2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

AYNEN GECE 2 kere kesin kalkıyorum suanda 22.haftamdayım
ve yastıksız zor oluyor..
bir müddet sonra yatakta yastık arıyorum
sırt üstü yatmak zaten imkansız
bu aralar nefes teknıklerıne calısıyorum
Sevgili medenki, mesajımı görürsen
özelden yazamıyorum 50 tane atmamışım dıe..
hamılelık kursuna kayıt oldunmu fulya acıbademın? subatda başlıyor..ben katılmayı düşünüyorum

sinir olma kuzum geçti artık..
bizde 850 tl ye aldık

siz nerdesiniz hangi şehirde ? aslında çok düşünceli, çk üstüme düşüyor, ondan da sıkılıyorum işte, hep birbirimiz başka kimsemiz yok, bazen ayrı kalmak, bireysel bişeler yapmak istiyorum ama küçük bir yer olunca olmuyor işlerimizde aynı sürekli birlikte git gel, herşeyin hayırlısı ya bunalıma giriyorum aslında kaldıramadım şehir değişikliği, evlilik felan, şimdide çocuk
ayy yok o bişe yapmasın onun çenesi çekiyorum sonrasında :) hiç bişeyi de hallet demiyecem ne yaparsa yapsın, umrumda değil inan çocuk geldiğinde nerde yatar nerde kalır, kendi düşsün tasasına ben vazgeçtim artık, o kadar çok söyledim ki artık bıktım...

ayy yok ben artık koyverdim yapmıyorum 3 günde bir bulaşıkları felan yerleştiriyorum makineye, sonra baktım, biraz vakit geçirmek için elimde yıkıyorum, başkada bişe yapmıyorum, geçen hafta cumartesi yeter dedim, artık tartışmamızdan sonra bu hfta hiç bişe yapmadım, yapmayacamda normalde yarın temizlik günüm ama bişe yapmayacam
Bazen diyorum bu erkeklere iyilik yaramıyor...
bak şimdi iş yerindeyim, kendisi ile aynı yerde çalışıyoruz keşfi var, keşife gitti dedimki arabanın anahtarını bırak eve geçim öğle arası hayır bekle dedi, ben erken gelirim gideriz, daha gelmedi biliyorum erken gelmeyecek taaa köye gitti bir sürü zaman alır ama öyle bekleyecem, birde bana diyorki yanına meyve al acıkınca yersin, almadım, erken gelecen nasılsa gerek yok dedim, zorla bir gofret aldı bunu yersin diyor... hani önemli değil yürüyerek de giderim en fazla 20-25 dk sürüyor ama hava yağmurlu, amann işte sözde beni düşünüyor arabanın anahtarını vermiyor hamileyim diye, ama o da bahane kullanmamı istemiyor, biliyorum ben

Dermoeczanem de güvenlidir.. Üstelik fiyatları daha uygun.. Tester da göndermişler biraz.. Mutlu oldum ben..

dermo eczanemden aldım bende daha öncede alışveriş yapmıstım bakalım heyecanla bekliyorum artık bebiş ürünlerini kendimede gerci birazcık aldım :))
set 2 den aldım birde ekstra temizleme suyundan aldım :)

Şekerim hoşgeldin... Nerelerdeydin merak ettim seni.. Iyi olmana çok sevindim...
Hosbuldum canim..sen nasilsin
Canim beni bir hafta sonra tekrar caggirdi..para vermeyecegiz ozaman..ama bi dahakine ister sanirim.
Bende cok vermek istemiyorum bakalim.
Priorim biz diyetle gittigimiz icin cok kilo alamayiz canim ama bebek alicak.
Bu demek ki biz vericez o alicak..o yuzden kiloyu takma kafana 7 kilo aldi isen sana sadece 1-2 kilosu kalir dogumdan ciktiginda.
Oda hemen gidrr.

ben 95(boyum 173) ile ilk tartıldım ki 6 haftalıktı. sonra 11 kg aldım 26.3 gunluktu. tam 2 hafta önden dedi dr. artık çok kilo almayalım dedi o kadar.son 2 ayda çok aldım ne yazıkki. neyse ben çikolata çok yıyordum tatlı falan ama artık o urunlerı ve beyaz ekmeği yemiyorum. ama hiç bişiyi kesmedim. sekerim sınırdan fazla çıktı. ama ölçüyorum bir sorun yok. brnim durum bu benim halimde olab 1 kişi daha yoktur örneğin...

Cnm ben de kurs icin arastiriyorm dun baktum internet sayfasina goremedim
Bilgi veya link verir msn?

kullanmanı ister canım neden istemesin böyle şeyler düşünme...hep çevremizdekileri bencil görmeye başladık sanki...ama aslında öyle değil...tabiki eşin destekte olması gerekiyo ama

Son düzenleme:
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
ana kucağım geldi
tabi daha açıp kuramadım işyerine geldiği için, akşam eşim eve taşır yorumlarımı paylaşırım

Tosbağan güle güle kullansın canım çok güzel

rekor hala bende sanırım.Allahaşkına kg aldım çok demeyin.

Benim 22 kg olmuş

Kızçeler ben de 18 kilo aldım.Maşallah bize.Burda arkadaşlar 5-6 kilo aldım deyince ben çıldırıyorum Haftada 1 kilo alıyorum.Nasıl önüne geçicem onu da bilmiyorum.Hoş bu saatten sonra geçsem nolur geçmesem nolur.Doğuma kalmış 8 hafta.

canım fıtık ameliyatı geçirdi şuan iyi çok şükür korkuttu ama bizi rabbim herkesin evlatlarına sağlık sıhat versin inş.

kuzum araba cok güzel katlanıncada küçük gibi rahatca tasırsın güle güle kullansın prensesin :))) yerim ya :)

evet evet o kadar büyük görüntü katlanınca hoooop diye gidiyo valla :)
bide tutma yerini kıvırıyosun kolayca kapanıyo çok komik
eşimle alıştırma yapıyoruz arada nasıl kullanırız falan diye

sağol canım benim şükür iyi fıtık ameliyatı geçirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…