2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar merabalar bende nisan annesiyim Allah nasip ederse,size birşey soracağım mıckey mouse hastane çıkışı buldum çok beğendim nette satan bir yer bulamadım bana önerebiliceğiniz bir site mağaza varmı??ankarada oturuyorum..

Eklentiler

• $6632486.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 50

e bebekte gördüm ama oranın internet sitesine pek iyi demiyorlar.yakınında varsa görerek alabilirsin.

ben bu seti ara ara markafonide görüyorum

e bebekte yanlış hatırlamıosam disney ürünlerinde vardı
web de arat mutlaka bulursun gecen de unnado sitesinde vardı ama disney kampanyası bitti canım orada

kızlar 2 kere yaptım olmadı anne lütfen sitesinde ana sayfadi tuba ünsal öneriyor diye bir banner var oradaki sırt çantası

kuzum baktım şimdi güzel ama sanki biraz küçük gibi geldi bana görmeden alma derim ben..
hem birazda pahalı gibi geldi kuzum yaa..

valla canım hiç denk gelmedim ama disneyin ürünlerini satan yeri bulman lazım..

markafoni ya da trendyolda ara ara görüyorum yahu ben disney ürünleri, bi kerede unnado da görmüştüm

kuzum baktım şimdi güzel ama sanki biraz küçük gibi geldi bana görmeden alma derim ben..
hem birazda pahalı gibi geldi kuzum yaa..

ya bebek arabasına asılmış haline baktım banada cok büyük geldi (o_0)
acaba dedim kocaman ağır birseymı boyutları yazıyor Ölçüler 32 x 16 x 40 cm. burda da sanki otraboy gibi bilemedim
ya ben aslında aldım çantada hani bitane daha yedek olsun diyorum dökülür vs bisey olur diye bilemedim ki

maşallah bana, arkadaşa markafoniden bebek kıyafeti bakıcam diye girdim kendime bi elbise bi bluz aldım tavsiye ederim çok ucuz elbiseler cns firmasında düğünde dernekte giymelik doğum sonrası kiloları vermeye motive eden cinsten

canı mesaj atamadım ancak command prompt diye geciyor

start ta arama seçenegi var oraya cmd yaz çıkanı tıkla

Canım bu takımlar mompery ve butik bebeye sık sık geliyor. Oradan takip edebilirsin Ben bu 2 siteden sürekli bişiler alıyorum sorun yaşamadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…