Abboowwww canim sakin olmaya calis yoksa 9 ay boyle nasil gecer biz sakin olursak stres yapmazsan bebegimizde iyi olur
Bebegini rahat ettirmek istiyosan relax olacaksin :
eyvah eyvah....
günaydın... aç kalınca bende de inanılmaz bir mide bulantısı oluyor. iki lokma yiyorum şişiyorum o korkunca şişen balıklar var ya onlar gibi oluyorum bu sefer de.
hay Allah yaa yoktan yere ne kadar eziyet çekmişsin. bak bana doktorum dedi ki, kanaman olduğunu görebilirsin rüyanda, düşük yaptığını görebilirsin, doğurduğunu, hatta sağlıksız olduğunu... bir sürü saçma sapan rüya görebilirsin hepsi normal, kaygılarından ileri gelebilir sakın takılma bunlara dedi. senin yaşadığın da tam olarak bu. azıcık rahatlatmaya çalış kendini. Allahın izniyle birşey olmayacak
ayyy kuzucummm inşalllahhh.. danışmanım var olmadı gideyim diyorummmm.. yoksa manisaya yatırırlar beni
ayyy kuzucummm inşalllahhh.. danışmanım var olmadı gideyim diyorummmm.. yoksa manisaya yatırırlar beni
kendini daha rahat hissedeceksin git tabi ki canım ama hamilelik boyunca bu tür kaygılarımız hep olacak, kendi kendini bunların normal olduğuna ikna etmen lazım, başa çıkmayı öğrenmen lazım.
limonlu diosun ya bu erkek işareti şekerim hayırlısı :)
Son bir ay kızlar bir ay sonra allahın izniyle tüm sıkıntılarımız azalacak daha rahat bir döneme gireceğiz...
bebişlere alışverişe başlayan var mı :))
ben başlamak istiyorum ama cinsiyti belli olsun öyle başlıyayım diyorum çok heycanlıyım...
Son bir ay kızlar bir ay sonra allahın izniyle tüm sıkıntılarımız azalacak daha rahat bir döneme gireceğiz...
bebişlere alışverişe başlayan var mı :))
ben başlamak istiyorum ama cinsiyti belli olsun öyle başlıyayım diyorum çok heycanlıyım...
canım ben çok kaygılıydım..1 kaç hafta öncesine kadar.. herşeyi halletmiştim.. ama bu çok başkaymışşş
akşam gittim aldım komageneden yedim
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi değil miydi canım ilk kızımda da çok limon yedim bu arada
sen cinsiyetini ne hissediyorsun kendinle ilgili bana yine kız gibi geliyor yaşasın iki kızım olacak
Canım bebişler sağlıklı olsun pıt pıt kalpleri atsın da anneler herşeye katlanıyor ya. bugünümüze şükür walla.
ben aslında hazır sezon sonu indirimleri varken bişiler alayım diyorum unisex olanlardan içlik falan. sonra vazgeçiyorum :)
bizim şirkette bir hamişimiz daha var bugün erkek bebek geleceğini öğrendi. 16. haftasında karnı benimkinden küçük yeminlen. su içsem yarıyor şuara :):):) sizin de göbüşler öyle mi ya :26:
akşam gittim aldım komageneden yedim
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi değil miydi canım ilk kızımda da çok limon yedim bu arada
sen cinsiyetini ne hissediyorsun kendinle ilgili bana yine kız gibi geliyor yaşasın iki kızım olacak
benim de oğlum var 4 yaşında. oğlumda erkek olacağını ilk günden itibaren hissetmiş hatta rüyamda görmüştüm. bunda muallakta kaldım :) herkes kız diyor öyle diliyor ama ikisi de başımın üstüne kız da olsa erkek te olsa. sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da.benim de bir kızım var canım...4 yaşındaa
ilk hamileliğimi öğrendiğimde neden bilmiyorum erkek hissettim ben...
sonra o his geçti şimdi kız gibi hissediyorum ama çok emin değilim...
iki kız da çok güzel bir duygu benim eşim de kız olmasını istiyor kız çocuk hayranı...
ama kızım ısrarla erkek diyor erkek istiyor o..
bende öyle arada derede kaldım...
sağlıklı hayırlı evlat olsunlarr inşallah kız erkek elden bişey gelmez..
3 hafta sonra öğrenmeye başlarız
ben kızımı 11 haftalık öğrendim
aynıyız ya ben de böyleyim bir de aşırı tuz yiyesim var hani tutmasam kendimi keçi gibi tuzluk yalıcam yabir ara çok duygusaldım ota çöpe ağlıyordum gergin olduğumda oluyodu çabuk sinirleniyordum elimi ayağımı ateş bastığı oldu bunlar hep ilk zamanlar öğrenmeden öncekiler hatta sonra göğüs şişkinliği başladı hala dvm ediyor mide bulantım var diyemem ama yokta diyemiyorum bazı yemekleri aklıma getirdimi bi tuhaf oluyo içim ekşiye düşkünlük bendede var herakşam bol limonlu bir maden suyu içmek adetten oldu çiğköfte merakı bendede var geçen aldım yedim bu seferde mide yanmasından duramadım birde acaip kısır istiyo canım artık haftasonu yaparım onuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?