2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
demek ki bana şeker yüzünden 15 günde bir dedi, en son 28 Şubatta 32.hafta raporumu alıp 1 Martta Ankaraya uçuyorum 3 Marttada orda kontrolüm var bol bol görücem oğlumu

canım sanırım senınle aynı gun doğum yapıcaz benım sat:16 temmuz ama 3-4 gun gec döllenme var bende raporu hangı gun alacam bılmıyorum fark edermı aceba

oh maşallah yakın olsak gelirdik cnm da şekeri ne yapçaz bize mecburen diyettttttttttt
keşke yakın olabilseydik valla evdeyim ya döktürürdüm size

ben bilerek biraz uyumamaya çalışıyorum yoksa hiç bişey yapamıyorum o yüzden yarında ayıptır söylemesi sarma yapıp onuda kaldırcam buzluğa

canım sanırım senınle aynı gun doğum yapıcaz benım sat:16 temmuz ama 3-4 gun gec döllenme var bende raporu hangı gun alacam bılmıyorum fark edermı aceba

son adet tarihine göre veriyolar raporu benim bebeğim hep 1 hafta önden gidiyodu doktora sordum haftalarda oynamalar olabilir biz son adet tarihini baz alıyoruz demişti

haftasonu pazı sardım bende,pazıda sarılınca yeniyo meret yaprak sarmayıda hiç sevmiyorum yani yemeyi seviyorumda yapmayı sevmiyorum

arabanın tam modeli baby2go 8840 atlantis travel sistem canım
teşekkür ederim canım
malesef ben ücretsiz alamam ev kredisi ödüyoruz bende eğer 35 haftada çıkarsam sanırım 5 haftayı sonrasına aktarcam 8 haftada sonrasında var 4 hafta sendika izni 4 hafta da senelik izin bayağı evdeyim nasipse

tatlım bende 32 de ayrılacam doğum iznim bittiğinde de işe başlayacam, bebeğime bakması içinde yardımcı birini bulacam, 3 saat dğum iznimi kullanırım, ev ile iş yakın arada kontrol için habersiz giderim, işin yoğun olmadığı zamanlarda bende şimdilik böyle düşünüyorum, bakalım bebişim olunca da böyle düşünecem mi

son adet tarihine göre veriyolar raporu benim bebeğim hep 1 hafta önden gidiyodu doktora sordum haftalarda oynamalar olabilir biz son adet tarihini baz alıyoruz demişti

bana ılk gıttıgım günden berı bır hafta gec döllenme dıyorlardı en son gıttıgımdede 3-4 gun geriden demıstı bende bır hafta sonra yazsalar dıyordum

ben arada işten çıkıp gitsem kesin savunma isterler benden, geçen cuma amir diyo ki dün yazı verecektim sana yoktun x beye yazdırdım, hayır dedim ben tüm gün odadaydım zaten ağırlaştım iyice lavabo harici bi yere gitmiyorum hala diyo ki yoktun çantam montum asılı duruyo yani nereye gidiyo olabilirim hemşerileri 5 yıldır işe gelmiyorum maaş alıyorum hoh hoh hohhhhh diye gülüyo bana gelince tuvalete gitmek bile sorun açıkça söylemiyolar ama asker ve polis eşlerini sevmiyolar

benim 2 kızım var 2 side sezeryanla oldu her ikisindede sonda takılmadı...ayrıca sezeryanda doğum sonrası gecelik daha rahat

hemen kaldırmıyorlar wc ihtiyacını nasıl karşıladın ben pijamayla daha rahat ettim gecelikle emzirmek daha zor oluyor emzirme yerlerivar geceliklerin ama rahat olmuyor aşağıdan açmak daha kolay...

bana ılk gıttıgım günden berı bır hafta gec döllenme dıyorlardı en son gıttıgımdede 3-4 gun geriden demıstı bende bır hafta sonra yazsalar dıyordum

valla canım burda o kadar farklı şeyler okudum ki bişeyde diyemiyorum doktoruna sor, benim doktorum bebek 2 haftaya kadar önden ya da geriden gidebilir standart bi uygulama olması açısından son adet tarihine bakıyoruz çünkü doğuma doğru gününe geliyo bebek dedi, nitekim benimki artık ilerde değil tam haftasında

hastane belirliyor özelde yaptım taktılar ama bişey anlamadım çevremdeki insanların çoğu sezeryan ve özelde doğum yaptılar hepsinede takmışlar..

benimkide özel, geçen yıl arkadaşım aynı hastanede sezeryanla doğum yaptı ona da takmışlar şimdi sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…