2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Abboowwww canim sakin olmaya calis yoksa 9 ay boyle nasil gecer biz sakin olursak stres yapmazsan bebegimizde iyi olur
Bebegini rahat ettirmek istiyosan relax olacaksin :

kuzummmm ben rahatım diyorum ama bilinçaltım pazar geri gibi galibaa.. herşeyiii oraya atmışımmm

ayyy kuzucummm inşalllahhh.. danışmanım var olmadı gideyim diyorummmm.. yoksa manisaya yatırırlar beni

Son bir ay kızlar bir ay sonra allahın izniyle tüm sıkıntılarımız azalacak daha rahat bir döneme gireceğiz...
bebişlere alışverişe başlayan var mı :))
ben başlamak istiyorum ama cinsiyti belli olsun öyle başlıyayım diyorum çok heycanlıyım...

ayyy kuzucummm inşalllahhh.. danışmanım var olmadı gideyim diyorummmm.. yoksa manisaya yatırırlar beni

kendini daha rahat hissedeceksin git tabi ki canım ama hamilelik boyunca bu tür kaygılarımız hep olacak, kendi kendini bunların normal olduğuna ikna etmen lazım, başa çıkmayı öğrenmen lazım.

kendini daha rahat hissedeceksin git tabi ki canım ama hamilelik boyunca bu tür kaygılarımız hep olacak, kendi kendini bunların normal olduğuna ikna etmen lazım, başa çıkmayı öğrenmen lazım.

canım ben çok kaygılıydım..1 kaç hafta öncesine kadar.. herşeyi halletmiştim.. ama bu çok başkaymışşş

limonlu diosun ya bu erkek işareti şekerim hayırlısı :)

akşam gittim aldım komageneden yedim

ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi değil miydi canım ilk kızımda da çok limon yedim bu arada

sen cinsiyetini ne hissediyorsun kendinle ilgili bana yine kız gibi geliyor yaşasın iki kızım olacak

Canım bebişler sağlıklı olsun pıt pıt kalpleri atsın da anneler herşeye katlanıyor ya. bugünümüze şükür walla.
ben aslında hazır sezon sonu indirimleri varken bişiler alayım diyorum unisex olanlardan içlik falan. sonra vazgeçiyorum :)

bizim şirkette bir hamişimiz daha var bugün erkek bebek geleceğini öğrendi. 16. haftasında karnı benimkinden küçük yeminlen. su içsem yarıyor şuara :):):) sizin de göbüşler öyle mi ya :26:

ben sadece 2 tane çorap aldım. ilk kıyafetlerini ben almış olıyım diye. onun dışında 5-6 aya kadar birşey almayı düşünmüyorum pek. Allah korusun bir aksilik olursa üzülmek istemiyorum. zaten ikiz beklediğim için riskli gruptayım. kendimi tutabildiğim kadar tutacağım bakalım

canım ben çok kaygılıydım..1 kaç hafta öncesine kadar.. herşeyi halletmiştim.. ama bu çok başkaymışşş

rüyanın etkisinde kaldın sen, 1-2 güne geçer bence... ama benzer rüyalar görebilirsin yine...hepimiz görebiliriz

slm kızlar

mıde bulantım yok dıye sukredıyodum ıkı sabahtır agzıma ıkı lokma bıse koyunca ogurmeye baslıyorum.cok berbet bıse.ben mıdem bulanınca hemen aglarım.sınır oluyorm yaa

ben de hep ekşiciyim, dün bir heves turşucuya gittim ama kapanmıştı

bu arada iki kız bence şahane olur kız kardeş şu hayatta çok önemli inşallah benim de kızım olur, tabi önemli olan sağlıklı olması

ben de hep niyetleniyorum ama cinsiyeti bkliyorum şimdilik sadece kızım kardeşine ilk hediye üçlü çorap aldı ben ne kadar beyaz aldırmaya çalışsam da o gitti mavi ççorap aldıı :))))
karnım normal bazen gazdan şişkinlik olsa da çok ta belli değil..

benim de bir kızım var canım...4 yaşındaa
ilk hamileliğimi öğrendiğimde neden bilmiyorum erkek hissettim ben...
sonra o his geçti şimdi kız gibi hissediyorum ama çok emin değilim...
iki kız da çok güzel bir duygu benim eşim de kız olmasını istiyor kız çocuk hayranı...
ama kızım ısrarla erkek diyor erkek istiyor o..
bende öyle arada derede kaldım...
sağlıklı hayırlı evlat olsunlarr inşallah kız erkek elden bişey gelmez..
3 hafta sonra öğrenmeye başlarız
ben kızımı 11 haftalık öğrendim

bir ara çok duygusaldım ota çöpe ağlıyordum gergin olduğumda oluyodu çabuk sinirleniyordum elimi ayağımı ateş bastığı oldu bunlar hep ilk zamanlar öğrenmeden öncekiler hatta sonra göğüs şişkinliği başladı hala dvm ediyor mide bulantım var diyemem ama yokta diyemiyorum bazı yemekleri aklıma getirdimi bi tuhaf oluyo içim ekşiye düşkünlük bendede var herakşam bol limonlu bir maden suyu içmek adetten oldu çiğköfte merakı bendede var geçen aldım yedim bu seferde mide yanmasından duramadım birde acaip kısır istiyo canım artık haftasonu yaparım onuda...

ben bir de hep kuru şeyler yemek istiyorum, ekmek arası birşeyler mesela... sulu yemek ya da çorbayı canım hiç istemiyor. sizin aranız nasıl?

Bugün yine bel agrm var 6+4 bugün.pazartesi bi olsa minigimin kalbini duyşam herşeyin yolunda oldugunu bi ögrenşem ohh diyecem.priori gibi kabuslar görüyorm artık(((inşalah iyi haberini alr rahatlarm

Doktordan geldim bebeğim 4gün geriden gelıyo en son 1gün geriden gelıyodu napcaz anlamadım dr sorun yok dedi ama korkuyorum ctesi tekrar randevum var bakalım ozaman nolacak cok üzüldüm ağlamaya bahane arıyorum zaten sebep cıktı

benim de oğlum var 4 yaşında. oğlumda erkek olacağını ilk günden itibaren hissetmiş hatta rüyamda görmüştüm. bunda muallakta kaldım :) herkes kız diyor öyle diliyor ama ikisi de başımın üstüne kız da olsa erkek te olsa. sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da.
aynıyız ya ben de böyleyim bir de aşırı tuz yiyesim var hani tutmasam kendimi keçi gibi tuzluk yalıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…