2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım travel sistem araba alırsan daha uygun olur fiyatı gibi geldi bana.. Eğer bu tip ana kucağı almak istiyorsan...

Ay çok tatliymis hikayen )))) doğumdan itibaren
Hep bebis icin kutlamalar olacak o yüzden biz hamisler biraz simartalim kendimizi hayatta kac kez hamis olacağız kiiiii )))))))

balkon mu yıkıyosun kız bu soğuklarda, o iş bence erkek işi, bu konuda bence eşin haklı ama diğer konuda haksız benimde babam öyleydi konu komşunun eksik gedik bişeyi olsun yaldır yaldır giderdi ama bizim evde bi ampul takılacak olsun amaaaaan ne acelesi var delirtirdi adamı

seninkinin verdiği cevabın aynısını benimki verdi bebek yıkama :)))

Yarın doktor kontrolümüz var.. Ondan sonra gidicem baby mall a.. İnşallah fiyatlar uygundur.. Ben mamaroo ana kucağı beğenmiştim.. Ama 600 tl. Şimdi o kadar para verip bir de bebe sevmezse yazık olur diyorum...
bence alma, biz bir heyecanla fisher pricenin yağmur ormanlısını aldık. hiç durmadı içinde zaten bebek oturmaya başlayınca pek istemiyorlar böyle seyleri. tabi bir de bunların sonradan saklanması işi varki o tam deli işi. futursuzca al al sonra koyacak yer bulama...(bizim 3 . sene de 1 çocukla kullanılmayan eşyalar resmen 30 m2 depoyu doldurdu.) şimdi bişi alırken 10 kere dusunuyorum sonra napıcam diye(belki 3. kısmet olur).

Sadece mutfak balkonu hafta bir yıkıyorum, eşim orda sürekli sigara içiyor, ayrıca bütün kalorifer isleri balkonda oluyor sonra mutfağa giriyor sürekli açıldığı için balkon kapısı, sonra bir güzel evin içinde oluyor, mutfak koridor felan halıda kullanmıyorum evde seramiklerin üzerinde belirgin belirgin... Koltuklarım bile battı hep is izleri var üstelik açık renkler krem rengi,

Kuzum senin sinirlerin iyice yıpranmış... Doğum yaklaştıkça ruh Halimiz değişiyor.. Tabi eşin de destek olursa çok iyi olacaktır.. Biraz hava değişikliği iyi gelir.. Ama yalnız değilsin.. Ben de 2 haftadır çok kötüyüm .. Doktor izin verirse 3 gün amasraya kaçacağız eşimle .

o yıkasın o zaman
bizim balkonu var ya b.k götürüyo ama bizde balkon kültürü yok sigara içende yok bi tek sofra bezi falan silkelerim balkona, pislikten görünmüyo en son kasımda annem bendeyken yıkamıştı düşün havalar düzelene kadarda yıkatmam eşime duradursun boşver canını üzme ama dolap kapağı meselesi elzem onu halletsin

dun oglen eve gıttım benım bu eve de bız temmuzda tasındık evde yatak odasında surklı bır koku var bende hamıle olduğumu ogranınce taşınamadık bıdaha yazın taşınırız dedık ama cekmedıgım rezıllık kalmadı koku gıtmedı yatağımızı aladık kucuk karanlık bı odası var oraya koyduk yataktan başka bısey sığmadı tabı sımdı bebegıde o odaya sokmak ıstemıyorum ama çarem yok bıde temızlık yapamıyorum doğru duzgun esıme gore heryer tertemız kayınvalıdemde 65 yasında yaslıı ev ısı falan yapmaz zaten dun ogle aramı yemek yemeye gıttım sınırlendım mutfak berbat bır saat temızlk yaptım aç aç işe geldım ıyımı:)

oto koltuğunu ana kucağı olarak kullanabilirsin ama tam bilemiyorum ben ev ana kucağı yerine bildiğin kocaman(abimden gelen) bir arabayı evin içinde ilk 3 ay uyuma için kullandık. gittiğim her odaya yanımda götürdüm.

Bunu söylediğin iyi oldu... Kendimi vazgeçirmeye çalışıyorum ama heves işte.. Çok cici gelmişti... Ama ben oturmaya başladıktan sonrasını düşünmemiştim..ç teşekkür ederim canım...

Canım travel sistem araba alırsan daha uygun olur fiyatı gibi geldi bana.. Eğer bu tip ana kucağı almak istiyorsan...

canım ana kucağı alınmış durumda bebek arabası var chıcconun lıtway ondan alacaz arabamızın bagajı kucuk cunkı ve arabada cok hoşuma gıttı baktım

canım ana kucağı alınmış durumda bebek arabası var chıcconun lıtway ondan alacaz arabamızın bagajı kucuk cunkı ve arabada cok hoşuma gıttı baktım

Hmm pardon canım ben yanlış anlamışım... Güle güle kullanın şekerim .. Allah içinize sindirsin...

kızlar selam, kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben geçen cuma kontrole gittiğimde çıldırdım. bir öncekinde de bunda da 3 kiloya yakın almıştım. toplamda 11 kilo almışım. bebek en başından beri 1 hafta önde gidiyordu, fark 3 güne düşmüştü, şimdi 2 haftaya çıkmış. dr böyle giderse kilolu olur doğumun çok zor olur dedi. sıfır şeker, sıfır makarna, sıfır beyaz ekmeğe döndüm :2: bunalımlardayım. benim tiroidim az çalışıyor onun da etkisi vardır ama çok kilo almışııımmmmmm :2::2::2::2:

hala sinir oluyorum,biliyosun biz de bundan aldık.Joker mağazasındaki adam,900 tl'ydi,yeni zamla 1200 oldu,haftaya da tekrar zam geliyo demişti.2-3 hafta geçti,hala aynı fiyat.
Biz almadan çıkıp,Joker outlet mağazasından 600 TL'ye aldık aynı arabayı.
Siz siz olun inanmayın böyle derlerse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…