canım hepimizin bebişinin gelişimi, yaşadığımız sıkıntılar birbirinden farklı. Bir de dr un o an gördüğüyle ilgili, kalbini bozup kendini strese sokup bebişi etkileme. Olumlu düşünki bebiş de sağlıklı gelişsin. Artı belki geç de döllenmiş olabilir.
Allah bağışlasın canım sen erken öğrenmişsin benim kızımı öğrenmem 17.-18. haftayı bulmuştu inşallah bu sefer erken öğrenirim
Afiyet olsun canım bebişe yarasın
Bana da 1 hafta geriden geliyor dediler hemde 2 ayrı dr burada arkadaşlarla karşılaştırdım normal görünüyor artı bu kadar küçüklerken bu kadar hassas ölçü yapamazlar bence sen bol dinlen ve su iç onun dışında yapmamız gereken sadece beklemek her duyduğumuzu ciddiye almamak galiba
yaa sorma sinir oluyorum geçen parkta bir kadın bana hamile misin dedi alt tarafı 5 haftalık görünüm 5 aylık
Canim cok tesekkur ederim. Iyiyim ptesi kanamadan sonra surekli dinlenme halindeyim gecti cok sukur.kanama yok.
Bulantim yok.tiksinmem yok.koku hassasiyetim yokinşallah ta olmaz..
Iyi gidiyor sanirim:
Cok sukur bugünume
Şimdi hastanedeki arkadaşımla konuştum büyük haftalarda geri cıkarda sorun ama şu an sorun değil dedi iğne için raporumu cıkarcakmış kabızlık içinde bitkisel bi ilaç verdi doktorum azcık rahatladım erken haftalarda büyük yada küçük cıkabiliyomuş
Canim zaten miden bulanirken içeceksin su yerine bunu iç bak gor nasil rahatlatıyor olmadı içtiğin suya bir iki damla limon sıkelif bende tiksinti var bugun 1 bardak su ıctım o kadar nerede o karısımı ıcebıleyım
buarada bende gecelerı yuz ustu yatıyorum
bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk :) Allah herkese nasip etsin inşallah
sağol canımm hayırlısı olsun da bakalım rabbim ne nasip ederse..kızım baya bir kaptırdı kendini erkek diye :)devam etmez mi canım çok fena ben geceleri ağrısından uyanıyordum nette okudum destekli sütyen ağrıyı azaltıyomuş cidden işe yarıyor deneyin
çocukların hissettikleri çıkarmış canım kızına erkek kardeş geliyor sanırım
bende yüz üstü yatıyorum buyuk bir keyifle vallabuarada bende gecelerı yuz ustu yatıyorum
canım inşallah herşey süper gecerr güzel haberlerle gellkızlar bugün kontrolüm var kesemi görücez dua edin benim için
canım benim kızım da hep bir hafta geriden geldi daha ilk kese görüntüsünden itibaren doktorum geç yumurtlamışsın dedi..Şimdi hastanedeki arkadaşımla konuştum büyük haftalarda geri cıkarda sorun ama şu an sorun değil dedi iğne için raporumu cıkarcakmış kabızlık içinde bitkisel bi ilaç verdi doktorum azcık rahatladım erken haftalarda büyük yada küçük cıkabiliyomuş
rabbim güzel haberlerle getirsin iselam kızlar..
doktora gitcem birazdan bende bakalım inşallah herşey yolundadır..
garip bir telaş bi heyecan var.. inşallah .. hayırlısı olur.. hala havaya giremedim.. müthiş bulantım var hiç birşey istemiyor canım.. sadece ciğer çok garip.. kızımda hiç böyle olmamıştım.. çok rahattım.. aman sağlıklı olsunlarda biz sıkıntıyı çekeriz artık bir kaç ay napalım.. bulantı kusma yani hamilelik belirtileri bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş.. bi arkadaş kasık ağrıları düşük belirtisi demiş.. sanmam.. doktorum kızımda bana rahim yeni duruma alışmaya çalışıyor.. genişleme çabasında tabiki olacak ağrın demişti..
cinsiyet konusunda bilmem erkek istiyorum ben önce hayırlısı tabi .. ama gönlümden geçen bu .. tabi kızımda olursa çok sevinirim.. ama kızım var bide oğlum olsun istiyorum hayırlısı
selam canımmm evett çok teşekkürler ikinci bebişime hamileyim nasipse nisan annesi olacağımBeyaz melek merhaba:)temmuz annelerindeydik ben uyeligimi iptal ettirmistim simdi tekrar uye oldum gezerken seni gordum tesaduf.hayirli olsun hamileligin oyku sevinmistir.kiz cocuk seviyordun umarim buda gonlune gore olur.ama sen tam zamaninda dogum yapmamis miydin 36 haftalik degildi sanki ama minyondu biraz oykucuk.tekrar hayirli olsun canim saglikli hamilelikler
bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk :) Allah herkese nasip etsin inşallah
güzel anne adayları 25 eylülde gideceğim bir daha dr a zeka ölçümü yapacağım dedi boyun çevresini ölçecekmiş.bu arada kanaman olur hastalanırsan sakın korkma beni ara dedi.dua edin kızlar hepimizin bebeği sağlıklı olsun
günaydın kızlar bişi sorcam göğüsünde şişme olduğundan ağrı olan arkadaşlar hala dvm ediyormu geçtimi...
Dogru haklisin onemli olan saglik.ben surdan hatirliyorum ondan emin konustum bizim ayniydi dogum tarihlerimiz ben oglumu 37 de dunyaya getirdim sen benden 1 hafta sonra dogum yaptin ama sen daha iyi bilirsin tabii belkide cizelgen yanlisti neyse tekrar hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?