Yok tatlım bişe demiorum, karışmıorum, öyle karar aldım, yarın bulaşık ve çamaşır dışında bişe de yapmayacam, görsün bakim nasıl oluyormuş :)Daha beyazlaşmadıysa çatlaklar her gün sür canım ihmal etme.
Öyle birazda olsa engelleye biliyorsun çatlaklar.
Keşke bende renkli birşeyler alsaydım ama oturma odamızın bütün eşylarını eşim ben seçicem dedi aldı beyaz koltukları =)
Tatlım sıkma canını eşler hep aynı sanırım bu aylarda.
Bende şimdi eşimle tartıştım adamın günde hiç aklına gelmiyoruz.
Ben aramasam arayacağı yok.
K.validem ve ablam yanımda diye.
Bizimde avizeler değişecekti eşime söyledim yapamam dedi.
Aldım elime tornavidayı indirdim şarterleri gözünün önünde taktım =)
Utandı elimden aldı gerisini kendi yaptı
Böyle bozmak lazım biraz eşleri yoksa tembellik diz boyu bazen =)
Wala canım helall sana maşallah nazar değmesinofff kızlar eş koca bilmem ne demeyin..
saat 3 de aradı akşama kaynım ve kuzeni gelecekmiş..
evdeki yemekler bana göre ve eşime yetecek kadar az bi yemeğim vardı..
kalktım alışveriş yaptım geldim..
pilav ısladım ocağa tavuk attım salata yaptım..
bide akşama annemler çaya gelecekler..
çıldırıcam artık yaaa..
neden ben hamile kaldığımdan beri bana hep son dk yemekli misafir geliyo ben anlamıyorum yaa..
Ahhh sultancımm nasıl oldu yaaa en son mesai biter ben çıkıorum dediğini hatırlıorum, nasıl oldu, bir sorunun yoktu çok şükür nazara mı geldin ne oldu amann allahımm lütfen dikkat et, sürekli tansiyonunu ölçtür, çok geçmiş olsunn canımkızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
Çok kokoşşş çok cicişş ki ar bayıldımmmm
Bende butik bebede sık sık görüorum. Disney ürünlerini biraz takip et istersenkızlar merabalar bende nisan annesiyim Allah nasip ederse,size birşey soracağım mıckey mouse hastane çıkışı buldum çok beğendim nette satan bir yer bulamadım bana önerebiliceğiniz bir site mağaza varmı??ankarada oturuyorum..
bende 87 lıyım ama vardır daha ufaklar 90 lılar falan
Ben 90 lıyım canım.Gözünüze pek bi küçük geldim.
ya konuşuyorum bak aşkım ağırlaştım artık kendimize yemek yaparken zorlanıyorum nolur yemekli misafir çağırma diye o an tamam diyo..
sonra birileriyle görüşüyoruz ee sinem bunu güzel yapar şunu güzel yapar falan diyo bende tabi yok diyemiyorum..
rica ederim canım
çok yorma kendini emi :18::18:
offf kızlar eş koca bilmem ne demeyin..
saat 3 de aradı akşama kaynım ve kuzeni gelecekmiş..
evdeki yemekler bana göre ve eşime yetecek kadar az bi yemeğim vardı..
kalktım alışveriş yaptım geldim..
pilav ısladım ocağa tavuk attım salata yaptım..
bide akşama annemler çaya gelecekler..
çıldırıcam artık yaaa..
neden ben hamile kaldığımdan beri bana hep son dk yemekli misafir geliyo ben anlamıyorum yaa..
hahaha :) gündüz az az tekme atıyo bizimki ama babası gelince yerinde duramıyo kıpır kıpır oluyo benimkide tersti şimdi normal doğum pozisyonuna gelmiş
Yok tatlım bişe demiorum, karışmıorum, öyle karar aldım, yarın bulaşık ve çamaşır dışında bişe de yapmayacam, görsün bakim nasıl oluyormuş :)
Wala canım helall sana maşallah nazar değmesin
Sana evinin kapısına asman için "Sinem'in Aş Evi " diye bir yazı yaptırıcam =)
git tabi diyetisyen hiç değilse senin yeme şartlarına göre liste yapıyor kulaktan dolma olmuyor sağlığın içinde cok fazlası zarar ama dediğim gibi sende birde 2 tane varsa diyetisyene bile ihtiyacın kalmaz dedi dersin :)
ya zaten doğum sonrası 9 gidiyor gece uykusuzluk vs derken bir bakmıssın eski kilondasın onun aşağısına inmek içinde mutlaka destek gerekiyor ama sevinelim şanslıyız yaz bebekleri olacaklar dolayısı ile bol bol yürüme gezme fırsatımız var buda büyük etken kış olunca eve tıkılıyorsun ve inan hem bunalım hem kilo hem yorgunluk üst üste geliyor
rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsinde gerisi kolay bence :)
Teşekkürler gülüm yeniden, güzel oldu yemekler; tabi biraz modifiye ettim amaEvimi de temizledim yeni oturdum, sende / sizde keyifler nasıl?
8 aylık hamile bir bayanı doğuda bir yerde töre için bebeği ile birlikte öldürüp 20 metrelik kuyuya atmışlarrrne dersin ki bunlara şimdiiiii
Seni çok iyi anlıyorum.benimde eşim aynı.bana sormasan ablaLarını annesi ve babasını pat diye eve getiriyo hemde yatılı.sinir oluyorum.benim baştan beri riskli hamileliğim ve hiç umurlarında olmadılar.şimdi agırlaştım hiç çekemiyorum misafir.birde maddi durumumuz iyi degil eşime diyorum nasıl agırlıcam durumumuzu biliyorlar bomboş çıkıp geliyorlar.birde görümcelerim evimi küçümsüyo begenmiyorlar.kendi durumları çok iyi.gelde sinir olma bugün onların yüzünden agladım.çok moralim bozuk
Ellerine sağlık afiyet olsun
biz oldukça iyiyiz kızımla siz nasılsınız bakıyım?
ya valla laf anlatamıyorum kocama yaa..
bide gelenler yemek seçiyo ve ağızlarının tadına uygun bişeysede maşallah süper yiyolar..
Yapma bırak kalsın öyle 1 hafta sonrada bu ev çok pislendi derler =)
Bak benim eşim bana evi temizlemiyorum diye laf yapıyordu..
Yok efendim camlar çok kirlenmiş.
Yahu müslüman evimiz 9, kat nasıl bu hamile halimle sileyim.
Ablam yanıma geldi temizlikci tuttu evimizi bir güzel temizletti.
Cebinden 5 kuruş çıkmayan eşim yine yaptı lafını.
Yok efendim, zamanında çok yokluk çekmiş şimdi eve temizlikçi getirdiği için millet arkasından gülermiş.
Böyle cins bu erkekler.
Hangi söylediğine can sıkayım artık bilemedim.
Herşeye söyleyecek bişeleri vardır, ama bu dünyada bencil olacaksın arkadaşım bn onu öğrendimmmYapma bırak kalsın öyle 1 hafta sonrada bu ev çok pislendi derler =)
Bak benim eşim bana evi temizlemiyorum diye laf yapıyordu..
Yok efendim camlar çok kirlenmiş.
Yahu müslüman evimiz 9, kat nasıl bu hamile halimle sileyim.
Ablam yanıma geldi temizlikci tuttu evimizi bir güzel temizletti.
Cebinden 5 kuruş çıkmayan eşim yine yaptı lafını.
Yok efendim, zamanında çok yokluk çekmiş şimdi eve temizlikçi getirdiği için millet arkasından gülermiş.
Böyle cins bu erkekler.
Hangi söylediğine can sıkayım artık bilemedim.
şaka yapıyo olmalısın :18::18::18::18:
Ben de paşam da çok iyiyiz, hiç yükü yok yakışıklımın bana; ne kadar güzel ve rahat geçiyor bu hamilelik maşallahAma sana yine yemekli misafir gelmiş galiba Esmer'in mesajında "Sinem'in Aş Evi" tabirine de bayıldım bu arada
şükürler olsun benim kocam bu temizlik olayını kafaya takmıyor. hatta sen hamilesin hamile insanın evini anlayışla karşılamayan zaten değer vermiyordur diyor. bugünde baktım elektirik süpürgesi ile ev süpürüyor. bazen sehpaların tozunu alıyor. kaynanam iyi eğitmiş oğullarını. kayınlarımda aynı şekilde eşim gibi
ohh maşallah sizee
misafir mi değil mi bilmiyorum..kaynım ve kuzeni..
ama biri inanılmaz fazla yiyo diğeri ise yemek seçiyo..
evdede kocamla bana yetecek kadar yemek vardı..
kalktım alışveriş ve yeniden yemek yaptım
bide yemek bulduğuna şükretse kuzenleri içim acımıcak..
çorba biraz fazla ısınmış..
hem çorbama kaynar dedi hemde pilavıma yeni mi ocaktan indi bunlar yenge dedi..
bide memnun olsa beyfendi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?