Vavvvvvvv çok güzelmiş canım benimya çok heyecanlıııııııııııııııııı :))) Ben ayın 15'ınde maaş alıcam kısmetse memurum çünkü :) O zamana kadar bu heyecanı erteliycem sanırım ...Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah odalarında mutlu mesut oynasınlar
Bu arada canım benim ya sen ev tipi anakucağı aldın mı ve de park yatak ???
Onları ne aldın acep :)
çok geçmiş olsun moralini yüksek tut 2-3 hafta daha dayansa hiç bir problem olmaz
benim bir arkadaşım 2 çocuğunuda 356 haftalıkken doğurdu gayet sağlıklılar
geçmiş olsunn umarım ameliyata gerek kalmaz, bide, senin sütünümü veriyorlar yoksa devam sütümü
güzelim sıkma canın tedavi olman daha önemli benimde idrar da bakteri çıkmıştı tek dozluk bir ilaç vermişti dr bebşine de maşallah
arabalar alınmaya başlamış, arkadaşlar hangi markayı alacağınızı bilmiyorum ama kesinlikle pierr carden almayın ben onun arabasını almıştım bide yılın arabası falan seçildi diye bir ton reklamını yapmışlardı ama hiç kullanmadan tamire gitti kaç kez
kızlar hangı ateş ölçerlerden almayı düşünüyorsunuz veya aldınız lınklerını atabılımrısınız
Ben aldim emzirme atleti giymeye basladim çünkü diğer atletlerim den belim aciiyo çok güzel rahat sutyen bile takmiyorum evde 20 TL ye aldim cnmarnızda emzirme sütyeni atleti alan var mı bakıyorumda her fiyata var 20 yede 67 yede napsam kaliteli olması gerekir mi daha önce kullanan arkadaşlar ne dersiniz???
Cnm 32 den sonra birakacagiz dedi banainş. bırsey olmaz canım zaten bu haftalarda ınmesı normal sende yat dınlen
teşekkür ederim kızlar rabbım hepimizin bebeğini bağışlasın aspirini kesmedi canım
Çokggeçmiş olsun bir şey cikmaz insallahmerhaba hanımlar
cuma doktora gittik bebişimiz iyiymiş şükür 1630 gr 39 cm olmuş idrar tahlili istedi doktor çok fazla şiştiğim için protein kaçağından şüphelendi o yokuş ama eritrosit çıktı çok moralim bozuldu şimdi de idrar kültürü testi istedi sonuç onda da vahimse tedaviye başlayacak(( bana çok dua edin canım çok sıkkın...
kızlar kontrollere halen aylıkmı gidiyorsunuz?? aslında bu haftalardan sonra 15 güne bir gidilse daha iyi olur...hem bizim içimiz rahat eder diye düşünüyorum
Ablacım çok doğru söylüyorsun bende anlayışsız bir insan değilim konuşuyorum, konuşmaya çalışıyorum.
Anlamaya, anlatmaya çalışıyorum ama 2 gün düzeliyor sonra yine aynı tas aynı hamam.
Daha yeni evliyiz ya, ne özel gün bilir ne birşey.
Ben bazı şeylerin eksikliğini hissettiğimi eşimle paylaşıyorum tamam deyip özür dileyip sarılıp öpüyor yine aynı.
Allah aşkına şu an işi çok iyi, iyi de kazanıyor.
Ee diyorum çocuk doğacak birikim yapalım ses çıkmıyor.
Anca lüx peşinde iyi giyinsin, altında 100 binlikten aşağı araba olmasın gece yarılarında gelsin.
Hatta sabaha karşı.
Ben artık bu durumun neyini neresini anlayışla karşılıyayım.
Gitti gezdiği insanları da biliyorum.
Yani ben nerdeyim eşimin hayatında, arkadaşları nerde?
Sen düşün artık.
hadi ya tam da piere cardin almaya karar vermiştim tüh
çok benziyoruz aslında, eşimle ilk tanıştığımızda çevresi bir suru insanla çevrili idi abuk sabuk. hepsi benle gaz toz ye iç modunda. zamanla seçilmeye başlasalarda evlendiğimiz de de devam etti. gece sabaha karşı gelmeler falan ama yavaş yavaş değişmeye başladı.ailesine bağlandı zamanla. yeni evliyseniz biraz değil çok kafası karışıktır muhtemel. yani bir anda karımı kaybettim moduna girmiştir. (bir bakıma kaybetti) çunku bebekle beraber yepyeni bir kadın olacaksın daha olgun daha güçlü. bebek hayatınızı çok değiştirecek ve sizi sekillendirecek. örneğin eşim dışarda olduğunda deliriyordum bin tane seneryo geçiyordu kafamdan sonradan hiçççç takmamaya başladığımı fark ettim(bebeğim olunca özellikle). bir yere mi gidiyor iyi git çok alkol alma, alırsan araba kullanma haydi hoşçakal tepkileri vermeye başladım. bebeğimle arkadaşlarımla plan yapmaya başladım, evde dertlenmek yerine moralimi yuksek tuttum. gerçekten zamanla o da sıyrıldı garip hareketlerden ne yapsak beraber yapmaya başladı. ama kırk yılda bir çıkıcam derse yine çık diyorum. sorun yok.Ablacım çok doğru söylüyorsun bende anlayışsız bir insan değilim konuşuyorum, konuşmaya çalışıyorum.
Anlamaya, anlatmaya çalışıyorum ama 2 gün düzeliyor sonra yine aynı tas aynı hamam.
Daha yeni evliyiz ya, ne özel gün bilir ne birşey.
Ben bazı şeylerin eksikliğini hissettiğimi eşimle paylaşıyorum tamam deyip özür dileyip sarılıp öpüyor yine aynı.
Allah aşkına şu an işi çok iyi, iyi de kazanıyor.
Ee diyorum çocuk doğacak birikim yapalım ses çıkmıyor.
Anca lüx peşinde iyi giyinsin, altında 100 binlikten aşağı araba olmasın gece yarılarında gelsin.
Hatta sabaha karşı.
Ben artık bu durumun neyini neresini anlayışla karşılıyayım.
Gitti gezdiği insanları da biliyorum.
Yani ben nerdeyim eşimin hayatında, arkadaşları nerde?
Sen düşün artık.
Cnm benim aclik da tokluk da degismiyor 90-100lerde geziniyorkuzum ben sırf deniyim diye hem 1.saat için hem 2.saat için ölçtüm 1.saat tokluk 115 çıktı 2.saat 76
yaa bide ben mi uyduruyorum bilinmez sanırım bebeğim korkuyo sesinden, karnımı nasıl gerdiriyo var ya çıkacak sanki çalkalanıyo karnım resmen korkuyorum tedirgin oldu
Ben de bunu begeniyorm da gormeden,kumasini ellemeden cesaret edemiyorumhttp://www.hepsiburada.com/liste/ma...%24s%3dmassimo%5cu0020ricco&fh_refview=search
ben bunu alıcam kısmetse arkadaşımda var çok beğeniyorum, Ankaraya gidince siparişi ordan vericem
Cnm chicconun boyu kucuk 1 metre buyuk olanlarin da hicbir ozellikgi yok arakat,donence,sallanma,cocuk girisi,...evet baktım güzelmiş fiyatıda makul çünkü chicco graco falan 450tl civarında oda pahalı geliyo bana ilk kez alıcam ya gerek yokmu acaba bu fiyata diyorum daha eksikler var çünkü:)
Cook gecmis olsn cnm tekrardankızlar hepinize cok teşekkür ederim çarşamba işten cıktıktan sonra akşam evde tansıyonum yukseldi bızde hastaneye gittik eşimle zekaı tahir hastanesıne orda tansıyonum 15/9 cıktı benı hemen yatırdılar nst sancı cıktı altdan baktılar acılmam yoktu ama cok canım acıdı daha sonra hemen bebek ıcın çiğer geliştirici iğne vurdular 2 kez sürekle nst bağladılar tansıyon 16/10 kadar cıktı cuma günü cıkışımı verdiler izne ayrılman lazım dediler bende zaten cumartesi kendı doktorumda randevun vardı kendısı yazacağını söydedim cıktık hastaneden cumartesi sabah özel doktoruma gıttım oda suyun sınırda plasentada yaşlanma başlamış dedi tansıyon yıne yulksek bır hafta tansıyonunu ölç cumartesi gel değişiklik yoksa izne ayırcam senı dedi bebek erken gelebılır yada sezeryanla alırız dedi tabı benım moral sıfır suan ısteyım ama tansıyon hala yuksek bıde ustune süte gelmeye başladı annemler cumartesi eşimle baybmall gidip butun eksıklerımı aldılar yıkanıp yerleşecek kızlar duanızı eksık etmeyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum
Dogum seklin konusunda birsey konusmusmuydunuz Mehtap hnmla?Sezeryanci mi sence?selam canım, ara ara yazıyorum pek giremiyorum. valla dr konusunda pinpon topuna döndüm ordan orayayasemin i bırakınca mehtap yazıcıoğlu na gittim medical park a. dr iyi hoş da hastaneyi hiç sevmedim. güven vermiyorlar bana nedense. en son yine kadıköy şifa da emel balkan a gittim. iyiye benziyor da kilo konusunda fena benzetti beni 11 kilo aldım cnm 29 haftada
Bebek bas asagi diye erken denir mi ne sacmakızlar dr a kalsa ben ayrıntılı ultrasyona gırdıgımde 23 haftalıkken erken dogabılır kafası aşağıda demıstı geldık 29. haftaya 25. haftada gıttıgımde özeldeki drum gayet normall ne erken dogması dedıı... korkutuyorlar bızı bazen
çok yakın bir arkadaşımın bebeği 760 gr doğdu. ve çok zorlu aylar geçirdiler. son görüşmemiz de oğlu 1.5yaşında idi "3 ay kadar geriden gidiyor onun dışında herşeyi normal" dedi. çok zor gunler atlattılar. maşallah geri de kaldı hepsi. inşallah sizde aşıcaksınız. Allah her ikinize de guç kuvvet versin. dualarımız seninle ve bebeğinle.
Anladım canım. İnşallah müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden düzene girer. Rabbim şifasını versin, bebeğin çabucak toparlansın inşallah; dualarımdasınız
valla ben de kara kara ne alıcam diye düşünüyorum eğitimde ebe ilk 6 ay ayırmayın yanınızdan dedi bana kalsa odalarımız dip dibe koyacaktım ilk günden ama bize de zor oluyormuş şimdi park yatak değil de ana kucağı ya da dizi de değil de ikisnin arası bir şey düşünüyorum arayış içerisindeyim şu an biraz yüksek olsun diyorum yerde sanki üşür gibi hem odada hem de geceleri kullanabileceğim hem de memlekete giderken kullanabileceğim bir şey istiyorum çok şey istiyorum :) bulunca yazarım buraya gezicem daha bunun için ama arabaya karar verdim gibi pier kardin trevıl sistem ( :) ) sen de bulursan haber ver bana :)
Cnm benim aclik da tokluk da degismiyor 90-100lerde geziniyor
Senin baya farkediyormus
Acligin da o zmn 70lerden az mi?kac cikiyor?
Ben de bunu begeniyorm da gormeden,kumasini ellemeden cesaret edemiyorum
Cnm chicconun boyu kucuk 1 metre buyuk olanlarin da hicbir ozellikgi yok arakat,donence,sallanma,cocuk girisi,...
Cook gecmis olsn cnm tekrardan
İns bebegin vaktinde gelir
Dogum seklin konusunda birsey konusmusmuydunuz Mehtap hnmla?Sezeryanci mi sence?
Ben de aldim bir 11
Bebek bas asagi diye erken denir mi ne sacma
Cocuk yan da durur,bas asagi da yukari da surekli degisiyor
Bizi korkutup evhamlandirinca ellerine ne geciyor acaba?
Biz kızımla doktordan geldik teyzeleri
Şükürler olsun ki iyi gidiyoruz.
1300 gr olmuş kelebeğim
Şu an için sıkıntı yok.
Ama benim nefes darlığı var sanırım yine idrar yolu enfeksiyonum var.
Onlar içinde yarın ya da çarşamba gideceğim tekrardan.
Durumlar bende bu şekil.
Birazda eşimle sorunlarım var.
Ciddi sorunlar oluşmaya başladı.
Artık sağlıklı bir karar veremiyorum...
Bilmiyorum ne olacak sonumuz.
Sabırla doğumdan sonrasını bekliyorum.
esmer canım üzme kendini bak bebişin de iyi eşler arasında da oluyor böyle şeyler hatta bebeğinm doğduğu ilk aylarda oluyor yani yeni yaşama ayak uydurana kadar hatta eşler arasında en çok kavgalar hamilelik ve bebek doğduktan sonraki 1 yıl içinde oluyormuş bir araştırmaya göre, tabiki sıkıntılarını eşine söyleyeceksin ilgi, beklemekte de haklısın, ama biraz sabırlı davran güzelim, bide yeni evlisiniz, birikim konusuna gelincede evet kesinlikle azda olsa bişeyler yapmak lazım çünkü yarın ne olacağımız belli değil, eyer o yanaşmıyorsa sen artık ondan aldıklarınla azda olsa birikim yap nacizane tavsiyemm
çok benziyoruz aslında, eşimle ilk tanıştığımızda çevresi bir suru insanla çevrili idi abuk sabuk. hepsi benle gaz toz ye iç modunda. zamanla seçilmeye başlasalarda evlendiğimiz de de devam etti. gece sabaha karşı gelmeler falan ama yavaş yavaş değişmeye başladı.ailesine bağlandı zamanla. yeni evliyseniz biraz değil çok kafası karışıktır muhtemel. yani bir anda karımı kaybettim moduna girmiştir. (bir bakıma kaybetti) çunku bebekle beraber yepyeni bir kadın olacaksın daha olgun daha güçlü. bebek hayatınızı çok değiştirecek ve sizi sekillendirecek. örneğin eşim dışarda olduğunda deliriyordum bin tane seneryo geçiyordu kafamdan sonradan hiçççç takmamaya başladığımı fark ettim(bebeğim olunca özellikle). bir yere mi gidiyor iyi git çok alkol alma, alırsan araba kullanma haydi hoşçakal tepkileri vermeye başladım. bebeğimle arkadaşlarımla plan yapmaya başladım, evde dertlenmek yerine moralimi yuksek tuttum. gerçekten zamanla o da sıyrıldı garip hareketlerden ne yapsak beraber yapmaya başladı. ama kırk yılda bir çıkıcam derse yine çık diyorum. sorun yok.
şimdi kafanda hiçbirşey kurma iyi kötü. ama yalnız kalmamaya çalış kimin varsa yakının yanında olsun. bebek olunca da yalnız kalma yaza doğru olacak bebekler zaten. losalığını guzel atlatman lazım. sonra zaten bebeğinle guzel bir yaz geçirirsin. eşin 2 nizin yanında olmak için çıldıracak eminim.
Canım sende bendensin işte, senin eşin ile senin durumun bizlee çok farklı ama sonuçta hissettiklerimiz aynı ikimizde üzülüyoruz, canımız sıkılıyor, ne diyelim ki inşallah herşey düzelir, huzur veriri allah yuvamıza, nazara geldiğimi düşünmeye başladım artık, ne oluyor çözmüş değilim, hakkımıZda hayırlısı
Anladım canım. İnşallah müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden düzene girer. Rabbim şifasını versin, bebeğin çabucak toparlansın inşallah; dualarımdasınız
dualarımız seninle ve bebişinle canım inşallah iyi olacak Allahın izniyle.
filizfff
canım çook sevindim sonunda kucağına almanaBebeğin de mutlu olmuştur,senin kokunu alınca,Allah kavuştursun sizi yakında inşallah
Aminnn insallah
Bebeğin küçük değil canım, maşallahı var (linkte tablo var)Benim oğlan da doğum pozisyonunda 1 aydır. Doktorun erken doğum riskini nasıl ve ne ile ilişkilendirdi?
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp
Ben de çok yorgun hissediyorum son 1 aydır, öğleden sonra uykularımdan hiç ödün vermiyorum
Cnm benim aclik da tokluk da degismiyor 90-100lerde geziniyor
Senin baya farkediyormus
Acligin da o zmn 70lerden az mi?kac cikiyor?
Ben de bunu begeniyorm da gormeden,kumasini ellemeden cesaret edemiyorum
Cnm chicconun boyu kucuk 1 metre buyuk olanlarin da hicbir ozellikgi yok arakat,donence,sallanma,cocuk girisi,...
Cook gecmis olsn cnm tekrardan
İns bebegin vaktinde gelir
Dogum seklin konusunda birsey konusmusmuydunuz Mehtap hnmla?Sezeryanci mi sence?
Ben de aldim bir 11
Bebek bas asagi diye erken denir mi ne sacma
Cocuk yan da durur,bas asagi da yukari da surekli degisiyor
Bizi korkutup evhamlandirinca ellerine ne geciyor acaba?
Cnm benden polis esıyım maalesef doğuda sevmiyorlar bızlerı bende agrıdayımben arada işten çıkıp gitsem kesin savunma isterler benden, geçen cuma amir diyo ki dün yazı verecektim sana yoktun x beye yazdırdım, hayır dedim ben tüm gün odadaydım zaten ağırlaştım iyice lavabo harici bi yere gitmiyorum hala diyo ki yoktun çantam montum asılı duruyo yani nereye gidiyo olabilirim hemşerileri 5 yıldır işe gelmiyorum maaş alıyorum hoh hoh hohhhhh diye gülüyo bana gelince tuvalete gitmek bile sorun açıkça söylemiyolar ama asker ve polis eşlerini sevmiyolar
Cnm benden polis esıyım maalesef doğuda sevmiyorlar bızlerı bende agrıdayımbir an once gitmek istıyorum sen nerde çalışıyorsun Cnm ben adlıyede çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?