bende de bu sıkıntılar var kardeşim. kasık ağrısı iltihaprtanmış benim doktor antibiyotik verdi kullandım geçmişti bugün yine var ağrım. idrarım da çok koyu renk benim ilaçlardan mı çok su içmediğimden mi bilmiyorum. 4 eylül diğer kontrol tarihim.. sabırsızlıkla o günü bekliyorum hayırlsısıyla
kızlar acil yardım pazar günü hcg 564 bugün 696.. 2ye katlaması gerekiyor mu yoksa artış olması yeterli mi ? acaba erken haftalarda olduğu için mi artış az oldu ? moralim bozuldu hiç sevinemedm cevap yazarsanız sevinirm
arkadaşlar lütfen cevap yorumlarım hep arada kaynıyo
nisan anneleri formuna hoşgeldin canım yalnız değilsin burda bütüüün evhamlı anneler toplanmış. sen evham yapmasan şaşırırdık zaten. herbirimiz evhamlıyız malesef
ooooy oy daha yolun başındayız ilerleyen zamanlarda neler olacak bakalım... olsun Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de...
ya kızlar bişi sorcam, canım kaç gündür çiğköfte istiyor (ki yazarken bile ağzım sulandı o derece) zararlı mıdır? etsiz komagene den falan alıcam. bilemedim ben ya
ya benim bi önceki hamileliğm 3,5 aylıkken sonlandırılmak zorunda kaldı o yüzden herşeyden korkar oldum aslında evham biraz da bişeyleri bilmekten kaynaklanıyo öncekinde 2 güne bir ikiye katlamıştı yani şimdi ilk olsa arttı diye çok sevinirdm :)
slm kızlar
ben 7+1 deyım suan ama karnım sankı 3 aylık gıbı sıskın ve cok sert.sızlerdede bole bı durum varmı?
bırde bu akdam karnıma bı baktım sanı bıse alerjı yapmıs gıbı kucuk kucuk kırmızı noktalr cıkmıs.bole bıse olan varmı kızlar.haftaya doktor rndevum var acaba yarın gıdıp gostersemmı?
arkadaşlar beta hcg değerlerinizi merak ediyorum artış hep 2 kat mı oldu ?
nerende ağrı vardı canım benim kasıklarımda ağrıyor da. nden miş ağrı sebebin
benim doktorum değer en az iki katı ve fazlası şeklinde olmalı demişti..benim de hep en az ıkı katı katlandı
ama sen sakın üzülme belki makine farkındandır bazen iyi kalibre edilmemiş oluyor makineler..
ıkı gün sonra tekrar et kan değerini yada doktoruna danış umarım her şey yolunda gider
pazar günkü 564 (özelde) bugün 696 (devlette) sence makine farkından olabilr mi ?
slm canım
bende kendıme hayret edıyodum canı cıgkofte ceken tek benmıyım dıye.her aksam yesem yerım.ama ben sade yıyorum marulsuz lavassız komagene ole ısıra ısısra yıyom ama cok yememeye dıkkat edıyom.dokunur dıye korkuyorum.
pazar günkü 564 (özelde) bugün 696 (devlette) sence makine farkından olabilr mi ?
Pihtilasma sonradan olmuyir canim genetik ve hep varmis ama ilk cocukta hic bilmediktatlım sana bir şey sormak istiyorum, peki oğlunda pıhtılaşma sorunun yok muydu? benim de ilk bebeğim olacak allah kısmet ederseve bende de pıhtılaşma var,
Kimse birsey yazmiyormu ben yazayi. Ozaman kizlar karnim cok sis belim le kasiklarim cok agriyo sizdede oluyormu aynisi birde ben gibi daha ilk bastsn midesi yanan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?