2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

3 doktora sordum 3üde sata göre verilir dedi. benim bebiş 2 buçuk hafta önde.korkmuştum bir sorun mu var falan diye o nedenle tekrar ayrıntılı ultrasona yönlendirmişti beni. çok şükür herşeyi çok normal çıktı. cuma günü sata göre 29+0 olacağım. 2 hafta çalışacağım. 3. haftanın cumasında doğum iznine ayrılacağım Allah izin verirse. öğretmen olduğum için yarıyıl tatili iyi geldi. dinlenmiş oldum

ateş ölçer ben Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4020 modelini aldım bir tanıdık doktor tavsiyesiyle ölçüm olarak hastaneyle birebir çıkıyor en son ölçtüğünüz ölçümü hafızasında tutuyor yedek plastik kulak aparatı var şuan memnunum

Çok sağol canım bende 4 tekerlek bakayım o halde...

Maviş canım 57 ile başladım şu an 70 olmuşum =)))

maşallah meleğine

Çok sağol cancazım...
Ailemde, ailesi de farkında herşeyin.
Çok bencil oldu, benim dışımda herkesle ilgili alakalı maşallah.
Yeğenleri yanında çalışıyor gönlünü hoş edeceğim diye evi otel gibi kullanıyor eşim.
Daha nicesi varda az daha sabır.
Pek anlatmayı da sevmiyorum ama arada patlayacak gibiyim.
Tutamıyorum kendimi.

bende almışken kesın sonuç veren ıyı bırsey olsun istiyorum 4020,3020,4520 3 cesıtı var kararsız kaldım

İçini ferah tut inşallah doğumdan sonra kendine gelir belkide sen bu ara hassassın herşey üst üste gelince etkilendin kafana çok takma umursama bakalım ne yapıcak

maşallah kızına, hemen önlemlerini alırlar diğer sorunların zaten.

benden kucuk olduğunu dusunup(35) abla yorumu yapıcam, suan hem sen hem o olağanustu bir durum yaşıyorsunuz. ilk defa karşılaşılan seyler. erkekler genelde bizim kadar duygusal değiller, ne yazıkki anlayışlı da olamıyorlar. suan kendini senden uzaklaşmış falan hissedip içerliyor muhtemel, bir de bebek olunca daha da geri çekilme olasılığı var. bizimki öyle yaptı 6 ay neredeyse varlığı yokluğu birdi, benim de pek umrumda değildi zaten. bebekle iletişim kurmaya başlayınca sen de bebekten hafif hafif ayrılma zamanları yarattıkça herşey duzene giriyor. bizim 1 yaş dolayı bayaaaa bir surtuşme olmuştu ki ben rest çekip anneme dahi gittim o da işe yaradı öylebir geldi ki çıkarkenden çok daha romantik özlemiş aklını başına almış sen ne dilersen modunda. elindekinin kıymetini anlaması için zaman da verdim diğelim. ama herşey geri de kalıyor bak 2. bebek. gözümün içine bakıyor şimdi.

Canım işte erkekler bazen farkında olamıyorlar senin ihtiyacın olduğunun ya da anlayışla yaklaşmaları gerektiğinin.Bence sen eşinle konuş,onu bu dönemde yanında daha çok istediğini ihtiyacın olduğunu söyle mutlaka.Bu dönemde hepimiz fazlaca hassasız ufak şeyler de eminim büyüyodur gözümüzde,o yüzden kendini çok fazla da üzme,eminim bebek doğduktan ve hayat normale döndükten sonra düzelecektir çoğu sorun

hepimizin sıkıntısı ayrı işte hamileliği %100 süper geçirdim diyen var mıdır acaba ben de tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum Rabbim hayıra çıkarsın bi gece ağlaya ağlaya içim çıkmış eşim sarsarak uyandırdı beni

canım sorun çıkacak gıbı olursa esın gıder senın druna yazdırır doktorunla konuşursun

Dalokaysmom arkadaşımız güzel yazmış. Erkekler bizim kadar "açık" değiller maalesef. Bilmece gibiler, ne hisettiklerini&neden o tepkiyi verdiklerini ya sen anlayacaksın ya da 50 defa soracaksın; o da doğruyu söylerse Onlar da "korkuyor" neticede, hayatları tamamen değişecek. Zaman ver biraz gülüm, eminim bildiğin tanıdığın adam geri dönecektir:107:

Çok da uzun değilim balım.
1.68 boyum...

İyi boyun canım, dediğim gibi son aylar artık. Alacağın birkaç kilo, hiç sorun etme

İçini ferah tut inşallah doğumdan sonra kendine gelir belkide sen bu ara hassassın herşey üst üste gelince etkilendin kafana çok takma umursama bakalım ne yapıcak

Ailemde ve ailesi de beni hassas bir dönemde olduğum için çabuk sinirleniyor zannediyordu.
Ama k.validem ve ablam 1 hafta boyunca ben sustum onlar gördü.
Çocuğumuz olacak eşim bencilce davranıyor.
Hiç böyle değildi eskiden.
Neymiş efendim karnım doyuyorsa, ihtiyacım gideriliyorsa susup oturacak mışım evimde...
Hangi dünyada yaşıyoruz.
Her ay en lüx arabaları altına çekip, prada, armani v.s markalardan giyinmeyi bilip gece yarılarına kadar gelmeyecek bense oturup evde çocuk büyüteceğim.
Hangi kadın buna eyvallah der?

çok çok haklısın ben hassas dönem falan derken seni gaza getirmiyim diye ılımlı olayım dedim, ama bu laflar hoş değil neticede sen kuş değilsin ki yemin suyun verilsin sesin çıkmasın öyle bi dünya yok

Ablacım çok doğru söylüyorsun bende anlayışsız bir insan değilim konuşuyorum, konuşmaya çalışıyorum.
Anlamaya, anlatmaya çalışıyorum ama 2 gün düzeliyor sonra yine aynı tas aynı hamam.
Daha yeni evliyiz ya, ne özel gün bilir ne birşey.
Ben bazı şeylerin eksikliğini hissettiğimi eşimle paylaşıyorum tamam deyip özür dileyip sarılıp öpüyor yine aynı.
Allah aşkına şu an işi çok iyi, iyi de kazanıyor.
Ee diyorum çocuk doğacak birikim yapalım ses çıkmıyor.
Anca lüx peşinde iyi giyinsin, altında 100 binlikten aşağı araba olmasın gece yarılarında gelsin.
Hatta sabaha karşı.
Ben artık bu durumun neyini neresini anlayışla karşılıyayım.
Gitti gezdiği insanları da biliyorum.
Yani ben nerdeyim eşimin hayatında, arkadaşları nerde?
Sen düşün artık.

çok teşekkür ederiz canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…