2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

arabanın tam modeli baby2go 8840 atlantis travel sistem canım

iki sezeryan arasına 2 yıl koymak gerekiyomuş ama olunca oluyo işte acıyodur tabi kıyamam haliyle bu da sezeryan olucak korkuyo musun ben de sezeryan istiyorum ve çok korkuyorum gerçi normalinden daha çok korkuyorum ya neyse

doğumlarımızda güzel zamana denk geliyo aslında tabi gününde olursa bahar mevsimini çok severim

Arkadaşlar cumartesi doktor randevum vardı 27+6 haftalık bebeğim 1.312 grm 37 cm olmuş doktor biraz önden gidiyor dedi tombik bi kız olcak galiba :) 28 hafada sizin bebeklerin kilosu nasıldı..

2 yıl demedi dr 6 ay hamile kalma demişti ben 7. aydan sonra hamile kaldım :) korkmuyorum allahın izniyle doğum en kolayı sende korkma dua et anlık bir şey normal doğumu bilmiyorum ama genelde çevremdekilerin zor geçmiş öyle diolar ama sezeryan kolay o yüzden korma...büyütmek daha zor..

bende nasipse 28 şubatta izne ayrılmam gerek ama çalışır raporu alıp 35.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum Allahın izniyle değişen bir durum olmazsa.
Sonrasında çalışamaz alacağım

sağol canım içimi rahatlattın benim küçük teyzeminde 3 sezeryanı var her seferinde canavar gibi kalktı ayağa inşallah ona çekmişimdir hastane için gecelik mi pijamamı daha kullanışlı sence bide sonda falan takıyolar mı

pijama daha rahat sonta takıyorlar emzirmek için pijama daha kullanışlı

ayyyyy kızlar çok yorulduk kızımla hadi bana gelin kızımla börek yaptık tatlılar yaptık tabi bitanesini hemen hemen bitirdik tatlının babamıza çok az kaldı ama olsun diğer tatlımız duruyo biraz dinlendikten sonra da yemekkkkk

bende dün eşime kıymalı börek yaptım güya azcık bende yedim sonrada korktum şekerim çıkacak diye 1 saat yürüdük eşimle

kızlar bende 3 hafta içinde 600 gr almışım şekerden dolayı diyet ve insülin kullandım tatlılar hiç yoktu zaten bebişimde 550 gr almış demekki ben 50 gr almışım:)

canım bende cok korkuyorum bılıyomusun dıyetteyım gercı bır haftadır yemeye başladım dr herseyden ye az az dedı tatlı falan da yıyorum sekerım yüksek çıkmıyor açlık harıc ama ben dıyete baslayınc a hemen ıkı kılo verım ve 23 gundurde hıc kılo almadım bebek almısmıdır aceba

ben ayrılcam doğum izni sonrasındada ücretsiz alcam

malesef ben ücretsiz alamam ev kredisi ödüyoruz bende eğer 35 haftada çıkarsam sanırım 5 haftayı sonrasına aktarcam 8 haftada sonrasında var 4 hafta sendika izni 4 hafta da senelik izin bayağı evdeyim nasipse

bende dün eşime kıymalı börek yaptım güya azcık bende yedim sonrada korktum şekerim çıkacak diye 1 saat yürüdük eşimle

cuma günü izmire gidicem eşim tek kalacak aç kalmasın diye buzluğa koymak için yaptım böreğide tatlıları ayıptır söylemesi akşama yemeyi planlıyorum kuzumda annesi gibi tatlıyı çok seviyo yediği an başlıyoruz harekete

oh maşallah yakın olsak gelirdik cnm da şekeri ne yapçaz bize mecburen diyettttttttttt

malesef ben ücretsiz alamam ev kredisi ödüyoruz bende eğer 35 haftada çıkarsam sanırım 5 haftayı sonrasına aktarcam 8 haftada sonrasında var 4 hafta sendika izni 4 hafta da senelik izin bayağı evdeyim nasipse

anladım canım hayırlısı olsun allah sağlık versin.. ben ilkindede almıştım zaten kasımda işe başladım şimdi tekrar ayrılacam...

aslında bende Ankaraya gitmeden sigara böreği poğaça falan yapıp buzluğa atsam en azından kahvaltılarda yer babamız,köfte falan hazırlayıp koysam üşenmesem ne güzel olur ama uyku bastırıyo yaa arada bi işçimenlik geliyo sonra gene miskinlik

sanırım almıştır canım benim oğlum almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…