banada göndermişler bebek için vücut nemlendiricisi
bide ana kucağım gelseydi
kızlar merhaba nasılsınız ancak açabildim bugün kontrolümüz vardı
28+6 yız ama bebiş 2 hafta önde çıktı doktor da şeker den dolayı dedi bir sorun yokmuş oğlum iyi maşallah ama iri bebek olacak dedi 41 cm 1.481 kg
bugünde tekmeler azdı onu söyledim bebiş gayet iyi görünüyor ama az dersen radyolojiye göndereyim dedi bende yok dedim madem iyi gitmek istemedim ama bebişim ters dönmüş ayakları da başının üstündeydi acaba ondan mı az hissettim bugün yada çok hareketliydim hastanede oturmadığımdan mı hissedemedim bilemedim bir sorun olmasın da hem az hissetmeme hem de iri olmasına üzülmüştüm ama çok şükür iyimiş maşallah deyin kızlar
Gülüm bazen görmeyecek&duymayacaksın. Herkesin aldığı aile terbiyesi ve eğitim bir değil. Muhattabın dengin değilse, yaptığı densizliği kale almamak senin yapacağın en akıllıca iş olur
kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
Canım ben maskodan aldım bebek odasını.Eğer gidersen benim aldığım mağazaya mutlaka uğramanı tavsiye ederim.8/a ada da Tombik Bebe diye bi mağaza.Fiyatları 3000 den başlıyor.Ama çok kaliteli malları.Ben zaten kalitesine hayran kaldım.Normalde ben en fazla 1,500 veririm bir odaya diyodum.Ama 3000 gözüme bile gelmedi.Allah nasip etsin o günleri evlenene kadar kullanır.İnternet sitesinden ürünlere de bakabilirsin.
Ben de paşam da çok iyiyiz, hiç yükü yok yakışıklımın bana; ne kadar güzel ve rahat geçiyor bu hamilelik maşallahAma sana yine yemekli misafir gelmiş galiba Esmer'in mesajında "Sinem'in Aş Evi" tabirine de bayıldım bu arada
kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
28+6 yız ama bebiş 2 hafta önde çıktı doktor da şeker den dolayı dedi bir sorun yokmuş oğlum iyi maşallah ama iri bebek olacak dedi 41 cm 1.481 kg
bugünde tekmeler azdı onu söyledim bebiş gayet iyi görünüyor ama az dersen radyolojiye göndereyim dedi bende yok dedim madem iyi gitmek istemedim ama bebişim ters dönmüş ayakları da başının üstündeydi acaba ondan mı az hissettim bugün yada çok hareketliydim hastanede oturmadığımdan mı hissedemedim bilemedim bir sorun olmasın da hem az hissetmeme hem de iri olmasına üzülmüştüm ama çok şükür iyimiş maşallah deyin kızlar
merhabalar hanımlar
medipol mega üniversite hastanesine gidenler için yazıyorum.erken doğum sancılarım erken başlaması nedeni ile gittim. 1 gece gözlem altına kaldım.3 kere nst ye girdm.ciğer gelişimi hızlansın diye iğne yaptııılar. fitil verdiler 2 kez.neyse ertesi günü çok şükür sancılarım durdu.
maşallahlütfen çok dillendirme,
ben dün kendi kendime rahat geçiyor hamilelik, ne iyi uyuyorum ağrım sızım yok değince ustune hemen tum gece bel ağrısından uyuyamadım, şimdi de biraz yemek yaptım belim kırılıyor...
merhabalar hanımlar
medipol mega üniversite hastanesine gidenler için yazıyorum.erken doğum sancılarım erken başlaması nedeni ile gittim. 1 gece gözlem altına kaldım.3 kere nst ye girdm.ciğer gelişimi hızlansın diye iğne yaptııılar. fitil verdiler 2 kez.neyse ertesi günü çok şükür sancılarım durdu.ayrılma vakti geldi.eşim ödeme yapmaya gtti . hesap 600. döküman istedi. kafadan hesaplamış kız . tekrardan önünde hesap makinasıyla kafadaN HESAPLAMIŞ ve 460 demiş.. bilgisayar çıktısı bu nedir şu nedir detay yine yok. eşim tek tek sormuş bu sefer. nst ne kadar ilaç ne kadar diye . kendi hesaplamış ve 400 çıkmış. 600 den 400 e düştü. şok olduk. böyle saçmalık ve güvensizlik oluşturulurmu hiç hastalarda. hangi akıllı yöneticinin sistemdir anlayamadım. ama dikkat edin. tek tek sorun kendiniz hesaplayın.!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?