günaydın kızlar bişi sorcam göğüsünde şişme olduğundan ağrı olan arkadaşlar hala dvm ediyormu geçtimi...
ben idrar testinde görüp doktora gittiğimde keseyi göremedi dış gebelik olabilir deyip beni bunalıma soktu manyak. hemen kan testi yaptırdık sonuç 1300 lerdeydi. 48 saat sonra yine yaptırdık iki katını geçmişti. burda 2 katına çıkma olayı 48 saatle bağlantılı canım. hep karşıma çıkan testin aynı makinede yapılması gerektiği idi. bence devlette yaptırdıysan 48 saat sonra tekrar git o zaman ver kanını.arkadaşlar beta hcg değerlerinizi merak ediyorum artış hep 2 kat mı oldu ?
slm canım
bende kendıme hayret edıyodum canı cıgkofte ceken tek benmıyım dıye.her aksam yesem yerım.ama ben sade yıyorum marulsuz lavassız komagene ole ısıra ısısra yıyom ama cok yememeye dıkkat edıyom.dokunur dıye korkuyorum.
walla çiğköfteciler ne çokmuş bi yazdım bin cevap geldi :) sevindim yalnız değilmişim. dün aldım ben de komageneden. eve gitmeyi beklemeden yolda günahına girdim eşim korku filmi izler gibi izledi beni artık nasıl işkence ettiysem çiğköfteye gözüm dönmüş resmen ya.Çiğköfteciler yanlız değilsiniz aranızda bende varım.Ben de bugün üst üste iki dürüm yedim.Poşete akan soslarını bile içtim.yuhhh dedim kendime yani.
benim sol göğsümde ağrı var canım halen sürüyor maalesef.günaydın kızlar bişi sorcam göğüsünde şişme olduğundan ağrı olan arkadaşlar hala dvm ediyormu geçtimi...
günaydın kızlar bişi sorcam göğüsünde şişme olduğundan ağrı olan arkadaşlar hala dvm ediyormu geçtimi...
Benim goguslerim cok fena durumda canim sutyen takamaz oldum el degmiyor cok sisti ve aciyor(
ben idrar testinde görüp doktora gittiğimde keseyi göremedi dış gebelik olabilir deyip beni bunalıma soktu manyak. hemen kan testi yaptırdık sonuç 1300 lerdeydi. 48 saat sonra yine yaptırdık iki katını geçmişti. burda 2 katına çıkma olayı 48 saatle bağlantılı canım. hep karşıma çıkan testin aynı makinede yapılması gerektiği idi. bence devlette yaptırdıysan 48 saat sonra tekrar git o zaman ver kanını.
walla çiğköfteciler ne çokmuş bi yazdım bin cevap geldi :) sevindim yalnız değilmişim. dün aldım ben de komageneden. eve gitmeyi beklemeden yolda günahına girdim eşim korku filmi izler gibi izledi beni artık nasıl işkence ettiysem çiğköfteye gözüm dönmüş resmen ya.bu arada kabızlık sıkıntısı çeken arkadaşlara çiğköfteyi şiddetle tavsiye ediyorum. Herderde deva canım çiğköfte ya
benim sol göğsümde ağrı var canım halen sürüyor maalesef.
benim hala şiş ve uçları acıyor canım
işte benimde hala ağrıyo bir ara hafifledi ağrısı gibi ama yüzüstü yatamıyorum çok acı oluyo acaba 9 ay böle dvm edecekmi yoksa geçici bir durummu...
Bence hava sıcak olduğundan tatlı yemiyoruz dur bakalım havalar soguyunca ne olacak
Benim goguslerim cok fena durumda canim sutyen takamaz oldum el degmiyor cok sisti ve aciyor(
Birşey anlatayım da gülün... yüzüstü yatamıyorum dedin ya aklıma geldi canım... her gece bi ses uyandırıyor beni.. diyor ki priori kalk priori kalk göbüşünün üstünde yatıyorsun..bebiş ezildibi uyanıyorum ki yüzüstü yatıyorum..
Birşey anlatayım da gülün... yüzüstü yatamıyorum dedin ya aklıma geldi canım... her gece bi ses uyandırıyor beni.. diyor ki priori kalk priori kalk göbüşünün üstünde yatıyorsun..bebiş ezildibi uyanıyorum ki yüzüstü yatıyorum..
yalnız çok güzel zamana denk geldik ben daha 6 haftadayım sıcaktan nefes alamıyorum bir de bu havalarda karnımız burnumuzda olaydı maffolurduk soğuk havaşarda rahat geçicek baharda da bebişler gelecek inşallah :)
canım zaten takribi 1-1,5 ay sonra göbüş üstü yatamıcaz sen biraz erken başlamış oldun. ben şimdiden doymaya çalışıyorum göbüş üstü yatmaya :)işte benimde hala ağrıyo bir ara hafifledi ağrısı gibi ama yüzüstü yatamıyorum çok acı oluyo acaba 9 ay böle dvm edecekmi yoksa geçici bir durummu...
eehhehehe doğumdan sonra kaç kere ayağımda/kucağımda çocuk sallarken uyandım.sonra panik bakıyom ayakta kucakta bebek yok ani bir hamle bakıyorum beşikte. ben rüyamda sallıyorumBirşey anlatayım da gülün... yüzüstü yatamıyorum dedin ya aklıma geldi canım... her gece bi ses uyandırıyor beni.. diyor ki priori kalk priori kalk göbüşünün üstünde yatıyorsun..bebiş ezildibi uyanıyorum ki yüzüstü yatıyorum..
oğlumu eylülde doğum yaptım. son aylarım yaza denk geldi ve artık nefes almak konuşmak yerine tıslamaya başlamıştım.yalnız çok güzel zamana denk geldik ben daha 6 haftadayım sıcaktan nefes alamıyorum bir de bu havalarda karnımız burnumuzda olaydı maffolurduk soğuk havaşarda rahat geçicek baharda da bebişler gelecek inşallah :)
eyvah eyvah....kızlarr bişi anlatayım..
bikaç gündür kasıklarım ağrıyor hafiften.
dün kk dan çıkmadan önce bi cümleye gözüm takıldı. kasık ağrısı düşük belirtisi olabiliyor diye ..
neyse gece bi rüya gördüm ..
kırmızılar boşalıyor benden, dedim düşük yapıyorum... sonra uyandım wc ye gittim... psikolojik midir gerçek mi bilmiom.. peçeteye bişi geldi gibi oldu... kalktık 2 de acile gittik.. doktorumu da uyandırmadım.. acil doktoruyla konuştuk.. tekrar kontrol ettim kendimi hastanede bişi yok... doktor olur 6. ve 7. aylarda.. kırmızı boşalmadıysa sıkıntı yok git yat dinlen dedi.
eve döndük yattım uyudum ama benim rüyanın 2. perdesi başladı.. benden yine kırmılar geliyooo.. koşa koşa hastaneye gittim doktorumu da aradım bu sefer. sonra doktorum baktı, dedi yok bişi priori iyisiniz...
aklımı kaçırcam ben yaaaahergece bağıra çağıra uyanıyorum.. bebeğimmmmmmmm falan diyee
günaydın... aç kalınca bende de inanılmaz bir mide bulantısı oluyor. iki lokma yiyorum şişiyorum o korkunca şişen balıklar var ya onlar gibi oluyorum bu sefer de.günaydın tatlı anneler..
ben dün çok kötüydüm bu gun iyiyim çok şükürrr
bulantım yok dun çok fazla saat aç kaldım sanırım o yuzden midem iflas etti bu gun erkenden kalktım kahvaltı ettim iyim çok şükürr
günaydın
dun oldugu gıbı bu sabahta mıdem bulandı bulanacak hıssıyle karsınızdayım kahvaltımı ettım
bulantıda degıl bu baska bısey oglene kdar suruyor
annem oglumdada oldugunu 16 haftaya kadar surdugunu dogruluyor ısım var yanı :S
kusmak degıl zaten kusamazsın bulanmada degıl oyle ıste
doktora gıtmeme 2 gun kaldı bugunu saymazsam
Abboowwww canim sakin olmaya calis yoksa 9 ay boyle nasil gecer biz sakin olursak stres yapmazsan bebegimizde iyi olurkızlarr bişi anlatayım..
dün kk dan çıkmadan önce bi cümleye gözüm takıldı. kasık ağrısı düşük belirtisi olabiliyor diye ..
kırmızılar boşalıyor benden, dedim düşük yapıyorum... sonra uyandım wc ye gittim... psikolojik midir gerçek mi bilmiom.. peçeteye bişi geldi gibi oldu... kalktık 2 de acile gittik.. doktorumu da uyandırmadım.. acil doktoruyla konuştuk.. tekrar kontrol ettim kendimi hastanede bişi yok... doktor olur 6. ve 7. aylarda.. kırmızı boşalmadıysa sıkıntı yok git yat dinlen dedi.
eve döndük yattım uyudum ama benim rüyanın 2. perdesi başladı.. benden yine kırmılar geliyooo.. koşa koşa hastaneye gittim doktorumu da aradım bu sefer. sonra doktorum baktı, dedi yok bişi priori iyisiniz...
aklımı kaçırcam ben yaaaahergece bağıra çağıra uyanıyorum.. bebeğimmmmmmmm falan diyee
günaydın tatlı anneler..
ben dün çok kötüydüm bu gun iyiyim çok şükürrr
bulantım yok dun çok fazla saat aç kaldım sanırım o yuzden midem iflas etti bu gun erkenden kalktım kahvaltı ettim iyim çok şükürr
Merhabalar arkadaşlar
Benim çok ağrım vardı bugün dayanamadım doktora gittim.Çok şükür bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk.Maşallah bebişim büyümüş
Benim bebeğim tedavi ile olduğu için en ufak bişeyde çok korkuyorum:18::18::18:
Rabbim meleklerimizi korusun ve sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.(Amin)
Kasık ağrısı vardı canım.Benim tedavi ile oldu bebeğim.Yumurtalıkların aşırı uyarılmasına bağlı ohss oldum.Hala tam atlatamadım ben ağrılar bundardır diye düşünüyordum ama bugün doktora gidince kist oluştuğunu gördük.Hem sağda hem solda kist oluşmuş(((
Doktorum yarın tekrar çağırdı inş. kötü bişeyler çıkmaz çok korkuyorum.
:)))) ya aslında o korku bendede var yani bebeğe bir zararı olurmu falan die senin bilinçaltına iyice yerleşmiş demekki ama başka türlü uyuyamıyorum çok denedim ama yok
Kızlar dün çiğköfteyi aşırı abarttım etsiz zararsız dedim yüklendim,midem hala yanıyor, tüm gece ishal kusma maffoldum. Bebeğe bişey olucak diye ağladım durdum eşime hastaneye gidelim dedim "ne dicez çiğköfteye yüklendi böyle oldu mu dicez" diyo ay çok komik tutamadım kendimi yok artık tövbeler olsun yememmmmmm
kızlarr bişi anlatayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?