hemen kaldırmıyorlar wc ihtiyacını nasıl karşıladın ben pijamayla daha rahat ettim gecelikle emzirmek daha zor oluyor emzirme yerlerivar geceliklerin ama rahat olmuyor aşağıdan açmak daha kolay...
benimkide özel, geçen yıl arkadaşım aynı hastanede sezeryanla doğum yaptı ona da takmışlar şimdi sordum
demekki özeldede var...:44: birde benim doktorum sonda takılmicak.diye bana doğum öncesi söylemişti
dur bakalım bana napıcaklar bende rica ederim belki takmazlar
20.haftalarda filan şimdiki doktoruma sordum. hastanede sonda takılmadığını söyledi...benim 2010 lu olan kızımı doğum yaptığım hastaneye gidiyorum yine...
benim 2 kızım var 2 side sezeryanla oldu her ikisindede sonda takılmadı...ayrıca sezeryanda doğum sonrası gecelik daha rahat
ben arada işten çıkıp gitsem kesin savunma isterler benden, geçen cuma amir diyo ki dün yazı verecektim sana yoktun x beye yazdırdım, hayır dedim ben tüm gün odadaydım zaten ağırlaştım iyice lavabo harici bi yere gitmiyorum hala diyo ki yoktun çantam montum asılı duruyo yani nereye gidiyo olabilirim hemşerileri 5 yıldır işe gelmiyorum maaş alıyorum hoh hoh hohhhhh diye gülüyo bana gelince tuvalete gitmek bile sorun açıkça söylemiyolar ama asker ve polis eşlerini sevmiyolar
ameliyata girmeden önce wc ye gittim... sonda takmicaz dediler...düğmeli gecelik almıştım düğmesini açıp emzirmeye çalıştım...zaten ilk gün sütüm gelmemişti...hastaneden çıkarken pijama giydim eve geldiğimde pijama lastikli olduğu için wc de çok zor oldu
doktor normal dedi ama şişman dimi
Ben çok korkuyorum o sonda işinden, ama bana dedilerki uyuştuktan sonra taktır bişe hissetmezsin bakalım nasıl bişe olduğunu bile bilmiyorum, korkuyorumda...
ayy yok onlara ne sanki gerçi bizim komisyonda soruşturma açabilir açsın....
Hafta sonu memleketime gittim tatile artık hafta sonu şehir dışına çıktın mı bildirme zorunluluğu kalktı diye biliyorum ...
ee pazartesi de zaten 32+0 oluyorum hemen alıp fakslarım, burdaki il merkezinden de alsam öyle yapacam, farklı olamaycak ki sanki ... pazartesi sabah ilden rapor alırım fakslarım ilçeye ordan yoluma devam ederim, ama neden 2 günümü daha burda geçirim ki.. Sanırsam senin müdürün sorun çıkarıyor, burda ki müdür bişe demez, bağlı bulunduğum yerdeki komisyon bişe der mi bilmiyorum ama bir kaç kişiye sordum ne sorun olacak yasal doğum iznin istediğin yerden alabilirsin dediler... sorun etmez dediler....
ama olur ya doktordan rapor alamazsam diye yıllık izin dilekçemi yazacam koyacam bir aksilik olursa onu başlatsınlar diye çıkmazsa zaten raporlu olacam...
kızlar kontrollere halen aylıkmı gidiyorsunuz?? aslında bu haftalardan sonra 15 güne bir gidilse daha iyi olur...hem bizim içimiz rahat eder diye düşünüyorum
Ben çok korkuyorum o sonda işinden, ama bana dedilerki uyuştuktan sonra taktır bişe hissetmezsin bakalım nasıl bişe olduğunu bile bilmiyorum, korkuyorumda...
ayy yok onlara ne sanki gerçi bizim komisyonda soruşturma açabilir açsın....
Hafta sonu memleketime gittim tatile artık hafta sonu şehir dışına çıktın mı bildirme zorunluluğu kalktı diye biliyorum ...
ee pazartesi de zaten 32+0 oluyorum hemen alıp fakslarım, burdaki il merkezinden de alsam öyle yapacam, farklı olamaycak ki sanki ... pazartesi sabah ilden rapor alırım fakslarım ilçeye ordan yoluma devam ederim, ama neden 2 günümü daha burda geçirim ki.. Sanırsam senin müdürün sorun çıkarıyor, burda ki müdür bişe demez, bağlı bulunduğum yerdeki komisyon bişe der mi bilmiyorum ama bir kaç kişiye sordum ne sorun olacak yasal doğum iznin istediğin yerden alabilirsin dediler... sorun etmez dediler....
ama olur ya doktordan rapor alamazsam diye yıllık izin dilekçemi yazacam koyacam bir aksilik olursa onu başlatsınlar diye çıkmazsa zaten raporlu olacam...
Evet canım benim haklısın ...Ben vazgeçtim zaten bu takımdan ...Mdf kaplamalı ve dediğin gibi biraz daha sade bir şey almayı düşünüyorum ...Zaten bu tarz odaların beşikleri yatak olur uzuyor diyorlarmış ama kenarları dar olduğundan yatak bulunmuyormuş ...Biz Kayseride yaşıyoruz dün tıpış tıpış mağazasından bir oda beğendik teşhir ürünü olduğuğu için fiyatına 3.200 dedi adam ama taş gibi maşallah böyle sağlam gözüküyor senelerce kullanılır gibi ...
Bakalım bizim fikirler havada uçuşuyor :))))Ama sanırım oda için 2.500 ve 3000 civarını özellikle mdf olması açısından gözden çıkarıcaz ...Özelliklie sürekli taşınan insanlar olduğumuzdan suntelem mi ne diyorlar o pek kullanışlı gelmedi :)
Ama bizimki erkek sence beyaz yine de olur mu ?
kızlar hangı ateş ölçerlerden almayı düşünüyorsunuz veya aldınız lınklerını atabılımrısınız
Biz kızımla doktordan geldik teyzeleri
Şükürler olsun ki iyi gidiyoruz.
1300 gr olmuş kelebeğim
Şu an için sıkıntı yok.
Ama benim nefes darlığı var sanırım yine idrar yolu enfeksiyonum var.
Onlar içinde yarın ya da çarşamba gideceğim tekrardan.
Durumlar bende bu şekil.
Birazda eşimle sorunlarım var.
Ciddi sorunlar oluşmaya başladı.
Artık sağlıklı bir karar veremiyorum...
Bilmiyorum ne olacak sonumuz.
Sabırla doğumdan sonrasını bekliyorum.
canım bırdee braunun 3020 ve 4020 var fark nekı 3020 alsam daha uygun ozellıklerde aynı gıbı
merhaba hanımlar
cuma doktora gittik bebişimiz iyiymiş şükür 1630 gr 39 cm olmuş idrar tahlili istedi doktor çok fazla şiştiğim için protein kaçağından şüphelendi o yokuş ama eritrosit çıktı çok moralim bozuldu şimdi de idrar kültürü testi istedi sonuç onda da vahimse tedaviye başlayacak(( bana çok dua edin canım çok sıkkın...
Arkadaşlar cumartesi doktor randevum vardı 27+6 haftalık bebeğim 1.312 grm 37 cm olmuş doktor biraz önden gidiyor dedi tombik bi kız olcak galiba :) 28 hafada sizin bebeklerin kilosu nasıldı..
ay çok güldürdün beni ben hastane için düşünüyosun sandımgeçende hastane doğum sonrası için gecelik bakıyodum mağazadan tezgahtar bir model çıkardı...aynı senin modele benziyodu...eşimde üstüne tut bakiym dedi...yok bu olmaz dizinin üstüne geliyo dedi
kızlar kontrollere halen aylıkmı gidiyorsunuz?? aslında bu haftalardan sonra 15 güne bir gidilse daha iyi olur...hem bizim içimiz rahat eder diye düşünüyorum
ayyyyy kızlar çok yorulduk kızımlahadi bana gelin kızımla börek yaptık tatlılar yaptık tabi bitanesini hemen hemen bitirdik tatlının babamıza çok az kaldı ama olsun diğer tatlımız duruyo biraz dinlendikten sonra da yemekkkkk
Biz kızımla doktordan geldik teyzeleri
Şükürler olsun ki iyi gidiyoruz.
1300 gr olmuş kelebeğim
Şu an için sıkıntı yok.
Ama benim nefes darlığı var sanırım yine idrar yolu enfeksiyonum var.
Onlar içinde yarın ya da çarşamba gideceğim tekrardan.
Durumlar bende bu şekil.
Birazda eşimle sorunlarım var.
Ciddi sorunlar oluşmaya başladı.
Artık sağlıklı bir karar veremiyorum...
Bilmiyorum ne olacak sonumuz.
Sabırla doğumdan sonrasını bekliyorum.
kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
kızlar hepinize cok teşekkür ederim çarşamba işten cıktıktan sonra akşam evde tansıyonum yukseldi bızde hastaneye gittik eşimle zekaı tahir hastanesıne orda tansıyonum 15/9 cıktı benı hemen yatırdılar nst sancı cıktı altdan baktılar acılmam yoktu ama cok canım acıdı daha sonra hemen bebek ıcın çiğer geliştirici iğne vurdular 2 kez sürekle nst bağladılar tansıyon 16/10 kadar cıktı cuma günü cıkışımı verdiler izne ayrılman lazım dediler bende zaten cumartesi kendı doktorumda randevun vardı kendısı yazacağını söydedim cıktık hastaneden cumartesi sabah özel doktoruma gıttım oda suyun sınırda plasentada yaşlanma başlamış dedi tansıyon yıne yulksek bır hafta tansıyonunu ölç cumartesi gel değişiklik yoksa izne ayırcam senı dedi bebek erken gelebılır yada sezeryanla alırız dedi tabı benım moral sıfır suan ısteyım ama tansıyon hala yuksek bıde ustune süte gelmeye başladı annemler cumartesi eşimle baybmall gidip butun eksıklerımı aldılar yıkanıp yerleşecek kızlar duanızı eksık etmeyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum
kuzum benim gibi yap,hamileyken haberleri izlemeHerşeye söyleyecek bişeleri vardır, ama bu dünyada bencil olacaksın arkadaşım bn onu öğrendimmm
Haberlerde izledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?