2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar maşallah bugün cuma bereketi mi ne bugün açamadım doktordaydım 2750 de bırakmıştım sayfayı 2789 olmuş 39 sayfa

ohhhh harikasınız :)
maşallah sizeeee

Gülüm bazen görmeyecek&duymayacaksın. Herkesin aldığı aile terbiyesi ve eğitim bir değil. Muhattabın dengin değilse, yaptığı densizliği kale almamak senin yapacağın en akıllıca iş olur

ama işte ister istemez zoruma gidiyo sonuçta ben bu halimle kalkıp salatasına kadar herşeyi hazır ediyorum bide böyle eleştiriler alınca antenlerim çıkıyo..
eşim pilavımı her zaman çok sever bugünde çok sevdi..
her zaman beni sinir etmek için yemeklerime kulp takan kaynım çorba dediğin sıcak içilir soğuk olsa soğuk dersiniz diyerek arkamda durdu sağolsun..

çok geçmiş olsun, Allah korusun ikinizi de. tansiyona dikkat etmek lazım demekki. cnm benim dualarım seninle...

kızlar bugün bende hem gecelik hem de gecelikli sabahlıklı 3 takım gördüm çok beğendim alacağım nasipse ikisini hastanede birini mevlütte giyeceğim ama M beden vardı olmadı L beden getirecekler ozaman alacağım

Sağol canım.bakalım oraya da o zaman.

maşallah lütfen çok dillendirme,

ben dün kendi kendime rahat geçiyor hamilelik, ne iyi uyuyorum ağrım sızım yok değince ustune hemen tum gece bel ağrısından uyuyamadım, şimdi de biraz yemek yaptım belim kırılıyor...

Geçmiş olsun canım.

maşallah ikinize de. Allah tamamına erdirsin.

Maşallah paşana

Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Allah sizi de bebeklerinizi de korusun

Geçmiş olsun canım, umarım uzun soluklu bir rahatsızlık olmaz ve hamileliğinin keyifini çıkartırsın

bende toplam 9 kg aldım ama şekerden dolayı 3 haftadır diyetteyim bugün tartıldım hastanede 550 gr almışım onu da oğlum almış maşallah

bende henüz 1 doz vuruldum 2.ye çağırmadı daha sağlık ocağı ama bende ateş ve halsizlik yaptı 1 gün oyunca çağırırsa gidermiyim bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım allah meleğini korusun bol bol dinlenmeye bak

ayy canim benim yaaa cok gecmis olsun dualarim seninle..
sadece tansiyon yuksekliginden mi? kanaman falan olmadi dimi ?
Rabbim yardimciniz olsun insaallah bununla kalir bebegin saglikli zamanda gelir ins :26:

canim ya cok gecmis olsun sana da..
ben de medipole gidiyorum şok oldum resmen yaaa ben hic muhasebede ayrintili bilgi almiyordum iyi ki uyardin bundan sonra bizde sorariz..
cok sukur siz iyisiniz insaallah saglikli zamaninda dogar kuzun
tekrardan gecmis olsun:26:

Bende 3 yıl diyorum nasipse bir bakmışsınız kızlar hepimiz yine aynı yıl ve aynı aya hamile kalmışız ve hep birlikteyiz ne güzel olurdu

Kızlar benim şeker testi 50 mg lıkolan 146 çıktı ama doktorum tekrara yapma gereği duymadı sadece dikkat et perhize dedi bebişim ondan iri demekki bi sıkıntı olur mu acaba erken doğum falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…