2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Çok sert Et'im zaten doktorumda çatlak olur demişti belirtisi olmasada ben tetikleyin :)
Bir kaç saat sonra merhem süreyim.
Teşekkürler önerin için

ikimizede geçmiş olsun
Allah'tan benim koltuğum mürdüm

Aynen geçmiş olsun balım
Keşke bende renkli alsaymışım koltukları çocuklu misafirim geldiği zaman üstüne örtü sermekten sıkıldım.

ben de anlamadım doğumda bebeğe zararlı olduğunu duymuştum hayır değil dedi şu an her şey normal gittiği için önemsemedi sanırım bugün gidicem inşaallah bakalım ne diyecek enfeksiyon tahlilde çıkıyor ama çok ilginç hiç şikayetim yok tahlilde çıkmasa gayet normal her şey :) Allah hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin

çok güzel tatlım güzel neşeli sağlıklı günlerde kullanın bebeğin ile,

daha güzelleri senin olsun Anarcım

canım dıyetteyım ya ben 20 gundur kılo almadım ıkı kılo verdım hatta ılk hafta ınsallah bebek kılo almıstırr

bende 13 Ocaktan beri dikkat ediyorum ama diyetide sıkı sıkı uygulamıyorum biliyosun ben arada tavuk göğüslerini falan götürdüm bakalım kaç çıkacak yarın kahvaltıdan sonra tartılayım bi

Yarın doktor kontrolümüz var.. Ondan sonra gidicem baby mall a.. İnşallah fiyatlar uygundur.. Ben mamaroo ana kucağı beğenmiştim.. Ama 600 tl. Şimdi o kadar para verip bir de bebe sevmezse yazık olur diyorum...

600 tlde çok be canım genede sen bilirsinde park beşikler bile 150-300 arasında değişiyo yani, bu fiyat sadece ana kucağımı yoksa bebek arabası falanda mı var nasıl bişey

Kızlar hamilelikte kac doz tetanoz asisi vuruldunuz??? Bir ay once ilk dozu yaptırdım ikincisi de olacak diyorlar lütfen bilenler cevap verebilir mi???

Canım ben ikincisini vurduramadım... Hastanede yatıyordum ... Çıkınca ebe ile görüştüm.. Olsa iyi olurdu, ama bi sıkıntı olmaz dedi..

Süpersiniz kızlar bu sayfaya bayıldım ))) oyleyse bugun gidip pasa pasa 2. dozumu vurduracagim.Ankara'da babymall açılıyor yarın Ankara'da olanlar gidecek misiniz internette ilk gun indirimleri yazıyor ama bilemedim,

valla böyle durumlarda iyi ki koyu renk seçmişim oturma odası kumaşımı diyorum..
hem evimizdeki odaların birinde mutlaka mor rengi olması lazımmış..
rahatlık,huzur verirmiş

bende canım dr kasma kendını dedı seker degerlerıme bakınca sadece sabahklların azcık yüksek dedı dun esım yıne bana pasta almış mesela yedım ondan bır dılım :) arada bır kaçamak yapıyorum ara ogunlerde yulaflı bıskuvı yıyorum bazen

bu ana kucağı işte tatlım arabada da evde de kullanırsın işte bunu gerek yok bence başka almana bizim araba yok o yüzden ben ucuz yollu ev tipi olanlardan aldım

bende senle aynıyım canım aynı gun vurulmuştuk asıları :) demekkı benımkıde temmuzda kartta yazıodu

2.dozdan 6 ay sonra demişti hemşire kız

Ana kucağı sadece canım.. 5-6 farklı şekilde sallıyor.. Farklı müzikler var.. Anne karnındaki ses vs.:44:

Sayfalar öyle hızlı ilerliyorki maşallah takip edemiyorum. Babyshower düşünenler var mı kızlar? Ya da yapmis olablar? Paylasimda bulunalim. Oyun planladiniz mi? Ben hazırlıklara başladım tamamlayinca insallah foto girerim.

en son şeker yüklemesi günü kan verdim idrar verdim ben 2 hafta önce yani, lenfosit lökosit vs düşüktü ama kan değeri dediğiniz onlar değil heralde daha bi dolu şey var bazılarının altını çizdi doktor bunlar önemli dedi kansızlık falan olsa görürdü heralde dimi

bu ana kucağı işte tatlım arabada da evde de kullanırsın işte bunu gerek yok bence başka almana bizim araba yok o yüzden ben ucuz yollu ev tipi olanlardan aldım

2.dozdan 6 ay sonra demişti hemşire kız

evett bende oyle duşundum ama bu ev tıpı olanlardan bıraz farklı olunca rahat oluyomukı dedım besıgımız ve bebek arabamız kaldı besıgı babannesı alacak arabayıda bır hafta sonra atanacak ablam alacak :) bırazz yırttık masraftan

her türlü fotoğraflara bakılır:)

ay canım bana bab shower deme eşim aklıma geliyo, o zaman sen yoktun Anar bu soruyu sormuştu bende ne olduğunu bilmiyodum açıkladı arkadaşlar, neyse akşam eve gittim eşime dedim ki baby shower ne demek biliyo musun? duş jeli mi dedi
yok dedim kadınlar arasında parti gibi bişeymiş, anneler bir araya gelip bebeklerini mi yıkıyolarmış dedi bu seferde aklıma geldikçe gülüyorum

Kızlar benim evim 2+1 evim küçük eşyalarım tıkış tıkış oldu bu eve taşınırken, daha önce taşınma durumum olmadığı için evi ilk kiralarken düşünemedik Tayinci geldiğimiz için zaten kalariferli evde bulamadık ilçede bulduğumuz 3 evin arasında en düzgün oturduğumuz ev olunca tuttuk, oturma odasında yemek masam konsol ve koltuk takımım var hatta sığmadı bile dipdibe hepsi tekli koltuğumun biride dışarda kaldı, bende onu yatak odasına bir yere sıkıştırdım, küçük bir odamız var ayrıca orayada iki baza koydum gelenin orda uyuması için başka bişe sığmadı geçecek yer bile yok
Eşimede son 2 aydır sürekli yatak odasındaki tekli koltuğu depoya bir yere ver diyorum, sonrasında taşınırken yatak odamızın dolabi sürgü yerlerindeki telleri çıktı bunuda yaptıralım üzerimize düşecek diyorum, aldırış etmiyor en son 2 haftadır cumartesi günleri bunun yüzünden tartışıyoruz hiç aldırış etmiyor, yarın yine cumartesi bizim yine tartışma günümüz konumuz hep aynı temizlik yapıyormuşum, ne gerek varmış, temizlikte evi elektrikle, balkon yıka, banyo yıka başka bişe yok ama her hafta yapılmazmış diye çene yapıyor surat asıyor bende sinirleniyorum doğal olarak,
Ya ne var mobilyacıyı getirtse o dolabin kapına el atsa sürgü yerinden çıkmış üzerimize düşecek kapağını kapatamıyoruz bile hep bir tarafı açık, koltuğu depoya verse, orda açılan yere çocuğun beşiğini koyacam, yer yok koyacak, beşik şuan bile bazanın üzerinde duruyor, zaten çocuğun elbiselerini koyacağım bir şifonyer, bir dolap bile yok ona bile kendi dolabimda 2 gözü ayırdım boşalttım, ama hiç bişeye aldırış etmiyor
bu haftada hiç bişe demiyecem, evide temizlemeyecem, bulaşık dışında, zaten haftaya 8inde yani doğum iznine ayrılıp memlekete gidecem ne yaparsa yapsın hiç bişe demiycem, bıktım artık her cumartesi temizlik kavgası yapmaktan klasikleşti artık cumartesi klasiği oldu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…