2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar

ben 7+1 deyım suan ama karnım sankı 3 aylık gıbı sıskın ve cok sert.sızlerdede bole bı durum varmı?
bırde bu akdam karnıma bı baktım sanı bıse alerjı yapmıs gıbı kucuk kucuk kırmızı noktalr cıkmıs.bole bıse olan varmı kızlar.haftaya doktor rndevum var acaba yarın gıdıp gostersemmı?

idrarının rengi acılması ıcın bol bol su ıcmen lazım canım susuzluktan oluyor ole

yaptırdıgın yerle makınadan makınaya bıle fark ediyor her hastanenın baz aldıgı degerler bıle farklı takma kafana kan tahlılı okadarda onemlı degıl hamılesın işte gerisini dusunme ultrasondada gorursun degerlerinde bence iyi ama kafanı rahatlatman lazım bole olmaz sakin ol cnm

slm canım

bende kendıme hayret edıyodum canı cıgkofte ceken tek benmıyım dıye.her aksam yesem yerım.ama ben sade yıyorum marulsuz lavassız komagene ole ısıra ısısra yıyom ama cok yememeye dıkkat edıyom.dokunur dıye korkuyorum.

bende gecen sene dusuk yaptım kurtaj oldugum gunun senesınde hamıle oldugumu ogrendım doktoruma gecen sefer basımdan gecenleri anlatnca kızdı her gebelık bırbırıne benzıcek degıl hatta onu gebelıkten bıle saymayacagız kafamızdan sılecegız dedı ve ben cok rahatladım sende rahatla :))

benım karnımda degıl ama gogus cevremde yüzümde sıvılce gibi kırmızı noktalar oldu cnm bence okadar onemlı degıldır cunkı bu haftadan itibaren cıldımızde degısıklıkler olabılırmıs sen bilirsin sor ıstersen genede

nerende ağrı vardı canım benim kasıklarımda ağrıyor da. nden miş ağrı sebebin

Kasık ağrısı vardı canım.Benim tedavi ile oldu bebeğim.Yumurtalıkların aşırı uyarılmasına bağlı ohss oldum.Hala tam atlatamadım ben ağrılar bundardır diye düşünüyordum ama bugün doktora gidince kist oluştuğunu gördük.Hem sağda hem solda kist oluşmuş(((
Doktorum yarın tekrar çağırdı inş. kötü bişeyler çıkmaz çok korkuyorum.

arkadaşlar beta hcg değerlerinizi merak ediyorum artış hep 2 kat mı oldu ?

benim doktorum değer en az iki katı ve fazlası şeklinde olmalı demişti..benim de hep en az ıkı katı katlandı
ama sen sakın üzülme belki makine farkındandır bazen iyi kalibre edilmemiş oluyor makineler..
ıkı gün sonra tekrar et kan değerini yada doktoruna danış umarım her şey yolunda gider

pazar günkü 564 (özelde) bugün 696 (devlette) sence makine farkından olabilr mi ?

Çiğköfteciler yanlız değilsiniz aranızda bende varım.Ben de bugün üst üste iki dürüm yedim.Poşete akan soslarını bile içtim.yuhhh dedim kendime yani.

pazar günkü 564 (özelde) bugün 696 (devlette) sence makine farkından olabilr mi ?

Makine farki yoksa da sorun yapma derim ben sana. Ben oglumdayken bana oyle olmustu ozele gidiyordum yukselme az oluyor diyordu doktor uzuluyordum ama 3 yasini dolduracak bi oglum var simdi sapasaglam . Simdi de nisan da anne olacagim ve artik takilmiyorum boyle seylere ben pek. Sen doktoruna yine danis ve icin raahat etsin...

günaydın
dun oldugu gıbı bu sabahta mıdem bulandı bulanacak hıssıyle karsınızdayım kahvaltımı ettım
bulantıda degıl bu baska bısey oglene kdar suruyor
annem oglumdada oldugunu 16 haftaya kadar surdugunu dogruluyor ısım var yanı :S
kusmak degıl zaten kusamazsın bulanmada degıl oyle ıste
doktora gıtmeme 2 gun kaldı bugunu saymazsam

tatlım sana bir şey sormak istiyorum, peki oğlunda pıhtılaşma sorunun yok muydu? benim de ilk bebeğim olacak allah kısmet ederse ve bende de pıhtılaşma var,
Pihtilasma sonradan olmuyir canim genetik ve hep varmis ama ilk cocukta hic bilmedik
Sorunsuz gebelik gecirip dogurdum sonrasinda 3 dusugum var simdi
Aspirin ve clexane 0, 4 igne kullaniyorum

Benim iki katindan fazla katladi canim hayirlisi

Canim uzulma sikma a canini her zaman oyle olmuyor..doktorlar iki kat artmali diyor ama benim de oyle olmadi.
Bos geblik..dis gebelik. .kimyasal gebelik dediler her seyi soylediler..ama hiiic biri olmadi
Bebegimin kalbini duydum gümbür gumbur atiyordu

Burada filologum diye arkadas var onunda duzenli artmadi ama bebegi onunla hic bir problem yok.
Bak degerlerimi yazayim.

68
114
137
857
1850

2 gun araliklarla yapildi.doktorlar yok iki kat artmaliydi vs dedi ama oyle olmadi bebegimde iyi cooook sukur.sen dr lara bakma
Onlar garantici oluyorlar...ama ayni yerde ve saatte gene baktir..

Surekli artis olmasi yeterli
Insallah bebegim seninledir canim...

Son düzenleme:
Kimse birsey yazmiyormu ben yazayi. Ozaman kizlar karnim cok sis belim le kasiklarim cok agriyo sizdede oluyormu aynisi birde ben gibi daha ilk bastsn midesi yanan varmi

canım benim yumurtlamadan 1 hafta sonra yanmaya başladı midem hala da yanıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…