2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hemen kaldırmıyorlar wc ihtiyacını nasıl karşıladın ben pijamayla daha rahat ettim gecelikle emzirmek daha zor oluyor emzirme yerlerivar geceliklerin ama rahat olmuyor aşağıdan açmak daha kolay...

ameliyata girmeden önce wc ye gittim... sonda takmicaz dediler...düğmeli gecelik almıştım düğmesini açıp emzirmeye çalıştım...zaten ilk gün sütüm gelmemişti...hastaneden çıkarken pijama giydim eve geldiğimde pijama lastikli olduğu için wc de çok zor oldu

20.haftalarda filan şimdiki doktoruma sordum. hastanede sonda takılmadığını söyledi...benim 2010 lu olan kızımı doğum yaptığım hastaneye gidiyorum yine...

canım zaten o an ne yapsalar ruhum duymaz heralde şoka falan girerim ben ya da panik atak yoklar bi beni

benim 2 kızım var 2 side sezeryanla oldu her ikisindede sonda takılmadı...ayrıca sezeryanda doğum sonrası gecelik daha rahat

Ben çok korkuyorum o sonda işinden, ama bana dedilerki uyuştuktan sonra taktır bişe hissetmezsin bakalım nasıl bişe olduğunu bile bilmiyorum, korkuyorumda...

ayy yok onlara ne sanki gerçi bizim komisyonda soruşturma açabilir açsın....
Hafta sonu memleketime gittim tatile artık hafta sonu şehir dışına çıktın mı bildirme zorunluluğu kalktı diye biliyorum ...
ee pazartesi de zaten 32+0 oluyorum hemen alıp fakslarım, burdaki il merkezinden de alsam öyle yapacam, farklı olamaycak ki sanki ... pazartesi sabah ilden rapor alırım fakslarım ilçeye ordan yoluma devam ederim, ama neden 2 günümü daha burda geçirim ki.. Sanırsam senin müdürün sorun çıkarıyor, burda ki müdür bişe demez, bağlı bulunduğum yerdeki komisyon bişe der mi bilmiyorum ama bir kaç kişiye sordum ne sorun olacak yasal doğum iznin istediğin yerden alabilirsin dediler... sorun etmez dediler....
ama olur ya doktordan rapor alamazsam diye yıllık izin dilekçemi yazacam koyacam bir aksilik olursa onu başlatsınlar diye çıkmazsa zaten raporlu olacam...

lohusa pijamaları yüksek bel oluyor beni etkilemedi...

müdürüde amiride sorun çıkarıyo canım hatta memur statüsünde çalışmayan adam bile geçen gelmiş beni şikayet etmiş arkadaşlarım var 2 üst katta sabah onların yanında oturuyodum biraz ki millet işe 10da 11de geliyo ben 8de gelip taş çatlasın 9a kadar oturuyorum vatandaşla doğrudan muhattap olacağım bi işimde yok artık hani her daim masamda olmam gereken, ona rağmen veto yedim düşün şurdan bi kurtulayım sivastan beriye geçmem daha başlarım kardeşliğine falanda ırkçı diyende ırkçı desin

kızlar kontrollere halen aylıkmı gidiyorsunuz?? aslında bu haftalardan sonra 15 güne bir gidilse daha iyi olur...hem bizim içimiz rahat eder diye düşünüyorum

Şuan ayda 1 gidiyorum.En son 28+2de gittim.Bir daha 32+0 da gidip raporumu alıcam.Ondan sonra da nasıl çağırır bilmiyorum.Ama benim doktorum çok rahat. Kesin ayda 1 devam der.2 Haftaya düşürmez.

korma uyuşunca takmalarını söyle içini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz...ben doğumu daha zor zannediyordum korktuğum gibi değilmiş...

Şekerim bizimki de erkek.. Biz ev değiştirince beyaz almayı düşünüyoruz.. Erkek bebekler için beyaz renkli çok güzel odalar var...

Biz kızımla doktordan geldik teyzeleri
Şükürler olsun ki iyi gidiyoruz.
1300 gr olmuş kelebeğim
Şu an için sıkıntı yok.
Ama benim nefes darlığı var sanırım yine idrar yolu enfeksiyonum var.
Onlar içinde yarın ya da çarşamba gideceğim tekrardan.
Durumlar bende bu şekil.
Birazda eşimle sorunlarım var.
Ciddi sorunlar oluşmaya başladı.
Artık sağlıklı bir karar veremiyorum...
Bilmiyorum ne olacak sonumuz.
Sabırla doğumdan sonrasını bekliyorum.

hay maşallah Allah nazarlardan korusun
eşinle sıkıntılarınız ne özel değilse anlat içini dök :26:

Arkadaşlar cumartesi doktor randevum vardı 27+6 haftalık bebeğim 1.312 grm 37 cm olmuş doktor biraz önden gidiyor dedi tombik bi kız olcak galiba :) 28 hafada sizin bebeklerin kilosu nasıldı..

Gözünüz aydın, maşallah tosunlara.

kızlar kontrollere halen aylıkmı gidiyorsunuz?? aslında bu haftalardan sonra 15 güne bir gidilse daha iyi olur...hem bizim içimiz rahat eder diye düşünüyorum

3 hafta sonrasına randevu vermişti bana gülüm. Ben de 3 tane gecelik aldım, vajinal de olsa operasyon da olsa kullanması daha rahat gibi geldi bana. Suit oda neticede, açılsa da kim görecek.

Afiyet olsun, ikinize de yarasın.

Gözün aydın canım, maşallah prensesine. Sıkıntılar her evde var gülüm, özellikel bu hassas dönemde pireyi deve yapma kapasitesindeyiz. Dediğin gibi doğumdan sonrasını bekle, umarım herşey rayına girer yeniden.

Son düzenleyen: Moderatör:
filizfff

canım çook sevindim sonunda kucağına almanaBebeğin de mutlu olmuştur,senin kokunu alınca,Allah kavuştursun sizi yakında inşallah

geçmiş olsun çok,ikinize de okurken içim gitti,Allah yardımcın olsun,inşallah zamanında gelsin bebeğin,sağlıkla doğsun

Herşeye söyleyecek bişeleri vardır, ama bu dünyada bencil olacaksın arkadaşım bn onu öğrendimmm

Haberlerde izledim canım
kuzum benim gibi yap,hamileyken haberleri izleme stressiz geçirmemiz lazım bebeğimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…