2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kimse birsey yazmiyormu ben yazayi. Ozaman kizlar karnim cok sis belim le kasiklarim cok agriyo sizdede oluyormu aynisi birde ben gibi daha ilk bastsn midesi yanan varmi
bende de bu sıkıntılar var kardeşim. kasık ağrısı iltihaprtanmış benim doktor antibiyotik verdi kullandım geçmişti bugün yine var ağrım. idrarım da çok koyu renk benim ilaçlardan mı çok su içmediğimden mi bilmiyorum. 4 eylül diğer kontrol tarihim.. sabırsızlıkla o günü bekliyorum hayırlsısıyla

Şuan bile yapsan net çikar.ben okadar iyi anliyorumki seni silik gördüm korkudan 2gün daha test yapamadm negatf cıkarsa diye.şükür bi cesaret tekrar yaptm net cıkti.eminim hamişsin takma tadini cıkar.ay ben bide pazartesi minigmin kalp atişıni duyşaydm oh diycem

Ya su icmemekten oluyormus az iciyormusuz ben idrar tahlili yaptirdim orda cikti

Sen icmiyormussun ben iciyorum doktor genede icmiyon diyo gunde 2.5 litre su iciyorum oyleyken genede ayni ilk gebeligimdede aynisi olmustu
ayyy 8 aylık kızın da mı var maşallah kardeş geliyor kardeşine benim de ikinci hamileleliğim kalbi durdu bebeğim eğer yaşasaydı 1 yaşında olacaktı. inşallah rabbim ona sağlıklı hayırlı bir ömür verir

kızlar acil yardım pazar günü hcg 564 bugün 696.. 2ye katlaması gerekiyor mu yoksa artış olması yeterli mi ? acaba erken haftalarda olduğu için mi artış az oldu ? moralim bozuldu hiç sevinemedm cevap yazarsanız sevinirm

arkadaşlar lütfen cevap yorumlarım hep arada kaynıyo

hiç kasma kendini canım tabiki de artması yeterli. saati bile farkediyor çünkü. kan tahlilini yapan makine bile farklı ölçüyor. merak etme sen canım. bebeğin hayırlı bir evlat olur inşallah

hiç kasma kendini canım tabiki de artması yeterli. saati bile farkediyor çünkü. kan tahlilini yapan makine bile farklı ölçüyor. merak etme sen canım. bebeğin hayırlı bir evlat olur inşallah

çok teşekkür ederim çünkü moralim bozuldu tahlil sonucunu alınca hiç artmamış gibi geldi bi de ilki özel hastanede diğeri devllette bakıldı fark eder diyosun yani çok sağol valla içimi rahatlattın

çok teşekkür ederim çünkü moralim bozuldu tahlil sonucunu alınca hiç artmamış gibi geldi bi de ilki özel hastanede diğeri devllette bakıldı fark eder diyosun yani çok sağol valla içimi rahatlattın
nisan anneleri formuna hoşgeldin canım yalnız değilsin burda bütüüün evhamlı anneler toplanmış. sen evham yapmasan şaşırırdık zaten. herbirimiz evhamlıyız malesef

ya benim bi önceki hamileliğm 3,5 aylıkken sonlandırılmak zorunda kaldı o yüzden herşeyden korkar oldum aslında evham biraz da bişeyleri bilmekten kaynaklanıyo öncekinde 2 güne bir ikiye katlamıştı yani şimdi ilk olsa arttı diye çok sevinirdm :)

işte sağlıklı olmasıyla alakalı değilmiş bak arttığı halde sağlıklı olmadığından sonlandırılmış. dua edelim de hepimizin bebekleri sağlıklıo hayırlı evlatlar olsunlar. önemli olan bu

Merhabalar arkadaşlar
Benim çok ağrım vardı bugün dayanamadım doktora gittim.Çok şükür bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk.Maşallah bebişim büyümüş
Benim bebeğim tedavi ile olduğu için en ufak bişeyde çok korkuyorum:18::18::18:
Rabbim meleklerimizi korusun ve sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.(Amin)

evet aynen öyle doğru söylüyosun yani artış olması yeterli illa ikiye katlamak zorunda değil kendimi buna ikna edicem :)

nerende ağrı vardı canım benim kasıklarımda ağrıyor da. nden miş ağrı sebebin

Saol tatlim ins. Cümlemizin başina sağlıklı vw hayirli cocuklar nasip eder allahim evet 8 aylik bir kizim var ve bi kardesi olacak aralarinda 1.5 yas olacak iste sezeryan oldugum icin doktor ikincinin olmasina biraz kizdi ama olan oldu artik ama bu bebegimide erken dogum yapmak zorundaymisim bu durum biraz beni uzuyo kac gundur aklimda hep ya kuveze koyarlarsa diye dusunuyorum surekli ins ole birsey olmaz allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…