2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yok tatlım bişe demiorum, karışmıorum, öyle karar aldım, yarın bulaşık ve çamaşır dışında bişe de yapmayacam, görsün bakim nasıl oluyormuş :)

Wala canım helall sana maşallah nazar değmesin

Ahhh sultancımm nasıl oldu yaaa en son mesai biter ben çıkıorum dediğini hatırlıorum, nasıl oldu, bir sorunun yoktu çok şükür nazara mı geldin ne oldu amann allahımm lütfen dikkat et, sürekli tansiyonunu ölçtür, çok geçmiş olsunn canım

Eki Görüntüle 957398

kızlar bebek arabamız nasıl??
Çok kokoşşş çok cicişş ki ar bayıldımmmm hayırlı olsun güzel günlerdekullan

Bende butik bebede sık sık görüorum. Disney ürünlerini biraz takip et istersen

bende 87 lıyım ama vardır daha ufaklar 90 lılar falan

Ben 90 lıyım canım.Gözünüze pek bi küçük geldim.

89 luyumm bndeee

Sana evinin kapısına asman için "Sinem'in Aş Evi " diye bir yazı yaptırıcam =)

8 aylık hamile bir bayanı doğuda bir yerde töre için bebeği ile birlikte öldürüp 20 metrelik kuyuya atmışlarrr ne dersin ki bunlara şimdiiiii

Seni çok iyi anlıyorum.benimde eşim aynı.bana sormasan ablaLarını annesi ve babasını pat diye eve getiriyo hemde yatılı.sinir oluyorum.benim baştan beri riskli hamileliğim ve hiç umurlarında olmadılar.şimdi agırlaştım hiç çekemiyorum misafir.birde maddi durumumuz iyi degil eşime diyorum nasıl agırlıcam durumumuzu biliyorlar bomboş çıkıp geliyorlar.birde görümcelerim evimi küçümsüyo begenmiyorlar.kendi durumları çok iyi.gelde sinir olma bugün onların yüzünden agladım.çok moralim bozuk

hahaha :) gündüz az az tekme atıyo bizimki ama babası gelince yerinde duramıyo kıpır kıpır oluyo benimkide tersti şimdi normal doğum pozisyonuna gelmiş

benim bebiş ters değilde teyzesi ayakları hep yüzünde geziyor. 2kontrolde de öyle yakaladık oğluşumu.bu şekilde tekme atsa bile hafif hissedilir dedi doktor. kendini keşfediyor sanrım. sorma bizimki de babacıl.babanın sesini tanyorlar artık sanırım. sabahın 6 sında uyanıyor birde. çok farklı bir dünyaymış hamilelik. maşallah bebişlerimize.

Yok tatlım bişe demiorum, karışmıorum, öyle karar aldım, yarın bulaşık ve çamaşır dışında bişe de yapmayacam, görsün bakim nasıl oluyormuş :)

Yapma bırak kalsın öyle 1 hafta sonrada bu ev çok pislendi derler =)
Bak benim eşim bana evi temizlemiyorum diye laf yapıyordu..
Yok efendim camlar çok kirlenmiş.
Yahu müslüman evimiz 9, kat nasıl bu hamile halimle sileyim.
Ablam yanıma geldi temizlikci tuttu evimizi bir güzel temizletti.
Cebinden 5 kuruş çıkmayan eşim yine yaptı lafını.
Yok efendim, zamanında çok yokluk çekmiş şimdi eve temizlikçi getirdiği için millet arkasından gülermiş.
Böyle cins bu erkekler.
Hangi söylediğine can sıkayım artık bilemedim.

inşallah hepimiz sağlıklı kilolara döneriz. 2 çocukla yaz eminim yoğun ve eğlenceli gececek.

benimki haber veriyo ama hep yumurta kapıya dayanınca
yaa bu erkeklerin hepsi aynı be yavrum..
boşver ağlama içindeki miniği düşün

Ellerine sağlık afiyet olsun
biz oldukça iyiyiz kızımla siz nasılsınız bakıyım?

ya valla laf anlatamıyorum kocama yaa..
bide gelenler yemek seçiyo ve ağızlarının tadına uygun bişeysede maşallah süper yiyolar..

Ben de paşam da çok iyiyiz, hiç yükü yok yakışıklımın bana; ne kadar güzel ve rahat geçiyor bu hamilelik maşallah Ama sana yine yemekli misafir gelmiş galiba Esmer'in mesajında "Sinem'in Aş Evi" tabirine de bayıldım bu arada

şükürler olsun benim kocam bu temizlik olayını kafaya takmıyor. hatta sen hamilesin hamile insanın evini anlayışla karşılamayan zaten değer vermiyordur diyor. bugünde baktım elektirik süpürgesi ile ev süpürüyor. bazen sehpaların tozunu alıyor. kaynanam iyi eğitmiş oğullarını. kayınlarımda aynı şekilde eşim gibi

Herşeye söyleyecek bişeleri vardır, ama bu dünyada bencil olacaksın arkadaşım bn onu öğrendimmm
şaka yapıyo olmalısın :18::18::18::18:

Haberlerde izledim canım

ohh maşallah sizee
misafir mi değil mi bilmiyorum..kaynım ve kuzeni..
ama biri inanılmaz fazla yiyo diğeri ise yemek seçiyo..
evdede kocamla bana yetecek kadar yemek vardı..
kalktım alışveriş ve yeniden yemek yaptım
bide yemek bulduğuna şükretse kuzenleri içim acımıcak..
çorba biraz fazla ısınmış..
hem çorbama kaynar dedi hemde pilavıma yeni mi ocaktan indi bunlar yenge dedi..
bide memnun olsa beyfendi..

senin kaynanadan her eve lazım yahu

kızlar merhaba nasılsınız ancak açabildim bugün kontrolümüz vardı
28+6 yız ama bebiş 2 hafta önde çıktı doktor da şeker den dolayı dedi bir sorun yokmuş oğlum iyi maşallah ama iri bebek olacak dedi 41 cm 1.481 kg
bugünde tekmeler azdı onu söyledim bebiş gayet iyi görünüyor ama az dersen radyolojiye göndereyim dedi bende yok dedim madem iyi gitmek istemedim ama bebişim ters dönmüş ayakları da başının üstündeydi acaba ondan mı az hissettim bugün yada çok hareketliydim hastanede oturmadığımdan mı hissedemedim bilemedim bir sorun olmasın da hem az hissetmeme hem de iri olmasına üzülmüştüm ama çok şükür iyimiş maşallah deyin kızlar

Gülüm bazen görmeyecek&duymayacaksın. Herkesin aldığı aile terbiyesi ve eğitim bir değil. Muhattabın dengin değilse, yaptığı densizliği kale almamak senin yapacağın en akıllıca iş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…