2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım dur üzülme hemen... bebekler şuan o kadar küçük ki ultrasonun yaptığı ölçüm ne kadar sağlıklı bilemeyiz. bak doktor görüntüyü donduruyor ekranda ve göz kararı bebeğin boyuna baştan sona iki nokta koyup mesafe ölçüyor. 1 mm öteye koysa o noktayı bebek büyük çıkacak... her ölçüm kesin doğruyu verir demek doğru değil. sanki geriden gelme farkı açılıyormuş gibi düşünme sakın. kalbi atıp büyüyorsa yeter şimdilik. ağlayıp da bebişi üzme. iyi şeyler düşün inşallah ileriki haftalarda herşey yerine oturur

Korkma bise olmaz banada bir hafta geriden geliyor demisti arayi kapattik bisicik olmaz icini ferah tut

ben bir de hep kuru şeyler yemek istiyorum, ekmek arası birşeyler mesela... sulu yemek ya da çorbayı canım hiç istemiyor. sizin aranız nasıl?

Ben gün içerisinde mutlaka sulu birşeyler yemeye çalışıyorum.. hergün en az 1 kase çorbam var.. çünkü hemoroid var bende.. çok şükür kabızlık yaşamıyorum bu sayede.. kabızlık yumurtlamadan 1 hafta sonra oldu ve 1 hafta sürmüştü.

u
Canım hiç korkma.Eğer nasibinde varsa hiçbşy olmadan sağ salim doğar.Rabbim hayırlısını nasip etsin.Gözün aydın bu arada darısı duyamayanların başına.

Canım sendeki his bende de var.Bulantıyla ağrı arası bişey.Bende daha nolduğunu çözemedim.

Canım üzülme sakın bebeklerimiz daha çok küçük milim işarati kaydırsa gün farkı ortaya çıkıyor.İnşallah bidaha gittiğinde haftasını yakalıcaktır.Yüreğini ferah tut.Allaha sığın.

gümüş arkadaşım şimdiden geriden geliyor demesi saçma çünkü dedikleri gibi 1 mm bile fark edebiliyor.
siz deyince fark ettim benim de sulu yemek yiyesim yok ne zamandır yemiyorum hep kuru şeyler arıyorum.

Bugün yine bel agrm var 6+4 bugün.pazartesi bi olsa minigimin kalbini duyşam herşeyin yolunda oldugunu bi ögrenşem ohh diyecem.priori gibi kabuslar görüyorm artık(((inşalah iyi haberini alr rahatlarm

canım inşallah alacaksın ... o bizim kabuslar da geçecek inşallah

Merhaba arkadaslar bı kac gündür çok yogun mide bulantilariyla basım fena dertteydi dn ve bugun coksukur daha iyiyim
Eğer sizinle mide bulantilariniz başladı ise
Size minik bir tiyo vereceğim
Ben iciyorum ve tavsiye ediyorum

1 litre suyayarim limon
1 kabuk tarcin
Ve 1 ceviz büyüklüğünde taze zencefil
Bunları ister demleyerek tüketin ister sürahi icinde bekleterek icin
Mide bulantisina ve gereksiz tatli istemine care diyorum
Şiddetle tavsiye ediyorum
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak icerseniz gün icinde seker seviyenizi dengede tutuyor
Hamilelik seker hastalığında yakanmiyormusuz ins
Rabbim ne güzel ve faydalı besinler yaratıyor değil mı?

Son düzenleme:

Geçmiş olsun priori. Doktorun kim? Beni de rüyamda hemşire doğuma alıyodu. Bırak daha günüm var benim sancım yok diyorum. Hayır diyo dogurtcam diyo. Doktorumu çagır o olmazsa olmaz dyorum falan öyle uyandım

:)))) ya aslında o korku bendede var yani bebeğe bir zararı olurmu falan die senin bilinçaltına iyice yerleşmiş demekki ama başka türlü uyuyamıyorum çok denedim ama yok
Kizlar 3 aya kadar yuz ustu yapmakta problem yokmus ama sonrasinda yasak.
Bende yusustu yatıyorum hep.artik bacak aramiza yastik koyup yaticaz
Simdilik yzustu

Canim dur bakalim bu gunlerde bir kac gunluk ileri geri olabiliyormus
Sıkma canini canim.insallah arayi kapatacak melegin
Hem dr da problem degol demis.

Allah bağışlasın canım sen erken öğrenmişsin benim kızımı öğrenmem 17.-18. haftayı bulmuştu inşallah bu sefer erken öğrenirim

Afiyet olsun canım bebişe yarasın

Bana da 1 hafta geriden geliyor dediler hemde 2 ayrı dr burada arkadaşlarla karşılaştırdım normal görünüyor artı bu kadar küçüklerken bu kadar hassas ölçü yapamazlar bence sen bol dinlen ve su iç onun dışında yapmamız gereken sadece beklemek her duyduğumuzu ciddiye almamak galiba

yaa sorma sinir oluyorum geçen parkta bir kadın bana hamile misin dedi alt tarafı 5 haftalık görünüm 5 aylık

İnşallah canım
gümüş arkadaşım şimdiden geriden geliyor demesi saçma çünkü dedikleri gibi 1 mm bile fark edebiliyor.
siz deyince fark ettim benim de sulu yemek yiyesim yok ne zamandır yemiyorum hep kuru şeyler arıyorum.
Ultrasonuda pek iyi değildi görüntü kötüydü 9günde 5gün gelişmiş ctesi bidaha gtce bakalım
İnşallah

Şükür kalp atışları vardı ama 7+4duyunca şok oldum 7+3müydü 4müydü onuda hatırlayanadım başın ağrıdı düşünmekten

canım hepimizin bebişinin gelişimi, yaşadığımız sıkıntılar birbirinden farklı. Bir de dr un o an gördüğüyle ilgili, kalbini bozup kendini strese sokup bebişi etkileme. Olumlu düşünki bebiş de sağlıklı gelişsin. Artı belki geç de döllenmiş olabilir.

Rüyanı okudum canım rüyalar tersine çıkar inşallah birşeycik olmaz

tatlım çok güzel bir tarif ama onu hazırlayacak hamarat bir hatun lazım şimdiden üşendim

Kizlar 3 aya kadar yuz ustu yapmakta problem yokmus ama sonrasinda yasak.
Bende yusustu yatıyorum hep.artik bacak aramiza yastik koyup yaticaz
Simdilik yzustu

Canım sen kendinden fazla bahsetmemişsin nasıl gidiyor hamilelik

Aman bu arada hemoraide dikkat.sulu sulu şeyler.kuru şeyler yerken bile yanında kayisı suyu falan iç arkadaşim.bide uyumada kendimi çok geriyorum ben ya sagami solami diye.halbuki oglumda 20.haftaya kadar yüzüstü yatmştım.insan 2.gebelikte bukadar telaşli olurmu arkadaşlar yaa şaşkn ördek gbiyim:)

yalnız değilmişim .. acıbadem e sarp özcan canım.

elif bende tiksinti var bugun 1 bardak su ıctım o kadar nerede o karısımı ıcebıleyım

tatlımmm elimden geleni yapıyorumm...korkuyorum kabız olurum diyee.. çokk zor oluyoo.. Rabbim herkese yardım etsinn...

günaydın kızlar bişi sorcam göğüsünde şişme olduğundan ağrı olan arkadaşlar hala dvm ediyormu geçtimi...
devam etmez mi canım çok fena ben geceleri ağrısından uyanıyordum nette okudum destekli sütyen ağrıyı azaltıyomuş cidden işe yarıyor deneyin

çocukların hissettikleri çıkarmış canım kızına erkek kardeş geliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…