Bayıldım canım.Güle güle kullanın.renkleri çok hoş ve orjinal. Zevkli hatunsun vesselam
canı mesaj atamadım ancak command prompt diye geciyor
start ta arama seçenegi var oraya cmd yaz çıkanı tıkla
Canım bu takımlar mompery ve butik bebeye sık sık geliyor. Oradan takip edebilirsinBen bu 2 siteden sürekli bişiler alıyorum sorun yaşamadım hiç.
kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
geçmiş olsun güzelim yaa rabbim yar ve yardımcın olsun inş..kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
suan kırmızı kırmızı canım kakao ve badem yagı susuyorum ama bakalım esmerım bıde ben
valla böyle durumlarda iyi ki koyu renk seçmişim oturma odası kumaşımı diyorum..
hem evimizdeki odaların birinde mutlaka mor rengi olması lazımmış..
rahatlık,huzur verirmiş
Kızlar benim evim 2+1 evim küçük eşyalarım tıkış tıkış oldu bu eve taşınırken, daha önce taşınma durumum olmadığı için evi ilk kiralarken düşünemedikTayinci geldiğimiz için zaten kalariferli evde bulamadık ilçede bulduğumuz 3 evin arasında en düzgün oturduğumuz ev olunca tuttuk, oturma odasında yemek masam konsol ve koltuk takımım var hatta sığmadı bile dipdibe hepsi tekli koltuğumun biride dışarda kaldı, bende onu yatak odasına bir yere sıkıştırdım, küçük bir odamız var ayrıca orayada iki baza koydum gelenin orda uyuması için başka bişe sığmadı geçecek yer bile yok
Eşimede son 2 aydır sürekli yatak odasındaki tekli koltuğu depoya bir yere ver diyorum, sonrasında taşınırken yatak odamızın dolabi sürgü yerlerindeki telleri çıktı bunuda yaptıralım üzerimize düşecek diyorum, aldırış etmiyoren son 2 haftadır cumartesi günleri bunun yüzünden tartışıyoruz hiç aldırış etmiyor, yarın yine cumartesi bizim yine tartışma günümüz konumuz hep aynı temizlik yapıyormuşum, ne gerek varmış, temizlikte evi elektrikle, balkon yıka, banyo yıka başka bişe yok ama her hafta yapılmazmış diye çene yapıyor surat asıyor bende sinirleniyorum doğal olarak,
Ya ne var mobilyacıyı getirtse o dolabin kapına el atsa sürgü yerinden çıkmış üzerimize düşecek kapağını kapatamıyoruz bile hep bir tarafı açık, koltuğu depoya verse, orda açılan yere çocuğun beşiğini koyacam, yer yok koyacak, beşik şuan bile bazanın üzerinde duruyor, zaten çocuğun elbiselerini koyacağım bir şifonyer, bir dolap bile yok ona bile kendi dolabimda 2 gözü ayırdım boşalttım, ama hiç bişeye aldırış etmiyor
bu haftada hiç bişe demiyecem, evide temizlemeyecem, bulaşık dışında, zaten haftaya 8inde yani doğum iznine ayrılıp memlekete gidecem ne yaparsa yapsın hiç bişe demiycem, bıktım artık her cumartesi temizlik kavgası yapmaktan klasikleşti artık cumartesi klasiği oldu......
Daha beyazlaşmadıysa çatlaklar her gün sür canım ihmal etme.
Öyle birazda olsa engelleye biliyorsun çatlaklar.
Keşke bende renkli birşeyler alsaydım ama oturma odamızın bütün eşylarını eşim ben seçicem dedi aldı beyaz koltukları =)
Tatlım sıkma canını eşler hep aynı sanırım bu aylarda.
Bende şimdi eşimle tartıştım adamın günde hiç aklına gelmiyoruz.
Ben aramasam arayacağı yok.
K.validem ve ablam yanımda diye.
Bizimde avizeler değişecekti eşime söyledim yapamam dedi.
Aldım elime tornavidayı indirdim şarterleri gözünün önünde taktım =)
Utandı elimden aldı gerisini kendi yaptı
Böyle bozmak lazım biraz eşleri yoksa tembellik diz boyu bazen =)
offf kızlar eş koca bilmem ne demeyin..
saat 3 de aradı akşama kaynım ve kuzeni gelecekmiş..
evdeki yemekler bana göre ve eşime yetecek kadar az bi yemeğim vardı..
kalktım alışveriş yaptım geldim..
pilav ısladım ocağa tavuk attım salata yaptım..
bide akşama annemler çaya gelecekler..
çıldırıcam artık yaaa..
neden ben hamile kaldığımdan beri bana hep son dk yemekli misafir geliyo ben anlamıyorum yaa..
Cokk gecmis olsunn canim rabbim sizi korusun...kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
ikinci bebeği düşünenler birinci ile arasına kaç sene koymayı düşünüyosunuz ben şimdiden bir de kızım olur mu diyorum hayaller kuruyorum
Kuzum yap pazarlığını...
Ben söyledim valla.. "Kocam artık ağırlaştım.. Yemekli misafir (kv.ler için)ağırlayacak vaziyette değilim, oturduğum yerden kalkamıom. Çaya gelsinler." ( not: uykum gelirse kusura bakmayın ben yatıyorum size iyi oturmalar diyorum.. Gidip yatıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?