2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canı mesaj atamadım ancak command prompt diye geciyor

start ta arama seçenegi var oraya cmd yaz çıkanı tıkla

doğrumu yaptım bilmem ama siyah bi ekran çıktı küçük, bişier yazıyo ama pır pır ediyo ekran işyerindeki bilgisayarım biraz dandik

Canım bu takımlar mompery ve butik bebeye sık sık geliyor. Oradan takip edebilirsin Ben bu 2 siteden sürekli bişiler alıyorum sorun yaşamadım hiç.

butikbebeden 1 kez alışveriş yaptım...fiyatlar gayet güzel ama taksitte vade farkı olayını sevmedim

kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım

çok geçmiş olsun canım dikkat etmeliyiz bundan sonra ama çıkıyor ara sıra tansiyon bebeğinde zamanında gelir inşallah

çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim dikkat et kendine

çok geçmiş olsun...dualarım senle canım...neyseki bebek ve sen iyisiniz...maşallahhh 2 kilo olmuş...tombiş olcak bebiş sanki

geçmiş olsun güzelim yaa rabbim yar ve yardımcın olsun inş..
içini ferah tutmaya çalış, bozma moralini, bak bebiş de sen de iyisin maşallah..

çok geçmiş olsun canım bende pek giremedim bu aralar yokluğunuda farkedemedim iyi olmanıza sevindim kendine çok dikkat et kuzum

canım çok geçmiş olsun..
çok şükür şuan herşey yolundaymış maşallah size..

suan kırmızı kırmızı canım kakao ve badem yagı susuyorum ama bakalım esmerım bıde ben

Daha beyazlaşmadıysa çatlaklar her gün sür canım ihmal etme.
Öyle birazda olsa engelleye biliyorsun çatlaklar.

valla böyle durumlarda iyi ki koyu renk seçmişim oturma odası kumaşımı diyorum..
hem evimizdeki odaların birinde mutlaka mor rengi olması lazımmış..
rahatlık,huzur verirmiş

Keşke bende renkli birşeyler alsaydım ama oturma odamızın bütün eşylarını eşim ben seçicem dedi aldı beyaz koltukları =)

Tatlım sıkma canını eşler hep aynı sanırım bu aylarda.
Bende şimdi eşimle tartıştım adamın günde hiç aklına gelmiyoruz.
Ben aramasam arayacağı yok.
K.validem ve ablam yanımda diye.
Bizimde avizeler değişecekti eşime söyledim yapamam dedi.
Aldım elime tornavidayı indirdim şarterleri gözünün önünde taktım =)
Utandı elimden aldı gerisini kendi yaptı
Böyle bozmak lazım biraz eşleri yoksa tembellik diz boyu bazen =)

Canım çok geçmiş olsun.
Şimdi iyisiniz sanırım şükürler olsun...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Dualarımdasın.
İnşallah zamanında gelir kuzularımız.
Stres, sıkıntı yapma balım.

offf kızlar eş koca bilmem ne demeyin..
saat 3 de aradı akşama kaynım ve kuzeni gelecekmiş..
evdeki yemekler bana göre ve eşime yetecek kadar az bi yemeğim vardı..
kalktım alışveriş yaptım geldim..
pilav ısladım ocağa tavuk attım salata yaptım..
bide akşama annemler çaya gelecekler..
çıldırıcam artık yaaa..
neden ben hamile kaldığımdan beri bana hep son dk yemekli misafir geliyo ben anlamıyorum yaa..

Canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallah.... stres yapma kuzum... Sağlıkla vaktinde kucağına alırsın bebeğini inşallah...

Maşallah sana.. arada yapmak lazım böyle...

Kuzum yap pazarlığını...

Ben söyledim valla.. "Kocam artık ağırlaştım.. Yemekli misafir (kv.ler için)ağırlayacak vaziyette değilim, oturduğum yerden kalkamıom. Çaya gelsinler." ( not: uykum gelirse kusura bakmayın ben yatıyorum size iyi oturmalar diyorum.. Gidip yatıyorum )

Cokk gecmis olsunn canim rabbim sizi korusun...

ya konuşuyorum bak aşkım ağırlaştım artık kendimize yemek yaparken zorlanıyorum nolur yemekli misafir çağırma diye o an tamam diyo..
sonra birileriyle görüşüyoruz ee sinem bunu güzel yapar şunu güzel yapar falan diyo bende tabi yok diyemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…