Doktordan geldim bebeğim 4gün geriden gelıyo en son 1gün geriden gelıyodu napcaz anlamadım dr sorun yok dedi ama korkuyorum ctesi tekrar randevum var bakalım ozaman nolacak cok üzüldüm ağlamaya bahane arıyorum zaten sebep cıktı
Doktordan geldim bebeğim 4gün geriden gelıyo en son 1gün geriden gelıyodu napcaz anlamadım dr sorun yok dedi ama korkuyorum ctesi tekrar randevum var bakalım ozaman nolacak cok üzüldüm ağlamaya bahane arıyorum zaten sebep cıktı
ben bir de hep kuru şeyler yemek istiyorum, ekmek arası birşeyler mesela... sulu yemek ya da çorbayı canım hiç istemiyor. sizin aranız nasıl?
Merhabalar arkadaşlar
Benim çok ağrım vardı bugün dayanamadım doktora gittim.Çok şükür bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk.Maşallah bebişim büyümüş
Benim bebeğim tedavi ile olduğu için en ufak bişeyde çok korkuyorum:18::18::18:
Rabbim meleklerimizi korusun ve sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.(Amin)
günaydın
dun oldugu gıbı bu sabahta mıdem bulandı bulanacak hıssıyle karsınızdayım kahvaltımı ettım
bulantıda degıl bu baska bısey oglene kdar suruyor
annem oglumdada oldugunu 16 haftaya kadar surdugunu dogruluyor ısım var yanı :S
kusmak degıl zaten kusamazsın bulanmada degıl oyle ıste
doktora gıtmeme 2 gun kaldı bugunu saymazsam
Bugün yine bel agrm var 6+4 bugün.pazartesi bi olsa minigimin kalbini duyşam herşeyin yolunda oldugunu bi ögrenşem ohh diyecem.priori gibi kabuslar görüyorm artık(((inşalah iyi haberini alr rahatlarm
kızlarr bişi anlatayım..
bikaç gündür kasıklarım ağrıyor hafiften.
dün kk dan çıkmadan önce bi cümleye gözüm takıldı. kasık ağrısı düşük belirtisi olabiliyor diye ..
neyse gece bi rüya gördüm ..
kırmızılar boşalıyor benden, dedim düşük yapıyorum... sonra uyandım wc ye gittim... psikolojik midir gerçek mi bilmiom.. peçeteye bişi geldi gibi oldu... kalktık 2 de acile gittik.. doktorumu da uyandırmadım.. acil doktoruyla konuştuk.. tekrar kontrol ettim kendimi hastanede bişi yok... doktor olur 6. ve 7. haftalarda.. kırmızı boşalmadıysa sıkıntı yok git yat dinlen dedi.
eve döndük yattım uyudum ama benim rüyanın 2. perdesi başladı.. benden yine kırmılar geliyooo.. koşa koşa hastaneye gittim doktorumu da aradım bu sefer. sonra doktorum baktı, dedi yok bişi priori iyisiniz...
aklımı kaçırcam ben yaaaahergece bağıra çağıra uyanıyorum.. bebeğimmmmmmmm falan diyee
Birşey anlatayım da gülün... yüzüstü yatamıyorum dedin ya aklıma geldi canım... her gece bi ses uyandırıyor beni.. diyor ki priori kalk priori kalk göbüşünün üstünde yatıyorsun..bebiş ezildibi uyanıyorum ki yüzüstü yatıyorum..
Kizlar 3 aya kadar yuz ustu yapmakta problem yokmus ama sonrasinda yasak.:)))) ya aslında o korku bendede var yani bebeğe bir zararı olurmu falan die senin bilinçaltına iyice yerleşmiş demekki ama başka türlü uyuyamıyorum çok denedim ama yok
Korkma bise olmaz banada bir hafta geriden geliyor demisti arayi kapattik bisicik olmaz icini ferah tut
benim de bir kızım var canım...4 yaşındaa
ilk hamileliğimi öğrendiğimde neden bilmiyorum erkek hissettim ben...
sonra o his geçti şimdi kız gibi hissediyorum ama çok emin değilim...
iki kız da çok güzel bir duygu benim eşim de kız olmasını istiyor kız çocuk hayranı...
ama kızım ısrarla erkek diyor erkek istiyor o..
bende öyle arada derede kaldım...
sağlıklı hayırlı evlat olsunlarr inşallah kız erkek elden bişey gelmez..
3 hafta sonra öğrenmeye başlarız
ben kızımı 11 haftalık öğrendim
bir ara çok duygusaldım ota çöpe ağlıyordum gergin olduğumda oluyodu çabuk sinirleniyordum elimi ayağımı ateş bastığı oldu bunlar hep ilk zamanlar öğrenmeden öncekiler hatta sonra göğüs şişkinliği başladı hala dvm ediyor mide bulantım var diyemem ama yokta diyemiyorum bazı yemekleri aklıma getirdimi bi tuhaf oluyo içim ekşiye düşkünlük bendede var herakşam bol limonlu bir maden suyu içmek adetten oldu çiğköfte merakı bendede var geçen aldım yedim bu seferde mide yanmasından duramadım birde acaip kısır istiyo canım artık haftasonu yaparım onuda...
Canım bebişler sağlıklı olsun pıt pıt kalpleri atsın da anneler herşeye katlanıyor ya. bugünümüze şükür walla.
ben aslında hazır sezon sonu indirimleri varken bişiler alayım diyorum unisex olanlardan içlik falan. sonra vazgeçiyorum :)
ben ilk hamileliğimde tonla almıştım sonra bir şekilde giydiremeden küçüldü hepsini en çok 1 kere giydirebildim ben bu sefer beklemede kalacağım
bizim şirkette bir hamişimiz daha var bugün erkek bebek geleceğini öğrendi. 16. haftasında karnı benimkinden küçük yeminlen. su içsem yarıyor şuara :):):) sizin de göbüşler öyle mi ya :26:
İnşallah canımKizlar 3 aya kadar yuz ustu yapmakta problem yokmus ama sonrasinda yasak.
Bende yusustu yatıyorum hep.artik bacak aramiza yastik koyup yaticaz
Simdilik yzustu
Canim dur bakalim bu gunlerde bir kac gunluk ileri geri olabiliyormus
Sıkma canini canim.insallah arayi kapatacak melegin
Hem dr da problem degol demis.
Ultrasonuda pek iyi değildi görüntü kötüydü 9günde 5gün gelişmiş ctesi bidaha gtce bakalımgümüş arkadaşım şimdiden geriden geliyor demesi saçma çünkü dedikleri gibi 1 mm bile fark edebiliyor.
siz deyince fark ettim benim de sulu yemek yiyesim yok ne zamandır yemiyorum hep kuru şeyler arıyorum.
İnşallahu
Canım hiç korkma.Eğer nasibinde varsa hiçbşy olmadan sağ salim doğar.Rabbim hayırlısını nasip etsin.Gözün aydın bu arada darısı duyamayanların başına.
Canım sendeki his bende de var.Bulantıyla ağrı arası bişey.Bende daha nolduğunu çözemedim.
Canım üzülme sakın bebeklerimiz daha çok küçük milim işarati kaydırsa gün farkı ortaya çıkıyor.İnşallah bidaha gittiğinde haftasını yakalıcaktır.Yüreğini ferah tut.Allaha sığın.
canım dur üzülme hemen... bebekler şuan o kadar küçük ki ultrasonun yaptığı ölçüm ne kadar sağlıklı bilemeyiz. bak doktor görüntüyü donduruyor ekranda ve göz kararı bebeğin boyuna baştan sona iki nokta koyup mesafe ölçüyor. 1 mm öteye koysa o noktayı bebek büyük çıkacak... her ölçüm kesin doğruyu verir demek doğru değil. sanki geriden gelme farkı açılıyormuş gibi düşünme sakın. kalbi atıp büyüyorsa yeter şimdilik. ağlayıp da bebişi üzme. iyi şeyler düşüninşallah ileriki haftalarda herşey yerine oturur
doktordan geldim bebeğim 4gün geriden gelıyo en son 1gün geriden gelıyodu napcaz anlamadım dr sorun yok dedi ama korkuyorum ctesi tekrar randevum var bakalım ozaman nolacak cok üzüldüm ağlamaya bahane arıyorum zaten sebep cıktı
Ben gün içerisinde mutlaka sulu birşeyler yemeye çalışıyorum.. hergün en az 1 kase çorbam var.. çünkü hemoroid var bende.. çok şükür kabızlık yaşamıyorum bu sayede.. kabızlık yumurtlamadan 1 hafta sonra oldu ve 1 hafta sürmüştü.
Merhaba arkadaslar bı kac gündür çok yogun mide bulantilariyla basım fena dertteydi dn ve bugun coksukur daha iyiyim
Eğer sizinle mide bulantilariniz başladı ise
Size minik bir tiyo vereceğim
Ben iciyorum ve tavsiye ediyorum
1 litre suyayarim limon
1 kabuk tarcin
Ve 1 ceviz büyüklüğünde taze zencefil
Bunları ister demleyerek tüketin ister sürahi icinde bekleterek icin
Mide bulantisina ve gereksiz tatli istemine care diyorum
Şiddetle tavsiye ediyorum
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak icerseniz gün icinde seker seviyenizi dengede tutuyor
Hamilelik seker hastalığında yakanmiyormusuz ins
Rabbim ne güzel ve faydalı besinler yaratıyor değil mı?
Kizlar 3 aya kadar yuz ustu yapmakta problem yokmus ama sonrasinda yasak.
Bende yusustu yatıyorum hep.artik bacak aramiza yastik koyup yaticaz
Simdilik yzustu
Canım sen kendinden fazla bahsetmemişsin nasıl gidiyor hamilelik
Geçmiş olsun priori. Doktorun kim? Beni de rüyamda hemşire doğuma alıyodu. Bırak daha günüm var benim sancım yok diyorum. Hayır diyo dogurtcam diyo. Doktorumu çagır o olmazsa olmaz dyorum falan öyle uyandım
Rüyanı okudum canım rüyalar tersine çıkar inşallah birşeycik olmaz
Aman bu arada hemoraide dikkat.sulu sulu şeyler.kuru şeyler yerken bile yanında kayisı suyu falan iç arkadaşim.bide uyumada kendimi çok geriyorum ben ya sagami solami diye.halbuki oglumda 20.haftaya kadar yüzüstü yatmştım.insan 2.gebelikte bukadar telaşli olurmu arkadaşlar yaa şaşkn ördek gbiyim:)
devam etmez mi canım çok fena ben geceleri ağrısından uyanıyordum nette okudum destekli sütyen ağrıyı azaltıyomuş cidden işe yarıyor deneyingünaydın kızlar bişi sorcam göğüsünde şişme olduğundan ağrı olan arkadaşlar hala dvm ediyormu geçtimi...
benim de bir kızım var canım...4 yaşındaa
ilk hamileliğimi öğrendiğimde neden bilmiyorum erkek hissettim ben...
sonra o his geçti şimdi kız gibi hissediyorum ama çok emin değilim...
iki kız da çok güzel bir duygu benim eşim de kız olmasını istiyor kız çocuk hayranı...
ama kızım ısrarla erkek diyor erkek istiyor o..
bende öyle arada derede kaldım...
sağlıklı hayırlı evlat olsunlarr inşallah kız erkek elden bişey gelmez..
3 hafta sonra öğrenmeye başlarız
ben kızımı 11 haftalık öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?