Bende de aynı durum var, korkarak uyanıyorum
Bacak arasına yastık koyarak soluma yatıyorum, gece dönmeyeyim diye sırtıma da yastık dayıyorum böylece ayı pozisyonda dönmeden uyuyorum
Ama uykularım çok kalitesiz, birkaç kere lavaboya gidiyorum
hala sinir oluyorum,biliyosun biz de bundan aldık.Joker mağazasındaki adam,900 tl'ydi,yeni zamla 1200 oldu,haftaya da tekrar zam geliyo demişti.2-3 hafta geçti,hala aynı fiyat.
Biz almadan çıkıp,Joker outlet mağazasından 600 TL'ye aldık aynı arabayı.
Siz siz olun inanmayın böyle derlerse
bizim arabamızında bagajı küçük canım..
bizde bunu aldık inanılmaz kolay kapanıp açılıyo ve diğer travel sistemlere göre daha az yer kaplıyo..
http://www.joker.com.tr/urun/bebe-confort-streety-travel-puset-total-black/7346
Kuzum senin sinirlerin iyice yıpranmış... Doğum yaklaştıkça ruh Halimiz değişiyor.. Tabi eşin de destek olursa çok iyi olacaktır.. Biraz hava değişikliği iyi gelir.. Ama yalnız değilsin.. Ben de 2 haftadır çok kötüyüm .. Doktor izin verirse 3 gün amasraya kaçacağız eşimle .
ayy yok o bişe yapmasın onun çenesi çekiyorum sonrasında :) hiç bişeyi de hallet demiyecem ne yaparsa yapsın, umrumda değil inan çocuk geldiğinde nerde yatar nerde kalır, kendi düşsün tasasına ben vazgeçtim artık, o kadar çok söyledim ki artık bıktım...o yıkasın o zaman
bizim balkonu var ya b.k götürüyo ama bizde balkon kültürü yok sigara içende yok bi tek sofra bezi falan silkelerim balkona, pislikten görünmüyo en son kasımda annem bendeyken yıkamıştı düşünhavalar düzelene kadarda yıkatmam eşime duradursun boşver canını üzme ama dolap kapağı meselesi elzem onu halletsin
dun oglen eve gıttım benım bu eve de bız temmuzda tasındık evde yatak odasında surklı bır koku var bende hamıle olduğumu ogranınce taşınamadık bıdaha yazın taşınırız dedık ama cekmedıgım rezıllık kalmadı koku gıtmedı yatağımızı aladık kucuk karanlık bı odası var oraya koyduk yataktan başka bısey sığmadı tabı sımdı bebegıde o odaya sokmak ıstemıyorum ama çarem yok bıde temızlık yapamıyorum doğru duzgun esıme gore heryer tertemız kayınvalıdemde 65 yasında yaslıı ev ısı falan yapmaz zaten dun ogle aramı yemek yemeye gıttım sınırlendım mutfak berbat bır saat temızlk yaptım aç aç işe geldım ıyımı:)
Dermoeczanem de güvenlidir.. Üstelik fiyatları daha uygun.. Tester da göndermişler biraz.. Mutlu oldum ben..
canım verdiğin linkteki fiyatamı aldınız ??bence çok yüksek
yok canım biz özelcan bebeden aldık ulustan..
bu bebek arabası
bebetto nun 20li hastane çıkışı seti
küveti
1000liraya aldık babam sağolsun
Hosbuldum canim..sen nasilsinŞekerim hoşgeldin... Nerelerdeydin merak ettim seni.. Iyi olmana çok sevindim...
Canim beni bir hafta sonra tekrar caggirdi..para vermeyecegiz ozaman..ama bi dahakine ister sanirim.iyisin iyi taş gibisin dert etme
bu da vücutla alakalı heralde anneme bi sorayım
canım hoşgeldin gerçekten 11 haftada hiç kilo almamak büyük başarı tebrik ederim diyetisyene kalsa bende 10 güne bir gidicem ama ayda 300 lira bayılamıcam yani kusura bakmasın
Priorim biz diyetle gittigimiz icin cok kilo alamayiz canim ama bebek alicak.Konu kiloya gelmişken ; ben. 6-7 kilo aldım..54 kilo ile hamile kaldım şuan 60,4 civarındayım.. Bu aydan sonra kilo alınırmı acaba tabi bende de diyet var.. Doğumda ortalama ne kadarı gidiyor bu kiloların :44::44::44:
kızlar selam, kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben geçen cuma kontrole gittiğimde çıldırdım. bir öncekinde de bunda da 3 kiloya yakın almıştım. toplamda 11 kilo almışım. bebek en başından beri 1 hafta önde gidiyordu, fark 3 güne düşmüştü, şimdi 2 haftaya çıkmış. dr böyle giderse kilolu olur doğumun çok zor olur dedi. sıfır şeker, sıfır makarna, sıfır beyaz ekmeğe döndüm :2: bunalımlardayım. benim tiroidim az çalışıyor onun da etkisi vardır ama çok kilo almışııımmmmmm :2::2::2::2:
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın...bebek arabası gerçekten güzel
Cnm ben de kurs icin arastiriyorm dun baktum internet sayfasina goremedimAYNEN GECE 2 kere kesin kalkıyorum suanda 22.haftamdayım
ve yastıksız zor oluyor..
bir müddet sonra yatakta yastık arıyorum
sırt üstü yatmak zaten imkansız
bu aralar nefes teknıklerıne calısıyorum
Sevgili medenki, mesajımı görürsen
özelden yazamıyorum 50 tane atmamışım dıe..
hamılelık kursuna kayıt oldunmu fulya acıbademın? subatda başlıyor..ben katılmayı düşünüyorum
teşekkür ederim canımmmm hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanalım inşallah..
ayy yok ben artık koyverdim yapmıyorum 3 günde bir bulaşıkları felan yerleştiriyorum makineye, sonra baktım, biraz vakit geçirmek için elimde yıkıyorum, başkada bişe yapmıyorum, geçen hafta cumartesi yeter dedim, artık tartışmamızdan sonra bu hfta hiç bişe yapmadım, yapmayacamda normalde yarın temizlik günüm ama bişe yapmayacam
Bazen diyorum bu erkeklere iyilik yaramıyor...
bak şimdi iş yerindeyim, kendisi ile aynı yerde çalışıyoruz keşfi var, keşife gitti dedimki arabanın anahtarını bırak eve geçim öğle arası hayır bekle dedi, ben erken gelirim gideriz, daha gelmedi biliyorum erken gelmeyecek taaa köye gitti bir sürü zaman alır ama öyle bekleyecem, birde bana diyorki yanına meyve al acıkınca yersin, almadım, erken gelecen nasılsa gerek yok dedim, zorla bir gofret aldı bunu yersin diyor... hani önemli değil yürüyerek de giderim en fazla 20-25 dk sürüyor ama hava yağmurlu, amann işte sözde beni düşünüyor arabanın anahtarını vermiyor hamileyim diye, ama o da bahane kullanmamı istemiyor, biliyorum ben
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
ana kucağım geldi
tabi daha açıp kuramadım işyerine geldiği için, akşam eşim eve taşır yorumlarımı paylaşırım
kızlar selam, kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben geçen cuma kontrole gittiğimde çıldırdım. bir öncekinde de bunda da 3 kiloya yakın almıştım. toplamda 11 kilo almışım. bebek en başından beri 1 hafta önde gidiyordu, fark 3 güne düşmüştü, şimdi 2 haftaya çıkmış. dr böyle giderse kilolu olur doğumun çok zor olur dedi. sıfır şeker, sıfır makarna, sıfır beyaz ekmeğe döndüm :2: bunalımlardayım. benim tiroidim az çalışıyor onun da etkisi vardır ama çok kilo almışııımmmmmm :2::2::2::2:
rekor hala bende sanırım.Allahaşkına kg aldım çok demeyin.
Benim 22 kg olmuş
cnm annelik öyle bir duyguymuşki sesini duyunca her şeyi unuturmuşsun diyolar.unuturuz uykuyu falan..yeterki onlar iyi olsunlar.
geçmiş olsun cnm oğlunun neyi var ...inş sağlıkla dogsunlarda unuturuz çektiklerimizi...mevlam korusun hepimizinkini.
bende de soyuluyor ya göğüslerim hemde her banyoda fark ediyorum..ama normaldir diye düşünüyorum..korkma cnm
kuzum araba cok güzel katlanıncada küçük gibi rahatca tasırsın güle güle kullansın prensesin :))) yerim ya :)
Valla ben badinin atletin ustunden boyle parmak uclarimla kasiyorum ama kasidikca kasiniyoo. Tirnaklamamak icin kendimi zor tutuyorummm
Gecmis olsun canim yaaa, bende de basladi o aci sularin agzima dolmasikeske surubunu alsaydin, insallah gecer. İs yerinde cok rahatsiz edicidir eminim. Cok zevkli o minicik seylerle ugrasmak. Bakinca "bunlari kollarindan nasil gecircem, cok kucuk, kirarim bi tarafini" diyosun, o kadar minikler ki:) icin eriyo resmen. Tekmeler fena artik yaa ama acisa da oldurmez diyorum, yeter ki hareket etsin kuzum :)
:) Amway in bi toz deterjani var. Onunla koslayi karistirdim kaynar suda, kiyafetleri 3-4 saat beklettim. Ama bazilarinda cikmis lekeler, bazilarinda cikmamis. Ozellikle ben hangi kiyafeti cok begenip "insallah bunun lekesi cikar" dediysem ozellikle onun lekesi cikmamis
gecmis olsun canim. Nasil oldu oglusun simdi? insallah onemli bi rahatsizlik degildi.
canım fıtık ameliyatı geçirdi şuan iyi çok şükür korkuttu ama bizi rabbim herkesin evlatlarına sağlık sıhat versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?