valla canım burda o kadar farklı şeyler okudum ki bişeyde diyemiyorum doktoruna sor, benim doktorum bebek 2 haftaya kadar önden ya da geriden gidebilir standart bi uygulama olması açısından son adet tarihine bakıyoruz çünkü doğuma doğru gününe geliyo bebek dedi, nitekim benimki artık ilerde değil tam haftasında
Valla babamizi ugurlayip Merakla telefona kosturduk. Gun icinde takip edemeyince artik sabah erken, gece gec demeden burda aliyorum solugu. Selam verip geri yatcam, cok uykum var.
Sanirim mart annelerinden birisi bebegini kaybetmis Anar, oyle anladim. Hikayesini bilmiyorum ama cok uzuldum yaaa, bu kadar yakinken. Hepimizin hakkinda hayirlisi. Allah beeklerimizi sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Canim barundan vazgecme derim. Sen ilk zamanlar icin dusunuyosun ama bu benekler hep bebek kalmaycak. Hepimiz bebekler ateslenince evham yapariz ama artik biraz buyuduklerinde biz de tecrube sahibi oldugumuzda solugu hastanede almayacagiz bence. Omurluk boyle seyler sonucta. Braunu yillarca kullanan arkadaslarim var, iki uc cocuck buyuttuler o atesolcerle. Simdi cocuklari okula basladi. Okula baslayinca cocuklar daha fazla hastalanmaya baslar. Haala kullaniyolar. Valla isterse 1000 tl olsun, bi kere alincak ve hep kullanilcak bisey bence. Ben kulaktan atesolcer alcam. Baska markalar da var daha uygun fiyatlara ama braun alicam ben. Tabii ki yine de senin kararin canim
Canim hayirli olsun. Bizim tocalara bise oldu. Bence dogum yaklastikca korku sardi adamlari. Benim esim de bi garip, anlayissiz ilgisiz gelio sanki bana. Neyse halletmissiniz sonucta, tatliya baglamaniza sevindim
Canim uzme kendini. Anne karnindayken cok problem olacagini sanmiyorum. Sonucta kordonda kan akisinin sagladigi bi basinc var, ip gibi yumusak degil. Belli bi bukulme katsayisi vardir. Dogum sirasinda riskli bi durum. Olmazsa sezaryn olur doktorunun dedigi gibi. Sen icini ferah tut, saglikla alirsin bebisini kucagina insallah :)
Esmerim, 3 tekerlekte manevra kabiliyeti guzel fakat tekerleklerden biri bosluga filan geldiginde denge problemi yasanabiliyor diye biliyorum. Allah korusun, puset tepetakla :S 4 tekerlekliler bu acidan daha guvenli. Manevra kabiliyeti de guzel olan 4 tekerli arabalara bak derimbi de hafif olmasina dikkat et
Hayirli,saglikli guzel bir dogum olur cnm ins
Esmerim bizi sensiz birakma
Hayirli olsn cnm ama emzik sevmeyen bebekler oluyor ins seninki oyle olmaz :)
Yarasin :)
Sen zayiftin ama degil mi?
Kacla basladin kacsin simdi?
Cnm mahvetti yazin beni
Allah'im isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin herkesin evladini bagislasin.
Size de sabir,guc,kuvvet versin tatlim
Cok sukur cnm
Kotu gunler geride kaliyor artik :)
Fl*7
Super umarim benim de azaltir
Beni de psikolojik olarak rahatsiz ediyor
Surekli igne kan olc yaz
Bir de bana ilk cikan kani peceteye sil sonrakiyle olcum yap dedi sen nasil yapiyorsun?
Biz kızımla doktordan geldik teyzeleri
Şükürler olsun ki iyi gidiyoruz.
1300 gr olmuş kelebeğim
Şu an için sıkıntı yok.
Ama benim nefes darlığı var sanırım yine idrar yolu enfeksiyonum var.
Onlar içinde yarın ya da çarşamba gideceğim tekrardan.
Durumlar bende bu şekil.
Birazda eşimle sorunlarım var.
Ciddi sorunlar oluşmaya başladı.
Artık sağlıklı bir karar veremiyorum...
Bilmiyorum ne olacak sonumuz.
Sabırla doğumdan sonrasını bekliyorum.
Gözünüz aydın, maşallah tosunlara.
3 hafta sonrasına randevu vermişti bana gülüm. Ben de 3 tane gecelik aldım, vajinal de olsa operasyon da olsa kullanması daha rahat gibi geldi bana. Suit oda neticede, açılsa da kim görecek.
Afiyet olsun, ikinize de yarasın.
Gözün aydın canım, maşallah prensesine. Sıkıntılar her evde var gülüm, özellikel bu hassas dönemde pireyi deve yapma kapasitesindeyiz. Dediğin gibi doğumdan sonrasını bekle, umarım herşey rayına girer yeniden.
ateş ölçer ben Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4020 modelini aldım bir tanıdık doktor tavsiyesiyle ölçüm olarak hastaneyle birebir çıkıyor en son ölçtüğünüz ölçümü hafızasında tutuyor yedek plastik kulak aparatı var şuan memnunum
Maviş canım 57 ile başladım şu an 70 olmuşum =)))
Keyifler nasıl canım?:107:
13 çok değil canım, 2 ay daha var; maksimum 4 alsan 17 ile kapatırsın. Boyun uzun değil miydi senin?
Çok sağol cancazım...
Ailemde, ailesi de farkında herşeyin.
Çok bencil oldu, benim dışımda herkesle ilgili alakalı maşallah.
Yeğenleri yanında çalışıyor gönlünü hoş edeceğim diye evi otel gibi kullanıyor eşim.
Daha nicesi varda az daha sabır.
Pek anlatmayı da sevmiyorum ama arada patlayacak gibiyim.
Tutamıyorum kendimi.
Biz kızımla doktordan geldik teyzeleri
Şükürler olsun ki iyi gidiyoruz.
1300 gr olmuş kelebeğim
Şu an için sıkıntı yok.
Ama benim nefes darlığı var sanırım yine idrar yolu enfeksiyonum var.
Onlar içinde yarın ya da çarşamba gideceğim tekrardan.
Durumlar bende bu şekil.
Birazda eşimle sorunlarım var.
Ciddi sorunlar oluşmaya başladı.
Artık sağlıklı bir karar veremiyorum...
Bilmiyorum ne olacak sonumuz.
Sabırla doğumdan sonrasını bekliyorum.
Çok sağol cancazım...
Yeğenleri yanında çalışıyor gönlünü hoş edeceğim diye evi otel gibi kullanıyor eşim.
Tutamıyorum kendimi.
Ben çok korkuyorum o sonda işinden, ama bana dedilerki uyuştuktan sonra taktır bişe hissetmezsin bakalım nasıl bişe olduğunu bile bilmiyorum, korkuyorumda...
ayy yok onlara ne sanki gerçi bizim komisyonda soruşturma açabilir açsın....
Hafta sonu memleketime gittim tatile artık hafta sonu şehir dışına çıktın mı bildirme zorunluluğu kalktı diye biliyorum ...
ee pazartesi de zaten 32+0 oluyorum hemen alıp fakslarım, burdaki il merkezinden de alsam öyle yapacam, farklı olamaycak ki sanki ... pazartesi sabah ilden rapor alırım fakslarım ilçeye ordan yoluma devam ederim, ama neden 2 günümü daha burda geçirim ki.. Sanırsam senin müdürün sorun çıkarıyor, burda ki müdür bişe demez, bağlı bulunduğum yerdeki komisyon bişe der mi bilmiyorum ama bir kaç kişiye sordum ne sorun olacak yasal doğum iznin istediğin yerden alabilirsin dediler... sorun etmez dediler....
ama olur ya doktordan rapor alamazsam diye yıllık izin dilekçemi yazacam koyacam bir aksilik olursa onu başlatsınlar diye çıkmazsa zaten raporlu olacam...
Çok sağol cancazım...
Tutamıyorum kendimi.
Çok da uzun değilim balım.
1.68 boyum...
İçini ferah tut inşallah doğumdan sonra kendine gelir belkide sen bu ara hassassın herşey üst üste gelince etkilendin kafana çok takma umursama bakalım ne yapıcak
Ailemde ve ailesi de beni hassas bir dönemde olduğum için çabuk sinirleniyor zannediyordu.
Ama k.validem ve ablam 1 hafta boyunca ben sustum onlar gördü.
Çocuğumuz olacak eşim bencilce davranıyor.
Hiç böyle değildi eskiden.
Neymiş efendim karnım doyuyorsa, ihtiyacım gideriliyorsa susup oturacak mışım evimde...
Hangi dünyada yaşıyoruz.
Her ay en lüx arabaları altına çekip, prada, armani v.s markalardan giyinmeyi bilip gece yarılarına kadar gelmeyecek bense oturup evde çocuk büyüteceğim.
Hangi kadın buna eyvallah der?
maşallah kızına, hemen önlemlerini alırlar diğer sorunların zaten.
benden kucuk olduğunu dusunup(35) abla yorumu yapıcam, suan hem sen hem o olağanustu bir durum yaşıyorsunuz. ilk defa karşılaşılan seyler. erkekler genelde bizim kadar duygusal değiller, ne yazıkki anlayışlı da olamıyorlar. suan kendini senden uzaklaşmış falan hissedip içerliyor muhtemel, bir de bebek olunca daha da geri çekilme olasılığı var. bizimki öyle yaptı 6 ay neredeyse varlığı yokluğu birdi, benim de pek umrumda değildi zaten. bebekle iletişim kurmaya başlayınca sen de bebekten hafif hafif ayrılma zamanları yarattıkça herşey duzene giriyor. bizim 1 yaş dolayı bayaaaa bir surtuşme olmuştu ki ben rest çekip anneme dahi gittim o da işe yaradı öylebir geldi ki çıkarkenden çok daha romantik özlemiş aklını başına almış sen ne dilersen modunda. elindekinin kıymetini anlaması için zaman da verdim diğelim. ama herşey geri de kalıyor bak 2. bebek. gözümün içine bakıyor şimdi.
çok teşekkür ederiz canım benimGözünüz aydın, maşallah tosunlara.
3 hafta sonrasına randevu vermişti bana gülüm. Ben de 3 tane gecelik aldım, vajinal de olsa operasyon da olsa kullanması daha rahat gibi geldi bana. Suit oda neticede, açılsa da kim görecek.
Afiyet olsun, ikinize de yarasın.
Gözün aydın canım, maşallah prensesine. Sıkıntılar her evde var gülüm, özellikel bu hassas dönemde pireyi deve yapma kapasitesindeyiz. Dediğin gibi doğumdan sonrasını bekle, umarım herşey rayına girer yeniden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?