2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

valla ben de kara kara ne alıcam diye düşünüyorum eğitimde ebe ilk 6 ay ayırmayın yanınızdan dedi bana kalsa odalarımız dip dibe koyacaktım ilk günden ama bize de zor oluyormuş şimdi park yatak değil de ana kucağı ya da dizi de değil de ikisnin arası bir şey düşünüyorum arayış içerisindeyim şu an biraz yüksek olsun diyorum yerde sanki üşür gibi hem odada hem de geceleri kullanabileceğim hem de memlekete giderken kullanabileceğim bir şey istiyorum çok şey istiyorum :) bulunca yazarım buraya gezicem daha bunun için ama arabaya karar verdim gibi pier kardin trevıl sistem ( :) ) sen de bulursan haber ver bana :)

hadi ya tam da piere cardin almaya karar vermiştim tüh

arnızda emzirme sütyeni atleti alan var mı bakıyorumda her fiyata var 20 yede 67 yede napsam kaliteli olması gerekir mi daha önce kullanan arkadaşlar ne dersiniz???
Ben aldim emzirme atleti giymeye basladim çünkü diğer atletlerim den belim aciiyo çok güzel rahat sutyen bile takmiyorum evde 20 TL ye aldim cnm
inş. bırsey olmaz canım zaten bu haftalarda ınmesı normal sende yat dınlen

teşekkür ederim kızlar rabbım hepimizin bebeğini bağışlasın aspirini kesmedi canım
Cnm 32 den sonra birakacagiz dedi bana
Çokggeçmiş olsun bir şey cikmaz insallah
kızlar kontrollere halen aylıkmı gidiyorsunuz?? aslında bu haftalardan sonra 15 güne bir gidilse daha iyi olur...hem bizim içimiz rahat eder diye düşünüyorum

28 de gittiğimde onbesgunde bir dedi 30 unda gittim onbeş gün sonra gel dedi 32 olunca yani

esmer canım üzme kendini bak bebişin de iyi eşler arasında da oluyor böyle şeyler hatta bebeğinm doğduğu ilk aylarda oluyor yani yeni yaşama ayak uydurana kadar hatta eşler arasında en çok kavgalar hamilelik ve bebek doğduktan sonraki 1 yıl içinde oluyormuş bir araştırmaya göre, tabiki sıkıntılarını eşine söyleyeceksin ilgi, beklemekte de haklısın, ama biraz sabırlı davran güzelim, bide yeni evlisiniz, birikim konusuna gelincede evet kesinlikle azda olsa bişeyler yapmak lazım çünkü yarın ne olacağımız belli değil, eyer o yanaşmıyorsa sen artık ondan aldıklarınla azda olsa birikim yap nacizane tavsiyemm

hadi ya tam da piere cardin almaya karar vermiştim tüh

biz 2020 modelini almıştık, doğumdan önce sonra aldık memlekete gittik doğum orda oldu gezmeye gideceğiz açamıyoruız bir türlü aradık sorduk neyse gönderin dediler verdik kargoya gitti bir hafta sonra geldi, aradan 8-9 ay geçti yazın geziyorruz kaldırımdan ineceğiz çat dedi krıldı az kalsın çocuk düşüyordu ödüm kopmuştu, tekrara gönderdik krılan aksamı yenilediler şimdide kızım büyüdü diye baston aldım daha çok onu kullanıyorum, bir yerde bir satıcı dediki piere carden türkiyede üretilenler satılıyor yanibiz fransız malı diye alıyoruz ama burda satılanlar orjinal değilmiş,

çok benziyoruz aslında, eşimle ilk tanıştığımızda çevresi bir suru insanla çevrili idi abuk sabuk. hepsi benle gaz toz ye iç modunda. zamanla seçilmeye başlasalarda evlendiğimiz de de devam etti. gece sabaha karşı gelmeler falan ama yavaş yavaş değişmeye başladı.ailesine bağlandı zamanla. yeni evliyseniz biraz değil çok kafası karışıktır muhtemel. yani bir anda karımı kaybettim moduna girmiştir. (bir bakıma kaybetti) çunku bebekle beraber yepyeni bir kadın olacaksın daha olgun daha güçlü. bebek hayatınızı çok değiştirecek ve sizi sekillendirecek. örneğin eşim dışarda olduğunda deliriyordum bin tane seneryo geçiyordu kafamdan sonradan hiçççç takmamaya başladığımı fark ettim(bebeğim olunca özellikle). bir yere mi gidiyor iyi git çok alkol alma, alırsan araba kullanma haydi hoşçakal tepkileri vermeye başladım. bebeğimle arkadaşlarımla plan yapmaya başladım, evde dertlenmek yerine moralimi yuksek tuttum. gerçekten zamanla o da sıyrıldı garip hareketlerden ne yapsak beraber yapmaya başladı. ama kırk yılda bir çıkıcam derse yine çık diyorum. sorun yok.

şimdi kafanda hiçbirşey kurma iyi kötü. ama yalnız kalmamaya çalış kimin varsa yakının yanında olsun. bebek olunca da yalnız kalma yaza doğru olacak bebekler zaten. losalığını guzel atlatman lazım. sonra zaten bebeğinle guzel bir yaz geçirirsin. eşin 2 nizin yanında olmak için çıldıracak eminim.

Cnm benim aclik da tokluk da degismiyor 90-100lerde geziniyor
Senin baya farkediyormus
Acligin da o zmn 70lerden az mi?kac cikiyor?

http://www.hepsiburada.com/liste/ma...%24s%3dmassimo%5cu0020ricco&fh_refview=search

ben bunu alıcam kısmetse arkadaşımda var çok beğeniyorum, Ankaraya gidince siparişi ordan vericem
Ben de bunu begeniyorm da gormeden,kumasini ellemeden cesaret edemiyorum

evet baktım güzelmiş fiyatıda makul çünkü chicco graco falan 450tl civarında oda pahalı geliyo bana ilk kez alıcam ya gerek yokmu acaba bu fiyata diyorum daha eksikler var çünkü:)
Cnm chicconun boyu kucuk 1 metre buyuk olanlarin da hicbir ozellikgi yok arakat,donence,sallanma,cocuk girisi,...

Cook gecmis olsn cnm tekrardan
İns bebegin vaktinde gelir

Dogum seklin konusunda birsey konusmusmuydunuz Mehtap hnmla?Sezeryanci mi sence?
Ben de aldim bir 11

Bebek bas asagi diye erken denir mi ne sacma
Cocuk yan da durur,bas asagi da yukari da surekli degisiyor
Bizi korkutup evhamlandirinca ellerine ne geciyor acaba?

Allahim insallah bize de o gunleri göstermeyi nasip eder insallah...bizde cok zor gunler geceler geciriyoruz ama hicbir zaman umidimizi kaybetmeden yol aliyoruz..allah hepinizden razi olsun...

Yok artık anladım ben eşimle anlaşamıyoruz galiba, ufacık bişeyde tartışmaya ters anlaşılmaya başladık birbirimizi, sıkıldım bu durumdan bende, bunaldım, o ne öyle bi gün iyi bi gün kötü, offff

bende sizin tariflere uygun bişey arıyorum tam da :)) bulursanız haberdar edin :)

mehtap hanım için çok çok iyi dr olduğu bilgisini hastane yöneticisi olarak çalışan birinden almıştım. normal doğum taraftarı olduğu da söylendi. çok deneğimli ve iyi bir dr mış...ayrıca göztepe medicalparkın iç tasarımını ben yaptım :)

Canım sende bendensin işte, senin eşin ile senin durumun bizlee çok farklı ama sonuçta hissettiklerimiz aynı ikimizde üzülüyoruz, canımız sıkılıyor, ne diyelim ki inşallah herşey düzelir, huzur veriri allah yuvamıza, nazara geldiğimi düşünmeye başladım artık, ne oluyor çözmüş değilim, hakkımıZda hayırlısı

İnşallah zamanla düzeliriz.
Bende bunu umut ediyorum.
Sabır artık.
İyi ki ablam yanımda o bana moral veriyor.

Amin canım.
İnşallah herşey yoluna girer.
Ağzımızın eski tadı yerine gelir.
Eşlerimizde artık babalık olgusuna erişir.
Sabretmekten dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden.

Anladım canım. İnşallah müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden düzene girer. Rabbim şifasını versin, bebeğin çabucak toparlansın inşallah; dualarımdasınız

dualarımız seninle ve bebişinle canım inşallah iyi olacak Allahın izniyle.

filizfff

canım çook sevindim sonunda kucağına almanaBebeğin de mutlu olmuştur,senin kokunu alınca,Allah kavuştursun sizi yakında inşallah

Aminnn insallah

bencede kılosu normal canım tablo onları gosterıyo ama doktor netledekı yanlıs benım bebı ters donmus dogm pozuyonunda cook dıkkat et kendıne suyun sancın kanaman olursa hemen gel dedı o ole dedı zaten az az su gelmeye basladı ve yuruyemz hale geldım canım

değişiyo kuzum bazen akşam ara öğünümü yemeden yatıyorum o zaman mesela sabah açlığım 75 falanda çıkabiliyo ama genelde 80-100 arası tabi 05i geçmemesine çalışıyorum Allahtan çok nadir 100-101 çıktığı oluyo

Cnm benden polis esıyım maalesef doğuda sevmiyorlar bızlerı bende agrıdayım bir an once gitmek istıyorum sen nerde çalışıyorsun Cnm ben adlıyede çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…