2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

inşallah herbirimizin bir arabası olur kızlar ve erkeklere minnet etmeğiz çocuk olduktan sonra özellikle. o zaman gerçekten çok muhim oluyor. taksiyle zor araba kapıda olunca çok iyi oluyor. 2 yıl önce eşim ehliyetini kaptırırnca sen başla kullanmaya dedi. bizim de doblomuz vardı ben bunu istmiyorum dedim arabayı değiştirelim o ara bir işten toplu param geldi hop dobloyu satıp. hatcback geçtik. ama araba benim oldu.eşim de toplu taşımaya geçti. buyukçekmeceden gayrettepe istanbul trafiğinde hergun 120 km... neyse benim cerrahpaşada işim çıktı. oh ne rahat ettim tık iş tık ev. oğlanı alıyorum kreşten alışverişe gezmeye. babaya hiç işimiz duşmez oldu. sonrada ona da şirket arabası verilince piyangodan araba sahibi oldum. kötü bir olaya ben aktive etti. ustu tozlanmış ehliyet işe yaradı. gecen sene guney fransadan araba tutup ispanyayı gezdik hep ben kullandım çok guzeldi. o yuzden özellikle durumu olanlar hemen bir araba edinmeli. durumu olmayanlarda eşlerinden almanın yollarını bulmalı. eşim hastalandı bebek yokken kullanamadım arabayı gece vakti. telefonlarda çalışmadı. komsu kapısını açmadı tam rezillik. adam ölüyorum diye kıvranıyor ben kalakaldım. sonra arabayı kullandı o haliyle acile kadar. ne kadar kötü bir durum... bebek olunca hele kesin öğrenmek aktif kullanmak sart.

ben de şeker de çıkmadı ama çok hızlı alıyorum. abartı tatlı yemek de yemiyordum ama işte metabolizma meselesi. artık dikkat etcem baya

bencede öğrenip aktif kullanmak şart...katılıyorum....canım eşimin ayrı var...benim kendime ait eskide olsa bir arabam var...çoğu zaman elim ayağım oluyor vallahi 2 kızım var...çocuk olunca şart...acil durumda kızlar rahatsızlanınca ateşlenince o gün arabayla gelip işten izin alıp çıkıyorum...eşimin işyeri uzak düşüyor...işyerindekiler eleştriyolar bazen 2 arabaya vergi, kasko, masraf nasıl yetiştiriyosunuz diyolar...birkaç defa benimkini satacak olduk...sonra vazgeçtik çünkü 3.geliyor ilerde süt izninde işten erken ayrılacağım için çok gerekecek...

seninki süpermiş, ebru şallı gibi bitirirsin 9 ayı maşallah

hahah :))) hiç sanmam ya bu zamandan sonra kilo alırım gibime geliyor aman kilo hiç umrumda değil yeterki sağlıklı doğsunlar 40 kilo alan arkadasım dogumdan 2 ay sonra sadece 5 kilosu kalmıstı onuda gördümya hiç takmıyorum valla :))) istesende istemesende veriyorsun demişti inanmamıştım o kdr da yiyordu doğum sonrası resmen eskı haline geldi hemde normal diil sezeryan olmustu kilosundan dolayı

anakucağımız ve beşiğimizin yatağıda geldi bugün. beşiğimizi kurduk. ana kucağımıza cibinlik almıştım daha önce iyiki almışım. yaz günlerinde bebişi sineklerden korur. kıyafetlerimizi yıkadık ütülemedik ama yine kırışır diye. komidinlerimize yerleştirdik. bebeğimin herşeyi hazır sıra annesinin hazırlıklarına geldi. hafta içi hastane için küçük valizimizide hazırlayacağızki sonradan paniklemeyelim. odadan çıkasım gelmiyor.bebeğimi hayal ediyorum sayılı gün geçer derler sayılı gün hiç geçmiyor. normal doğum olursa şaka maka 80 günüm kalmış. sezeryan olursa 80 günden de az

selam kızlar nasılsınız bakalım son günüm bugün çok yorucu geçiyor işi devredince tabi yerime bakacak olan arkadaşa işi öğretmek lazım geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bu arada hayırlı cumalar

inşallah veririz o kiloları bende 7 aylık gibi değilim ilk çocuk hep öyle oluyomuş diyolar erkek diye sivri diyolar seninde mi erkek

evet benimki de erkek. çok tekme hissediyor musun sen. tekme atmıyor benimki. doktor pozisyonundan dedi. bizimkinin ayakları geçen ay kontrolde yüzünde geziyordu bu ay kontrolde ağzındaydı ayakları. ayakları tekme atmak için kullanmıyoruz. ha arada sinirlenince anneyi koltuktan zıplatıyoruz.

ben normalde de çok zor kilo verdiğim için korkuyorum, zaten ideal kilomun 6-7 kilo üstünde başladım. :2:

evet luks birsey araba ama dusun 3 çocukla hastaneye falan gitmeye kalkasan ne olur halin. taksiler zaten berbat. binmek zorunda kalınca kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. kendimi de oğlanı da bağlıyorum kemerle. biz de suan 1 araba var eşiminki zaten şirketin ama genelde onu kullanıyoruz hafta sonları, ama araba kapının önünde rahatlık gerçekten. oğlanı kreşe getirip götürüyorum örneğin aylık 200 lira servisten kurtulduk en azından. hiçbişi olmasa kullanabiliyor olmak bile muhim.

2 ayda o kadar gitse harika olur ama hiç gitmese ben ce 10 ila 15 kg kesin gider. ben ilkin de neyazıkki veremedim çunkü çok saldım kendimi bu kez bırakmayacağım ve diyetisyene başlayacağım. inşallah ben de çokkk çokkk eski kiloma 70 kg altına inebilirim en son 7-8 sene önce o kilodaydım

ben normalde de çok zor kilo verdiğim için korkuyorum, zaten ideal kilomun 6-7 kilo üstünde başladım. :2:

hiiç sıkma canını o gitmez diye düşündüğün kilolar metabolizmam yavaş falanlar çocukla hopp gidiveriyor o hareketli sen hareketli :) peşinden koştururken bir bakmıssın hiçbiri kalmamış :)
ama tabi kendi sağlığın içinde dikkat et inan yürüyüş yapsan bile yeter ama yapmasanda canın sağolsun kaç kere hamile kalıyoruz allah aşına kaç kere yaşayacagız istediğimiz gibi :)

merhabalar hanımlar
medipol mega üniversite hastanesine gidenler için yazıyorum.erken doğum sancılarım erken başlaması nedeni ile gittim. 1 gece gözlem altına kaldım.3 kere nst ye girdm.ciğer gelişimi hızlansın diye iğne yaptııılar. fitil verdiler 2 kez.neyse ertesi günü çok şükür sancılarım durdu.ayrılma vakti geldi.eşim ödeme yapmaya gtti . hesap 600. döküman istedi. kafadan hesaplamış kız . tekrardan önünde hesap makinasıyla kafadaN HESAPLAMIŞ ve 460 demiş.. bilgisayar çıktısı bu nedir şu nedir detay yine yok. eşim tek tek sormuş bu sefer. nst ne kadar ilaç ne kadar diye . kendi hesaplamış ve 400 çıkmış. 600 den 400 e düştü. şok olduk. böyle saçmalık ve güvensizlik oluşturulurmu hiç hastalarda. hangi akıllı yöneticinin sistemdir anlayamadım. ama dikkat edin. tek tek sorun kendiniz hesaplayın.!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…