Benimde oyle valla midem kasiklarim kopuyo bazenMidem iyi ama daha 6 +3 gebeligm.belimde agrimasa hamişligimi unutuyorum
bende de bu sıkıntılar var kardeşim. kasık ağrısı iltihaprtanmış benim doktor antibiyotik verdi kullandım geçmişti bugün yine var ağrım. idrarım da çok koyu renk benim ilaçlardan mı çok su içmediğimden mi bilmiyorum. 4 eylül diğer kontrol tarihim.. sabırsızlıkla o günü bekliyorum hayırlsısıylaKimse birsey yazmiyormu ben yazayi. Ozaman kizlar karnim cok sis belim le kasiklarim cok agriyo sizdede oluyormu aynisi birde ben gibi daha ilk bastsn midesi yanan varmi
bende de bu sıkıntılar var kardeşim. kasık ağrısı iltihaprtanmış benim doktor antibiyotik verdi kullandım geçmişti bugün yine var ağrım. idrarım da çok koyu renk benim ilaçlardan mı çok su içmediğimden mi bilmiyorum. 4 eylül diğer kontrol tarihim.. sabırsızlıkla o günü bekliyorum hayırlsısıyla
çok zorlanıyorum ben su içerken 1 lt zor yani düşünün artık.Ya su icmemekten oluyormus az iciyormusuz ben idrar tahlili yaptirdim orda cikti
çok zorlanıyorum ben su içerken 1 lt zor yani düşünün artık.
ayyy 8 aylık kızın da mı var maşallah kardeş geliyor kardeşine benim de ikinci hamileleliğim kalbi durdu bebeğim eğer yaşasaydı 1 yaşında olacaktı. inşallah rabbim ona sağlıklı hayırlı bir ömür verirSen icmiyormussun ben iciyorum doktor genede icmiyon diyo gunde 2.5 litre su iciyorum oyleyken genede ayni ilk gebeligimdede aynisi olmustu
hiç kasma kendini canım tabiki de artması yeterli. saati bile farkediyor çünkü. kan tahlilini yapan makine bile farklı ölçüyor. merak etme sen canım. bebeğin hayırlı bir evlat olur inşallahkızlar acil yardım pazar günü hcg 564 bugün 696.. 2ye katlaması gerekiyor mu yoksa artış olması yeterli mi ? acaba erken haftalarda olduğu için mi artış az oldu ? moralim bozuldu hiç sevinemedm cevap yazarsanız sevinirm
arkadaşlar lütfen cevap yorumlarım hep arada kaynıyo
hiç kasma kendini canım tabiki de artması yeterli. saati bile farkediyor çünkü. kan tahlilini yapan makine bile farklı ölçüyor. merak etme sen canım. bebeğin hayırlı bir evlat olur inşallah
nisan anneleri formuna hoşgeldin canım yalnız değilsin burda bütüüün evhamlı anneler toplanmış. sen evham yapmasan şaşırırdık zaten. herbirimiz evhamlıyız malesefçok teşekkür ederim çünkü moralim bozuldu tahlil sonucunu alınca hiç artmamış gibi geldi bi de ilki özel hastanede diğeri devllette bakıldı fark eder diyosun yani çok sağol valla içimi rahatlattın
işte sağlıklı olmasıyla alakalı değilmiş bak arttığı halde sağlıklı olmadığından sonlandırılmış. dua edelim de hepimizin bebekleri sağlıklıo hayırlı evlatlar olsunlar. önemli olan buya benim bi önceki hamileliğm 3,5 aylıkken sonlandırılmak zorunda kaldı o yüzden herşeyden korkar oldum aslında evham biraz da bişeyleri bilmekten kaynaklanıyo öncekinde 2 güne bir ikiye katlamıştı yani şimdi ilk olsa arttı diye çok sevinirdm :)
işte sağlıklı olmasıyla alakalı değilmiş bak arttığı halde sağlıklı olmadığından sonlandırılmış. dua edelim de hepimizin bebekleri sağlıklıo hayırlı evlatlar olsunlar. önemli olan bu
nerende ağrı vardı canım benim kasıklarımda ağrıyor da. nden miş ağrı sebebinMerhabalar arkadaşlar
Benim çok ağrım vardı bugün dayanamadım doktora gittim.Çok şükür bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk.Maşallah bebişim büyümüş
Benim bebeğim tedavi ile olduğu için en ufak bişeyde çok korkuyorum:18::18::18:
Rabbim meleklerimizi korusun ve sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.(Amin)
Saol tatlim ins. Cümlemizin başina sağlıklı vw hayirli cocuklar nasip eder allahim evet 8 aylik bir kizim var ve bi kardesi olacak aralarinda 1.5 yas olacak iste sezeryan oldugum icin doktor ikincinin olmasina biraz kizdi ama olan oldu artik ama bu bebegimide erken dogum yapmak zorundaymisim bu durum biraz beni uzuyo kac gundur aklimda hep ya kuveze koyarlarsa diye dusunuyorum surekli ins ole birsey olmaz allah hepimizin yardimcisi olsunayyy 8 aylık kızın da mı var maşallah kardeş geliyor kardeşine benim de ikinci hamileleliğim kalbi durdu bebeğim eğer yaşasaydı 1 yaşında olacaktı. inşallah rabbim ona sağlıklı hayırlı bir ömür verir
arkadaşlar gebelikte papatya çayı içilebiliyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?