mı var nasıl bişey
bu ana kucağı işte tatlım arabada da evde de kullanırsın işte bunu gerek yok bence başka almana bizim araba yok o yüzden ben ucuz yollu ev tipi olanlardan aldım
2.dozdan 6 ay sonra demişti hemşire kız
Sayfalar öyle hızlı ilerliyorki maşallah takip edemiyorum. Babyshower düşünenler var mı kızlar? Ya da yapmis olablar? Paylasimda bulunalim. Oyun planladiniz mi? Ben hazırlıklara başladım tamamlayinca insallah foto girerim.
Kızlar hamilelikte kac doz tetanoz asisi vuruldunuz??? Bir ay once ilk dozu yaptırdım ikincisi de olacak diyorlar lütfen bilenler cevap verebilir mi???
Sayfalar öyle hızlı ilerliyorki maşallah takip edemiyorum. Babyshower düşünenler var mı kızlar? Ya da yapmis olablar? Paylasimda bulunalim. Oyun planladiniz mi? Ben hazırlıklara başladım tamamlayinca insallah foto girerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?