2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
arkadaşlar beta hcg değerlerinizi merak ediyorum artış hep 2 kat mı oldu ?
ben idrar testinde görüp doktora gittiğimde keseyi göremedi dış gebelik olabilir deyip beni bunalıma soktu manyak. hemen kan testi yaptırdık sonuç 1300 lerdeydi. 48 saat sonra yine yaptırdık iki katını geçmişti. burda 2 katına çıkma olayı 48 saatle bağlantılı canım. hep karşıma çıkan testin aynı makinede yapılması gerektiği idi. bence devlette yaptırdıysan 48 saat sonra tekrar git o zaman ver kanını.

Çiğköfteciler yanlız değilsiniz aranızda bende varım.Ben de bugün üst üste iki dürüm yedim.Poşete akan soslarını bile içtim.yuhhh dedim kendime yani.
walla çiğköfteciler ne çokmuş bi yazdım bin cevap geldi :) sevindim yalnız değilmişim. dün aldım ben de komageneden. eve gitmeyi beklemeden yolda günahına girdim eşim korku filmi izler gibi izledi beni artık nasıl işkence ettiysem çiğköfteye gözüm dönmüş resmen ya. bu arada kabızlık sıkıntısı çeken arkadaşlara çiğköfteyi şiddetle tavsiye ediyorum. Herderde deva canım çiğköfte ya
günaydın kızlar bişi sorcam göğüsünde şişme olduğundan ağrı olan arkadaşlar hala dvm ediyormu geçtimi...
benim sol göğsümde ağrı var canım halen sürüyor maalesef.

Benim goguslerim cok fena durumda canim sutyen takamaz oldum el degmiyor cok sisti ve aciyor (

benim hala şiş ve uçları acıyor canım

işte benimde hala ağrıyo bir ara hafifledi ağrısı gibi ama yüzüstü yatamıyorum çok acı oluyo acaba 9 ay böle dvm edecekmi yoksa geçici bir durummu...

işte benimde hala ağrıyo bir ara hafifledi ağrısı gibi ama yüzüstü yatamıyorum çok acı oluyo acaba 9 ay böle dvm edecekmi yoksa geçici bir durummu...

Birşey anlatayım da gülün... yüzüstü yatamıyorum dedin ya aklıma geldi canım... her gece bi ses uyandırıyor beni.. diyor ki priori kalk priori kalk göbüşünün üstünde yatıyorsun..bebiş ezildi bi uyanıyorum ki yüzüstü yatıyorum..

Bence hava sıcak olduğundan tatlı yemiyoruz dur bakalım havalar soguyunca ne olacak

yalnız çok güzel zamana denk geldik ben daha 6 haftadayım sıcaktan nefes alamıyorum bir de bu havalarda karnımız burnumuzda olaydı maffolurduk soğuk havaşarda rahat geçicek baharda da bebişler gelecek inşallah :)

:)))) ya aslında o korku bendede var yani bebeğe bir zararı olurmu falan die senin bilinçaltına iyice yerleşmiş demekki ama başka türlü uyuyamıyorum çok denedim ama yok

Kızlar dün çiğköfteyi aşırı abarttım etsiz zararsız dedim yüklendim, midem hala yanıyor, tüm gece ishal kusma maffoldum. Bebeğe bişey olucak diye ağladım durdum eşime hastaneye gidelim dedim "ne dicez çiğköfteye yüklendi böyle oldu mu dicez" diyo ay çok komik tutamadım kendimi yok artık tövbeler olsun yememmmmmm

aynisi bizdede var adam yan bile yatirmiyor nolacaksa

Ewettt zamanlama harikaa ilk dogumumda mayis ayindaydi hamileligim iyi gecti sicaklara hic denk gelmedi ne gebelik nede dogum

canım zaten takribi 1-1,5 ay sonra göbüş üstü yatamıcaz sen biraz erken başlamış oldun. ben şimdiden doymaya çalışıyorum göbüş üstü yatmaya :)
eehhehehe doğumdan sonra kaç kere ayağımda/kucağımda çocuk sallarken uyandım.sonra panik bakıyom ayakta kucakta bebek yok ani bir hamle bakıyorum beşikte. ben rüyamda sallıyorum
oğlumu eylülde doğum yaptım. son aylarım yaza denk geldi ve artık nefes almak konuşmak yerine tıslamaya başlamıştım.

kızlarr bişi anlatayım..

bikaç gündür kasıklarım ağrıyor hafiften.

dün kk dan çıkmadan önce bi cümleye gözüm takıldı. kasık ağrısı düşük belirtisi olabiliyor diye ..

neyse gece bi rüya gördüm ..

kırmızılar boşalıyor benden, dedim düşük yapıyorum... sonra uyandım wc ye gittim... psikolojik midir gerçek mi bilmiom.. peçeteye bişi geldi gibi oldu... kalktık 2 de acile gittik.. doktorumu da uyandırmadım.. acil doktoruyla konuştuk.. tekrar kontrol ettim kendimi hastanede bişi yok... doktor olur 6. ve 7. haftalarda.. kırmızı boşalmadıysa sıkıntı yok git yat dinlen dedi.

eve döndük yattım uyudum ama benim rüyanın 2. perdesi başladı.. benden yine kırmılar geliyooo.. koşa koşa hastaneye gittim doktorumu da aradım bu sefer. sonra doktorum baktı, dedi yok bişi priori iyisiniz...

aklımı kaçırcam ben yaaaa hergece bağıra çağıra uyanıyorum.. bebeğimmmmmmmm falan diyee

Son düzenleme:
günaydın tatlı anneler..
ben dün çok kötüydüm bu gun iyiyim çok şükürrr
bulantım yok dun çok fazla saat aç kaldım sanırım o yuzden midem iflas etti bu gun erkenden kalktım kahvaltı ettim iyim çok şükürr

eyvah eyvah....
günaydın... aç kalınca bende de inanılmaz bir mide bulantısı oluyor. iki lokma yiyorum şişiyorum o korkunca şişen balıklar var ya onlar gibi oluyorum bu sefer de.

bende de bulantı akşamları oluyordu ,şimdi sabahları da başladı kusmamda başladı ..çok sıkıntı ,bebeğimi ultrason kâğıdına bakıp bakıp duruyorum şu tatlı şey için bunları çekiyoruz

Abboowwww canim sakin olmaya calis yoksa 9 ay boyle nasil gecer biz sakin olursak stres yapmazsan bebegimizde iyi olur
Bebegini rahat ettirmek istiyosan relax olacaksin

Cok sukur cnm valla bende cok sabah safra kustum oluyodum kahvaltimi yaptim elim ayagim dokuluyor resmen
Oglumla hic ilgilenemez oldum

canım yaa geçmiş olsun çatlamayan yumurtaların kist olmuş demek... üzülme geçer o..aşılama yaptıran bir arkadaşa da olmuştu, geçti sonradan. birazcık sakin ol, aklına kötü şeyler getirme sakın.

günaydın kızlar bişi sorcam göğüsünde şişme olduğundan ağrı olan arkadaşlar hala dvm ediyormu geçtimi...

benim devam ediyor ağrılarım, uç kısmına yakın daha hassas gibi...

:)))) ya aslında o korku bendede var yani bebeğe bir zararı olurmu falan die senin bilinçaltına iyice yerleşmiş demekki ama başka türlü uyuyamıyorum çok denedim ama yok

korkmayın kızlar, bebişler içerde öyle korunaklı yerde ki, yüzüstü yatmayla bişeycik olmaz. hazır yatabiliyorken tadını çıkartın, ilerde hiç yatamayacağız öyle

ay nefsiniz körelsin azıcık yiyin dedik dibine vurdunuz haaa kızım neden yedin o kadar ben de bir akşam öyle abartarak turşu yedim, gece ölüyorum sandım... azıcık kendimizi kontrol etmemiz lazım

hay Allah yaa yoktan yere ne kadar eziyet çekmişsin. bak bana doktorum dedi ki, kanaman olduğunu görebilirsin rüyanda, düşük yaptığını görebilirsin, doğurduğunu, hatta sağlıksız olduğunu... bir sürü saçma sapan rüya görebilirsin hepsi normal, kaygılarından ileri gelebilir sakın takılma bunlara dedi. senin yaşadığın da tam olarak bu. azıcık rahatlatmaya çalış kendini. Allahın izniyle birşey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…