kızlar merabalar bende nisan annesiyim Allah nasip ederse,size birşey soracağım mıckey mouse hastane çıkışı buldum çok beğendim nette satan bir yer bulamadım bana önerebiliceğiniz bir site mağaza varmı??ankarada oturuyorum..
kızlar merabalar bende nisan annesiyim allah nasip ederse,size birşey soracağım mıckey mouse hastane çıkışı buldum çok beğendim nette satan bir yer bulamadım bana önerebiliceğiniz bir site mağaza varmı??ankarada oturuyorum..
kızlar merabalar bende nisan annesiyim Allah nasip ederse,size birşey soracağım mıckey mouse hastane çıkışı buldum çok beğendim nette satan bir yer bulamadım bana önerebiliceğiniz bir site mağaza varmı??ankarada oturuyorum..
e bebekte yanlış hatırlamıosam disney ürünlerinde vardı
web de arat mutlaka bulursun gecen de unnado sitesinde vardı ama disney kampanyası bitti canım orada
ya bebek arabasına asılmış haline baktım banada cok büyük geldi (o_0)
acaba dedim kocaman ağır birseymı boyutları yazıyor Ölçüler 32 x 16 x 40 cm. burda da sanki otraboy gibi bilemedim
ya ben aslında aldım çantada hani bitane daha yedek olsun diyorum dökülür vs bisey olur diye bilemedim ki
maşallah bana, arkadaşa markafoniden bebek kıyafeti bakıcam diye girdim kendime bi elbise bi bluz aldım tavsiye ederim çok ucuz elbiseler cns firmasında düğünde dernekte giymelik doğum sonrası kiloları vermeye motive eden cinsten