ben 4kilo aldım ama ilk 3 ayda kilo vermiştim belkide o sebeptir bilemiyorum ki :/
siz nerdesiniz hangi şehirde ? aslında çok düşünceli, çk üstüme düşüyor, ondan da sıkılıyorum işte, hep birbirimiz başka kimsemiz yok, bazen ayrı kalmak, bireysel bişeler yapmak istiyorum ama küçük bir yer olunca olmuyorişlerimizde aynı sürekli birlikte git gel, herşeyin hayırlısı ya bunalıma giriyorum aslında kaldıramadım şehir değişikliği, evlilik felan, şimdide çocuk
ayy yok o bişe yapmasın onun çenesi çekiyorum sonrasında :) hiç bişeyi de hallet demiyecem ne yaparsa yapsın, umrumda değil inan çocuk geldiğinde nerde yatar nerde kalır, kendi düşsün tasasına ben vazgeçtim artık, o kadar çok söyledim ki artık bıktım...
ayy yok ben artık koyverdim yapmıyorum 3 günde bir bulaşıkları felan yerleştiriyorum makineye, sonra baktım, biraz vakit geçirmek için elimde yıkıyorum, başkada bişe yapmıyorum, geçen hafta cumartesi yeter dedim, artık tartışmamızdan sonra bu hfta hiç bişe yapmadım, yapmayacamda normalde yarın temizlik günüm ama bişe yapmayacam
Bazen diyorum bu erkeklere iyilik yaramıyor...
bak şimdi iş yerindeyim, kendisi ile aynı yerde çalışıyoruz keşfi var, keşife gitti dedimki arabanın anahtarını bırak eve geçim öğle arası hayır bekle dedi, ben erken gelirim gideriz, daha gelmedi biliyorum erken gelmeyecek taaa köye gitti bir sürü zaman alır ama öyle bekleyecem, birde bana diyorki yanına meyve al acıkınca yersin, almadım, erken gelecen nasılsa gerek yok dedim, zorla bir gofret aldı bunu yersin diyor... hani önemli değil yürüyerek de giderim en fazla 20-25 dk sürüyor ama hava yağmurlu, amann işte sözde beni düşünüyor arabanın anahtarını vermiyor hamileyim diye, ama o da bahane kullanmamı istemiyor, biliyorum ben
rekor hala bende sanırım.Allahaşkına kg aldım çok demeyin.
Benim 22 kg olmuş
ben 95(boyum 173) ile ilk tartıldım ki 6 haftalıktı. sonra 11 kg aldım 26.3 gunluktu. tam 2 hafta önden dedi dr. artık çok kilo almayalım dedi o kadar.son 2 ayda çok aldım ne yazıkki. neyse ben çikolata çok yıyordum tatlı falan ama artık o urunlerı ve beyaz ekmeği yemiyorum. ama hiç bişiyi kesmedim. sekerim sınırdan fazla çıktı. ama ölçüyorum bir sorun yok. brnim durum bu benim halimde olab 1 kişi daha yoktur örneğin...
inşallah herbirimizin bir arabası olur kızlar ve erkeklere minnet etmeğiz çocuk olduktan sonra özellikle. o zaman gerçekten çok muhim oluyor. taksiyle zor araba kapıda olunca çok iyi oluyor. 2 yıl önce eşim ehliyetini kaptırırnca sen başla kullanmaya dedi. bizim de doblomuz vardı ben bunu istmiyorum dedim arabayı değiştirelim o ara bir işten toplu param geldi hop dobloyu satıp. hatcback geçtik. ama araba benim oldu.eşim de toplu taşımaya geçti. buyukçekmeceden gayrettepe istanbul trafiğinde hergun 120 km... neyse benim cerrahpaşada işim çıktı. oh ne rahat ettim tık iş tık ev. oğlanı alıyorum kreşten alışverişe gezmeye. babaya hiç işimiz duşmez oldu. sonrada ona da şirket arabası verilince piyangodan araba sahibi oldum. kötü bir olaya ben aktive etti. ustu tozlanmış ehliyet işe yaradı. gecen sene guney fransadan araba tutup ispanyayı gezdik hep ben kullandım çok guzeldi. o yuzden özellikle durumu olanlar hemen bir araba edinmeli. durumu olmayanlarda eşlerinden almanın yollarını bulmalı. eşim hastalandı bebek yokken kullanamadım arabayı gece vakti. telefonlarda çalışmadı. komsu kapısını açmadı tam rezillik. adam ölüyorum diye kıvranıyor ben kalakaldım. sonra arabayı kullandı o haliyle acile kadar. ne kadar kötü bir durum... bebek olunca hele kesin öğrenmek aktif kullanmak sart.
sağol canım benim.
Cnm ben de kurs icin arastiriyorm dun baktum internet sayfasina goremedim
Bilgi veya link verir msn?
seninki süpermiş, ebru şallı gibi bitirirsin 9 ayımaşallah
inşallah veririz o kiloları bende 7 aylık gibi değilim ilk çocuk hep öyle oluyomuş diyolar erkek diye sivri diyolar seninde mi erkek
hahah :))) hiç sanmam ya bu zamandan sonra kilo alırım gibime geliyoraman kilo hiç umrumda değil yeterki sağlıklı doğsunlar 40 kilo alan arkadasım dogumdan 2 ay sonra sadece 5 kilosu kalmıstı onuda gördümya hiç takmıyorum valla :))) istesende istemesende veriyorsun demişti inanmamıştım o kdr da yiyordu doğum sonrası resmen eskı haline geldi hemde normal diil sezeryan olmustu kilosundan dolayı
bencede öğrenip aktif kullanmak şart...katılıyorum....canım eşimin ayrı var...benim kendime ait eskide olsa bir arabam var...çoğu zaman elim ayağım oluyor vallahi 2 kızım var...çocuk olunca şart...acil durumda kızlar rahatsızlanınca ateşlenince o gün arabayla gelip işten izin alıp çıkıyorum...eşimin işyeri uzak düşüyor...işyerindekiler eleştriyolar bazen 2 arabaya vergi, kasko, masraf nasıl yetiştiriyosunuz diyolar...birkaç defa benimkini satacak olduk...sonra vazgeçtik çünkü 3.geliyor ilerde süt izninde işten erken ayrılacağım için çok gerekecek...
hahah :))) hiç sanmam ya bu zamandan sonra kilo alırım gibime geliyoraman kilo hiç umrumda değil yeterki sağlıklı doğsunlar 40 kilo alan arkadasım dogumdan 2 ay sonra sadece 5 kilosu kalmıstı onuda gördümya hiç takmıyorum valla :))) istesende istemesende veriyorsun demişti inanmamıştım o kdr da yiyordu doğum sonrası resmen eskı haline geldi hemde normal diil sezeryan olmustu kilosundan dolayı
ben normalde de çok zor kilo verdiğim için korkuyorum, zaten ideal kilomun 6-7 kilo üstünde başladım. :2:
bizim arabamızında bagajı küçük canım..
bizde bunu aldık inanılmaz kolay kapanıp açılıyo ve diğer travel sistemlere göre daha az yer kaplıyo..
http://www.joker.com.tr/urun/bebe-confort-streety-travel-puset-total-black/7346[/
ana kucagıda var guzell gorunuyor canım pahalıymıstaa güle güle kullanan
bizim arabamızında bagajı küçük canım..
bizde bunu aldık inanılmaz kolay kapanıp açılıyo ve diğer travel sistemlere göre daha az yer kaplıyo..
http://www.joker.com.tr/urun/bebe-confort-streety-travel-puset-total-black/7346[/
ana kucagıda var guzell gorunuyor canım pahalıymıstaa güle güle kullanan
ben siyahını aldım :)
inşallah sağlıkla kullanabiliriz..
biz 850liraya aldık..
ben siyahını aldım :)
inşallah sağlıkla kullanabiliriz..
biz 850liraya aldık..
ıkısı bırlıkte ıyı ozman canımm benımde alacağım bebek arabası 380 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?