- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Ana kucağı sadece canım.. 5-6 farklı şekilde sallıyor.. Farklı müzikler var.. Anne karnındaki ses vs.:44:
evett bende oyle duşundum ama bu ev tıpı olanlardan bıraz farklı olunca rahat oluyomukı dedım besıgımız ve bebek arabamız kaldı besıgı babannesı alacak arabayıda bır hafta sonra atanacak ablam alacak :) bırazz yırttık masraftan
ay canım bana bab shower deme eşim aklıma geliyo, o zaman sen yoktun Anar bu soruyu sormuştu bende ne olduğunu bilmiyodum açıkladı arkadaşlar, neyse akşam eve gittim eşime dedim ki baby shower ne demek biliyo musun? duş jeli mi dedi
yok dedim kadınlar arasında parti gibi bişeymiş, anneler bir araya gelip bebeklerini mi yıkıyolarmış dedi bu seferde aklıma geldikçe gülüyorum
Süpersiniz kızlar bu sayfaya bayıldım))) oyleyse bugun gidip pasa pasa 2. dozumu vurduracagim.Ankara'da babymall açılıyor yarın Ankara'da olanlar gidecek misiniz internette ilk gun indirimleri yazıyor ama bilemedim,
Kızlar benim evim 2+1 evim küçük eşyalarım tıkış tıkış oldu bu eve taşınırken, daha önce taşınma durumum olmadığı için evi ilk kiralarken düşünemedikTayinci geldiğimiz için zaten kalariferli evde bulamadık ilçede bulduğumuz 3 evin arasında en düzgün oturduğumuz ev olunca tuttuk, oturma odasında yemek masam konsol ve koltuk takımım var hatta sığmadı bile dipdibe hepsi tekli koltuğumun biride dışarda kaldı, bende onu yatak odasına bir yere sıkıştırdım, küçük bir odamız var ayrıca orayada iki baza koydum gelenin orda uyuması için başka bişe sığmadı geçecek yer bile yok
Eşimede son 2 aydır sürekli yatak odasındaki tekli koltuğu depoya bir yere ver diyorum, sonrasında taşınırken yatak odamızın dolabi sürgü yerlerindeki telleri çıktı bunuda yaptıralım üzerimize düşecek diyorum, aldırış etmiyoren son 2 haftadır cumartesi günleri bunun yüzünden tartışıyoruz hiç aldırış etmiyor, yarın yine cumartesi bizim yine tartışma günümüz konumuz hep aynı temizlik yapıyormuşum, ne gerek varmış, temizlikte evi elektrikle, balkon yıka, banyo yıka başka bişe yok ama her hafta yapılmazmış diye çene yapıyor surat asıyor bende sinirleniyorum doğal olarak,
Ya ne var mobilyacıyı getirtse o dolabin kapına el atsa sürgü yerinden çıkmış üzerimize düşecek kapağını kapatamıyoruz bile hep bir tarafı açık, koltuğu depoya verse, orda açılan yere çocuğun beşiğini koyacam, yer yok koyacak, beşik şuan bile bazanın üzerinde duruyor, zaten çocuğun elbiselerini koyacağım bir şifonyer, bir dolap bile yok ona bile kendi dolabimda 2 gözü ayırdım boşalttım, ama hiç bişeye aldırış etmiyor
bu haftada hiç bişe demiyecem, evide temizlemeyecem, bulaşık dışında, zaten haftaya 8inde yani doğum iznine ayrılıp memlekete gidecem ne yaparsa yapsın hiç bişe demiycem, bıktım artık her cumartesi temizlik kavgası yapmaktan klasikleşti artık cumartesi klasiği oldu......
ay canım bana bab shower deme eşim aklıma geliyo, o zaman sen yoktun Anar bu soruyu sormuştu bende ne olduğunu bilmiyodum açıkladı arkadaşlar, neyse akşam eve gittim eşime dedim ki baby shower ne demek biliyo musun? duş jeli mi dedi
yok dedim kadınlar arasında parti gibi bişeymiş, anneler bir araya gelip bebeklerini mi yıkıyolarmış dedi bu seferde aklıma geldikçe gülüyorum
Ay çok tatliymis hikayen)))) doğumdan itibaren
Hep bebis icin kutlamalar olacak o yüzden biz hamisler biraz simartalim kendimizi hayatta kac kez hamis olacağız kiiiii)))))))
seninkinin verdiği cevabın aynısını benimki verdi bebek yıkama :)))
bence alma, biz bir heyecanla fisher pricenin yağmur ormanlısını aldık. hiç durmadı içinde zaten bebek oturmaya başlayınca pek istemiyorlar böyle seyleri. tabi bir de bunların sonradan saklanması işi varki o tam deli işi. futursuzca al al sonra koyacak yer bulama...(bizim 3 . sene de 1 çocukla kullanılmayan eşyalar resmen 30 m2 depoyu doldurdu.) şimdi bişi alırken 10 kere dusunuyorum sonra napıcam diye(belki 3. kısmet olur).Yarın doktor kontrolümüz var.. Ondan sonra gidicem baby mall a.. İnşallah fiyatlar uygundur.. Ben mamaroo ana kucağı beğenmiştim.. Ama 600 tl. Şimdi o kadar para verip bir de bebe sevmezse yazık olur diyorum...
balkon mu yıkıyosun kız bu soğuklarda, o iş bence erkek işi, bu konuda bence eşin haklı ama diğer konuda haksız benimde babam öyleydi konu komşunun eksik gedik bişeyi olsun yaldır yaldır giderdi ama bizim evde bi ampul takılacak olsun amaaaaan ne acelesi var delirtirdi adamı
Kızlar benim evim 2+1 evim küçük eşyalarım tıkış tıkış oldu bu eve taşınırken, daha önce taşınma durumum olmadığı için evi ilk kiralarken düşünemedikTayinci geldiğimiz için zaten kalariferli evde bulamadık ilçede bulduğumuz 3 evin arasında en düzgün oturduğumuz ev olunca tuttuk, oturma odasında yemek masam konsol ve koltuk takımım var hatta sığmadı bile dipdibe hepsi tekli koltuğumun biride dışarda kaldı, bende onu yatak odasına bir yere sıkıştırdım, küçük bir odamız var ayrıca orayada iki baza koydum gelenin orda uyuması için başka bişe sığmadı geçecek yer bile yok
Eşimede son 2 aydır sürekli yatak odasındaki tekli koltuğu depoya bir yere ver diyorum, sonrasında taşınırken yatak odamızın dolabi sürgü yerlerindeki telleri çıktı bunuda yaptıralım üzerimize düşecek diyorum, aldırış etmiyoren son 2 haftadır cumartesi günleri bunun yüzünden tartışıyoruz hiç aldırış etmiyor, yarın yine cumartesi bizim yine tartışma günümüz konumuz hep aynı temizlik yapıyormuşum, ne gerek varmış, temizlikte evi elektrikle, balkon yıka, banyo yıka başka bişe yok ama her hafta yapılmazmış diye çene yapıyor surat asıyor bende sinirleniyorum doğal olarak,
Ya ne var mobilyacıyı getirtse o dolabin kapına el atsa sürgü yerinden çıkmış üzerimize düşecek kapağını kapatamıyoruz bile hep bir tarafı açık, koltuğu depoya verse, orda açılan yere çocuğun beşiğini koyacam, yer yok koyacak, beşik şuan bile bazanın üzerinde duruyor, zaten çocuğun elbiselerini koyacağım bir şifonyer, bir dolap bile yok ona bile kendi dolabimda 2 gözü ayırdım boşalttım, ama hiç bişeye aldırış etmiyor
bu haftada hiç bişe demiyecem, evide temizlemeyecem, bulaşık dışında, zaten haftaya 8inde yani doğum iznine ayrılıp memlekete gidecem ne yaparsa yapsın hiç bişe demiycem, bıktım artık her cumartesi temizlik kavgası yapmaktan klasikleşti artık cumartesi klasiği oldu......
Sadece mutfak balkonu hafta bir yıkıyorum, eşim orda sürekli sigara içiyor, ayrıca bütün kalorifer isleri balkonda oluyorsonra mutfağa giriyor sürekli açıldığı için balkon kapısı, sonra bir güzel evin içinde oluyor, mutfak koridor felan halıda kullanmıyorum evde seramiklerin üzerinde belirgin belirgin... Koltuklarım bile battı hep is izleri var üstelik açık renkler krem rengi,
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-auto-fix-fast-oto-koltugu-red-passion-103471205 kızlar arkadaşım bundan aldı exstra ana kucağı almam gerekır mı sızce bu anakucagı gıbıde kullanılıyor rahat olurmu
bence alma, biz bir heyecanla fisher pricenin yağmur ormanlısını aldık. hiç durmadı içinde zaten bebek oturmaya başlayınca pek istemiyorlar böyle seyleri. tabi bir de bunların sonradan saklanması işi varki o tam deli işi. futursuzca al al sonra koyacak yer bulama...(bizim 3 . sene de 1 çocukla kullanılmayan eşyalar resmen 30 m2 depoyu doldurdu.) şimdi bişi alırken 10 kere dusunuyorum sonra napıcam diye(belki 3. kısmet olur).
Canım travel sistem araba alırsan daha uygun olur fiyatı gibi geldi bana.. Eğer bu tip ana kucağı almak istiyorsan...
canım ana kucağı alınmış durumda bebek arabası var chıcconun lıtway ondan alacaz arabamızın bagajı kucuk cunkı ve arabada cok hoşuma gıttı baktım
canım ana kucağı alınmış durumda bebek arabası var chıcconun lıtway ondan alacaz arabamızın bagajı kucuk cunkı ve arabada cok hoşuma gıttı baktım
bizim arabamızında bagajı küçük canım..
bizde bunu aldık inanılmaz kolay kapanıp açılıyo ve diğer travel sistemlere göre daha az yer kaplıyo..
http://www.joker.com.tr/urun/bebe-confort-streety-travel-puset-total-black/7346
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?